kakva crna potvrda o prihodima djeteta?
ne mislim to predavat
na rtl-u kao i na hrt-u svatko tupi svoje - gradska skupština jedno, a bandić drugo
i nitko ništa ne zna
Printable View
kakva crna potvrda o prihodima djeteta?
ne mislim to predavat
na rtl-u kao i na hrt-u svatko tupi svoje - gradska skupština jedno, a bandić drugo
i nitko ništa ne zna
Meni je ovo skroz neshvatljivo. Janaime uopće nisam papire trebala predati u računovodstvo nego su me uputili da cijeli fascikl dam tetama. Pa tko je tu odgovoran ako se što pogubi, nitko papire nije prekontrolirao?
O samoj srži priče - bljuc! Ali ništa neočekivano od Bandića - kako je i ostale privatne i poslovne marifetluke izvodio, tako i ovo.
Pa ovo je za dobit slom zivaca.
Mi smo papire predali (teti u vrticu) jos prije onog prvog roka 30.04.
Tada se nisu spominjali prihodi djeteta.
Eto i danas sam preskocila dnevnik i sta cu sad?! :)
evo link na RTL vijesti koga zanima, 23:25 min
kaže B. da ćemo vrtić od 1. 7. plaćati prema kriteriju socijalne pravednosti vođen dohodovnim cenzusom - po pravilima igre koje Gradska skupština usvojila u prosincu prošle godine (zbljuv)
http://www.rtl.hr/rtl-danas-29062011-video-15569
pa jeli porodiljna naknada dohodak?
Meni teta na poreznoj nije htjela izdati tu potvrdu za dijete. Da ne treba.
Nisam još predala papire. Čekam da se sutra netko oglasi.
I dalje ne vidim kako bi Bandić mogao proći, to je suludo. Ali opet, u kakvoj zemlji živimo...
Nisam gledala dnevnik, nisam bila u prilici. Ali čujem da svak drvi svoje.
Šta ćemo ako se sutra ne bude ništa znalo?
Prosvjed u ponoć?
I porodiljna naknada nije dohodak. Nikad bio. Jedino ako Bandić ne tvrdi drugačije.
Onda možda i postane. Možda udari i porez na to, zašto ne? :-x
mi nismo i nećemo ništa predati u vrtić jer moj MM tvrdi da je to sve luda kuća i još se ništa ne zna. a onda ako budemo kojim slučajem morali plaćati 2000 kn prvo ću ispisati dijete, pa ne-znam-što-napraviti-mužu, pa tražiti i bandića po gradu...
zabavno, ako se radi o dohodovnom cenzusu, što njih briga za moj porodiljni, jerbo to nije dohodak :lol:
ako se pak radi o imovinskom, onda ih treba zanimat i ostalo.
Ja ništa ne razumijem.
A što je s nama koji se prvi put upisujemo u vrtić?
kada sam predavala papire nije trebalo predati nikakve papire o dohotku, jer su rekli da se ništa ne zna.
Zvali su me u petak da potpišem ugovor sljedeći tjedan, pitala sam da li trebam nešto donijeti, rekli su da ne, samo potpis ugovora.
Je li netko predavao papire o dohotku, a da se ove godine prvi puta upisuje u vrtić?
Luda kuća!
Mater :lol:
Spajalica - ispostava Gajnice.
Ne primaju još papire za novoupisane.
Nisu me tražili potvrde za djecu niti sam ih predala.
To je Bandinju i cilj.
Mislim, da nas izmjesti tamo :).
Evo sad cekam prilog u Dnevniku 3, ali nekako mi se cini da cu bit jos gluplja nakon njega...
Slušam ga i boli me želudac
:sick:
On bi nakon evropskog Zagreba, zajedno sa svojim biračima napravio evropsku Hrvatsku.
sa onima koji su mu dali 4 mandata
350.000 glasova u 1. krugu predsjedničkih izbora
850.000 u 2. krugu
Ma koji egotrip!
Jel sad svima jasno da je ovo od početka kampanja?! Zbljuv!!!
On je bolestan, majke mi..
Fuj,fuj, fuj, kako ga nije sram. On zna u koji vrtić ide Aprino dijete i da plaća dodatno 400 kn za engleski. Tko mu je dao takve podatke? To je fakat za tužbu.
Kaj?
Nisam gledala od početka, šta je reko, kakav engleski?
ovo je fakat kao Mater i TBF.
Apri, nadrapala si, tip te opasno prati...:mrgreen: :-o
hoće li mu tko konačno stati na kraj. :evil:
Jel on to špijunira?
ipak je on gazda u gradu, zna sve o svima.
ispravka mog netocnog navoda: ipak ja nisam za vrapce, mislim da on ide ipak prije mene
govno pokvareno i nemoralno
prestrašno
koje ucjenjivanje i prijetnje, koji bezobrazluk i nekultura
meni je stvarno grozno ljude gledati prema stupnju inteligencije i obrazovanja...ali ovo ... pa zadnji sljaker s baustele i s osnovnom skolom sastavio bi pametije recenice..
pa to fufljanje..ko da je na necemu...
pa zbrajanje postotaka....
pa ce 25 % onih koji placaju vise napuniti proracun...je kak da ne...
isuse boze ... pa ovo je za totalni zbljuv..
a Apri, za spominjanje tvoga imena i podataka koji su BTW tajni, trebas ga tuziti...ako trebas svjedoke tu smo...
kako ga nije SRAM!
ja cu predati papire sutra, a placati kao do sada ... pa nek me tuze, paralelno bum onda i ja njih....
Leptir, rekla sam ti.
To je naš u Sesvetama
ma kaj je bandit rekao za Apri?neka mi netko kaze?otkud njemu Apri?Kakav zbljuvvvv!
Nisam bila kraj nitijednog televizora danas i nisam u toku-ali vidim da nis ne propustam.
Dajte ljudi, šalite se za Zrina?!
Ja ću isto kao sanika.
osim za zbljuv opet daje krive informacije...
Gledala sam ga sinoć i toliko s iznervirala da sam imala noćne more! Kad čujem "dvacetpet posto" zbljuv
A i skupština se ustrtarila, bojali su se prijevremenih izbora a čuvaju fotelje, svi bi u fotelje... Ma koji smo mi europski grad??
I zanimljivo, sve je to bilo u istom Dnevniku gdje i prilog o katastrofalnoj demografskoj slici u Hrvatskoj.
uzivajte od 15 minute
http://www.hrt.hr/?id=enz&tx_ttnews[cat]=377