Ja sam dobila uputnicu od prim. ginekologa i čekala 4dc i samo s uputnicom došla na riječku polikliniku vaditi krv. Ovdje nema naručivanja, nalazi gotovi za tjedan dana.
Printable View
hvala curke!
Linalena ja sam vadila hormone a da se nisam naručila, zamolila sam, s obzirom na situaciju i pošto nisam iz Zg izašli su mi u susret i zaista su bili jako ljubazni ,uopće nije bilo problema!:yes:
Drage moje,želim s vama podijeliti najljepši događaj u životu! 21.10. rodila se naša Ema,teška 3,5 kg i duga 50 cm!
Ema je začeta prirodnim putem u mojoj 46. god. i rođena u 47. god. Prije toga smo prošli tri postupka i jednu donaciju js! (nisam mislila ni da ću se više udavati:lol:,a kamoli imati djecu!)
Nakon neuspjele donacije odlučila sam se okrenuti alternativi i nakon istraživanja na internetu izabrala sam stvari za koje sam osjećala da će uroditi plodom. Nakon tri mjeseca strogog pridržavanja test je pokazao dvije crtice i od tada počinje moja životna odiseja.:-D
Zato drage moje,ne odustajte NIKADA od svojih snova na bilo koji način,jer ja sam živi dokaz da se čuda događaju i da su ona moguća!!!
I ne vjerujte doktorima da naše jajne stanice više nisu "kvalitetne" jer na svom putu kroz trudnoću uvjerila sam se da niti sam,najstarija "prirodna" trudnica u svojoj bolnici niti su takvi slučajevi jaaaaaakoooooo rijetki!!!
Što se trudnoće tiće,nakon dobivenih rezultata amniocenteze o normalnom ženskom kardiogramu,sve ostalo se činilo samo kao nekad lakše, nekad teže preskakanje prepona do željenog cilja!
Sada polako doma savladavamo druge slatke probleme oko naše male dragocjene štruce!
Pusa svima od novopečene mame!
Čestitam :-D!!! Neka je ovakvih priča što više :).
Glacova, uistinu osvježenje za naš klub, pa potpisujem u to ime Inu da je što više ovakvih priča. Uživajte u svakom trenutku s djevojčicom.
Glacova, čestitam prinovu i uživajte u slatkim brigama.
čestitamo glacova :)
uživajte svo troje...
kad bebica zaspe ajd isprazni inbox :)
Glacova čestitam od srca na curici
glacova, čestitam i ovdje!
Glacova, čestitam!
To je pre pre pre krasna vijest i hvala ti što si nam je napisala.
Shvaćam da je svaka od nas posebna, ali ovo svejedno zvuči silno ohrabrujuće.
Imas li kakav link na stranice s alternativnim pristupom poboljšanju plodnosti? Možda još kojoj pomogne!
Uživajte u tom krasnom vremenu života
Nevjerovatna, predivna i ohrabrujuća priča. Iskrene čestitke i hvala šta si je napisala.
Glacova čestitam od srca i želim sve najbolje! :heart:
Sinoć sam baš mislila na tebe i Mojcu i eto...
dočekala me ova lijepa priča!
Cure u klubu, svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što treba
i jedan veliki :love2: za Mojcu!
Glacova- zaista prekrasna priča -čestitke i sretno:klap:
Glacova, hvala ti na priči! :-DSvaki put kad otvorim 39+ želim pročitati ovako nešto!! Čestitke i sretno!
Glacova čestitam i hvala ti, jer, ima sigurno još takvih priča :zaljubljen:!
Cestitam ti draga od srca i pusa Emi i mami!!!:-D
Cure drage, samo da malo mahnem... :) i zavibram za sve.
Glacova... :) dočekala sam dan kad je priča objavljena! Čestitam i tu i šaljem poljubac malenoj.
glacova stvarno predivna prica! Cestitam vam od srca, a maloj Emi zelim svu srecu u zivotu! :heart::-D
glacova, čestitam! :-D priča ti je prekrasna! malenoj obilje sreće!
da podijelim i jedan neugodan šok...bila sam na mjerenju vitamina i minerala (slučajno vidjela reklamu na ljekarni, slučajno išla pješice na posao jer idem ili bicom ili autom :) ) kad ono: moj cink na krajnjoj granici minimale, skoro pa na nuli??? :-o a sve znamo što cink znači za trudnoću ...
eto, hrpa hormona, injekcija i tabletica..a bez cinka sve je to uzalud bilo...
sto puta sam čitala da se obvezno idu mjeriti vit.i min. ali nisam imala gdje ići i to sam zanemarila ..
http://www.gloria.com.hr/vijesti/showpage.php?id=16604
insprativna prica
Draga glacova, velika čestitka :zaljubljen: Priča ti je stvarno motivirajuća.
glacova čestitam od :heart: na predivnom čudu i želim dobrodošlicu maloj Emi :-).
Samo da se pokažemo i zahvalimo svim tetama na čestitkama i ljepim željama!
Drage moje,stvarno je onako kako kažu:nemaš vremena ni otići na.....jel da...ali ne bi se mjenjala ni za sve blago svijeta! Hvala i od mene i :love2: svima!
Preprepredivan avatar, koja mala okrugla glavica i obraščići za puse, ajme, sva u svom spokojnom bebinom svijetu ....Uživajte u vašoj srećii!!!!
Najljepše mi je kad nam se pojave tako lijepi avatari. glacova hvala za slikicu od Emice. Prelijepa curica...
glacova, doslovno sam se naježila uz tvoju prelijepu priču. Čestitam!
Glacova i Mojaca iskrene čestitke i doći će dani kad ćete bezbrižno šetati kolicima i spavati cijelu noć :-)
Mojca, ne vidi se da je ljepotica ista mama:-), glacova, čini mi se da je i tvoja ljepotica na mamu:-), dvije male curice se pričekale pa stigle u jedan dan, divno!
Mare, ipak je dan razlike. :)
Da nisam bila odlučila pokušati s indukcijom, bile bi u isti dan. Ovako je mala Glacova starija, a po tablicama je trebala bit tjedan ili dva dana mlađa. Ovako ćemo imati dva dana za tulumarenje.
Mojca, znam da je dan razlike, krivo sam se izrazila:-)
Smehuljica :zaljubljen:
ajme glacova, pa to je predivno! :-D:-D:-D:-D:-D
mislila sam često na tebe, al više baš i neidem na forum, nemam volje i evo danas odem jer sam stavila novi avatar, našu malu ljepoticu, koju smo danas donijeli kući da nam pravi društvo.
jako mi je drago zbog tebe i daješ nam zaista dobar primjer!
hvala ti!
Mojca, čestitke i tebi na lijepoj curici! :klap: :heart:
M arta, ljepotica vam je prelijepa. Pet terapiju bih preporucila svima, posebno curama u nasem klubu koje su jos u akciji.
mare,Ema je ipak tatina,tako svi kažu,naročito svekrva:lol:,ali to ništa ne znači,bebe se mjenjaju! Ima mamine oči,za sada!
Da,mojca,da ne povjeruješ! A mi se žurile cijelu trudnoću da vas stignemo!;-)
m arta,sjeti se gdje smo bile i koliko smo znale kad smo se upoznale,a koliko znamo sada i što smo postigle.Cilj je uvijek tu negdje,samo ga treba pronaći! Ne gubi nadu,nikada!
gričanka,mimek :love2:
Jutro svima. :)
Da, Glacova, baš tak, ko da je utrka bila. :)
M arta, odlična odluka! čestitam. I slažem se s Tacom, psi su uvijek dobar izbor za terapeuta. Pa čak i kad ti terapija ne treba, oni su predivni. Mi imamo dva i najrađe bi još kojeg uzela, srećom MD je racionalniji od mene.
Btw, mali pas se ne miče od bebe. Čim se malena javi, on trči prema njoj, ali se drži na pristojnoj udaljenosti... Velika pasica ju za sad ignorira, pogleda ju, pošnjofa nogice i to je sve. :)
Mojca, koja ljepotica :zaljubljen:.