Sela, samo neka taj lijepi zametak nastavi tako fino napredovati.
Tiki_a, to je sa 4 M?Decapeptyl?Stvarno 4 krasna folikula.
Printable View
Sela, samo neka taj lijepi zametak nastavi tako fino napredovati.
Tiki_a, to je sa 4 M?Decapeptyl?Stvarno 4 krasna folikula.
Tiki_a zbilja super rezultat :-D
Sela ,tiki_a .... bravo cure! :-D Super, super... neka se nastavi jednako obećavajuće!
Kofi družice... :love2: dajete mi krila ... samo mi je vrijeme brzo prošlo! Molim reprizu uskoro!
Mimek , ostale koke ... svima :love2:
Sela, Tiki, vibrice ~~~~~~~~~~~~~!.
Svima veliki zagrljaj!
Hvala cure :heart.
taca70, koristim suprefact sprej od prvog dana, po četiri menopura drugi do treći dan i dalje po 2 menopura. Malo mi se kasno čini utorak za punkciju, ali u nedjelju sam na uzv pa ćemo vidjeti.
tiki-a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
:-D:-D
tiki_a :----) evo ti jedno virtualno potezanje za nos da ove krasne kuglice jednog dana držiš u rukama kao male smotuljke (dobro bar jednog !) :kiss:
Tiki, stvarno si nas sve ugodno iznenadila! :-D :-D :-D Sigurno je i doktor zadovoljan :-) Vibramo iz sve snage ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure s kave, bilo mi je baš ugodno... uvijek prebrzo prođe, ali ponavljamo uskoro!
Tiki ...ovo moze biti dobitno, tako nekako zvuci.:-D Cure jedno pitanje: fsh mi je 23, estradiol blizu 200 sto pokazuje ono cega se svi plasimo, ali progesteron 88 sto je opet visoko..sto bi to znacilo
Citiram Tiki_a:Na današnjem uzv-u se nisam ništa nadala, a ispalo je dobro. Desni dobar jajnik ima tri folikula 14, 14, 15 i lijevi ljenjivac jedan dosta visoko 14 mm. Endo 7,1 mm a tek mi je 6. d.c. Najviše do sada. U nedjelju uzv, dr. kaže da je bolje ako ne žurimo, da su bolji rezultati ako se folikul kasnije izvadi.
Ekipi :kiss:[/QUOTE]
Zaista izvrsne vijesti,prekrasni folikulici,zamisli sva 4 tako punasna:-D ,bit ce savrseni za aspiraciju..No,to se od Tiki_a moglo i ocekivati,da,da:yes::yes: Meni je endo bio 7,2 na zadnjem UZV!!!Krasno,krasno!!!Puno dobrih zelja,Tiki_a!!:heart:
Ajme, Tiki_a, prekrasno! ~~~~~~~~~~~~ da folikulići prerastu u tvoj najljepši rođendanski poklon, kao što Mimek kaže, bar jedan!
tik_a moja draga svim svojim tijelom i dušom ~~~~~~~~~~~~~~ za tebe za tvoje folikuliće da u njima bude prekrasne js i da ti nama uskoro objaviš prekrasnu betu.
Puno :kiss::kiss::kiss: ti šaljem
Tiki_a, OGROMNE vibreeee saljem za tebe vibrrrrrrrrrrrrrr!!! :-D:-D:-D
Draga mare41 isprazni inbox
:-DSela
Tiki_a :-D:heart:
Ajme, kako se lijepo pokrenuo ovaj naš klub :-D
Shanti, sad si nam ti na redu za start!
Danas sam obavila drugi uzv, večeras štoperica i u utorak punkcija. Desno imam tri folikula 18 mm, 20 mm, 20 mm. Lijevo nije dobro, jedan čudan od 16 mm, možda i endometrioza. Endometrij pravilan 8 mm. Prvi puta štoperica na takvu veličinu folikula pa sam jako znatiželjna kako će biti...
Svima :heart:
tiki_a :klap: za dobitak! :heart:
Tiki_a, meni je ovo mrak dobro.Jedva cekam nastavak.
Shanti, kako si?Kakvi su planovi?
tiki_a, saljem ti sve vibre ovog svijeta :-D
Cure drage, pozdrav svima i cuvajte se, pogotovo nase dragocjene trudnice :love2:
tiki_a, šaljem sve vibre ovog svijeta x2! :mrgreen:
Sretno, tiki!
Tiki_a, za sutra svom snagom :heart:
Ja pak vjerujem da bih ovoga vikenda mogla konačno krenuti s pikanjem... :coffee:
Tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra! :heart:
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba
ps-i moj od 16mm je bio čudan pa sad ima godinu i pol :-)
shanti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i još puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve cure iz ovog kluba što prije ugledaju pozitivnu betu
tiki, shanti, sela~~~~~~~~~~~~~~~~puno srece, ja isto ovaj mjesec pocinjem kratki protokol na CITo (nadam se da cu dobiti m. :)
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Tiki_a Shanty, Sela
evo vam malo trudničkih ~~~~~~~~
dakle, kod tiki imamo 2 ljepotana od 4, jupiiiiiiiii.
Zahvaljujem u svoje ime,Mimek,evo ja pijem kavicu,dala bih i tebi al nemam smajlic za to,al nudim ti svejedno..:yes:Danas nam Tiki_a na punkciji.......valjda vec debelo odmara na kreveticu...vibram da je sve dobro i zadovoljavajuce proslo..Mimek ja se osula pristevima po bradi,jel bi to vodilo cemu,kako je bilo kod tebe nakon transfera?Ipak si mi sad uzor,ne???:love2:
Tiki, najjače moguće vibre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
Oooo,hvala Shanti hvala na misljenju i utjehi:heart::heart::heart:
Tiki_a ... :klap: i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje :heart:
Tiki_a suuuper, ajde puuuno ~~~~~
Sela i ja sam se sva oprištavila prve dane. Hormoni divljaju. Hvala, hvala na uzoru i nadam se da ću ti svih devet mj. biti dobar uzor i da ćeš me pratiti i voljela bi još pratilica