super, hvala curke :)
Printable View
super, hvala curke :)
Neki dućan posteljine, popluna i ostalog posoblja u King Crossu u jednoj od onih poprečnih "uličica" ima na veliki dio asortimana gotovinski popust od 50 i 25%. Napr. jednobojni kompleti šlifer i jastučnica od pamučnog satena za 97kn, dječja posteljina s raznim motivima za 95kn...
na kioscima Tiska se besplatno dijeli prvi broj časopisa Kupon mania (drugi izlazi 5.11. i bit će 9,90)..
ima kupon za 20% na sve u IANi, 100 kn iznad 500 kn u Tintiliniću i tak.
ima još i woman's secret, rituals, 30 kn bespla hrane i pića u movieplexu, profil nešto,.. još dosta toga.
moje je dijete listopadsko, hvala na info za Kozmo. što treba donijeti kao dokaz i gdje to dobijemo, na njihovim stranicama nema informacija?
Za Kozmo - navodno dođeš u bilo koji Kozmo sa osobnom i ispuniš nešto za dobivanje popusta. Nemam pojma kako ide ako je dijete rođeno u listopadu. :zbunj:
Magma daje popust od 21% na SVE za njihov 21. ročkas, a na Žitnjaku na 21% još 15% popusta :-D
http://www.magma.hr/Pages/hr-HR/vije...D/Default.aspx
Za Kozmo-za dijete treba donijeti rodni list;tako su meni rekli u drogeriji
U Tvornici je još sutra od 9 do 18 Varteksova rasprodaja, ima Levisica i još hrpa stvari. Ovo "rasprodaja" uzmite sa rezervom. Pred manje od godinu dana sam na takvoj rasprodaji MM-u kupila Levisice 501 za 70 kn. Cijena ove godine? 550 kn. :-o Za keš dobijete 20% popusta, no ni to ne čini cijenu dovoljno dobrom za ovakav tip rasprodaje. :roll:
Ah da, zaboravila sam Levisice 501 za 120 kn. MM-ova veličina, super cijena, ja sva happy... dok ih nisam uzela u ruku i vidjela da je to onaj poderani model. :roll: Bome poderane traperice ne namjeravam kupovati. :lol:
ako ne znate; u DM-u za 50 bodova dobijete kupon sa 50% popusta za šišanje i frizuru kod frizera koji su im na popisu (moj je jupiiiii); a za 10 bodova knjižicu sa 25% i 50% popusta na neke šampone, regeneratore i farbe za kosu.
nije na sniženju, ali...
neki dan kupila male ručnike za kupaonu (u raznim bojama)u nami na trgu za 9,90kn (baš sam takve tražila).
a jučer kupila tople gumene čizmice (potfutrane iznutra) u Nami na kvatriću za cca 130kn
može se iskoristiti do 1.12., čini mi se
U Mulleru cijeli tjedan imaju 20% popusta na igračke, čak i one već snižene. :klap: Imaju i katalog on-line:
http://www.mueller.hr/prospekt/conte...lwkat_@hr.html
ako imate magma karticu, sve je u dućanu 21% jeftinije.
Kupovala sam na Žitnjaku, s popustom 21 + 15 posto, i divno sam prošla. Baš sam zadovoljna. Hvala cure na ovom topicu!
Mislim da ću i ja do Žitnjaka danas :-)
cure a da li se taj popust odnosi na SAV asortiman?? Jer kupila bih malome onu Playdoh slastičarnu ili nešto takvo pa me zanima da li ću imat na žitnjaku na to 21+15% popusta?
Za Rijeku i okolicu:
u Toweru dućan s bebi robicom FOX ima happy hour svaki utorak i četvrtak od 18 do 19 i tada je popust od 30%.
Doduše, ne vrijedi za već sniženu robu.
I na svakih 100kn se dobije pečatić i kad ih se skupi 10, ima se 40% popusta.. Dobro je znati... :)
http://www.ponudadana.hr/zagreb
danas kupite kupon za 39kn koji vrijedi za frizerske usluge u vrijednosti od 110kn
e sad usput pitam ima li netko saznanja da li je taj frizerski salon ok ili nije?
mi smo kupili roces role za 135 kn :-D
suuuper odoh i ja danas na žitnjak!!!! ionako moram kupiti i nešto za jednu bebu .... jeeee čini mi se baš super popust
U Magmi je sve na 21 posto, plus još 15 na snižen iznos (kumulativno je to oko 33 posto), osim proizvoda koji su već na akciji trenutno.
a znači ne vrijedi na već snižene proizvode?
vrijedi za snižene proizvode, samo ne za one na akciji. role su bile snižene i još smo dobili tih 33 posto popusta
pišite što ste još kupili u Magmi, zanimljivo...
U Mulleru je 20 posto popusta na asortiman igračaka! Do 6. sudenog
hvala za ovu info. moram nešto dodati: na ovom linku sam vidila igračku koja nam se sviđa i cijenu. danas otišla u muller, cijena je 40kn viša, pored toga piše 20%, mm i ja se naljutili zbog te više cijene i skužili smo kraj nekih (samo nekih) igračaka tu žutu oznaku 20%. i onda pitali tetu jel to sad popust samo na te označene. a ona nas je ugodno iznenadila da je ovih 20% otprije a sad na tu cijenu na blagajni ide još 20% dolje. dakle sve igračke do 6.11. iako me naljutila ova 1. viša cijena, s ova 2 popusta smo izašli baš zadovoljni!
Ali meni su rekli da nije samo na igračke popust, nego na sve, tako je rekla gđa. na kasi, ali nisam išla provjeravati
Ima li u Mulleru dječje posteljine? Tražim neku s vilama ili princezama...rozu, uglavnom.
U kamenoj dugi www.kamenaduga.com je trenutno popust od 40% na sav asortiman!!