Pa meni pucaju sa 21-23mm, dr. mi rekao da je tako kod mlađih žena, ista sam bila plašljiva, bojala se nakašljati :lol:
Printable View
Pa meni pucaju sa 21-23mm, dr. mi rekao da je tako kod mlađih žena, ista sam bila plašljiva, bojala se nakašljati :lol:
ajoj takva sam i ja, bojim se svih radnji da ne puknu prije vremena :lol:
pretpostavljam da rastu jer sam i nekako napuhnuta danas
nisam ni sanjala da može postojati ovoliko strahova oko IVF-a- te jel će biti folikula, jel će biti js u njima, jel neće puknuti prije vremena, jel će biti kvalitetna js, jel će se oploditi... itd.....
ima da u vrapču završim nakon svega ovoga :lol:
Ja sam isto dan prije bila napuhnuta, a o strahu i neizvjesnosti da ni ne pišem!!!
Meni su na dan štoperice (dan prije punkcije) bili 19mm, 18mm, 17mm i nijedan nije puknuo...
I meni obicno bude stoperica na 18 ili 19 mm i jos nam nikada nije pobjeglo ;)
Cure, sretno sutra - mislit cu na vas! :*
Draga be nervirati se molim te :love: stres nije dobar...samo pozitivna vibrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :DCitiraj:
Gabi25 prvotno napisa
I ja sam napuhnuta dan...pitao me kolega o pa nista se ne hvalis..kao da sam cijeli tjedan jela grah...ko Seve nasa :lol: :lol: Mozda je i ona na hormonima :lol: :lol:
Mene je narucio za srijedu u 12 h ali bas mi i ne pase..jel ide koja od vas cura u srijedu gore ujutro...Ja bi dosla ujutro na Ulz p neznam jel netko narucen ujutro 05.11???
GABI DRZIMO FIGE I JAI NAM ODMAH :heart: :heart: :heart: :heart: :* :* :*
Nina, samo polako ;)
Gabi, ne brini, jos su tu :*
Aurora, za tvoju prvu folikulimetriju....neka ih bude :D
Maslacak, neka se bebice danas lijepo namjeste :love:
A ja jos malo izlazim iz nocne.......cekam da netko kavu na odbrojavanju skuha, ali izgleda da cu morati ja :mrgreen:
upravo sam zvala gore i naručena na prvu folikolumetriju u petak u osam sati,....ali nažalost nema dok. Kune pa će mi napraviti Tomić ....to je svejedno zar ne ? ...da bar znam da li je Kuna dežuran koji dan za vikend ...ako koja sazna javite ...pa da ga uhvatim bilo bi mi lakše .....kako mene pucaju valunzi od klomifena ...cijelu noć se znojim ..a vas?
Narnija nema ga u petak :( ja trebam ici u cetvrak ili petak na inseminaciju...... :shock:
Inace meni uopce nije spominjao stopericu jel zaboravio ili???
Gabi i ja cu s tobom u vrapče cini mi se 8)
Dali ima netko broj gore od odjela da pitam sutra za Ulz svi mi papiri doma...hvala....
Nina: 3787-689
Evo mene za uzv-a doktor nije baš preoptimističan a ni ja skupa s njim. Folikuli su još uvijek tu ali ja zadnji put nisam dobro vidjela- u nedjelju je jedan bio 16 a drugi 22, danas je ovaj 18 a drugi 24 :shock:
Kaže doktor da je ovaj preveliki i od njega vjerojatno ništ, a ovaj drugi da je premali- pa može li gore :lol:
Ali večeras primam štopericu u 22h i u četvrtak ujutro punkcija. Doktor je samo rekao- nadamo se da ćemo naći jajnu stanicu. I ja se nadam.
Uglavnom njegov komentar je da sam jako loše reagirala na klomifen...
Dajte par riječi utjehe ako je netko imao ovakvu situaciju...
