cure, sluzni cep vam je gotovo uvijek krvav ili smeckast i to najcesce ispadne bas onako zvakasta, gumenasta masa, komadina... kao velika krvava bala ili prosarana krvlju... sumnjam da vam je taj iscjedak cep...
Printable View
alma drži se, pazi se i slušaj upute liječnika, glavno da je bebica ok, a to s posteljicom koliko sam pročitala/ čula može do kraja trudnoće se promjeniti i da dođe vaginalni porod a ako i ne bude onda se obavi carski a i za njega se ne brini, meni se nijedna prija nije žalila koja je išla na carski da je to nešto strašno, dapače toliko su se brzo oporavile i lako podnijele da bih ja najradije da i meni dođe carski ;)
ValaMala, znam da nije lako izdržati psihički i fizički ovih par tjedana ali drži se, možeš ti to, može i malena, borac je, to je već dokazala! svi mislimo na tebe!
patuljchica i nea, MiaLily, bugaboo vama je još malo ostalo da zagrlite svoju dječicu..šaljem puno dobrih ~~~~~~~~~~ da porod prođe školski!
nea već smo nas dvije pisale u vezi tečaja za prisustvovanje porodu u kbc split. jesi ti na kraju to uplatila i jesi li morala ići na predavanja? ja sam išla na one besplatne tečajeve u klub trudnica i dosta korisnog sam čula i vidjela tako da bih ove u kbc izbjegla ako se može...
crvenkapica bolje što si pričekala sljedeći tjedan jer ćeš onda vjerojatno vidjeti i srce! za smeđe mrlje ne brini, to može biti implementacijsko krvarenje..sve dok nemaš svježu crvenu krv nemaj brige a i tada nije sve crno..ja sam imala 2x i bili su u pitanju hematomi i sve završilo ok, evo me 31 tt. što se tiče uzv cure su ti dobro rekle, za početak se radi vaginalno a tek poslije na trbuhu.
mirna to probadanje skroz nisko može biti dok maternica ne ''izađe'' van zdjelice, tada i najviše pritišće mjehur. a onda kad ''izađe'' i proširi se nećeš osjećati tako pritisak na dnu. ali ćeš vidjeti da će se beba javljati na sve strane i neće ti dati mira..a što vrijeme ide i beba raste svojom težinom pritišće mjehur pa opet pred kraj ćeš imati problema s mjehurom..
šumskovoće držim fige da te sutra vrate doma bar još tjedan i da bebe se još malo strpe!
Mojca pozdrav tebi i malenoj!
Evo mene opet od dr. Veceras je bila vec planirana kontrola.Ponovo me pogledao na UZ i upisao u trudnicku knjizicu Placenta praevia post.TOT Mogu ponovo na posao ali da se moram paziti.Tek u 34tt ce se moci postaviti def. dijagnoza i ako ostane ovakvo stanje idem na carski najkasnije 2 nedelje prije planiranog termina.Smijem raditi najkasnije do 15.01. ako u medjuvremenu opet ne bude bilo krvarenja.Juce na UZ su procjenili bebana na 1290gr,a veceras dr. kaze da je 1600gr:lol:...toliko o procjeni kilaze:mrgreen:
Cure evo da vam javim 10.12. u subotu u 10,55 sati rodila se moja Dora, 3150 teška i 51 cm duga!
jučer smo stigli doma i nemamo više baš vremena za komp:-)
vidim imam puno za čitat al budem čim odmorimo i ulovimo ritam!
drž te mi se cure!
Bebica čestitam na velikoj curici prekrasnog imena :zaljubljen::-D
Bebica cestitam od srca:-D:-D:-D
Bebica,:klap: čestitke mami i tati, i topla dobrodošlica malenoj princezi:zaljubljen:!
Uživajte!
bebica cestitam na maloj princezi:-D:-D
bebica čestitam na curici! :-D:-D
bebice cestitke od :heart: na vasoj curici
Prag ja sam platila ali nisam isla, moram mirovati a od cure koja je isla sam cula da nije tecaj obavezan. samo platis i s tim ides u rodiliste. Tako su meni rekli :)
Bebica od srca ti cestit :* bas si me razveselila s krasnom vijescu!
:* Dorici
Šumkica se danas nije javila.
Da :( mozda su je u ostavili u rodilistu. Ma svo zlo i u tome samo da bude sve super i da malci sto bezbolnije dodju u mamicin zagrljaj :)
Bebica, čestitke od srca na maloj princezici :klap:
Bebice cestitam od srca! Htjela sam vam kratko javit da su me zadrzali u bolnici na nekim pretragama,pa ako nalazi budu dobri vracam se kuci.
Bebica, četitke tebi i tvom suprugu na malenoj Dori!
Bebice cestitam na maloj princezi od:heart: da sad nema vise slobode previse.;-)
Bebice čestitke od srca na maloj princezi :heart:, uživajte
Cure da se javim malo.
Evo nas sa kontrolnog uzv-a.Naš dečkić ja narastao,veli dr. da smo teški 2987g.Sve je ok,jedino ja po zadnjoj krvnoj slici nemam dosta željeza pa sam dobila terapiju.Danas brojimo 35+4 i bliži nam se najljepši susret u životu.
Bebice čestitke na princezi!!!!!!!
Šumskice,moja terminuša,želim ti da se vratiš još malo doma pa onda na susret sa srečicama!
Pozdrav svima!
bebice, cestitke tebi i TM na djevojcici!!!
Bebice čestitam! Nadam se da se snalazite! :)
Dora, dobro nam došla. :heart:
pa isto mislim s obzirom da sam A+ nema potrebe ...al dobro, vrlo vjerovatno da moj MPO dr. nije shvatio koja sam grupa i Rh....jedno bockanje vamo tamo...
Cure, kako ste rješavale mučnine. Imam osjećaj da će krenuti svaki čas. Sve mi je nekako bljak u trbuhu.
Ja cekam ponedeljak kad cu opet na uzv Dosad sma bila mirna ali me nekako ovaj tj neka panika pocela loviti..bezveze Na uzv sam bila prije tj dana i sve je bilo ok tako da nema razloga nego me malo stisce u donjem dijelu trbuha pa me odmah strah uloviObavila urinokulturu antibiogram i krv izvadila i sve je apsolutno ok U ponedeljak idem opet da mi ponovno izmjere NN i sigurno ce me slati na onaj double triple test Na zadjem pregledu bebica je vec imala rucice i nozice ..napreduje mrvica S koliko se vidi kaj je...Meni svejedno bitno da je zivo i zdravo ali cisto da znam U ponedeljak ce mi biti 12tt ali to je zapravo 10 jer je punkcija bila 8 10 2011..ali jedva cekam da prode tih kriticnih 3 mj...stalno nekaj cekam i brojim:lol:mislim danebum stala dok ne rodim s tim;-)
i mene je moj mpo dr.poslao vaditi rh faktor,a neznam zasto jer smo ja i MM 0+.
Nety i meni je vec prikipilo cekat uzv,tek je za 10 dana,a zadnji put sam bila kad smo culi srceko,tako da neznam ni kako moja bebica izgleda.da i ja imam to bockanje i probadanje,ali imam i bakterija u urinu. meni ce biti 12 tt u petak 23,12. i uvik mislim koliko je najteze bilo docekat betu,da je ipak to vrijeme najkrace cekanja.meni je razmak od uzv-uzv 4 tj.
Kockica i nety vidim da smo nas tri više manje u istom iščekivanju... Nama uzv 20-tog, a zadnji je bio isto prije 4 tjedna. Jučer smo bili 13 tt okruglo ali nekak nisam ništa puno mirnija. Probadanja su svakodnevna tako da se pokušavam više ne obazirati na njih. Brine me jedna glupost a to je da nisam dobila ni kile još...Jel to normalno?
Ne brini miga ja sam u 10 dana dobila 3:lol: i sad sam na 54:lol: i u 19-om tt
Cestitke Bebici i tati a maloj curki jedan veliki:heart:
Dobro,znači nisam jedina. Ja na 56-57 (kako koji dan - imam vagu iz prvog svijetskog rata, pa je kilaža takva za kakvu se gospođa odluči taj određeni dan:lol:).
Ma pitam zato kaj me sestra čudno gledala na zadnjem uzv-u kad sam joj rekla da mi je kilaža ista kao i prije trudnoće i pitala me jesam li sigurna. Hm...da, poprilično.
cure puno vam hvala!!!!
javim vam se čim ulovim vremena i kad budem mogla sjedit jer za sada je to nemoguća misija imam 60 šavova, unutarnjih i vanjskih, ma ispičat ću vam!
pozdrav svima!
ma ukratko nisu oni toliko krivi, rezali me normalno po starom rezu i to ne puno i sve izgledalo ok no kad je dr. krenula šivat vidla da sam ja iznutra popucala, rodnica mi pukla i šta ja znam šta sve ne i bilo joj je gadno za šivat nije imala di ulovit pa se namučila a bome i ja to je trajalo sat vremena!
uglavnom na otpusnom piše "rekonstrukcija vagine" tako da sad imam novu:lol:
uglavnom gadno je al cure moje isplati se!!! nek vas ne bude strah sve se da izdržat!!
Joj Bebice, još i to! Nadam se da je rekonstrukcija bila uspješna i da će šavovi brzo zarasti...:love2:
Bebica poslala sam ti poruku al ako ne vidiš evo da ti čestitam :-D