Ej cure ja obavila skoro sve još 26. psiholog ostalo u redu čekam stvari 5.2. pa krećemo svi na humanu jeeeeeee........ :D :D :D :D
Printable View
Ej cure ja obavila skoro sve još 26. psiholog ostalo u redu čekam stvari 5.2. pa krećemo svi na humanu jeeeeeee........ :D :D :D :D
Cure, sutra je kavica! Stižete li?
ja da........ :D ali cini mi se da puno njih ne,mnoge su se javile sad nema ni glasa od njih... :cry:Citiraj:
tigrical prvotno napisa
I ja stižem :D :D :D
vitta22 i ja ćemo skupa doć s otočića.... vidim se ubrzo :*
Da naravno Dani....i ostali mi stižemo.........jeeee
I Kika stiže :mrgreen: :D :D :D :D :D
:D :D :D
cure a kad moramo dat kopiju vjencanog lista i osobnih iskaznica?to mi ne treba sutra kod psihologa :?
Barbi, kod psihologa ti ne treba ništa (samo putnica) i super je! Ja sam bila oduševljena doktoricom. Testovi sami po sebi su mi bezveze, ali razgovor je bio ugodan i pozitivan! Sretno sutra
bila jutros na humanoj,vise nemaju radove... :D
odmah sam bila gotova ,vlastelic mi pogledao nalaz od stitnjace,kaze super,snizio se tsh,ali jos uvijek mi nije rekao koje lijekove da narucim... :roll: da kad obavim psihologa i prvnika 25.1 da se javim da cemo onda...ja pitam sta nece bit kasno jel ko zna koliko se ceka kod moje socij. ginek.za lijekove on kaze ako ne uspijemo u 2.mj onda cemo u 3.mj u postupak.. :P
obavila sam danas psihologicu...karin je strava zena toliko draga,smirena..jos je jedna bila psihologinja s njom.obe su super :) ajme koliko pitanja,mila majko.a smotana pitanja da ne mogu biti smotanija. :lol: dobili smo potvrdu da smo sposobni biti roditelji :lol:
barbyRI ajde super nek si to obavila...šta su promijenili/obnovili na humanoj sa ovim radovima? Jel se šta vidi ili?
pa nista posebno nisma primjetila koliko sam bila dve minute unutra..mislim da su samo farbali zidove..Citiraj:
diabolica prvotno napisa
ej draga ti si rekla da je pravnik u onoj maloj zgradi,kucici ispod nuklearne jelda,pise anestezilogija? ja danas kazem samiri pravnik je tamo jela tako,jel nije mi rekla u koliko sati kad me narrucila..a ona kaze kakvoj maloj zgradi,kakvoj anestezilologiji,isto u poliklinici je gdje i psiholog samo je ovo na prizemlju. valjda su promjenili....kamo ste vi ostale cure bile?
joj cure danas kad sam bila gore na 5. katu kod psihologice koliko beba sam vidjela,bas su ih vozile po sobama mamama..ajme malih pincica,sve crne duge kosice,bas sam se raznjezila...a stalno su plakale :cry: kaze kuljanicka tako cete i vi uskoro,i vidimo se mi brzo na ovom katu... :)
pozlatile joj se rijeci :D
cure pa gdje ste?nema nikog vec par dana... :cry:
ne glava ne prestaje opet bolit,dabrostoni me unistavaju... a sta cu kad ne mogu bez njih.... zadnjih dana sam mamurna,samo me neki san,umor lovi...
Draga, mi smo ti zadnje dane na fejsu :)Citiraj:
barbyRI prvotno napisa
a tako,pustile ste me samu tu... :) :*Citiraj:
kika83 prvotno napisa
Ajme, štrajkate! A šta ću ja čitati? :lol:
Svima :*
Ja ne štrajkam, tu sam! Nemam ništa protiv fejsa, ali kada informacije dođu ovdje i drugima su korisne, pa šteta da se ne dopisujete više ovdje.
Uskoro će se zaredati i vaši postupci i ja ih s nestrpljenjem očekujem i želim svima puno, puno uspjeha...(žao mi je što nisam mogla na rječku kavicu pa se nadam da ću se za drugu moći bolje organizirati, ali teško mi je bilo tražiti promjenu smjene jer ionako stalno nešto molim, tražim i već mi je pomalo neugodno na poslu).
Tigrical, kakvi su tvoji planovi?
Ma ne, malo smo se zapričale na fejsu :mrgreen:Citiraj:
tigrical prvotno napisa
Gizmos svi smo se pitali gdje si (na kavici), drugi put se, nadam se, vidimo.
Ja čekam da prođe par mjeseci od postupka, pa opet kod dr. Reša, mislim u 4. mjesecu.
Čak sam razmišljala, s obzirom da po novom zakonu :evil: imam još tri bespl. postupka, da ih ubacim između skupljanja eurića za Slo, ali nemam snage čekati, naručivati se, papirologija...možda.
