Mimek... puf, pant... uh... evo, čekaj nas, dolazimo i mi... :-)
Printable View
Mimek... puf, pant... uh... evo, čekaj nas, dolazimo i mi... :-)
Shanti, Tiki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~od srca zelim da se pridruzite Mimek, nesto nam je krenulo ove godine :-P
Mimek, da provjerimo kako brzo bježiš 13.5. na kavi? Sela, glacova, stižete?
Imam sliku u glavi:red trbusastih teta koje uspuhuju i trce(gegaju se)a Mimek (s malo vecim trbuhom)tamo negdje ne tako daleko,zove i mase....:lol:
Sela, :klap: napokon, super.
Dan ranije cu valjda betu vaditi,pa cete me il tjesiti il cu placat rundu po rundu!!!
Samo ti plaćaj, nadam se da ćemo sve platiti uskoro po rundu.
nema bježanja i trčanja... ovo će biti kolektivna zaraza i vaš sljedeći MPO plan i program će biti uspješan i zaostajat ćete koji mjesec, a šta je to u našim dugim životima
I Tiki_a medju prvima...cekamo malo opsirniji raport sa aspiracije!!!!
Hvala cure :oops:
Još da me dohvate Mimekovi trudnički virusi...
Punkcija prošla ok, boljelo je, ali ne previše, cure koje su me obrađivale bile su super - dr. D., sestra B. i biologica S., jedan folikul na desnoj dobroj strani je bio cističan, onaj lijevo bio je loš kako se i pretpostavilo i dva su desna bila dobra, dvije js. Kad bi od njih nastala 2 zametka, bila bi zadovoljna. Ako spadnemo na jedan ...hm...Eto koiko prepreka do uspjeha, na svakoj stepenici nešto se pogubi. S mm-om sam obavila dva kafenisanja pa laganu šetnju Mevedgradskom, sada mi se malčice spava od utrića. ...
Sela koliko si odradila? Šest dana nakon et-a?
Shanti, konačno start!! Veseli me jako~~~~~
mare41, gdje mi je smješko s metlom - sms u isto vrijeme, k'o prave coprnice :mrgreen:
gričanka svibanj je tu.
tiki_a, :klap: :-D
Tiki_a, cekamo sutra i ~~~~~~~ za dva lijepa zametka.
Ja bila na dogovoru za dalje kod dr.R.Od iduceg ciklusa sam na antibebi, pa krajem 6.mj kratki protokol s Cetrotide.
Tiki, bravo!!! Za 2 zametka :-D :-D
Taca, plan je za 5!
m arta, sela, gričanka, mare, shanti, mimek, vikki :heart:
tiki_a :-D:-D bravo susjedo i evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dva lijepa
taca a kad si to bila kod dr.R.? da nisi oko 9.30? :mrgreen:
ja sam tad bila tamo i čekala uzv
Ginger, ja sam uletila u 10i30 i nije bilo zive duse sto me bas zacudilo tako da sam bas lijepo popricala s dr.
drage cure,
htjela bih da prijavim trudnocu :)
i to vec prilicno odmaklu :oops:
bilo je previse turbulentno na pocetku i nisam mogla da pisem o tome, nadam se da cete me shvatiti.
ali evo sada pomalo MM i ja pocinjemo da vjerujemo u to, a i rastuci stomak nas svako jutro uvjerava :-)
prvo se javljam na ovaj pdf. jer mislim da je nasa MPO prica slicna sa mnogima od vas, visoki FSH, OAT...
glupo mi je da otvaram odbrojavanje, nisam bila ni na kakvoj listi. mozda moderator please da mi kaze, gdje je najbolje da ispricam nasu pricu? na temi 'nove trudnice' ili??
puno poljubaca :heart:
hanumica, draga, pratila sam te često, bliska struka:-), ne mogu opisati koliko mi je drago čuti ovakvu vijest, čestitam od :heart: i puno sreće želim.
Slobodno javi trudnoću na Odbrojavanju, a slobodno otvori svoju novu temu. Evo i da :-D:-D
humanica i ja sam pratila tvoju priču i tako sam sretna zbog tebe! Čestitam od sveg srca !
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za 2 mališana :-)
Dva ljepotana od tiki hrabro grabe dalje:heart::heart:
aha zaraza se širi :-D
hanumice :klap: :zaljubljen:
koliko si trudna ?
Hanumice, objavi priču :-D :-D :-D
Hanumice , čestitam od srca ~~~~~~:heart:
Tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~za oba :heart:
Mimek .~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Taco, Vikki ~~~~~~~~~~~ za početak bingo postupka :heart:
Shanti ~~~~~~~~~~~~ za pikanje :heart:
AuroraBlu, Mare41, m arta, Sela, glacova... i sve ostale strpljive, stare i nove članice ovog kluba ~~~~~~~~big hug
hvala cure puno, thanx!!! :)
javljam se za koji sat na odbrojavanju i pricam vise detalja.
svima puno srece!
Tiki_a, ~~~~~~ za dva zametka!
Hanumice, ti si baš ono što ovom klubu treba :heart:!
Čestitam, hanumice :-D
Tiki ~~~~~~~~~~ :heart:
Taco i cure ~~~~~~~~ :heart:
Hanumice, i ovdje :heart::-D:-D
(Pre)dugo smo čekale trudnoće u ovom našem klubu, a sad... :-D
Ajmo, tiki_a, nastavi niz... :heart:
hanumica fata ČESTITAM :-Djupi jeeeee :-D
taca70 BRAVO za pravi dogovor!
Sela ~~~~~do lijepe bete i dalje
rozalija, još malo pa si naša he he
U petak idem po dva zametka. Nadam se da će me oba dočekati sa pristojnim brojem stanica. Skromna želja :-)
Vaka ~~~~~~~~~~~~~ i tebi i tvojoj mrvici pozzzz :heart:
Sela ~~~~~~~~~~~~~~~~~za visoku betu :love2: (kada ono?)
Mala, slatka... vrijeme je da nabaciš listu.....bez nje sam izgubljena :mrgreen: :kiss:
Sela, za 6 dana beta? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-D
Tiki, bravo i bravo za oba zametka!!! :-D :-D
Cure,jel bude ta kava 13.og?Gdje ce biti?Nadam se da cemo sjediti negdje vani tj.da ce biti lijepo vrijeme..I ne biste vjerovale,o nnee,ali ja 13.ipak radim!Medjutim,zdusno cu se probat zamijenit za smjenu te odraditi jutarnju sihtu,i dooci cu na tu kavu jer mi je vec pun kufffffff:evil:Sve vas volim,pusa
tiki_a odlično!!!!!!!!! Samo neka lijepo napreduju do petka :-).
Marnie, veeeeeellliiiikkkkkkeeee fige držimo i vibrrrrrramo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!!! Kad vadiš, sutra?
Hvala!!! U petak vadim. Za sada je ok, jer nemam simptome vještice, ali nemam niti neke posebne koje bi asocirale na trudnoću, pa se tješim da je rano :-).
Sad će lista, samo dok i ja senilna pofatam...
Sela, mijenjaj se kako god znaš, ILI, može kofi i 14., i tako nam treba tjedan dana dok se usuglasimo:-)