jucer u Avene Mallu u optici pored Benettona je bilo sniženje naočala 90 % bila je tolika navala da su ljude puštali unutra na mahove, neznam do kad traje akcija al je bilo jako puno naočala
Printable View
jucer u Avene Mallu u optici pored Benettona je bilo sniženje naočala 90 % bila je tolika navala da su ljude puštali unutra na mahove, neznam do kad traje akcija al je bilo jako puno naočala
dm: popust do 25.11.- izrada fotografija formata 10 x 13,5 standard kvalitete po cijeni od 0,29 Kn/slika (+9,90 Kn troskovi izrade).
Ukoliko su ukinuli foto-uslugu u vasoj filijali (kao sto se dogodilo kod mene), foto-proizvodi se svejedno mogu naruciti na tu filijalu internetom, samo se pri podizanju mora kontaktirati prodavace da vam ih donesu na kasu (jer sad u nekim filijalama vise nema onaj kutak s ormaricem gdje drze vec izradjene foto proizvode). Ovo je provjereno mailom. :)
Takodjer imaju i popust na fotoknjige, fotografije na platnu i kalendare.
meni su zapele za oko fotografije na platnu
je li netko naručio njihove, da li lijepo ispadnu?
u sparu je popust na foto kalendare i čestitke od 40%
u West Gateu je sniženje na dječji asortiman:
http://westgate.com.hr/index.php?lan=cr&id=495
Ima jedan pomalo opskuran mali dućan na vrapčanskoj tržnici uz Pan-pek, u kojem svašta nešto bude povoljno. Danas sam kupila:
- veliku staklenku (840g) DONA marmelade od šljiva bez šećera 16kn (u Konzumu 26)
- Nesscaffe classic, limenka 250g 39kn (drugdje 52kn)
- 1l ekstradjevičanskog maslinovog ulja "Mali škoj" mislim po 31kn (inače je više nego duplo)
- acquafresh žuta zubna pasta 75ml 6kn (Konzum 14kn)
- WC sanitar 9,99 (drugdje 12,99)
- WC papir 3-sl 8 rola 10kn
Kakvo je stanje u Magmi na Žitnjaku? Da li se isplati ići ili je pustoš s obzirom na popust? Pikiram skijaško odijelo i opskrba igračkama za Xmas i nadolazeće rođendane...
ovo je sa njihve stranice http://www.magma.hr/Pages/hr-HR/vije...D/Default.aspx
West gate ima Dječji tjedan..20 posto popusta na dječje artikle (isprobala u Mulleru, Foxu i Mercatoru)...a vidjela na još nekim dućanima..
12. i 13. je noćni šoping 20-24 i dosta toga će biti na 30%
Utorkom i četvrtkom Fox ima happy hour sa sniženjem od 30%
Fox ima i knjižicu...100 kn = jedan žig..10 žigove = 1 kupovina snižena za 40 % (bilo što iz dućana)
West gate ima Dječji tjedan..20 posto popusta na dječje artikle (isprobala u Mulleru ali samo na igračke, Foxu i Mercatoru)...a vidjela na još nekim dućanima..
12. i 13. je noćni šoping 20-24 i dosta toga će biti na 30%
Utorkom i četvrtkom Fox ima happy hour sa sniženjem od 30%
Fox ima i knjižicu...100 kn = jedan žig..10 žigove = 1 kupovina snižena za 40 % (bilo što iz dućana)
super , onda su produžili jer meni je jedna prodavačica rekla za nešto da je još do nedjelje sniženje, a to je bio 31.10.
ja sam bila, nisam ništa puno kupila, ali ima svašta!
ovisi šta te zanima.
mi smo uzeli samo za ritmiku komplet i haljinicu.
mislila sam i legiće, onu kutiju sa malim kockicama, ali nisu imali ništa osim raznoraznih čudovišta.
Muller ima jos danas i sutra 20% snizenje na igracke. To je u svim Mullerima
pa i u WG-u neovisno o ovoj djecjoj akciji.
