ginger-a što kaže doc zašto krvariš?? ja sam u 6tj prokrvarila i tako 20 dana, ali bio je hematom
svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve što vam treba
Printable View
ginger-a što kaže doc zašto krvariš?? ja sam u 6tj prokrvarila i tako 20 dana, ali bio je hematom
svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve što vam treba
Jedva sam se logirala :-x Idem sad vidjeti sto sve sam propustila!
Ines cestitam :heart:
Bublica :-D za lepu tetu betu!
evo kuhamo kavicu pa se poslužite ~~~~~~~~~
još malo svima za ožujak, meni najdraži mjesec koji nam je najavio srećicu prošle godine ~~~~~~~~~~~~~
Dobro jutreko svima!
Prvo da čestitam našim novim trudnicam; Ines, Goa, Fata, Mimek, bravo cure :-D i šaljem puno~~~~~~~~~~~~ vaše mrvice!
Ginger~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za srčeko!
Vesnare i Kikla :love2: doista mi je žao...
Za Bublicu, Martu i ostale čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svima šaljem :kiss:
Ginger draga šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za maleno :heart:
bubilica3 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromnu ß
vesnare šaljem~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za iduči pokušaj
ines31 :-D
čekalicama koječega šaljem punooooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
:bye::bye:od nas troje
Drage moje, danas 12 dnt moja Beta 236,8 :-D :-D :-D Ja ne mogu vjerovat!!!! :heart::heart:
bublica3 čestitam, odlična beta :-D:-D:-D
ginger ~~~~~~~~~~~~~~~~ mota biti dobro
ines ~~~~~~~~~~~~~~~~~ čestitam
Ja sam od ponedjeljka pikalica!
bubliceeee :-D :heart: :-D :heart: :-D čestitam draga !!!!
ja se vratila s današnjeg uzv
srčeko i dalje vrijedno kuca
kao posljedica krvarenja pojavila se 2 hematoma, srećom ne velika
malo smo narasli, al smo još uvijek nešto manji :| koja 3 dana
ajme, bubliceeeeeeeeeeeeeeee, koji dan, koje jutro :-))))
obavezno ispuniti anketu :-))
bublica bravoooooooo, čestitam od srca:-D:-D:-D:-D:klap:
Bublice, čestitaaaam od srca, jako me razveselila tvoja trudnoća:-D!!!
Ginger, ~~~~~~:heart:!
Ines31, čestitam, joj, koliko trudnicaaaa :)!!!!
Čestitke i ovdje! :-D
Ginger to je mali borac, iz potpisa vidim da je prva beta bila manja, znači kasnija implantacija i po meni to su ta 3 dana :heart:
Vibram za dalje~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
:-D:-D joj sto volim proljece :-D:-D
bravo bublice, ginger drz se draga :heart:
Bublice, čestitam!!!! :-D
čestitke za bibilicu3, ina31, Ginger i Mimek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
i za sve čekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~: heart:
bubilice čestitam :-D:-D
Ginger :-D:-D za hrabro :heart:
Ines 31, Mimek i Bublica :-D:-D:-Dpa jel mogu bit ljepše vijesti od ovih vaših ????? Ajme, sretna sam ko da je moja ß u pitanju.
Ginger draga...ma mora sve na kraju bit dobro...tolko volje ima u tom malom borcu a i u tebi...
~~~~~~~~~ za malo snažno :heart:
Curke moje drage, šaljem Vam svima jedan veliki :love2: i nadam se još ovakvim lijepim vijestima...odmah mi je lakše proživljavat sav ovaj kaos kad vidim da ima i ovak lijepih priča.
Svim novim trudnicama!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~ beskrajne.... A ima ih ovih dana.... :heart::heart::heart:
Joj curke rasplakale ste me s tolikim čestitakam i vibricama, hvala!
Bublica znala sam da ćeš nastaviti ovaj lijepi vlakić!:-D:-D
Svima želim da ovo proljeće doćekaju svoje velike tet bete! pusa curke:heart:
Ajme bublice moja draga kako sam sretna zbog tebe i tvoje lijepe bete, iskreno od :heart: čestitam tebi i TM i šaljem ti ogromnu pusicu.:-D:-D:-D
Ines31 i tebi čestitke od :heart: i ogromna pusica.
Za sve čekalice bete milion ~~~~~~~~~~~~~.
Ginger ~~~~~~~~~~~ za tvoju malu borbenu mrvicu biće to ok, borac je to mali pobijedit će sve te izazove i obradovat mamicu za nekoliko mjeseci.
Ginger ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da tako bude i idučih 8mj sve uredu:kiss:
bubilica3 čestitke :-D
Ines31 :-D :-D
bublice, čestitke:-D:-D:-D
Bublice,tako mi je drago zbog tebe!!! :-D:-D
ej drage,prvo da vas sve pozdravim,dugo me nije bilo ali sam vas redoviti citala,zelim vam svim cestitati koje ste napokon uspijele,i vama koje niste da to sto prije uspijete!! ovako,meni kasni menstruacija 5 dana,napravila sam test i poz je,danas sam vadila betu i ona iznosi 195.5...ali me strah,danas kad sam mokrila obrisala sam se i nista,ali kad sam malo dublje gurnula papir ostala je sluzava narancasta tockica.ovako ne krvarim uopce.doktorica mi je dala da u pon vadim ponovno betu i ako se dupla da dodjem za tjedan dana na kontrolu,a ako ne da nije nesto u redu i da cu dobiti menstruaciju tj da nisam trudna...sad sam tako sva na iglama :-((
Bublice skačem i ovdje za ogromnu betu:-D
Ginger pa vidiš da ipak ima razlog za krvarenje, pa nek je i hematom, bitno da je mrvica OK. Šaljem mnoštvo vibri i virtualni zagrljaj da već jednom prestane ta sapunica i da ostatak trudnoće provedeš u miru i veselju:klap:
Adriana, ma ništa se ne brini. Ako ti je prirodan postupak ne možeš sa sigurnošću reći kad se mrvica oplodila i ugnijezdila. Držim fige do ponedjeljka:-D
MOLIM VAS DA NAPIŠETE MAIL MINISTRU I ISKAŽETE SVOJE NEZADOVOLJSTVO NOVIM ZAKONOM.
http://forum.roda.hr/threads/54242-q...ne-samo-oni%29
ispada da na kraju kukamo svaka na svom pdf-u a nitko nista konkretno ne uradi. nije ni cudo sto milinovic smatra da je zanemariv broj nas koji se borimo sa neplodnoscu...
Bublice iskrene čestitke :-D:-D:-D
Naravno, čestitke i svim ostalim trudnicama, neka vas je što više! A sada idem pisati vrlom ministru!
I ovdje ću skakati za našu Bublicu trudnicu :-D:-D:-D,još jedan prekrasan proljetni dan na forumu!!!
hvala ti Vesnare!! i ja se nadam da je sve ok, i da je ovo sve normalno. i da,prirodnim putem sam ostala trudna.
Bublice :-D :-D ...pa čestitam, prekrasne vijesti
Ines i tebi čestitam :-D
Ginger da hematomi čim prije prođu~~~~~~~~~~~
Svima kojima treba, slobodno se poslužite ;) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
...i pišite ministru!!
Curke svima saljem puuuno :shykiss: i milione ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
btw, kako se postavi u potpisu onaj kalendar trudnoce sto broji sedmice i dane (svidja mi se onaj kod Strike :oops:)
odi na http:lbdf.lilypie.com i tamo ukucaš potrebne podatke i izabereš kalendar.
Hvala puno Andreja:shykiss:
ma sve za našu novopečenu trudničicu!;-)