Hehehe onda i ja prijavljujem vikend u novom gradu. Cure njurgaju al u gradski promet nisu usle :lool:
Printable View
Hehehe onda i ja prijavljujem vikend u novom gradu. Cure njurgaju al u gradski promet nisu usle :lool:
He he. Ja hodam i po sbom gradu a bome i kad odemo nekam. Ok, dugo nismo,.
I ja izbjegavam gradski prijevoz
mb uzivaaaaaj!
ja samo dosla prijaviti drugi :roll: trening ovaj tjedan - wo2 i 1 krug c1
ovim tempom cu BR zavrsiti za godinu dana :roll:
MB samo uživajte!!
Jadro i Ginger, bit će vremena za prijavke :love2:
Nisam vježbala dva dana, četvrtak nisam stigla :županja:mrgreen::, a juče nisam imala snage.
Sad sam završila Zenith (wo 7). Majko draga, pa ono je zlo od pola sata :-o! Ajd što ima varijacija sklekova al što ubaci i side crow! Mislim, kao da mogu i obični!
Sreča, imam ga uraditi još samo 3 puta :lool:
Prijavljujem rolanje u ne bas idealnim uvjetima- vlažna staza i puno lišća.
Konačno su završili onaj komad Jarunske staze kako se ne bi moralo cestom. Nisam prošla tim dijelom jer sam parkirala po starom. No dio spojeva je ipak lose napravljrn pa malo treba paziti.
mb cekam izvjestaj o Bcn. Letili ste Croatiom?
stigla sam kuci smrc, ja bi jos lutala.
bilo nam je genijalno! vrime je bilo predivno, suncano, 20c! apartman koji smo iznajmili je bio super, dosta toga smo obasli pjehe.
s obzirom da su samo tri dana posjetili smo glave turisticke rute : zoo, slavoluk pobjede, casa batllo i casa mila, ramblu, park guell, magicne fontane, plazu (more je ledeno :mrgreen:, umocile smo noge) i naravno stadion. stadion i obilazak je wow cak i za mene koju to ni malo ne zanima! mozda sam stogod zaboravila spomenit, ne znam, jos sam pod dojmom...
neno, letili smo vuelingom iz dubrovnika. cimavica i ja vec kujemo planove za dogodine :lool: muski nemaju pravo glasa :lool:
Ja sam prvi put bila mjesec dana (studentska praksa) i onda jos jednom turisticki. Moji nisu bili. Voljela bih im pokazatitaj grad. Ali cak bih radije vodila ih u Madrid. Al nikako nać povoljne karte. Tak da razmisli i o tome. Dva razlicita grada - iskreno, ne znam koji mi je drazi. Nekako svi kad tad dođu u Bcn. Bcn mi je onak kao prva ljubav a Madrid je bas bas kraljevski grad. Grad lude zabave
Malo sam offtopicarila - isprika
nano, nasa ideja je bila spanjolska, bilo barcelona ili madrid, ali za nikako nac povoljne karte za madrid, za barcelonu su bile jefine karte pa smo se odlucili za to.
MB cimavica je tvoje dijete, u svakom pogledu! Neka ste se lijepo proveli :-)
Nano kod mene se i rolanje itekako ubraja :klap:
Ja imam upalu listova od jučer, ne sjećam se kad sam zadnji put tu imala zatezanje. I ruku :mrgreen:
Danas rest jer smo umjesto kauča išli u skitnju, ništa posebno, ali je bitno da nismo bili u kući :lool:
j-la bravo za zenith!
dobro znam koliko je zahtjevan
mb super!! samo vi kujte planove ;-)
mm bi da idemo negdje, sad koji vikend, a meni se ne da :unsure:
i da ne ostane na dva, imam i treci prijavak ovak tjedan 8-)
WO3
modificiram trbusnjake i V-hold
ostalo sve 5
samo, vec me sve boli, lol
kako ce biti nadolazeci tjedan, vidjet cemo, jer cerce mi u vrticu opet pobrala nesto :roll:
E to J-la bravo!!
Ginger svaka čast !!! :naklon: a muž ti je baš cool ;-)
Ja sam jučer kuhala za nas, a poslije i za goste, kuća je blistala :mrgreen: (jedino bi fakat trebali okrečit stan), a danas su drugi kuhali za mene. Sveki imala roćkas pa smo obiteljski proslavili, cijeli dan laganica, baš mi je prijalo.
Želim vam svima lijep početak radnog tjedna !
Evo da otvorim ovaj radni tjedan.
Prijavak aktivnog vikenda u kojeg sam ipak ugurala i fine klope, i cuge, i filmova... No trčala 7 km na 5:55 i planinarila cca 7 km. Došla na posao, već se i magla digla. Život nije tako loš.
I poseban povratnički zagrljaj za MB, treba se vratiti na ovo "naše" nakon Barcelone.
Mi trčali po kišici u sub. Bitno ne odustati od treninga. :lol:Nakon toga šišanac pa bazen i sauna s pucama. :)
Mb, bar si malo napunila baterije za povratak u rutinu. Drago mi je da ste svi uživali!
Ginger, bravo!!!
Lili, baš mi je lijepo što svako malo imate obiteljska druženja. Meni to tako fali, kad su svi naši daleko. Slijedeći vikend planiramo dolje, nismo bili duuugo.
Ovaj vikend mi je bio radni, jučer sam se smrzla dok sam gledala dječaka na utakmici, poslije mi se nije dalo izlaziti uopće pa otpalo trčanje. Odradila vježbanje, za kraj išla probati c&p sa 12kg. To mi je test snage :mrgreen:
Napravila po 5 ponavljanja s lijevom i desnom.
Jutros mi se opet nije dalo ustati, baš sam nikakva. Možda mi fali vitamina D, pročitala sam da se spominje na nekoj temi, trebalo bi sad izaći na ovo sunce :lool:
ola zene
ja sam imala ispunjen vikend
petak na putu, stigla u ured u 17:50, doma u 18, u 18:15 bila na jazz baletu :aparatic:
odradila to, uzivala, onda jutis doma, sredjivanje i docekivanje sestre i cura
onda vikend ispunjen druzenjem, sto obiteljskim, sto na rodjendanu
zabava, cakula, hrana, pice, filmovi, ma bas sam se odmorila
danas nastavak, ceka me opet put krajem tjedna
popodne jazz balet, veselim se
ovaj tjedan planiram vise snage ubaciti, nikako to stici
mb, super za odlican provod!
ginger, bravo!
ivana s, je li samo dolje ili dolje dolje? :aparatic:
summer, dolje dolje. Javim se! :bouncing:
ivana s i meni, i meni :klap:
probam se iskombinirat da doletim na kavu :) svaki vikend sam u st.
hvala vam cure :kiss: totalno mi se ne radi danas :lool:
imam i puno obaveza, ne znam ocu li stic na trening vcrs.
a kad budete vi dolazili u Zg javite nam se, posebno nama koje smo u centru sad možemo u svakojako doba :-)
Sutra sam u centru
Tko je free nek' zove !
Može darling, bilo bi super ako može i ivana s.
Eto ptednosti centra,em viđaš ljude em shoppingiraš kad ti se prohtije :-)
Sve pod pauzom of course ;-)
ja sam u cet/pet u zagrebu, ali imam lud program, bojim se da nema vremena za kavu, dolazimo coporativno
ali javim se drugi put, kad bude mirnije
ivana s, obavezno! :-*
propustih ples, sef me zadrzao do 17:55, a ples u 18, jos sam mu i rekla :evil:
nista, veceras gamma a ples valjda u srijedu :(
Summer, meni bude žao kad ne odeš na trening, kad tako o njemu lijepo pišeš :love2:. Vidi se da ti odgovara!
