koksy, kako si ti nama? kako se osjećaš? mislimo na vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
koksy, kako si ti nama? kako se osjećaš? mislimo na vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Eto bila danas na kontrolnom ctg-u uvjerena da imam trudove ali nista od toga... Otvorena sam 3-4 prsta, odbila sam indukciju koju su sutra planirali jer je ctg bio savrsen, bembo se uredno vrti i okrece i ne vidim potrebu za forsiranjem. Koliko god da mi je dosta i doktora i svega... Danas sam 41+2...Uff... Al eto, barem nije vruce :-)
koksy draga od srca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve krene prirodno!:heart:
koksy drži se!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ malo je hladnije pa se lakše spava. Odnini i skupljaj snagu. :-)
I ja sam za!!! :)
Koksy draga drž se, nadam se da pomalo kreće!
super, znaci za sada smo Boxica, Roza, ja, vjerujem Tibi da ce isto htjeti!
ako ne uspijemo u 8.mjesecu, probati cemo u 9., samo pliiiiiz poslije 15.9., jer prvo mi buraz ima svatove, a onda poslije toga slavimo prvi rockas moje cure:zaljubljen:
sto kazete da otvorimo poseban topic? da se ne pogubimo ovdje!
koksy evo jos malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepsi najprirordniji porod! :heart:
puse svima!!!!!!!!!
evo vratila sam se jucer, tako mi je brzo odmor proletio, al mi je godilo sto sam se bar malo makla od svega i od svih, sama sa mm bez neta, tv, samo kupanje i odmaranje:-)
klarita super sto ste odlucili pokusati bas mi je bilo drago kad sam procitala, sve ce biti ok:yes:
koksy ja sam ocekivala kad se vratim da ces vec roditi, al neka u svakom slucaju je najbolje izdrzati trudnocu do kraja, brzo ce to....
visnja ~~~~~ da nam sto prije prijavis plus:-)
svim ostalim curama pusa
koksy sretno!
cure ja sam danas slučajno prisustvovala porodu,ma predivno!!!
Btw ja nemrem niti jedan od vikenda koji je navela boxica,ja 27 idem na more a 3,4,5 mijenjamo prozore na kući :(
koksy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
možeeee okupljanje :-D
mi možemo do 22.8. kada idemo na more i tamo iza 15.9. Nadam se da dogovor neće pasti baš između, pa da ne možemo doći. Jako bi vas sve voljela vidjeti :love:. Ja ću povesti mm-a jer će mi trebati pomoć oko njih. Bude valjda još koja povela svog m-a da moj ne bude sam u babinjaku :mrgreen:
puse svima :kiss:
i nadam se da nas bude puno
prije neka 2 sata koksy mi je poslala sms, nisam Vam mogla javit prije. citiram Vam njen sms: uglavnom kaze da je u predradaoni, ali bez trudova.ostavili su je zbog indukcije sutra. Ali ustavnovili su nitko nije uspio procitati da je trudnoca za 2 tj, manja i da je danas 40+3 ane 41! ali ipak ju ne pustaju doma iako su otkazali indukciju.
cim sta vise saznam, javim vam.
koksy draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
Roza inbox...:)
cek, cek sad sam vidila. Tibi vi to idete na more?? di cete biti? ;-)
a sta se tice okupljanja, ja bi jako volila, al nece bit izvedivo... :-(
curke, a da onda ostavimo za drugu polovicu 9.mjeseca, tada ćemo već svi odraditi more, roćkase, i ostale događaje ;) a još uvijek bi trebalo biti dosta toplo! ja bi volila da nas se što više okupi!
onda bi nam i Koksy mogla doći!
znači za sada smo : Roza, Tibi, Boxica, Sandra, ja
jel ima još netko tko bi se želio družiti! :-)
Tibi i mm će doći sigurno, pogotovo ak mu kažem da ne bude bio usamljen u babinjaku! supać da idete na more s bebuškama! joj jedva čekam da ih vidim uživo!
bambus, ajme jadna naša Koksy, samo neka Dorian nam više dođe, mogu misliti kako ju ovo izluđuje! thanks što si nam javila! puse Ivanu!