To znam. Ali trebaju mi neke druge stvari iz Mullera
mene baš zanimaju detalji tzv. sniženja s danas otvorenog novog "ajmo svi tamo" shopping centra :-)
možda i Lady Gaga odluči otići u shopping kad je već tamo :-P
kužim kužim :-P
još da ima mesnica tamo..:-)
mene zanima ponuda u Gapu i Zara Home?
kakve su cijene?
Lego farma je trenutno na sniženju u Intersparu (u povodu otvaranja Arene), 300 kn. Ista ta farma je u Mulleru 520 kn :-o, a u Neckermanu 619. :-o
http://www.neckermann.hr/hr/nm2/home...564/index.html
Zatvara se M&S u King Crossu, pa je snizenje od 60-70%. No, nema bas robice za djecu, na zenskom i muskom odjelu se nadje nesto tu i tamo. Npr., kupila sam pasminu snizenu sa 380 na 100kn, majicu snizenu sa 280 na 80kn...
Ja sam kupila traperice za 160 kuna a bile su preko 400 .. ali stvarno je izbor jako slab, skoro pa nikakav.
Zapravo, možda i ima nešto manjih brojeva (8,10)
U Gapu previsoke. U usporedbi sa npr. Zarom, dječja odjeća je dosta skuplja, a izbor manji. Ja sam nekako mislila da će biti pristupačniji, ovako me neće ponovno vidjeti :). Npr majica dugih rukava je u Zari 70-80 kn, u Gapu 120. Paket od 3bodija s kratkim rukavima za skroz male bebe je u Gapu oko 230 kn (uzas skupo), a paket od 5 kom u Zari ili Marks&Spenc. je oko 130.
A u Zari Home ima tisuću đinđa, sigurno se moze naci lijepih stvari, ali ja nisam imala živaca. I ima par zgodnih stvari za kinderbet, tipa vrlo tanki prekrivac 100% pamuk, oko 200 kn. I sitnice za klince su slatke.
Ima li u King Crossu u Mangu i Tezenisu sniženja?
Danas (srijeda) u Kozmu popust od 40% na sve kreme za lice.
Traperica ima nešto ali uglavnom manjih brojeva (8-10 ev.12)
Imaju jedne baš lijepe, ona njihova indigo linija, tamnoplave, samo su sa jako jako uskim nogavicama pa meni ne dolaze u obzir - i te su bile totalno jeftine, valjda 120 kuna.
Inače u KC nisam vidjela neka druga sniženja (ovo što VIPmama pita), jedino u dućanu sa jastucima/posteljinama gdje imaju Odeja stvari (čokolada je to već ranije spomenula) imaju 50% za keš a 45% za kartice, samo ne znam odnosi li se to na sve u dućanu.
baš mi je žao što se M&s u KC-u zatvara.
to mi je bio jedan od omiljenih dućana
jel znaš kad se M&S u KC zatvara, odnosno hoće li biti otvoren još ovaj vikend?
i u kojem još centru ima M&S (osim kaptol centra)?
Zapravo se sele u Arenu. Meni je M&S u Avenue Mallu uvijek bio puno bolji.
Ima i u WEst Gate, očito dakle i u Areni, ima i u Avenue Mallu koji mi je oduvijek najbolji.
Ovaj M&S u King Crossu vam je stvarno poluprazan, nema skoro ničega.
meni trebaju samo gaće za mene
E pa ovaj M&S u Avenue Mallu je upravo vešom za djecu i odrasle najbolje opskrbljen, ja isto najčešće to kupujem u M&S, veš za sebe i za Leu potkošulje i gaćice, i čarape a tamo najčešće pronađem brojeve.
tenks
i aj sam u 10ki :D
Hvala na info za ostale trgovine :)
Od muških M& S ima li velikih brojeva?
Jel netko uspio razviti slike u dm-u i kakva im je kvaliteta?
Standard fotografije su po mojem kriteriju (koji je vezano za slike jaaaako visok) ok niš spektakularno,ali ipak puno bolje nego u većini foto radnji, a premium fotografije su im stvarno odlične-iznijansirane, jarkih boja, oštre i bistre. Jedina mana je format koji je 10X13.5 al s obzirom na premium kvalitetu prežalila sam i to. Čak sam dala par istih slika razviti u DM premium kvaliteti u i foto radnji i razlika je nebo i zemlja.