maslackice nisam te vidjela danas gore- javi kako je prošlo
Aha, zaboravih napisati da je endić danas 7mm i doktor je sa time zadovoljan ali svejedno nastavljam sa estrofemom 3x1
Gabi, meni ovaj od 18mm izgleda sasvim optimisticno ;)
I meni ... čak idealno!!! :*Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
Ne znam, meni se ne čini tako loše, ipak su tu tri folikula, vibram za js, ali dr je ipak bolji u procjeni od mene. Meni se ne čini da je to neka specijalno loša reakcija na klomifen, nije klomifen pak isto kao i gonal ili menopur... Hoću reći da nije u tebi, čini mi se, neka kvaka, kvaka je u tome da se ne očekuje nešto spešl od klomifena koji ipak nije primarno dizajniran za IVF, to se sad kod nas koristi silom prilike tj. silom slova zakona... Sretno, nadam se da će bit koja js ~~~ :heart:! Ja iz svog iskustva čak i na one minimikseve - klomifen tj. femara pa po par ampula gonala tj. menopura ne bih dobila js - imala sam po par folikula, a u velikoj stimulaciji 10 js.... Ali, imaš sretnu35, upalio joj je od svega baš klomifen, u prirodnjaku! Nikad ne znaš!Citiraj:
Gabi25 prvotno napisa
Curke hvala vam na podršci :love:
ina33 imamo 2 folikula a ne 3- nemam pojma zašto je to rekao, zapravo ne znam što je očekivao
sad kaže da bi možda mogli probati još jedan ciklus sa klomifenom ali da ga ranije počnem piti- ne od 5dc, nego od 2,3dc
da ina, nikad ne znaš šta će upaliti pa moramo svašta isprobavati...
Gle, to sam ti rekla samo da se ne ubediraš ako slučajno ne bude js i da ne zabriješ da si izgubljen slučaj jer su folikuli prazni itd. Znam kako je meni bilo, unatoč tome što me dr pripremio da sam ja slučaj za veliku stimulaciju. Ne znam više u ovom ludilu sa zakonom usude li se dr-ovi bit tako open s pacijentima i prezentirat stvar as is, pa da ne padneš u bed da je to neka teška koma ako se na klomifen bude bez js. Onda trebaš ići dalje na pravi stimulirani IVF, ako ne dobijete uspjeh s tri js onda dalje. Hoću ti reći - klomifen je tek ono... početak priče i ništa specijalno ne znači a propos kapaciteta tvojih jajnika, da se tako izrazim, ako ne odreagiraš na njega :love:.
Ma, nije ti ni to što imaš 2, a ne 3, neki big deal a propos kapaciteta tvojih jajnika za nešto čačkat bradicu oko toga i dumat puno. Ja sam s čistim klomifenom bila sretna dobi i 1, npr., a u velikoj stimulaciji 10js, od čega 7 morula na blastocistu itd. Probajte, sve je to pokušaj-pogreška, donekle.Citiraj:
Gabi25 prvotno napisa
Draga super...drtim fige za petak..u petak ides? Ako sam dobro skuzila Kune nema u petak jel ti sta rekao da ga nema???Citiraj:
Gabi25 prvotno napisa
jel bio bolje volje i pricljiviji od nedelja ili??
Ja sam sutra ujutro gore, rekal mi sestra smo da dodem...Jer jos netko samnom gore MM na putu pa sam sama :( ....
GABI VIBRAAAAAAAA
ina hvala ti na utjesi, to mi puno znači :love:
ne odustajem ja još, još se nadam da ćemo imati js a opet i ako ne bude sada, bit će drugi put
Nina ja sam ti gore u četvrtak, ne u petak... i da, danas je bio puno pričljiviji i raspoloženiji- čak mi je objašnjavao na karti kako da dođem do ljekarne u kojoj ima za kupit štoperice :lol:
cure iz vinogradske
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve !!!
ajmo jednu trudnicu , brzo !
što se čeka ? :mrgreen:
Gabi glavu gore....jedna je dovoljna za malo bebača.....meni danas 7dc i ne osječam još nikakve promjene u jajnicima ...valjda je još prerano ...da li tko zna da li je Kuna gore za vikend dežuran ?
narnija ne znam da li je dežuran ovaj vikend, bio je prošli pa onda...
iako ako kod mene sve ipak bude u redu transfer bi bio u nedjelju- ako bude 3 dan- pa me baš zanima da li će netko biti dežuran...
a gle mene, radim ražanj a zec je još u šumi :lol: :lol:
Ja sam imala na dan štoperice dva ili tri od 19mm i nijedan nije pukno tako ne pamičari biti će sve o.k. :DCitiraj:
tikica_69 prvotno napisa
Gabi naravno da će sve biti za pet...tvoja jS spremno čeka svog malog spermića ......NinaB sretno sutra ....sve ispitaj Kunu ...sve što te zanima ....puse svima i viiiiibreeeee :heart:
hvala ti draga puno :* :* :*Citiraj:
narnija prvotno napisa
sutra sam u 8 h ja gore, zvala sam danas i rekla mi je sestra samo da dodem..sutra Kunu resetam pitanjima sve sam si napisala :P ... i naravno odamh javim...jel netko gore sutra??
sigurno sve spavate :love: ...a ne ja ludakinja :mrgreen:
NinaB sretno danas :* Javi nam kako je prošlo
Ja sinoć u 22 primila choragon 5000, išla sam na hitnu pa su me tamo upiknuli- ne mogu nagovoriti mm-a da i on proba :(
Uglavnom inekcija kao inekcija, ništa strašno...
I sad se molim do sutra
Gabi sretno...sretno....bit će sve super......NinaB jedva čekam da se javiš sa izvještajem ....ja prekosutra idem....Gabi da li ti treba svaki puta uputnica za uzv , jer ja ako budem trebala opet u ponedjeljak doći ne stignem ju dići tako brzo
obično ti treba uputnica svaki put za uzv, ali mene dr. u nedjelju nije tražio kad nije bilo sestara... ali mislim da ako ju ne stigneš podići možeš im donijeti drugi put, ok su sestre
Mislim da ne treba, meni su na onu uputnicu za UZV pregled, sestre napisale da mi vrijedi 3x.
Iako sam eto imala jednu folikulometriju.
Pitaj gore, tako sam i ja.
Meni su rekli da uputnica za folikulometriju vrijedi za 3 puta.
Sretno cure!
:( :( :( :( :( :( :(
tuzna sam jako...Kune nije bilo pa me Tomic ( ja mislim gledao) nista od inseminacije sutra niti prekosutra idem tek u petak na Ulz ali kod KUNE...
znaci bit ce mi 15 dan ciklusa u petak tako da neznam dali cu moci ili se moze neznam cure???? ponedeljak 18 dan jel ima smisla...???
uglavnom..rekao mi je vidimo se u petak ja aha na inseminaciji on NE kaj Vam je pa premali su...pardon sta nisam znala...niti da mi jes ta napisao na papir niti rekao koliko sta....jako sam tuzna :( :( :( :( :cry:
Nemoj biti tuzna draga, pa valjda zna sta radi!?
A koliko ti dana traje ciklus u prosjeku?
Aha, to nisam znala, sorry na krivoj informaciji...Citiraj:
AuroraBlu prvotno napisa
NinaB nemoj biti tužna... nije još ništa gotovo, izgleda da se folikuli razvijaju malo sporije pa je zato tako... vidjet ćeš u petak. nije ti ništa rekao- ni koliko ih ima ni koliko su veliki??
nista mi nije htio reci ni TOmic ni KUna prosli put...
Ciklus mi je svakih 30-31 dan..
Po Vasim islustvima dali se NEKOME mozda RADILA INSEMINACIJA NAKON SREDINE CIKLUSA??? ILI NEZNAM ZBUNJENA SAM TUZNA...HVALA NA UTJESI curke
Malo je teško popratiti sve dijagnoze i sve postupke, evo ja prva od silnog uzbuđenja ne znam ni u kakvom si ti postupku..? Prirodni? Klomifenski? Neki drugi..?
Ajde stavi u potpis dijagnozu, nešto, ako ti se da naravno i ako želiš..
Meni je bezveze da ti ništa nisu rekli, ali svejedno imaj vjere u doktore i nemoj biti nervozna..samo polako..već bi oni tebi rekli da nešto ne valja.
pardon na velikim slovima nisam htjela vikati caps lock mi je bio upaljen
ja sam na prirodnom AIH i bila sam na klomifenima 5-9 dana ciklusa..i onda 3 dana na estrofemu 2 mg...bial na ulz u nedelju i rako mi Kuna da dodem danas i mog. inseminacija cet ili petak najkasnije, dans nije bilo Kune bio Tomic :/ i opet ULZ u petak, kada sam ga pitala za inseminaciju rekao mi je kaj vam je pa jos je malo :? a meni je danas 13 dan ciklusa....Citiraj:
mmaslacak prvotno napisa
Hvala cure na utjesi :( :( :(
NinaB, glavu gore, ne bit tuzna :love: Ovulacija je 14 dana od pocetka novog ciklusa, znaci ak ti je prirodni ciklus 31 dana, onda ti je ovulacija oko 17. dana ciklusa. Ali oni to na ultrazvuku najbolje vide kako dozrijeva folikul, stvarno se trebas pouzdati u to vise nego brojanje dana. Sretno!
:* :*
Slažem se sa Pino meni je ovulacija uvijek 17, 18 dan, a ciklus mi traje 30,31 dan. Tako da draga nemoj se brinuti, doktori sigurno znaju pa nisi ti jedina kojoj se to dogodi.