e zanima me dali ako sada idem na dogovor za ivf odmah ulazim u postupak iduci ciklus,jer dr.Bauman je reko da se ne ceka.Dogovorili smo se tako tri aiha ako nebude ništa idemi na ivf
Printable View
e zanima me dali ako sada idem na dogovor za ivf odmah ulazim u postupak iduci ciklus,jer dr.Bauman je reko da se ne ceka.Dogovorili smo se tako tri aiha ako nebude ništa idemi na ivf
BOZZ jako dobro pitanje ..i mene zanima ...jer i meni je rekao 2-3 AIH i onda tek kod njega IVF e sad jel se upada odmah na slijedeci ciklus ili .......ko zna kad.....javi nam obavezno kako je kod tebe bilo.mozda cu i ja u 3mj gore u zg ista stvar......a zamisli da dođem u 3mj. na razgovor i tek tamo na ljeto dođem na red a onda godisnji pa tek na jesen aaaauuuuuuuu :shock: :shock:
istina,ionako pre dugo čekamo to malo čudo da mi je svaki ciklus dragocjen.Strah me da neču dugo čekati jer sam čula da se na VV dugo čeka,ali stvar je u tome da sam ja dr.Baumana pitala i rekao je da se kod njih na čeka .E da još nešto sigurna sam da sada na SD treba prije IVF napraviti testove za AIDS i hepatitis c, a neznam koliko se to čeka
odi gore 8. dan ciklusa na prvu folikulometriju i onda se dalje dogovaraj, ali pretpostavljam da ćeš odmah taj ciklus imat prvi AIH.Citiraj:
BOZZ prvotno napisa
sretno i da ti bude prvi dobitni,!
ljube imala sam ja tri aih i za njega znam postupak ali trebam sada za ivf a za njega je procedura malo drukčija s obziro na lijekove i pretrage po novom.Nešto je dr.Bauman spominjao psihologa i testove aids-a i hepatitisa c
joj sorry, sad sam baš upala ko padobranac!Citiraj:
BOZZ prvotno napisa
mislim da su nas već davno trebali o tome obavijestit, da nam ne propada ciklus zbog tih gluposti.
ja sam bila gore prošla dva mjeseca i nitko nije ništa spominjao novi zakon i šta će trebat po novom.
nolje da se i ja uputim gore pa da mi ne propadnu planovi zbog neinformiranosti! :mrgreen:
da,problem je dali stignemo npr.sve to nabaviti,napraviti do slijedeceg ciklusa....tesko....ja npr.sve moram ici u drugi grad to radit .....te nalaze .krv vadit itd...
Bozz dobro nam dosla..nemoj brinuti kad krenes u proces sve ti to brzo ide .lijekovi ti stignu za tjedan dva.nalaze za hepatitis i hiv po novome trebamo svi imati,a psiholosko savjetovanje ce ici usput dok hodamo na folikom. tako je meni reko dr.ja sam vadila krv jos prosle godine jer sam mislila da ce trebati za prvi ivf i nije se tako dugo cekalo u petrovoj.pa ako ulovis vremena to si obavis ranije. meni su stigli lijekovi,jos neke kupim i to je to.al posto tek za mjesec i pol idem na stimulaciju.mislim da cu probat jos jedan prirodnjak,idem iduci tjedan na folikometriju da vidim jel ima kaj na mojim jajnicima za oplodit. Marta draga ja ti ne znam za listu za decapeptyl,to je mozda po novom,jer meni kad sam dosla taj 21dc na folikometriju to je dala sestra tam, i ja ga ovaj put nemam u terapiji tak da za novo ti neznam..drga moja lijepo ti gore u pola osam na folikometriju i trazi svoje decapeptylcice.. ;)
hm, kaj da idem tak rano? ipak mi je 21 dc, nije klasicna folikulometrija. kad ste vi isle tak pred sami postupak, u koliko sati, jer mi dr nije rekla. ja sam misla oko 12 doci, kao i za prvi razgovor :? pa folikulo kad udjem u postupak u pol 8.
Ne, odi ti samo na folikulometriju, rano. Tako je i meni rekao dr. da dođem po svoje Decap.
I odi ti kao na folik., jer treba valjda vidjeti jel imaš, nedo Bog kakvu cistu.
da, da, znam da ce me uzv pregledati zbog ciste za koju se nadam da necu imati, al sam mislila ici kasnije. a dobro, onda bum ujutro ak dr tak vele, jos cu sutra zvrcnuti pa pitati sestru. thx!
ja sam i taj 21dc isla u pola osam tak mi je reko dr,jer sve folikometrije rade tad ujutro.ja mislim da je bolje da ides ujutro.i to je brzo gotovo do osam vec sve smo pregledane.Citiraj:
marta26 prvotno napisa
budem onda tak, puno ti hvala! :* znam da to onda ide ful brzo, ko na traci a i cini mi se da gore nisu takve guzve, sigurno nisu ko na vv
e cure dali ja mogu ici ujtro samo na dogovor ili se moram naručivat,jer sam vidjela da cure poslije folikumetrije znaju doći na konzultacije.Glupo mi je da se moram naručivati ipak smo gore ko nekakav inventar a skužila sam da ide nekako brže sve to.Este čule kakvu su novu opremu dobili gore od nekakvog donatora to sam cula kad sam ležala unutra da se razgovaraju o nečemu ali nisam skužila kaj.
s obzirom da su dobili od ministarstva par milijuna za mpo i treba biti opreme, jos i vise. mozda su mislili na stroj za smrzavanje js. bozz, ja sam se narucila, al sam ja isla prvi put gore. mozda ti je bolje tako, da ne bi dosla a oni te odbiju, pa si bezveze isla.
misliš,pa da ništa mi ne košta da nazovem naše sestre
ja sam se isto prvi put morala narucit i to tek za mj.dana :/ dobila termin....ne bi se usudila ici bez da se narucim ....ipak sam predaleko jos da me vrate.... :roll: ....BOZZ ti nazovi i vidi i sretno
Ćaos curkice... :) vidim lijepo vi čakulate..ja se ubijam doma od ovog čekanja,ajme gdje je 25.da dobim M,pa 8.dc da krenem,,,tko će to dočekati... :*
inaće sam do nekih par mjeseci šizila i čekala taj dan d,i stvarno onaj tko ne prolazi to nezna koja je to igra živaca,koj psihički napor na granici ludila,ali curke moram vam priznati da sam pomalo iscrpljena od tog iščekivanja ovih 7 godina,da pomalo sve manje me to nekako pere sve više sam ravnodušna prema svemu jedino onih zadnjih dana kada trebam dobiti često se uhvatim da mislim hoču li dobiti ili ne ali negdje u šustini sam bila sigurna da ču dobiti vješticu.Ovaj problem je jednostavno postao dio mene,ali naravno ne odustajem jer inače sam rođeni optimistični borac.
Unuka Josipa Broza Tita donira 10 % od prodaje suvenira na Brijunima našem odjelu za MPO.
Istina vidjela sam je na svom drugom aihu,razgovarala je sa doktorom i zato sam ja njega morala čekati puni sat da zavrse
wow, lijepo od nje! bozz, 7 godina, nije ni cudo, ja nisam jos ni 3 pa sam vec nekak ravnodusnija, vise mi nije vazno ni ak me otkanta za 2,3 mj, tak svejedno. a zbog cega moras na mpo?
Pa iskreno sada neznam zašto.Muž je 2004 imati terato koju smo nedavno doveli do normoo,ali se još ništa ne dogadja.Samnom je sve ok,radili smo hormone,ovulacija je tu svaki mj,laparaskopija super sve je fizički uredu,a neda mi se čekati vas idem sve probat,a sada je na redu ivf.
Neda mi se cekat vise
a bude to onda rijesio prvi ivf, kad je normo i kod tebe sve ok, mozdad se malci malo zagube po putu :lol: mojih ni nema dovoljno da bi se zgubili :roll:
Gdje ti mm radi,mislim da je to jedan od faktora i prehrana
u drzavnoj firmi, ok prehrana, mamina kuhinjica :) tak da nije to, kod njega je vjerovatno to od prostate, prebolio dosta upalica al nikad simptome, tek kada je isao istrazivati zasto nismo trudni, dr mu to vidio i to tek treci urolog, na vuk vrhovcu to nisu ni gledali. sad smo na caju i piskavici plus cink i selen, pa se nadam da ce biti malo bolje i da ce ivf uspjeti ovaj put, ako ne put maribora u 9 mj
Moj je isto u državnoj i meni su pomogle ove cure ovdje i forumi da skupim inf i uspjeli smo sto se spermica tiče znam da ćeš i ti,a kaj se Maribora tiče sada se naruči ali dalje pokusavaj kod nas jer se prilično gore dugo čeka kako sam informirana
na sv duhu se ne ceka koliko sam uspjela skuziti, ali zato na vv godina dana, bila sam i tamo i nije uspjelo, a mb imam u 9 mjesecu otprilike termin, do tada ionako mogu samo jedan obaviti, jer smijem svakih 6 mjeseci na hormone. to je meni u cijeloj prici i najvise bed, imam samo 2 puta sanse godisnje da zatrudnim :(
A zo već imaš Termin u mariboru ,oprosti nisam služila; :oops:A prirodnjaci
ne bih to, bila na jednom s klomifenom i dobila cisturinu. jako los spermiogram, nema neke sanse da se jedna js oplodi i ugnijezdi, ne da mi se psihicki to cesto prolaziti a znam da su sanse nikakve. nemam ni dosta vremena. idem spavati, sretno na prvim konzultacijama, meni je dr sjela na prvu! fakat super zena, a to mi je ful bitno.
jel bio netko danas gore, kakve su novosti?
sad sam zvala gore i sestra veli da ne rade prirodnjake i da moram doći na dogovor sa doktorom.
Zašto ne rade prirodnjake?Ja sam danas kasno došla s posla pa nisam zvala još
ne znam i ja sam u šoku, rekla je do daljnjega ali da dođem pa će mi doktor sve reći.Citiraj:
BOZZ prvotno napisa
mislim da idem sutra. :?
a do kada se može zvat mislim da rade do 16 ili?
:( :? Pa oni nisu normalni....
upravo zovem malo je zauzeto, pa onda zvoni do neba i nitko se ne javlja!!!
ja bila, bila guzvara, ne znam za prirodnjake al rade stimulirane. ko ce ga znati zasto ove ne :? i zaboravila pitati jel su poceli smrzavati js, a tuka, uvijek se zaledim kad dodjem na mpo kat :roll:
nas dvi ko jedna.....i ja trebam 25 dobit pa 8dc na ultrazvuk... :* ...nestrpljivo cekamCitiraj:
kiara79 prvotno napisa