~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pluseke!!
Za ne piškilice skuhala sam kavu pa se poslužite :coffee: meni je danas radna subota a kad vidim ovu maglu samo bi se vratila dremuckati u topli krevet..
Printable View
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pluseke!!
Za ne piškilice skuhala sam kavu pa se poslužite :coffee: meni je danas radna subota a kad vidim ovu maglu samo bi se vratila dremuckati u topli krevet..
Dobro jutro!
Marle hvala na kavi bas mi je dobro dosla ;)
Ja prijavljujem minus kao sto sam se i bojala. Sad cekam vjesticu pa u novo odbrojavanje.
Curke piskalice :fige: za pluseke :kiss:
jutro!
joj kako sam uzbuđena, samo da imamo plusiće, jaooo, ajde ajde vrijeme je!!
anaja - marulja se pije do ovulacije, a vrkuta ili cijeli ciklus ili nakon ovulacije - po želji. marulja je macina trava ali u narodu još nekoliko biljaka također zovu macina trava.
šta reći, kod mene M, nemam što za prijaviti..
vrkuta je jeftina! ja pijem šalicu dnevno (a šalica ima 4 dcl) navečer, ali sam pomiješala vrkutu i stolisnik, pa stavim žlicu te mješavine na 4 dcl kipuće vode. uz to sam pila i kapsule vrkute iz dm-a, 500 mg, jedno dnevno, ali popila sam ih i neću kupovati nove, nego ću sad preći na evine kapi koje su također mix - vrkuta i konopljika.
Iva bas mi je zao. Sacekt cemo jos prije odbqcivanja. Tvojo simptomi su stvarno bili wow. Nije bas da si mozes umisliti pristice...
Narancooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Drago mi je da su vas uzmemirlile moje bradavice :lol: ali ja sinoc pisnula debelo nista! Dan cekivane M je bio od jucer so sutra. Dakle cekam "veselu" vijest odozdo haha
Ma kakvi su to minusi?
Narančice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Dobar dan, ja sam nekako preskočila caj.. :)
Pa zasto minusi.. Zao mi je! Iako, Iva, nije jos M dosla... Jagodice pa ni tebi nije dosla.. A November ti crveniš.. :(
Narancice, nade okrenute prema tebi!!!
Chiara, mislim da si me ti pitala koliko se trebamo čuvati. Ne trebamo nista cekati. Nisam imala kiretazu, priroda je odradila svoje i sada mozemo nastaviti.
Deset mjeseci + blighted ovum je iza nas. Nekad cu doci i na listu za odbrojavanje, ali to ne znam kada, ako "odmah" ne ostanem trudna, hahaha.
Cure da vas nesta pitam ja nisam jos piskila jer se bojim ako nedode u pon cu. Mene zanima osim sto me sise bole ja vec 3 dana neprestano ispustam vjetrove vec mi postaje neugodno. Moze li to imati neke veze s trudnocom?
Hello curke moje. Moje jutro je pocelo u 10 sati (vikend jeee, a meni se jako spavalo :mrgreen: ) kad sam popisala jos jednog kineza (koje btw ne planiram pisat vise nikad u zivotu), i pokaze on meni opet sjenu sjene, a meni se digne kosa na glavi od ljutnje. :evil: Ostavim ja taj urin po savjetu mojih vocnih forumasica i trknem do najblize ljekarne po njihov najosjetljiviji test a to je First response, i umocim ga.
I pogodite sta - kaze da sam TRUDNA!!!
Onako lijepa sramezljiva ali vrlo vidljiva crtica :)
Ne mogu vjerovati da se to meni dogodilo, nakon godinu i pol cekanja!!!
Sve ove sjene ranije su me cak tjerale na razmisljanje da idem na ozbiljan razgovor kod psihologa :lool: jer ih ni muz "kao" nije vidio (iako sam ja bila sigurna da je) hahah
Sutra cu popiskit jos jednoga,pa preksutra jos jednoga pa da vidimo jel beta raste lijepo. A u ponedjeljak se jos naravno, naruciti na pregled.
Imaaaaat cemo bebuuuuuuu :zaljubljen:
Naranciceeeee!!!!!! :D :D :D
CESTITAM TI OD SRCA!!!