Onda čemo skupa u deželu u 4 mjesecu, a što se tiče Hrvatske i meni je najgori dio ova papirologija, ali odradila sam i psihologa i pravnika pa mi je to sad spremno za "nekad" kad mi bude trebalo. Razmišljam čak o Svetom duhu ili nekoj zagrebačkoj klinici...jednostavno mi je potrebna neka promjena, u rijeku sam počela iči sa grčem u želucu zbog nekih x faktora
Gizmos kojih to faktora? Koliko si uopće postupaka napravila u Rijeci??
Evo ja sitno brojim do početka svog postupka, izgleda da ću ja probijat led :mrgreen:
Pet inseminacija sam imala u Rijeci, i sada bi trebala u drugom na klomifenski, ali ne mogu zbog Maribora jer moram krenut s pilulama.
A o x faktorima ne bi jer su to moja gledišta na koja drugi možda gledaju iz drugog kuta i stvari izgledaju potpuno drugačije. A možda neka nova klinika donese nova, potpuno drukčija iskustva. Dok ne probam neću znati!
Dani82, sretno! Kad očekuješ menzis? Kad krečeš?
Gizmos neka ti dežela bude dobitna, pa nećeš u Zg!
dani82 još malo, pa akcija! Još neki broje sitno, a iako je samo čitač šaljemo joj :*
joj cure mene svaki dan vec par dana nabija u trbuhu koda cu dobit,nekako cudno.a moram ih dobit tek oko 5-8.2. sad sam tek na dabrostonima,jos 8 dana moram pit...sta bi to moglo bit :? papa mi uredna,utz ok,brisevi ok,hormoni ok.... :?
Tigrical draga jedno pitanjce za tebe :)
Kolika pauza mora biti između stimuliranih postupaka? Dali se između tih stimuliranih može ić na klomifen?
Gizmos hvala na lijepim željama.... ja se također nadam da do Zagreba nećeš ni doć jer ćeš dobit malog janeza ili janezicu ili oboje :heart: :heart:
Tigrical.... da tvoja frendica i ja smo dan razlike, ja trebam dobit 25.1. ali kod mene je to uvijek +2 -2 dana, tako da ćemo vidit kad točno.
E da zaboravih pitat: Vi koje ste bile u Ri na postupku do koliko ste sati prijavljivale 1dc?
Kako misliš prijavljivale?? Zoveš ujutro, svejedno.Citiraj:
dani82 prvotno napisa
Kika83 trebala bi bit pauza od 4 mjeseca, to je dovoljno. A što se tiče klomifena mislim da se može između ubacit, jedna suborka je bila sa mnom u postupku u 11./12. mj. i sad je na klomifenu za 01./02. mj.
Super, tnx :*Citiraj:
tigrical prvotno napisa
Krivo sam se izrazila... Do koliko sati trebaš dobit da bi ti se to računalo ko 1dc?Citiraj:
kika83 prvotno napisa
dani82 u Rijeci na Humanoj kazu da ako dobijes do 15h onda to racunas kao 1. dc. Ako dobijes poslije 15h onda 1. dc racunas tek iduci dan.
Sad sam našla papirić na kojem sam zapisala što mi je Samira rekla za 1dc, a nisam ga mogla nać.... piše do 14 sati.
Je, imas pravo! Sad sam isla provjeriti i ja taj podatak. Upamtila sam da se radi o nekom zacudjujuce ranom satu do kojeg priznaju 1. dc. 15h mi je valjda ostalo u sjecanju jer sam ja u svom prvom postupku M dobila bas oko 15h (par minuta iza :roll: ) i sestra mi je rekla neka drugi dan brojim kao 1. dc.Citiraj:
dani82 prvotno napisa
Inace ja za 1. dc brojim uvijek onaj u kojem mi M stvarno dodje pa radilo se to doslovno i o pet do ponoci. Ali, prilikom stimulacije u Rijeci sam napravila tako kako su rekli. Kod Resa sam brojala vec po svoje. :mrgreen:
I oba puta je bilo sve OK. ;)
Šta nije 14h malo prerano? Ja računam ako dobijem do 18h onda mi je to 1dc a ako dobijem poslije 18h onda idući dan. Tako mi je rečeno od više ginekologa, pa :/
Mislim da je stvar u tome da su oni tamo do 14 sati i do onda im se može javit, a za stimulaciju nije velika razlika od kojeg dc je počneš koristit kad je stvar u samo pola dana (barem je tako za klomifen, s ostalim stimulacijama nisam upoznata).
Ja inače isto računam 1dc onaj dan kad sam dobila dok ne odem spavati.
.... sad mi je palo na pamet, a što ako dobijem u subotu i nedjelju kako da im javim 1dc??? Pretpostavljam da treba javit u ponedjeljak.