Cure lijep pozdrav...pridruzujem se vama. Znaci danas bio uzv i endom.10,4 i u srijedu je Fet. Ali me muci jedna stvar i iskustvo sa morulom 5dan.????? Malo sam razalostila se dok mi to embr.rekla
Printable View
Cure lijep pozdrav...pridruzujem se vama. Znaci danas bio uzv i endom.10,4 i u srijedu je Fet. Ali me muci jedna stvar i iskustvo sa morulom 5dan.????? Malo sam razalostila se dok mi to embr.rekla
Pozdrav cure,
Evo danas 9dc i ima vodeci folikul od 13mm i jos 7+4 manjih. Od danas krecem s orgalutanom. Pitali su me da biram izmedu njega i cetrotida, pa sam ga uzela jer se ne treba muciti s pripremom, valjda nisam pogrijesila.
Doktor je zadovoljan, iako mi nije rekao koliki je endometrij. U pon vjeruje da bi bilo za stopericu, pa u sri punkcija.
Sybila, uspijesnost me muci...i odmrzavanje!!! Tri zametka bilo 5 dana stara dvje blaste i morula... blaste vratili a morulu zamrznuli...
A zasto ti nisu morulu vratili a blasticu zamrznuli? Meni u prvom IVF su rekli da ju ne zele zamrznuti jer se boje da nece prezivjeti odmrzavanje pa su mi ju vratili.Ali,opet oni valjda znaju da li je dovoljno kvalitetna za odmrzavanje.Pretpostavljam da ju ne bi zamrznuli da smatraju da nece prezivjeti.Sybila mislim da je imala jednu morulu i uspjesno je prezivjela,javit ce se ona i objasniti ti.Shvacam strah da ne prezive,i mene je strah za moje blastociste,pogotovo za jednu za koju se cekalo ''da se pokrene'' 5.dan.
Aska, neznam zasto mi ne vratili blastu i morulu nego dvje blastice a morulu zamrznuli. Rekla danas embriog da dosta dobra morula a neznam vidit cemo
piriceeee :ghug:
Pirica, gdje si u postupku????
Kad imas transfer morule????
Kad imas transfer morule???
Ljube, moji su bili jedna blastica i jedna morula na drugom smrzavanju. Obje prezivjele i nastavile s razvojem.
I ja sam se jako brinula, i zbog dva smrzavanja i sto je jedan kasnio, ali eto, nisam trebala.
Mislim da ti nije toliko velika razlika u odmrzavanju samo zato sto je morula, pogotovo ako embriolozi kazu da je dobra.
Sybila, hvala
A steta da nije 24... ja 24 imam transfer a 19 sam bila na uzv
@pirice... pratim...... i navijam.....
Cure imala sam danas punkciju, od 10 folikula izašle 4 zrele jajne stanice. Sad držim fige da se sve oplode i čekam info sutra.
Šljokicee, želim ti da se sve oplode!!! (Iako dosta malo zrelih na 10 folikula, ali jedna je dovoljna!)
Hvala :). Da malo sam se razočarala što ih je tako mali broj, ali nisu folikuli bili jednake veličine.
Pa mislim da je i normalno da nisu svi iste veličine. Ja sam ih imala 14 (ako nisam sad već zaboravila pravi broj) i isto četiri zrela, tako da može i gore, hahaha :)
Sutrašnje vijesti željno iščekujemo!
Prikljucujem se ja .
Novi ciklus-novi pokusaj..
Sutra 2dc,vadim krv ,preuzimam protokol i krecemo!
Sretno svima!!
Milasova :ghug: Drago mi te opet ''vidjeti''. Sretno!
Milosova sretno!
Evo od mojih 4 oplodile su se 3, samo nek sad dalje lijepo nastave. Transfer je planiran za subotu.
Sljokica, sretno od srca!!!!
sljokica sretno~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer
milasova i pirica sretno u postupcima ~~~~~~~~~~~~~~ za dobitni!!!
Hvala vam :heart: :)
Pozdrav cure! Nova sam na forumu. Čitala sam vaše postove i prije i jako su mi pomogli. Trenutno sam 3dnt. Postupak je odlično prošao, ali ovo čekanje ubija :-( nikakvih simptoma zasad.
Šljokice, super! Sretno sutra!!
Sljokica kako je proslo???? Javi se
Evo transfer uspješno prošao. Vraćen je 1 lijepi 8-stanični embrio :)
Sljokice i sada sretno dalje za poz.betu.... meni danas 3dnt
Hvala :) sretno i tebi
Evo mene sa prvog UZV- 6 dc..
Imamo 8 folikula,najveci 14 mm svi ostali 12 mm..
Endometrij 8 mm..nekako debel za taj dan ciklusa..
U petak ponovno
Milasova,pa to je super.Ne mora biti predebel,i meni je bio 7dc oko 9 mm i isto sam mislila da je predebel ali ispalo je kako treba,na dan stoperice malo vise od 11 mm.Bit ce to sve super :) Sta ti je rekao dr?
Nastavljamo sa ovaleapom 225 j.i uvodimo cetrotide u petak opet UZV..
Drago mi je sta su svi folikuli jednake velicine nadam se da ce tako i ostati..
Super za endo,inace mi je na 8dc bio 8 mm pa sam sad ostala pomalo zatecena..
Hvala ti aska :-)
I meni u prvom postupku,u drugom sam dosla 7dc i bio je oko 9 mm i ja sam isto bila tako u panici ali ispalo je ok.Mislim da bi ti on rekao da ne valja ;) Super sto su folikuli podjednake velicine,nadam se da ce sve ovako lijepo i ostati :) Javljaj i sretno!