međimurska banka kooooonaaačno sjelo!!!
Printable View
međimurska banka kooooonaaačno sjelo!!!
Da i meni,
samo 200,00kn manje nego prošli mjesec?????
Hvala bogu Erste sjeloooo!
Ja imam slučaj da je meni jedan mjesec ( na početku) sjelo manje 200kn pa sam zvala i rekli su mi da je moja dr. napisala doznake 2 dana manje nego šta treba i da ću razliku dobiti od firme. Tako je i bilo. Zovi HZZO i pitaj....jer zašto bi nekome davala novac?!
cure ja sam iz Splita ima li tko da je na Splitskoj banci
:-( Split još ništa!!!
I ja u Splitskoj,i još ništa.:evil:
i meni 200kn manje...:-(
I meni je sjela juhu u Zabi, s obzirom da su mi komplikaicje otvorene 5.5. tih 5 dana sam jos dobila od svog poslodavca a ovih 25 dana od HZZO 3850kn. Ginekolog mi je produzio komplikacije do 15.07. je li kasno ako opet donese do 6.06.?
I onda idem na porodiljni dopust od 15.07. do 30. 08. (termin) , na porodiljnom da li dobijam prosjek place?
Kako se računa porodiljna naknada ako sam radila 18 mjeseci pa 2.5mjeseca komplikacija pa 1.5 radila pa nastupio porodiljni.
Dobijem li minimalno jer nema prosjeka zadnjih 6 mjeseci ili u taj prosjek ulazi naknada za komplikacije i rad?
Provincijalka meni su rekli da mi komplikacije ne ulaze u prosjek jer moja plaća je daleko veća od komplikacija i ne bi bilo u redu a i po zakonu kažu da se dobiva prvih 6 mjeseci prosjek plaće ako si radila najmanje 18 mjeseci bez prekida. Ja očekujem nakon komplikacija tih prvih 6 mjeseci cijelu plaću.
Ako nisam dobro informirana tko zan nek napiše.
nisam sigurna, ali negdje mi u glavi stoji informacija da je takva kombinacija (komplikacije, pa malo rad, pa opet komplikacije/porodiljni) financijski najgora. Puno bolje prođu one koje se nakon komplikacija ne vraćaju radit već prelaze na porodiljni, jer im se za prosjek računaju plaće prije odlaska na komplikacije.
Da i meni poslali sms sa novim stanjem,malo ali veseli,da mogu bar nešto početi kupovati za bebili.:mrgreen:
ako ideš s jednog porodiljnog na drugi bez prekida onda se dobije isti iznos kao i u prvom porodiljnom
U utorak krece isplata djecjeg
http://www.mirovinsko.hr/default.asp?ID=2444
valjda ce onda i naknade do tada krenuti :unsure:
možda sutra isplate porodiljni???:-) hmhmhm
ne draga ja sad dobivam porodiljni...komplik.moram dobiti za samo 6 dana;-).
jeli nekome sjela mozda porodiljna?
pbz jos nista ::(( i tesko da ce uplatit ranije
jel ima šta od naknade?
S obzirom da je danas subota, nista prije ponedjeljka
RBA još ništa, ali i rano je. Joj nadam se da će biti u toku dana.
Ni pbz... već vidim da ću jutro provesti fresreshajući stranicu od e-bankarstva :coffee:
se zna nesto za zabu mozda?
ja zvala MIF i rekel mi striček da danas kreće isplata porodiljnog...:-D:klap:
super.hvala
andreja draga, poduzetna kao i svaki put.....hvala:klap::zaljubljen:
navodno da je porodiljna sjela u pbz-u.ako ko može provjeriti za međimursku banku nek javi,please!
šniki diiiivna ti je curica!
zagrabačka još ništa :(
nwgo zam li tko kada isplačiuju prvu novčanu naknadu za opremu za dijete il več kak se to zopve..uglavnom onih 2300 kunića ? :)
to smo pokupili odmah :)
ali eto čekam taj porodiljni i tu naknadu....
e kad smo već na ovoj temi...kad sada u zabi sjedaju komplikacije, a kada porodiljni? da znam za ubuduće... :D
u erste sjeo porodiljni :)
RBA sjelo :*
podravska sjeo porodiljni