Ajme Narančice!!!! :ghug: Čestitam :-D:-D
November, hvala ti na objašnjenju što se čaja tiče! Tko piški idući?
Edit: sad vidim, Anka u ponedjeljak! Ajmo Anka!! :-D
Jagodice, dok ne dođe m nije gotovo! Osim toga, navečer se ne piškiii! :starac:
Narančice čestitammmm!
Narandice cestitam!!!!! Uljepsala si mi dan! Cestitam mamice
Ajme narancice pa cestitam!
Hvala vam od srca drage moje :-D
narancice cestitam!!!
Narancice i ja se pridruzujem cestitkama. Cestitam draga. :*
Narancice - čestitam ti, uzivaj u svakom danu trudnoće. I sretno :)
Narancice - cestitam !!!
Ja sam imala sjenu 26dc (clearblu plus, i to se pojavila tek nakon desetak minuta) pa sam sljedeći dan, znaci 27dc napravila digitalni koji je pokazal + ....
Evo sad sam već 7tt :)
Narancice, cestitam ti od srca :*.
♥ Lista za: 22.10.2016 ♥
(Ne)čekalice: :-D
anka91~~~~~~~~~~~~~~~42.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~38.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~31.dc II
iva_777~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 27.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
Odbrojavalice: :gumi:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~ 7.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
November~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Narancice jesi ti govorila da u 12 mj dolazis doma za praznike? Eto ostvarit ce ti se zelja da ih iznenadis sa trbuhom za Bozic. :-D:joggler::dancingfever::sing:
Narancice, zakooon! Jup! Jup! Jup! Jako lijepe vijesti!
Jesi ga vec fotografirala u svim pozama? Na plus, mislim. :)
Jesam Chiara, evo izgleda da ce se ostvariti... iako sumnjam da ce se trbuh vidjeti ali u veliku poklon kutiju cemo staviti sliku bebe sa uzv-a ispod bora :D
Planiramo pricekati godisnji i onda svima reci vijest.
Sarasvati jesam, kako ne!? I mogu ti reci da mi je bas lijep hahha nestvaran!
Ma samo da bude sve u redu, i da se mrvica drzi svoje mame :zaljubljen:
Daaaa, od sada puno fotografiranja :) Nema razloga da ne bude dobro!
Narancice - cestitaaammm!!!
Poslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk
Dobro jutro...izvolite kavicu :coffee:
Narančice pa cestitaaaaaaaaam!!! :-D:dancingfever:
Curke kod mene situacija nepromjenjena. Vjestice nema, sve ostalo je isto izuzev toga da se dizem po noci na wc sto inace nemam potrebe. Ne uzbudjujem se s obzirom na moja iskustva. Ne odustajem dok M ne dodje. Ako ne stigne do cetvrtka idem na betu. It ain't over till it's over :lool:
Cijedjena naranca od narancice :) kavicu cu danas preskociti!!
Iva, jel ti inace kasni? Probaj popiskit neki osjetljiviji test jer ak su simptomi od trudnoce, beta bi vec trebala biti dovoljno visoko da ju osjetljivi test za trudnocu prepozna.
Evo ti moj primjer, ja sam danas popiskila jos jednog kineza i opet je pokazao sjenu sjenine sjene (moj muz ju niti ne vidi) a first response za nijansu jacu crtu od jucer...
Samo, moj kinez nije kinez narucen sa interneta nego kupljen u trgovini ovdje. 2 testa u paketu dodu 1,5€.
Popiskila sam ja i LH stapic, crtica se vidi ali nije niti blizu pozitivnom - a sjecam se kad sam bila sigurna da bi ppzitivan LH mogao biti dobar pokazatelj trudnoce.
U prvoj trudnoci mi je prvi simptom bio cesto pisanje, u ovoj uopce ne moram tak cesto, niti se nocu ustajem.
Iscjetka nemam nikakvog, mozda mrvicu kad se brisem ostane trag al to kad se dobro zagledam no moram priznati da osjecam vlaznost konstantnu.
Novi znak mi je definitivno tupa krizobolja i cesta glavobolja.
Sise me bole kao i u pmsu ali ovaj put su bradavice dobile za nijansu tamniju boju!
Uhvati me povremeno i napad zjevanja, i stalno mi je hladno. U prostoriji sa jos 5 ljudi, samo je meni hladno, i ne daj Boze da prozor netko otvori...
Inace sam pred M napuhnuta kao da sam u 6mj trudnoce a sada uopce nisam.
Ne znam koliko je pomoglo, ali odmoglo zasigurno nije - od pocetka ovog ciklusa pijem 2 kapsule vrkute dnevno.
Jutro!
Pojavio se spoting, dakle m stiže.
A sto sam tu kinezi? Ja sam u prvoj trudnoći kupila neki prosječni test, popiskila se skroz predvečer teorijom - ako sam trudna, u bilokoje doba dana su Beta i trudnoća tu. :), a u drugoj sam piskila navecer i isto bila trudna. A zijevanje mi je bio glavni prijatelj u prvoj (druga nije dočekala razvoj događaja :) ), bome i cesto piskenje.
Cure evo i mene. M jos uvijek nema sise danas malo manje bole Ali u stomaku stalno imam neku bol kao da cu dobiti
Narancice u principu ne kasni. Ili je 29 ili 30 dan.S time da je zadnja tri mjeseca u minutu stizala 29 dan. No u zadnje dvije godine koliko pratim cikluse, isli su od najmanje 26 do najvise 35 dana. Zato si dajem vremena do cetvrtka, pa ako ne stigne odsetat cu vadit betu.
MM je uvjeren da sam trudna.
Simptomi su i dalje tu, osim kaj nema M, cicke su napuhnute i bolne do granice "nemoj ih ni gledat koliko me bole", bradavice su mi i inace tamne pa ne vidim neku razliku, mucnina i dalje prisutna, jedem kao vuk, piskim cesto pa cak i nocu, dva tri puta dnevno mi se zamanta onak fino, pristice mogu izvoziti, da prostite prdim i podrigujem kao prava muskarcina, temperatura se i dalje vrti 36.8-36.9, jedina razlika je sto je prestao onaj obilni iscjedak (tu je, ima ga ,ali nije vise u potocima).
Ne znam dali je smotanost i seprtljavost simptom, ali sam nocas opalila glavom u vrata koja su inace sirom otvorena (macka ih je na pola zatvorila), presla sam si punim kolicima u shopingu prek vlastite noge i opalila glavom u vrata auta. Ako je to simptom trudna sam samo tako :lol:
A da i non stop sam smrznuta. Obucena kao da je vani -20
Naranciceeeeeeee. Vocna moja rodice od srca ti cestitam draga.
Jesam ti rekla za kineze?
Kolkp kosta first respons? Kakp se osjecas?
A sta su kinezi?? (Sad vidim da sam bila nepismena tamo negdje iznad)
Cestitam narancice!!!!!
Poslano sa mog HTC Desire 620 koristeći Tapatalk
Mami zao mi je! :(
Sarasvati kinezi su ovi jeftini naruceni uglavnom s neta iz kine :lool:
Iva to sve zvuci bas jako jako obecavajuce... drzim fige da beta bude barem troznamenkasta :)
Jagodice, Nivesa hvaaaaalaaaaaa :-D
Rekla si ti meni Jagodice za kineze al ja sam mislila da ak ima bete da mora pokazat, a vidis ti njega! A Kak se osjecam?! Jagotasticno :lol:
Iskreno, kao da nisam trudna. Osjecam da sam u drugom stanju, osjeti se lagana temperatura i pojavio se metalni okus u ustima, ali u principu kao da i nisam trudna. Neznam, lijepo se osjecam. Kaze muz da sam mu posebno lijepa :shy:
Mami, žao mi je. Anka, Jagodice i Iva...sutra prije kavice ocekujem vase pluseke ;). Mene boli jajnik :( i imam obilni iscjedak koji je prije par dana bio i suncani uz mrvicu krvi. Prekojucer sam doslovno morala staviti ulozak jer sam promocila i trapke :\. Sada je proziran i kao eggwhite(2 O u ciklusu?).
Narancice cestitam!! sigurno si jako lijepa, divan je taj trudnicki sjaj :-)
mozda je na putu, kako bi babe rekle, deckic :mrgreen: