Citiraj:
veeeeeeeeeeeeeeliki cmooooooooooooook bracnom paru krišto
predivni ste bili
milinovicu sram te bilo
x
hvala
Printable View
Citiraj:
veeeeeeeeeeeeeeliki cmooooooooooooook bracnom paru krišto
predivni ste bili
milinovicu sram te bilo
x
hvala
drage moje ja sam već krenula sa Femarom jučer... u srijedu prvi uzv pa ćemo vidjeti što će dr. reći dalje i kako se odvija situacija.... nadam se da će sve biti super kao u naše bublice na ništa manje ne pristajem :yes::mrgreen:;-)
kadauna, tiki_a hvala vam curke moje što brinete jedva čekam srijedu da vidim šta se događa prvi mi je put s Femarom, pa sam malo u strahu kako ću reagirati :kiss:
pozz svima
Bublice, GInger Tanjack i Adriana čestitam:-D:-D
I još jednom bravo za par na RTL-u bili ste super
je li rodila thaia28, zna li tko?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~za malog princa i prvi susret!:heart:
Za Gabi (i Ljufi), za Gizmos i Karlu1980 za sutrašnji Mariborski start.. neka vam je dobitni postupak, za naše Mb čekalice bete Taca70 i Pčelica2009 ~~~~~~~~~~~~ za skore bete....
zahvaljujem se od srca našoj hrabrici jasna09 i njezinom mužu..
Thaia28 sretno... Pinky ~~~~~~~~~~~~~~~
sve ostale cure također vibre za što god vam treba....
Gabi & Ljufi sretno sutra ~~~~~~~~~~~~ morske vibrice
Ketyy ~~~~~~~~~~~~~~~~~ kako si, javi nam se?
Taca70~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-D
Pinky~~~~~~~~~~~~ za mrvicu ~~~~~~~~~~~~~~:klap:
Blekonja~~~~~~~~~~~ za dobre js ~~~~~~~~~~~~~~:joggler:puno pozitive!
Pčelica2009 ~~~~~~~za big betu ~~~~~~~~~~~ :-D
Gizmos ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:preskaceuze:
Denny ~~~~~~~~~~sretno~~~~~~~za skori postupak!
Karla1980 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Thaia28 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za sve čekalice koje sam slučajno izostavila puno sreće za velike BETE!!!
Dobro jutro, evo da i ja jednom skuham kavicu, čaj, nes, šta god volite....
Svima čekalicama svega i svačega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Prijavljujem da sam od danas pikalica :-D
Prekrasno napisano i potpisujem uz dodatak: tigrical, hvala na kavi i ~~~~~~~za ovaj tvoj postupak, da završi kao bingo, kiss
Pišite i dalje mailove ne-podrške, nadam se da pišu i mame koje su ostvarile trudnoću po starom zakonu, da se vidi koliko zapravo j.s. treba za bebicu, bilo bi dobro da se priključe i drugi koji nisu u MPO-u, a zdravi razum im govori da zakon ne valja, idemo daljeeee
evo mene, odgovor iz prve ruke :-)
još uvijek u komadu, mali princ kao većina muškaraca ne da se od svoje mamice :-)
hvala na vibricama:heart:
a ja ~~~~~~~~~~~~~~~~ za naše čekalice bete, taca70, pčelica2009 neka forum skakuće zbog njihovih veeelikih beta
Pinky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju mrvicu
i za sve cure u postupku ~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh :heart:
Drage moje, i ja bih vam se pridružila, naravno ako me primate u svoje predivno društvo.
Duuugo vas čitam, i uvijek bila mi je velika želja biti dio vas :love2:
Moju priču možete pročitati na mom prošlom postu u pismu upućenom Milinoviću (na odgovarajućoj temi).
Inače, u subotu sam počela sa Gonalima i Decapeptylima, a u postupku sam u poliklinici Podobnik.
Nadam se da ćete mi pomoći vašim savjetima i da će mi druženje sa vama donijeti sreću ovaj put. Isto to od srca želim i svima vama ~~~~~~~~~~:heart:.
dobrodosla missixty i sto brze nam otisla na pdf trudnoca!
zar podobnik radi ivf-ove? kako si se za njega odlucila?
svim cekalicama pregrst suncanih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo da vam javim da je moja danasnja beta 619.5....nadam se da je to ok,prije dva dana je bila 199.5...puno vam hvala na podrsci..ljubim vas!! i svima cekalicama sretno!!
adriana_d:-D:-D:-D
missixty~~~~~~
Hvala ti draga Pinky.