Ja se natjeravam na vježbanje, i više ne znam da li je do programa ili nešto drugo. Nisam umorna, jesam malo pospana, ali nije to razlog da mi se ne vježba. Vjerujem da je do Jill :lool:
Ljubiteljice mede, je l znate da je postao tata :heart:?
vidjela sam :heart:
a tebi :-* za suosjecanje :)
Koji medo?
neki opasni koji cuci iza grma?
Zapravo dva :heart:
https://hr-hr.facebook.com/shauntfitness/ ovo je s njegovog profila. ne znam hoćeš li vidjeti objavu.
Sirius, ovaj s linka je medo :-)
aaaaaaa ocu i ja link!
j-la meni je jillka bas super :mrgreen:
al tj program sam mrzila
summer sef ti je bas bescutan, sigurno ne vjezba
ajmeeee dva palcica :heart: :heart:
Daaa, dva palcica :heart:
Odradila sam Apex, 8 wo. Meni je lakši nego 7. Valjda jer nema sklekova :lool:.
Zato ima most iz kojeg moraš radit obrnute sklekove :lool:. Nisam je uopste shvatila ozbiljno. Mislim se, nisam ja Zhang, Danci, Rahela i Summer da visim u mostu. Pa sam se držala glavom :lool:
Bas mi je odličan bio.
Jill mi nije draga ali je dobar trener, zato radim ovaj program.
Kod mene su i dalje Tony i Tati na prvom mjestu. Pozelila sam radit s oboje, ali njegove sam izvedive programe sve odradila a za nju nemam vremena.
Aaaa bebice male :heart:
Summer zlocesti sef!! :mad:
J-la :lool: mozes ti sve!
Mi smo danas radili snagu, sve smo morali radit polako, odbrojavala nam je. Predosjecam upalu sutra :lool:
j-la :lol:
ja sam upravo 'nabavila' shaun week - novi program
hi, hi, bas mu se radujem, malo za promjenu, gamme sam se nauzivala
http://dysfunctionalparrot.com/healt...ew-shaun-week/
odradila sam rip't up
bas osjecam u rukama da mi je teze raditi utezima nakon pauze
sef mi je cak milo na izlazu rekao 'enjoy your dance' na sto sam ga samo s kiselim osmijehom pogledala
da, sad cu se teleportirati tamo
Summer baš je bezosjećajan taj šef a očito i ne vježba ništa grrrr..ajd onda se drugi put vidimo, u prosincu.
Mb kako prilagodbana doma,nakon Bcl?
J-la preslatka si mi s tim tvojim opisima treninga i poza :heart:
Ivana s uživajte na jugu uskoro i s family ! Bila si u pravu, ova Zara u centru ima fora hlača (više nego u Areni).
Danas sam kupila jedne pepito uzorak crno-bijeli (nisam neki ljubitelj tog uzorka) al nisam odolila volančićimana rubu džepova :površna: i još 3 majicejednostavne za svakodnevne kombinacije :škartoc:
Prijavak večeras CF odličan, puno sumo deadliftova, šipki , izdržaja na trakama, marinaca,...i još mi kaže trener ako nije dovoljno izazovno de ti ovo ono...ej man sasvim ok je izazovno :lool:
Prijavila sam se na PM na Krki. Sad nema odustajanja od trčanja niti zimovanja pod dekicom!:-D
Lili, ak ne prije tamo skupa trčimo. Tj. ti juriš, a ja kak uspijem. :trci:
nera mozemo skupa :mrgreen: :klap:
Evo i još jedne koja je uplatila Krku, baš se veselim. Samo nisam od onih koje puno pričaju kad trče, zato molim kavu prije/poslije da se dobro naćakulamo.
Upravo se vratila sa kave s Lili, Ivanom s i Flopi:heart:
Ludi dan neki.
tek sad pogeldala link dva mala placica :zaljubljen::zaljubljen:
ooooooooooo suseda, bravo.