Sandra, daj pričaj kako je bilo, kako to si bila na porodu? ajme mogu misliti koji je doživljaj!
latika, baš mi je drago da si se odmorila i napunila baterije!
puse veeeeeelike svima!
bambus hvala na informaciji za koksy, ja stalno virkam ima li novosti. Za koksy i Doriana da se čim prije zagrle ~~~~~~~~~~~~~:heart:
draga ove godine ti idemo tu bliže jer nam je preveliki put za tako male bebe, ali nagodinu se nadam našoj omiljenoj destinaciji i kavici sa tobom, tm-om i Ivanom na rivi :kiss:
bzara slažem se za okupljanje da bude iza 15.9 i baš mi drago da će biti i tm. Nadam se da će nas biti puno :heart:, tako bi vas sve volila viditi
tibi, vec sam se poradovala da cete doci meni blizu na more ;-)
ja cim sta saznam o koksy, pisem vam. maloprije je javila da ima lagane trudove, ali nista znacajno...
ajmoooooo Dorianeeeeeeeeeeeeeeee ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ joj da samo zna koliko ga teta ceka:yes:
upss, nesto sam krivo pritisnila i sve ostalo pocrtano, :-/
javila koksy da zadnji ctg pokazuje da nema trudove.
da ide spavati i da jedva ceka sutra da ju poste doma.
ja se ipak nadam da ce Dorian odluciti nocas da dode na ovaj svijet.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ za hrabru mamu i decka
ah koksy, napeto je , drzi se draga~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~` :)
uh cure, bas vam zavidm na okupljanju, bar stavite slike da i mi malo osjetimo atmosferu....da sam vam bar malo blize :-/
koksy ce danas uzeti svog decka u ruke!!
otovrena je 5 cm, nema trudova, dobila je klizmu i sada ceka ili trudove ili drip!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ :* :*
bambus, ja se danas logiram svakih sat vremena, da vidim tvoje vijesti o koksy ;-) ~~~~~~~~~~~~~~~
gdje je okupljanje, cure?
Khm Khm cure....sve to super i okupljanje i sve, jedva čekam, al zar niste nešto zaboravile, apropo tog 15.09??? Meni je termin polovicom 9 drage moje! :mrgreen:
Koksy kad srce kaže Dorian kaže AJMO! :heart:
Sandra idem ispraznit :)
Piše mama od Koksy na face-u da je u rađaoni, Ivan je s njom i za sad ide sve bez indukcije :-D
koksy, za tebe i Doriana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
RODILA NAM JE KOKSYYYY :-D:klap: :-D:-D :zaljubljen:
AJMO SVE NA http://forum.roda.hr/threads/66858-Koksy-rodila!!!!!!
koksy....bravo!!! aj kak je to lijepo!!!
drage moje.....ja ću skrenut s teme!! ja obavila infektologa...kaže...antibiotici ni u ludilu više......jer će mi uništit dobre bakterije i tek onda će me napast one zločeste. kaže da ovo netreba liječit jer su to normalne bakterije koje svi mi imamo. liječenje je potrebno samo u trudnoći ili jači nadzor. podržala je moje pijenje čajeva.....i rekla neka jačam imunitet....u biti mi je potvrdila sve ono što sam i znala....ali je i dala zeleno svjetlo za postupak. kaže da se ginekolozi ne razumiju u bakterije. sada čekamo doktoricu da se vrati s go........radit ćemo na prirodnom (nada je uvijek tu) pa ćemo na dogovor....radili bi ipak histeroskopiju da se vidi unutrašnjost maternice i jajovoda i uzme se uzorak....da ipak nebi ilo unutra beštija...pa da bar i približno mirne glave idemo u postupak.
druga stvar koju želim podijeliti s vama je to....da ćemo biti krsni kumovi...mojoj kolegici. treba roditi za 2-3 tjedna. u nedjelju su nas pitali....reakcija: suze, strah, bol....sreća i velika čast.......mi živimo u maloj sredini...kad sam ja ostala trudna......moje dijete je tad...bilo jedino dijete za školu....onda je ostala ona trudna...i rekla mi je na dan kad sam ja ostala u bolnici. tad mi je poslala poruku u kojoj mi je napisala: djeca će nam ić skupa u školu!! i sad mi idu suze.....jako sam sretna zbog njih, jako sam sretna jer su me izabrali za kumu, zbilja nam je velika čast i jedva čekam.......ali te moje suze...neznam odakle ih više uopće imam????
prvo da i ovdje poskočim za našu Koksy :-D
Doriane dobro nam došao, mišiću mali!
Roza, mene sada sram, ja uopće nekako ne doživljavam tvoju trudnoću. nekako sa Špirom sam u svakom trentuku znala koji si tjedan, i kad trebaš roditi, a sad evo totalno sam zaboravila i da si trudna :oops:
znate što curke, budući da nam je teško poklopiti da svima paše, mm i ja ćemo vjerojatno (nadam se) doći u zg onaj vikend kad je praznik znači 6. i 7. tko god je za druženje taj vikend možemo se vidjeti!
Latika :love:
od sveg srca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije ugledate jedan veliki lijepi plusek!
a sada trk na čestitanja! joj što budem sretna kad netko od nas ovdje postane mama! :zaljubljen:
Koksy draga cestitke i ovdje,Doriane :heart:
Nije me bilo neko vrijeme pa sam onak pohvatala nesto :mrgreen:
ja se i dalje mucim sa gusenjem i bolovima,svaki dan sam u poliklkinici i svaki dan je nesto drugo
sad mi je vec muka od svega i bas sam ocajna,maloprije sam se vratila od doktora i ovaj put su nasli da imam upalu srednjeg uha i da je sve od toga,pocela sam sa terapijom pa vidjet cemo da li su ovaj put pogodili :-x
od ovolikih silnih tableta odgadja se moja zelja za trudnocom i zbog toga sam bas tuzna al da mi je da ozdravim,uh ocajna sam ovo vec jako dugo trajee :cry:
pozdrav i puse svima :bye:
adal :love2:
nadam se da će se naći uzrok tome! nažalost cijela tvoja priča me jako podsjeća na moju. ja sam imala grozne vrtoglavice, nesvjestice, mučnine, i još uz to su mi bile jako povišene jetrene probe! mjesecima su tražili razlog, i svaki je imao nešto svoje kao dijagnozu. dok na kraju nisam otišla kod psihologa na svoju ruku i za par tjedana sve otišlo kao rukom odneseno! još uvijek se borim s tim napadima panike ali sada ih barem znam prepoznati i spriječiti!
nadam se da me nećeš shvatiti krivo, bilo bi dobro da se kod tebe nađe organski uzrok, jer se ipak lakše liječi. da ne misliš da te tjeram kod psihologa, ali da ono što se nama ovdje svima dogodilo ostavi velike tragove na nama istina je!
u svakom slučaju uz tebe smo, i nadam se da će se sve riješiti i da će se želja za trudnoćom brzo vratiti! :heart:
bzara ja sam za...čujemo se na mob za taj vikend!
Roza 17./18. će nam mjesto sastanka biti Petrova! ;-)
zrinkić divim se tebi i takvim curama...mislim da je klarita bila u sličnoj situaciji...ja nakon gubitka (prije nego li sam ostala trudna) nisam mogla pogledati bilo koje dijete, a ne da bi ga još primila na ruke ili pristala biti kuma...skidam vam kapu djevojke! :love:
Bzara :heart:
Ma ne znam sta bi ti rekla,mozda i jeste sve do psihe ali me onda jako ljuti to sto su mi u svoj ovoj gulguli nasli:krajnici su mi puni gnoja ali se on vidi samo na kolor dopleru vrata,stitna je tamnije boje nego sto treba biti ali jos nema promjene,H.bakterija u zelucu pozitivna,a danas su nasli i tu upalu usi..radila sam opet hormone cekam nalaze pa cemo vidjeti kakvi su(opet jer su prvi put bili ok)najcudnije je to sto mi je samo jedan doktor ORL onak usputno spomenuo psihologa jer on tada na pregledu nije nasao nista ni u grlu ni u usima :-x
ne znam koji je vrag vise al ako mi i posle ove terapije ne bude bolje potrazit cu pomoc psihologa jer ovako se vise ne moze...:cry:
joj draga moja, totalno te kužim! ja sam isto bila već luda od svega! i najgore mi je bilo što mi je jedan doktor rekao da je moguće da imam tumor pa su zato nalazi takvi, i te nesvjestice! :-o
moguće je isto tako da si sve to (krajnike, upalu uha...) imala i prije samo što se sada svi hvataju za slamčice, a možda stvarno je nešto od toga! ja sam probala i akupunkturu nije mi pomoglo (odnosno ne mogu tako reći, taj doktor me puno toga naučio, tako da mi je pomogao samo ne u vezi toga što me tad mučilo).