Podobnik radi IVF/ICSI, i koliko sam ja vidjela ima dosta punkcija mjesečno. Bilo mi je malo čudno što na forumu nema više tih žena. Možda ne žele pisati jer sam i ja svojedobno na drugom forumu bila izložena negativnim kritikama, pa sam se povukla.
To im piše i u novom prospektu.
Ja sam kod njega došla sasvim slučajno. Prije dvije godine (kad nisam znala odakle bih krenula) preporučila mi ga je moja šefica koja je bila kod njega dok još nije postojalo rodilište. Otišla sam tada na pregled i tako ostala. Do sada sam prošla 4x stim.ciklusa uz ciljane odnose i nakon toga mi je predložio ili ovarian drilling ili ICSI. Izabrala sam ovo drugo.
Ovo mi je drugi pokušaj. Prošli puta jedino meni i još jednoj ženi nije uspjelo, a ostalih 8 koje su bile sa nama je ostvarilo trudnoću. Sad dali je sve ok i sada to ne znam. Imaju čak 2 slučaja trojki za koje ja znam :))
Nekako sam se navikla tamo i ne ide mi se nikud. Ako mi sada ne uspije razmišljam možda izvan granica ako uspijemo skupiti sredstva.
Eh i zaboravila sam od srca čestitati novopečenim trudnicama, kojih vidim ima pregršt. Baš je na najljepši mogući način započelo proljeće! Želim vam urednu, školsku i mirnu trudnoću.
u prospektu im pise da se ne javljate na forume? ili sam krivo razumila lol
frituliceeeeeeeeeeeeeeeeee juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
:-D :-D :-D :-D :-D
čestitam od srca! nemaš pojma kako si me razveselila!!!
juuuuuhuuuuuuu!!!!1
i ovdje friluice za tebe i tvoje dvojčeke:-D:-D:-D:-D
Oprosti :oops: ups! Malo sam se nespretno izrazila. Mislila sam da u prospektu piše da rade IVF/ICSI.
ja sam samo došla čestitati fritulici :-D
predugo si, draga, na ovom forumu da ne bih došla skakati i veseliti se zbog tebe :-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-Dfritulice!!!!
Čestitam od srca!!!
fritulice, čestitke:-D:-D:-D
Drage moje, hvala vam, rasplakale ste i mene.
Evo ovdje sam napisala: http://forum.roda.hr/threads/54242-q...amo-oni)/page6
Nisam se javljala jer ni sama nisam vjerovala...
Puse velike, mislim na sve vas, zelim vam svima sto skoriji uspjeh, a posebno mojim "starim" prijateljicama. :heart:
Vidim da ima puno novih trudnica, cestitkeeee!!! :-D
uf, tesko se snalazim na ovom novom forumu...
evo ja se javljam na listu čekalica bete, danas bio transfer, dakle oko 10 .04 očekujemo plusić.
četitam svim trudnicama!
Fritulice1 čestitam!!!!:heart:
Fritulica1 neopisivo sam sretna zbog tebe, čestitam :-D:-D:-D
Čestitke svim trudnicama
fritulice ajme kakvo iznenađenje :-D:-D:-D tako sam sretna zbog tebe i zbog nove trudnoće kod dr.Reša !
tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da joj se i ti uskoro pridružiš
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
pozdrav!
bravo fritulice...ove trudnoće kod Reša su mi veliko ohrabrenje za dalje.
Svim curama ~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve što nam treba.
fritulice draga, konacno!! cestitam!! jos jedna (kako ja volim reći) reš pečena trudnica!! :-D:-D:-D
annemary, da što prije pođes njenim putem :heart:
Fritulice čestitam!
fritulice čestitam :)
drage trudnice,čestitke od srca,ima vas pa da nekog ne izostavim,svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dosadne školske:angel:
svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve i svašta:heart:
Fritulice čestitam...
:-Dfritulice čestitke od :heart: