O Frcka :( grlim draga..
Printable View
O Frcka :( grlim draga..
vrtirepka, analoneta, čestitam na velikim betama!!!!!!!!:-D:-D
A Frćka draga baš si me rastužila :love2:, jel moraš ponovno vadit betu?
,~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve čekalice!!!!!!!!!
Ništa, da čekam...
O Frćka draga.....grlim...
podsjetilo me na moj slučaj, iako je moja beta još i tad rasla...
pretpostavljam da trebas ponavljat betu dok ne dodje do 0
a ja se nadam da će to bit što prije....drži se....budi hrabra....
Frcka draga jako mi je žao :-(
Draga Frćka jako mi je žao, ne znam što reći, drži se draga Frćkice :love2:
frčka,stvarno mi je žao,a bila je tak lijepa beta~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ti sljedeći postupak bude dobitan
Frćka baš mi je žao
Čestitam na lijepim betama novim trudnicama
Hvala svima! Baš je ovo...Skupit ćemo mi pomalo raspadnute komadiće sebe i nade i krenut opet dalje...Sretno svima i još jednom hvala na podršci i snovima koje ste dijelile samnom! Pusa!
Frcka, zao mi je.
Moja beta jos ne pada, ali jako sporo raste. Danas je bila 3500. I dalje lagano krvarim, vec tjedan dana. Ovo me podsjeca Strasna na tvoj slucaj.
Svim trudnicama cestitke!
Ma joj užas....moja je bila narasla do preko 5 000 i onda jednako sporo padala...ali ipak je uspjela doc do 0. Hvala Bogu da nisam pokraj svih muka još i na kiretažu išla...
Kod kuće sam bila sama kad je krenulo sve van.....o tome isto bolje da ni ne pricam....ali eto...prezivjela....
Nadam se da će kod tebe bit bolji scenarij
:love2:
Frćka,baš mi je žao... :-(
Jojo, znači sutra si dolje oko 1,15, ja ć doć oko 14h, možda budeš još dolje pa se sretnemo??
cekaj Frcka, to moze ici gore dolje nekima.... jel krvaris?
Pozdrav svima drage suborke
Frćka, prvo sam vidila potpis i baš sam se poveselila, a onda sam počela čitat. Drži se draga :love2:
Ja se nadam da mi 1/2014 krećemo s novim IVF-om, planirani su Klomifeni... Nadam se da će dotad bit sve ok
Šaljem svima ~~~~~~~~~~~~~~ (nisam često tu pa vas ne mogu sve poloviti)
frćka :love2: baš mi je žao...bila sam uvjerena da ćeš ovaj puta zaista biti sretna..tako dobra beta, čak mi je mirisala na blizance...drži se!!
saraya :-( ...baš šteta, jer se očito nešto događalo...sljedeći put će to biti lijepa troznamenkasta brojka!
vrtirepka i analoneta :-D vibram za duplanje!!!!!
strašna, mary123 i ostale betočekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !!!
trudyc :-D čestitam na srculencu i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje
marlen za morule ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, koju stimulaciju si imala?
s_iva,kaj vele doktori,još si u bolnici?
Hvala vam cure, puno mi značite..Frćka drži se:love2:
ostale beta čekalice sretno:fige:
znam da je dosta rano, ali evo od jucer me je pocelo zatezat u trbuhu, danas se pojacalo i sad zna i bolit. Ne jako, tek toliko da mi vadi mast.
Zatezanje je negdje u podrucju lijevog jajnika ali danas se na trenutke zna pojaviti i u sredini donjeg trbuha ( ja bi rekla u podrucju maternice)
Pa jel moguce da se to mrvice gnjijezde ili ipak nesto drugo.
Da naravno sad mi je na pamet palo da sam zadnji put imala vanmatericnu i to bas u lijevom jajovodu ( dosta blizu lijevog roga maternice) i to smo rijesili metotrexatom.
Znaci da je plod ostao i strah me da to nije neki problem i da nije opet vanmatericna.
uf, sto mi masta radi u 3 khm khm
Hvala puno na odgovoru..pa drugu crticu sam zapazila tek 5h poslije, ali problem je u tome kada sam vidjela da je negativan, zafitiljila sam ga u kantu nakon 5min!!!:evil: tako da ne znam kada se ta crtica pojavila..a dalje priču znaš, kopala sam iz drugog razloga ( tražila sam kutiju i uputstva )
Drage djevojke,čestitke na predivnim betama -vrtrepka i analoneta :klap:
Trudyc bravo za srčeko!
Frćka i saraya,baš mi je žao.
Čitala sam vaše postovima,vjerujem da je razočarenje veliko :love2.
sretno na pregledima
sretno na dogovorima da svi postupci ove zime budu dobitni
jojo jel ti sad brojiš 12 tt ili sam se ja prebrojala
Frčka jako mi je žao :-(
Bila sam sigurna da ima nade da sve dobro ispadne...drži se :love2:
analoneta posebno mi je drago zbog tebe! Čestitam, draga! Sad laganini naprijed!
vrtirepka, čestitke i tebi!
frćka, dammit! Žao mi je! Dokraja ipak držim fige da sve bude ok! :love2:
Frčka,Saraya :love2:, moramo gurat dalje
ogromne ß čestitam,da i dalje sve bude po pravilu
~~~~~~ svima
Ja jučer imala tri folikula, a danas samo jedan, nemam pojma što se dogodilo :-(. Jel ima tko iskustva?
da da još sitno brojim hvala sretna1506!
Folikulometrija bila u nedilju.tri js.poljak mi je radio ipak. Sutra mi vracaju 2 embrija
Pijavljujem punkciju u četvrtak....večeras štoperica....sve zajedno sam primila 18 gonala i 3.-nešto poput decapeptila.......imam oko 12 velikih folikula....e sada ono što me zbunjuje je brvactid 10 000ml...znači dupla doza...zašto dupla doza??? do sada sam imala 2 stim.ivf-a gdje je bio i viš folikula i nikada nisam dobila duplu dozu štoperice???????
Mene je danas isto dr.pitao da li imam dva Brevactida ili 1...nisam pitala zašto :zbunj: