ja ne idem dalje od 60
osim kad je nešto fakat flekavo i zahtjeva poseban tretman - tipa stolnjaci na kojima jedemo koje klinci isflekaju do neprepoznatljivosti
i krpe za pod ili neke takve stvari
Printable View
ja ne idem dalje od 60
osim kad je nešto fakat flekavo i zahtjeva poseban tretman - tipa stolnjaci na kojima jedemo koje klinci isflekaju do neprepoznatljivosti
i krpe za pod ili neke takve stvari
Ok, tako sam nekako i mislila, iako kad curama skinem čarape izgledaju kao da ih mijenjamo samo subotom, a ugl je to i 2 x dnevno na rasporedu. To mi je odmor preko ljeta kad ne rifljam dodatno njihove čarape prije nego uđu u mašinu.
ja perem na 90 krpe i frotir tepihe s poda u kupaoni
povremeno operem i posteljinu i ručnike na 90, recimo jednom mjesečno
ali zato sve osim par stvari operem na 60
ma šalim se
al ja sam iz primorja, malo južnije od tebe, i nismo govorili šugaman
to je južnjački izraz
OT
ja bijelo uvijek na 90
posteljina, krpe, donje rublje, ručnici
krpe ili perem same, kad imam stolnjaka pa mogu napunit mašinu
ako ih nemam dosta za mašinu onda ih namočim 2 x u kipuću vodu i radion, praktički ih operem, bacim na program predpranja i tek onda stavljam drugi veš
ostalo sam prije prala na 60, ali sam vidjela da mi se roba brzo šundrava, pa sad većinu stvari perem na 40
jedino ako je zmazanije, traperice i tako to, bacim na 60
A kako cistite kutne garniture (kutna nije kljucna rijec) :-) u kombinaciji eko koze (crna kod mene) i tkanine. Ova moja je nova, 3 mjeseca tek pa sam ju par puta usisala i obrisala naslone od eko koze sa nekim sredstvom za tu namjenu i sad su se pojavile neke flekice koje nisu tako dtrasno vidljive, ali bas mi smetaju. Da ju operem s onom pjenom za tepihe, npr?
Nista ne perem na 90, ni nemam tu temperaturu. Nismo ni prljavi ni bolesni. :neznam:
(I onda jos malo bljakaca za susilicu. :P Nis' koristi.)
Sta se rucnika tice, svaki drugi dan veliki idu na 60, pa u susilicu. Netko je napisao da se ne brise nego maze uljem...meni se to uvijek cinilo super, ali mrzim tu masnocu na prstima. :-D Koza mi je bas suha, jel to djeluje? Na manje pranja rucnika sigurno, a mozda i na kozu?! :-)
ja pričam za hodanje po doma,
a ak su vani u takvim tvojim uvjetima onda odma iz hodnika pravac u kupionu
urednice, pogledajte kako dobre ideje
http://www.houzz.com/photos/809661/O...tchen-portland
http://www.houzz.com/photos/280082/F...chen-cleveland
nisu valjda te spuzve u istom ormaricu gdje i kanta za smece
ne znam
kod nas kanta nije ispod sudopera, nego samostojeća
ispod sudopera su nam tablete za suđe, staklenke, platnene vrećice i rezervni truleksi i spužvice
sve čisto
nije ni meni smeće ispod sudopera
ima svoj posebni ormarić :angel:
čitam, pratim i zabavljam se!
da ne budem ot, moja je kanta za smeće ispod sudopera :mrgreen:
Meni smeće je ispod sudopera di su i spužvice al imam drobilicu pa je odpad u kanti čist i ne smrdi.....
na svaki post naci ce se barem jedna da se opravda :mrgreen:
Moja kanta nije uopće u stanu. :lool:
ne :mrgreen:
šifra: spužvica za pranje suđa i neki kviz
nemam pojma, sjecam se da je dille radila kviz, ali se ne sjecam da sam ja bila u kombinacijama
sad vec vidim da sam ti se tu nesto bila zamjerila :lol:
meni?
jok, bilo je turbo smiejšno
bilo je pitanje koliko često mijenjamo spužvice za suđe
i ti si ispala vječna studentica
jako si nesto pobrkala, na tom sam se topiku izjasnila o jednom tjedno, cesce nego seks
sto bi valjda bilo i da ih mijenjam.....
pa eto, pises a nitko te ne pita :mrgreen:
da operem ljagu sa svojeg imena
evo topiak sedam godina starog gdje dokazujem da mi je dijagnoza bar toliko stara
a i prica o babi se ponovila
http://forum.roda.hr/threads/5523-Ko...light=spuzvica
BB je vjecna studentica
:roll:
Ja nemam kantu za smeće uopće u stanu. Imam tri kante na terasi u koje odmah odvajam smeće, otpad i ostalo. I nosim svaki dan otpad i smeće dole u velike kante jer ne podnosim da mi je u blizini.
E sad kad to pročitam zvuči čudno! :lol:
Razlika između smeća i otpada?
meni je kanta ispod sudopera
a i kantica gdje bacam ostatke hrane
to pak dajem susjedinim kokama
susjeda meni daje jaja
doduše, već ih dugo nije dala, sad mi je za brigu :|
uglavnom, svaki dan se prazni i jedni i drugo i ne smrdi
za mene je to razlika
otpad- ostaci hrane, smeće - sve ostalo