ja sam kratko vrijeme nakon odlaska psihologu, premda smo se više puta zakačile tamo, no to je sad druga priča, osjećala bolje. tko zna možda mi je trebalo da sve negativno istresem negdje.
mislim da razgovor s nekim neutralnim, može puno pomoći. možda je stvarno sve na psihičkoj bazi i onda ti možda netko pokaže kako da si pomogneš! ja sam bila za kući dobila neke vježbe relaksacije, i dan-danas ih znam raditi! odlično mi je to, nešto poput meditacije, tako da u glavi opuštaš dio po dio tijela!
šaljem ti veeeeeliki :love2: nadam se da će uskoro biti bolje!
koksy bravo za hrabru mamu i velikog dečka :-D
zrinkič baš mi je drago da si dobila zeleno svijetlo za postupak :love:, iz iskustva ti mogu reći kad kreneš u sve to bit će ti malo lakše...
bzara ajme avatara, Nia ti je predivna :zaljubljen:. Nadam se da se vidimo tamo iza praznika i da ćemo se okupiti u većem broju
adal želim ti što brži oporavak :love:
puse svima drage moje :kiss:
Zrinkič, baš mi je drago da ćeš ići u postupak. Što se krštenja tiče, svaka čast, ja ne znam bi li ja to mogla...vjerojatno bih odradila, ali bi se onda doma raspala.:-(
Adal, potpisujem bzaru u potpunosti. Moguće je da si ti sve te probleme imala i prije ali su se oni nakon ove muke kroz koju si prošla i još uvijek prolaziš nekako "povećali". Psihička se bol, mislim, manifestira u fizičkoj, jer sve to skupa mora negdje "izaći". Tako da možda moraš liječiti i jedno i drugo. Drži se i sretno!:love2:
Meni je danas bio termin...sjedim ovdje i razmišljam što bi bilo da je bilo. Ko da sam u nekom paralelnom svemiru koji mi se ne sviđa, a trebalo je biti skroz nešto drugo...:-(:-(
Minoque :love2::*
minogue, draga minogue, drži se, šaljem ti prijateljski zagrljaj
htjela bih i čestitati našoj koksy na dječačiću
što se druženja tiče, teško da ćemo se okupiti u jeku sezone godišnjih, što mislite o ranoj jeseni kad su već ipak svi doma?
Minoque,:love2:
minoque :love2: razumijem te potpuno. ja sam tek negdje poslije termina shvatila da zivim zivot koji je moj, koji trebam i zelim da zivim. jer kada mi je bebica otisla stalno sam se osjecala kao da mi je otisao moj zivot koji je sudjen, a zivim neki koji u biti nije moj. ma komplikovano i tesko, ali eto. moramo i trebamo zivjeti dalje.
Minoque :love2:
Bzara Nia je stvarno predivna :heart:
A slazem se s vama u potpunosti ali kako god ne smijem u trudnocu bez da se rijesim svega sto ne valja,neda mi se opet strahovat :-(
Ovako cemo istjerat sve,prvo ovo pa cu kad sam vec na ti s doktorima krenuti i sa brisevima i to bi bili svi nalazi od-do :mrgreen:
puse svima :bye: