jučer sam princezi namazala putra i pekmeza na kruh sa sjemenkama, a ona će nakon dva zalogaja:
"znaš mama, ja ti ne volim ovaj kruh sa krmeljićima!" :roll:
Printable View
jučer sam princezi namazala putra i pekmeza na kruh sa sjemenkama, a ona će nakon dva zalogaja:
"znaš mama, ja ti ne volim ovaj kruh sa krmeljićima!" :roll:
Filip: Mama, kad odrastem želim biti zemljoradnik!
Ja: Zašto sine? Vidiš kako se tata muči, radi po cijele dane. To je težak posao.
Filip: Ah, pa teško je i učiti! Nije ništa lako.
:love:
Daka: Mama, tvoja guza je kao krov veelike kuće. Kada sam ispod ne mogu ni pokisnuti.
Daka :lol: :lol:
Budući da se Flora prije tjedan dana doselila na ovaj podforum, red je da se počnemo javljati i na ovaj topic. :mrgreen:
U petak smo išli kupiti špeceraj i, kako to obično biva u velikim trgovačkim centrima, svakih par metara je bio štand s nekakvom degustacijom. Na jednom štandu je teta nudila kolače razrezane na male kockice, a u svaku kockicu je bila nabodena čačkalica.
Flora pristojno pita može li uzeti, teta joj da, ona lijepo zahvali i krene dalje, jedući kolačić.
Kad ga je pojela, unutarnji sustav za navigaciju ju je nepogrešivo odveo preko pola dućana natrag do tete s kolačima (mi smo išli za njom da vidimo kamo ide i hoće li se izgubiti, ali jok, orijentacija joj je super :mrgreen: ), pa joj je prišla, stala ispred štanda, stavila ručice na bokove i rekla:
- Teta, ja sam još uvijek gladna.
:mrgreen:
Daka, Flora :lol: :*
Ispred zgrade
Karlo: Maamaaa! Naša planeta je tužna!
Ja: Molim?
Karlo: Pa, vidiš da je netko bacio plastičnu vrečicu. :roll:
Filip: Neću spavati kod tate! Hoćuuuu mamuuuu!
Ja: Pa zašto sad opet nećeš kod tate?
Filip: Neću! Tata mi smrdi.
Ja: :shock: Molim?
Karlo: Da, da, tati tako smrde noge da i prijatelji bježe od njega!
e da, moram napomenuti da je se na kraju opet vratio kod tate, jer mu je smetala moja kosa :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Valjamo se E. i ja danas po sećiji, ja sam "škakljava vještica" i škakljam je, ona se baca na mene i prevaljuje me, hrvemo se i u jednom trenutku E. me pogleda i mrtvo hladno kaže "ali ja u stvari želim čašu vode." :shock: :roll:
:lol: , a na "škakljivu vješticu" rastopCitiraj:
Strobery Shortcake prvotno napisa
Karlo: Mama, od čega se pravi majoneza?
Ja:Od jaja, ulja i još koječega.
Karlo: Pa mama, majoneza je onda zdrava. Ti si se to zabunila da ja ne smijem jesti majonezu, jer je nezdrava.
Sinoć, za vrijeme grmljavine, Fiona i Flora su gledale crtić, a ja sam pospremala i stalno jurcala između dnevne sobe, kuhinje i kupaonice. U jednom trenu malo jače zagrmi, a Fiona me pozove:
- Mama, dođi, bojim se grmljavine.
- Evo, tu sam, nemoj se bojati, osim toga, to ti i nije neka jaka grmljavina.
Na to se Fiona okrene prema Flori i onako povjerljivo i pomalo zabrinuto joj kaže:
- Znaš, Flora, mislim da mama ne čuje baš dobro. Ona misli da ovo nije jaka grmljavina.
:lol: Bila sam na podu, doslovno. :lol:
:lol: :lol:Citiraj:
Sanja prvotno napisa
:lol: :lol:
Jučer su dečki između ostalog i pecali, a Karlo je na kraju "upecao" i nekakvu ribicu. Na kraju nije htio ići kući:
Ma čekaj sad, malo samo. Tek mi je krenulo. A šta dođe riba, a ja otišao kući?!
:mrgreen: a tata mu stavio nekakvu ribicu na udicu, dijete je bilo oduševljeno
U petak se vratila iz Zoo vrta gdje je bila sa dedom, ulazi u kuču i čujem je kako kreče plakati. Kad je došla pitam je zašto plače, a ona "Ma babo e unervoziiiiiiiiiioooooooooooooooooooooooooooooo!" :roll: (rekao joj da sada odmah ide oprati ruke)
Danas razgovara sa ljudima koji prolaze pored naše vikendice (radi se o novijim komšijama koje sasvim malo poznajemo jer su od nedavno tu). Ja sjedim u kolima spremna za polazak i čujem svoju pametnjakovićku ako izjavljuje "ma on samo zna jesti gišu" ( i beskrajno sam sretna što ljudi ne znaju da je giša sika).
Večerašnji scenarij:
spremamo se za spavanje, a na tv-u pjesma "kad procvatu jabuke", ja ostavljam sve, Luka već diže ručice i nas dvoje se raspjevali i rasplesali
Karlo: Aha, dok ovi tu plešu, ja moram kupiti igračke. :roll:
ja: Pa tko ti brani, pleši i ti.
Karlo: A neee, ja slušam samo rock and roll!
Tata: Znam ja jednu dobru. Napio sam se ko kruška :sing:
Karlo: Ja bih tu !
ja :lol:
Karlo: Mama, daj se smiri, upišat ćeš se.
:lol: :lol:Citiraj:
bundevica prvotno napisa
Kako smo mi od prije par mjeseci tek ovdje, da se priključimo:
U zadnje vrijeme je postalo nemoguće spavati s njim i ja ga lijepo preselim u kinderbet, koji je super prihvatio.
Ali, i dalje je nemogućeg ponašanja, stalno se svadi, kontrira i zapovijeda.
Nedavno me nešto ujutro "tjera" stojeći u kindaću:
-Odjazi!!!Odjazi u haju (tako zove dnevni boravak)!!!
Ja ga samo pogledam.
- Ne gjedaj me. Mogu ja tebe i iz kimbedeta majtjetijati :evil:
Fakat može :lol:
Filip gleda u staklenku: Mama, a od čega se pravi linolada? Od vjeverica?
....................
Skidaju se za tuširanje
Ja: Karlo, jel to tebi smrde noge?
Karlo: Ne, to smrdi moja guzica!
.....................
Došli su iz vrtića i ja ih požurujem da se presvuku, pa da idemo baki. Karlo skida trenerku, pa gaće.
Ja: Karlo, ma ne gaće, samo hlače.
Karlo: Ma, imam ja još jedne na sebi!
:lol: jutros je tražio druge gaće, stare nije skinuo i otišao u vrtić s dvojim gaćama (boksericama), a još ja gledam kako se mom Karlu popunila guza :lol:
joj joj :lol:Citiraj:
bundevica prvotno napisa
:lol: jutros je tražio druge gaće, stare nije skinuo i otišao u vrtić s dvojim gaćama (boksericama), a još ja gledam kako se mom Karlu popunila guza :lol:[/quote]
e ovo je za 5! :lol:
gledaju P. i moja svekrva nebo (oblacno)
P: bako, gdje su zvijezde?
S: gore, visoko, visoko, iza oblaka
P: a sta je jos visoko gore?
S: gore je Bog...(i dalje prica duhovnog karaktera)
P: i vanzemaljci :roll:
Docekala djeca mm s posla na vratima, hoce u setnju. I tako izadjemo ja i djeca van, mm uzeo malo vise vremena. Uleti Mejra unutra stavi rukice na kukove i nazivcirano veli 'Hoces ti kad krenit' Mirso Hadzic!?'
Papa Mejra sladoled, Ahmed svoj vec smazo i moljaka nju za koji 'liz'. Nazivcirano mu da da polize i veli 'znas li da je sladoled pun secera i nije dobar za zube? Danas si bio kod zubara na ciscenju zato nemoj vise da me pitas!'
U krevetu,
Ahmed: ja no sleep! Mama!? ja no sleep!
Ja: reci hocu!
A: hocu
Ja: spavat'
A: no hocu spavat'
(ima gadno oskudan vokabular) :saint:
Al je zato jako pametan :heart:Citiraj:
Mejra's mommy prvotno napisa
Karlo kopa nos
Ja: Karlo, molim te lijepo, pa rekli smo 100 puta da to nije pristojno. Nemoj to više raditi.
Filip: A jučer prije spavanja, kad si ugasila svjetlo, ja sam kopao nos, tralalalalala.
Karlo: I ja sam isto prije spavanja kopao nos!
Filip: I onda sam to zaljepio za krevet!
Karlo: A ja sam pojeo!
........................
Večeras smo gledali cirkus na tv-u i kad je onaj veliki tigar nasrnuo na krotitelja i poderao mu košulju
Karlo: Jako sam se htio baviti s tigrovima i proučavati ih, ali kad sam sad OVO vidio, ne pada mi to više na pamet. 8)
:lol: Oni su kraljevi ovog topica!Citiraj:
bundevica prvotno napisa
Andrej: -Kad se sudare običan auto i policijski auto, policijski auto mora platiti posebnu policijsku kaznu!
Ja: -A kolika je ta policijska kazna, veća ili manja od obične?
Andrej: -Veća! Mora platiti 200 kuna! A vatrogasni kamion mora platiti vatrogasnu kaznu, milijun kuna! A kad uhapse vatrogasca, stave ga u kulu bez prozora, vrata i svjetla! Ima samo jedan otvor s ljestvama, pa poslije i njega zatvore!
Što su mu skrivili vatrogasci :?
:lol: Anderej nešto su ti skrivili
moj Karlo obožava vatrogasce i već si zamišljam kako bi tekao razgovor njih dvojice
Andrej :oops:
Moj Luka neki dan izjavi kao bi volio da mu sljedeći put rodim seku ( prije 4 mjeseca je dobio bracu). Ja njemu:''Kako ću roditi seku kad nisam ni trudna?'' A on meni : ''Znam kako ćeš biti trudna. Pa pojedeš seku.''
Ako mu slučajno malo više podignem pantalone u struku,on sav ljutit:''Nemoj mi tako, nisam trudnica.'' Gledalo ne tako davno dijete mamu u trudničkim pantalonama do ispod pazuha :lol:
Luka, Luka :lol:
Tuširam Filipa. Gleda si u pupak i nešto čeprka
-Mama, više nikada ne želim imati pupčanu vrpcu!
-Zašto? :mrgreen: kao da mogu nabaviti drugu
-Zato što više neću da me režete!
:lol: Dobro sam se nasmijala, stvarno su vam super klinci. :heart:
Jučer u Trakošćanu, kad smo išli iz prostorije u prostoriju, stepenicama gore, pa dolje, pa iz jedne dvorane u drugu, Flora u jednom trenutku zastane, počne okretati glavicu lijevo-desno i rezignirano kaže:
- Joj, joj, joj. Mi smo se u ovom dvojcu skoz pogubili.
Baka: Joooj Karlo, pa ti se nikako ne možeš smiriti, ko da imaš crve u guzi.
Karlo: Nemam ja nikakve crve u guzi.
Baka: Imaš, imaš. Ma vidi, koliko ti crv viri iz guze.
Karlo: A ti imaš crnu mambu u guzici! Ili još bolje burmanskog pitona!!! :P
:lol: :lol: :lol: Kak je baka reagirala na ovo?Citiraj:
bundevica prvotno napisa
skoro je pala sa plastične stolice :mrgreen:Citiraj:
Sirius Black prvotno napisa
:lol: Znaš bundevice, kad vidim da si ti postala, sjurim se na ovu temu.
:* za legendu sa kojim dijelim ljubav prema fauni.
Pokušavam ujutro Emu nagovoriti da jede čokolino iz zdjelice, a ne iz bočice. Kažem joj da tako može jesti samo kad nam se žuri, a ona će:
"Pa hajmo glumiti da nam se žuri!" :roll:
Mudrica!
Mi radimo i zivimo u BG, Louise ide u internacionalni vrtic gdje se govori samo engleski. Medjutim, mnoga djeca kad dodju jos ne znaju engleski. I tako se Louise sprijatelji s K..., koji govori sarajevskim naglaskom (tata je iz Sarajeva) i cujem ih ja pricaju po nasu neki dan i slijedi pitanje kad smo dosle kuci:
JA: Louise, zna li K... engleski?
L: Ne zna bas dobro govorit ali razumije.
JA (provocateur): Cekaj, nije mi jasno, on ne govori engleski, ti govoris hrvatski a K.... prica bosanski, pa kako se onda vas dvoje sporazumjevate?
L (nakon kratkog razmisljanja): Mi mama oboje znamo nesto srpskog pa tako pricamo.