Ja stavim utrice i spavam u roku 10min :lol: koma
Printable View
Ja stavim utrice i spavam u roku 10min :lol: koma
Ok, onda cu ih stavljati svakih 8 sati.. Na poslu sjedim, al radim sa strankama tako da cu ih stavljati vaginalno. Ne znam jel mi se od njih vrti u glavi ili od antibiotika, al sinoc sam zaspala cim sam uzela terapiju, a i jutros..
Pozdrav,drage moje! Evo da se i ja napokon javim. Ovaj put mi nije uspjelo, ß 0,1. :(
Svim trudnicama čestitam od srca!!!
A ostalima želim puno sreće i uspjeha!
I da vas pitam nešto. Da li je uobičajeno krvarenje s prekidima? Naime,počela sam krvariti 04.03.i to je trajalo dva dana. Zatim je prestalo pa je opet počelo za dva dana,samo slabije.
cure moje,malo sam van sebe!!!!!!!!
napravila malo prije test,i to onako,ajmo da vidimo taj minus pa da mogu ici prat prozore....
nakon par minutica dvije crtice !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tek sam sada izbezumljena i lagano u panici...
poslala sam muza po jos dva testa
sutra ujutro idem vaditi betu.....prpa me uhvatila....
test je GraviGnost mini.....
frodo čestitam!!!
i da,danas je 10 dnt,vracena 2 osmostanicna, kako kaze Patrik,odlicna embrija........
13. dan od punkcije je sasvim dovoljno za imati pozitivan test, ja očekujem sutra lijepu - veliku betu! Frodo čestitam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a hvala ti........puno,puno,<3...
sad sam napravila i Clearblue,slaba, ali vidljiva crtica......
uh.....
jedino sta moram ovdje primijetiti,znam da to nije pokazatelj, ali meni je tako bilo:u prvom dobitnom postupku temp.mi je stalno bila oko 37 do bete(kasnije nisa vise ni mjerila)
u svakom od slijedeca 3 postupka bila je oko 37 do osmog dana, i tada pala ne 36.4
zato mi je jucer malu nadu dala ta temp, koja je stalno bila na oko 37.a bio je deveti dan.....
i danas je oko 37.....
znam da nam je tijelo puno lijekova, ali meni se tako potrefilo...
Frodo, cestitke! :-)
drzim palce frodo!
meni je temp 35.8 :mrgreen: al i tlak mi je strava nizak i otkucaji srca…. sva sam u nekom pothladjenom i usporenom stanju.
hvala vam cure moje.<3...ma jos ne vjerujem dok sutra betu ne vidim...
mada mi je od rucka koji je bio prije 2 sata knedla u grlu, kaj vec :mrgreen:
ne znam,predobromi ovo izgleda da bi stvarnost bila, ali dug je put jos....
bw,ja isto imam nizak tlak oduvijek,naucila sam zivjeti s tim,cak i kava, koja navodnopovisuje tlakmeni uvijek jos vise snizi
sretno objema,za stogod vam treba <3 ( moram priznati da slabo hvatam tko je u kojoj fazi,ali time se moja zelja za sve najbolje ne umanjuje...)
izdržati ću do utorka.test na malu betu ne reagira.znam par njih ovdje sa foruma da im je test bio negativan a beta i preko 100.
ne nadam se ničemu više otpisala sam i ovaj postupak.
svima koje imaju pozitivne testove želim bolji scenari od svoga,velike bete i dosadne trudnoće.
a meni test imao sjenu na 6.59, tako da -sve ovisi o testu.
Frodo čestitam ti..drzim :fige: .. :-D
imam pitanje ako koja zna, znaci sad kad sam bila na brdu isla sam s uputnicom D1 i kako je postupak odgoden zbog ciste rekli su mi da im posaljem postom uputnicu za kontrolni pregled..e sad me zanima na koju to adresu saljem,napisem ime od doktorice ili kak to ide ako je koja bila u takvoj situaciji??
KBC RI! Čekam nalaze proširenog koag...pa krajem mjeseca na dogovor za dalje! Moram priznat da jedva čekam, bar ću iščekivat svoje moguće simptome, nego ovako, sve što pročitam da cure imaju na forumu, počnem ih tražiti, nakon ovih slatkih plusića, još će mi past na pamet da i ja jedan piš..:lol:
covjece ovo je kao neko muciliste. padamo jedna po jedna, a mi koje smo malo kasnije u postupku dobijemo dan, dva nade….
paty pretpostavka je da ti beta cijelo vrijeme raste, pa ce je test lako detektirat :) zato dok god ima nade- good luck!! :fige:
Bw! Jesam prošli mjesec, iako smo se čuvali! Objašnjavala sam nekom da vrkuta može malo produžit ciklus, kao što je meni, par dana kao već sam produžila, čekam M, kasni već dva dana i čim mi je cura rekla:"A da nisi trudna?" čulo se kod mene doma ,u roku od par min, pšššš...:lol:
Danas mi je 17dc, mislim da je ipak prerano!:-)
Frodo ~~~~~~~ za veliku betu!
I svima drugima, naravno, puno srece u kojoj ste god fazi! (Nisam bas sve novosti polovila jos)
moja crtica se nista nije udebljala od jucer, dakle ili je los test ili je nesto drugo :cry:
drzim vas u toku sa daljnjim razvojem dogadjaja….
sretno betocekalicama! :)
Po mom iskustvu (3x), pracenje rasta bete tamnjenjem testne crtice jedva da ima smisla (razlika nije bas velika izmedu nekih testova) svaki drugi dan, a svaki dan je taman za pokidati si zivce :psiholog:
Bw, nemoj se muciti, izvadi betu. Bit ce to lijeporastuca brojcica ovaj put! :fige:
Cure, molim vas pomoc.. Maloprije sam izasla sa vv, danas su me narucili za transfer, al odgodjen je za cetvrtak.. Znate li mozda zasto? Jel to dobar ili los znak? Pitala sam koliko se jajnih stanica oplodilo, al nista mi nisu htkeli reci, kao reci cemo vam sve u cetvrtak!
To je dobar znak, znaci da se embriji dobro razvijaju i da se ceka iduci stadij njihova razvitka na 5-i dan od punkcije, taj stadij naziva se blastocista i u tom stadiju je lakse odabrati najbolji embrij za transfer (ostale jednako dobre ili malo losije moguce je zamrznuti).
a cure drage, ma izvadit cu je naravno, al ne jos. te prerane bete su tek mucenje, onda ajde jos 3x vadi da se vidi kako raste..... idem u petak ako ne prokrvarim do tada.
hvala vam sto ste tako pozitivne i prava podrska :* :* :*
zdravka----- koji ti je danas dan ( za transfer?) ako je treći možda imaš više oplođenih stanica pa idu na blastice!!! ali svakako mislim da je tvoje pravo da znaš šta se dešava, i ja bim sasvim sigurno pitala i zahtjevala da mi odgovore (nebi "strepila" do četvrtka)
Hvala ti bubekica, sad si me umirila.. Utrogestan i dalje trebam koristiti?
ja isto zdravka pretpostavljam da se oplodilo i razvija vise stanica nego su to oni predvidjeli, svakako vise od 2, pa idu na selekciju do 5.dana. dobro je :)
U subotu je bila punkcija.. Znaci danas drugi dan. Pitala sam dva puta al nista mi nisu htjeli reci..
Utrogestane koristis i dalje.
testovi za kućno otkrivanje trudnoće su kvalitativni, a ne kvantitativni testovi.
to znači da ti testovi detektiraju prisutnost bhcg-a ali nje i njezinu vrijednost.
zato, predlažem da se ne mučite uspoređivanjem boja testnih crtica, već da u slučaju pozitivnog testa idete vaditi betu u laboratorij.
Inesz mudra kao o uvijek :-*
Daj, boogie woogie, izvadi betu, izludit ćeš sebe i nas! :mrgreen: