Teta u ljekarni ne zna...osjetljivost pise tek unutra nigdje na kutijama :/
Printable View
Teta u ljekarni ne zna...osjetljivost pise tek unutra nigdje na kutijama :/
Unitest je isto 25, ali cesto piskis. Probaj se suzdrzati do ujutro ili bar probaj 4 sata bez pisanja i tekucine.
Masnice, pise i na kutijama-bar na svima ovima koji su od 10, a ako ne pise onda je uglavnom 20 ili 25. Gravignost Ultra je 10-njega bi trebalo biti lako naci.
ajme ja sam se pogubila medu svim tim pozitivnim testovima, koliko ce biti iduce odbrojavanje? cetvero ,petero struko?? masnica popiski jos kojeg kineza ako si trudna svaki ce pokazati pozit. nemoze na svakom biti greka. mene oni nikada nisu zeznuli.
Ako danas 25 je negativan kad da 25 ponovim ujutro ili da pricekam jos koji dan? Kinez negativan nakon 3 sata nepiskenja.
Masnica radje napravi betu. Sad ces se nakupovati testova sigurno masu i potrositi i tri puta više nego na betu, a betom ces skratiti muke za 2 sata.
Curke cestiitam na plusicima,ajme koja plodna jesen,
Justme,nisi sama,ima nas jos koje cekamo...ako bog da docekacemo i mi svoje plusice,samo jos da nam ove trudnice pospu malo trudnicke prasine i eto ga,,,ce da bude beby boom:lol::lol::ghug::ghug:...velike puse curkama
Viki,cestitke od srca,i brz oporavak zelim...pusa velika za tebe i bebicu
Da ima nas koje jos cekamo taj dan....evo vidim i ljube nam se vraca <3
Masnica, ako mozes cekati jos koji dan pricekaj do preksutra. Ako imas volje mozes i betu vaditi, jos bolje. Bas me frustrira sad to, nakon onakve crte negativni testovi!!
Mašnice i ja bih rekla da probaš čekati ako možeš. Ili izvadi betu, to ti je najsigurniji pokazatelj.
I mi cemo uskoro. Nema tu sumnje
:heart:
lista za
10.11.2019.
(Ne) čekalice
jagodicabobica~~~~~~~40.dc-pozitivan test
AliceInChains~~~~~~~~38.dc-pozitivan test
mašnica~~~~~~~~~~~33.dc
Andydea123~~~~~~~~~29.dc-pozitivan test
iva_777~~~~~~~~~~~~27.dc
justme409~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice
anita83~~~~~~~~~~~~25.dc
JelenaR~~~~~~~~~~~~20.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~15.dc
Masnica jesi ponavljala danas? Bas sam sad opet gledala tvoj test. Crta je tu, roza, nije neka siva il neka mrlja ssmo. Jasni su joj rubovi. Plus jos uspjela si ga slikati.
Svi ovi sto pisu da su moguci prije m su nesto malo posto sigurni. A ja se nadam da si ti razvodnila svoj urin od toliko piskenja i da je zato rezultat negativan. Ajd javi
Nista...jos jedan test s osjetljiv.10 iz ljekarne nema niti sjenu. Kinezi odu u smece...nije mi jasno uopce :/
Masnica ni meni. Zao mi je uzasno!!!!
Bas se sad glupo i tužno osjećam. Sve ste se veselile akupa samnom i sad ovako razočaranje...necu vise testove raditi dok mi tijelo samo ne da znak da se nesto dogadja...kao i prije do sada
Masnice, kolko ti traju ciklusi?
Mi smo ti najmanji problem, vjerujem da nam je svima zao radi tebe. Meni stvarno nije jasno da baci lazno pozitivan... Nadam se ipak da ce nesto biti od svega toga.
30 pa cak i do 40 dana...nema pravila ali recimo neki prosjek 35 kako koji mjesec
Kod mene muller trakica bijela kao snijeg (nisam izdrzala :roll: ).
Sad cekam M u toku slijedeceg tjedna. Ukoliko nekim slucajem ne stigne u petak vadim betu.
Nemoj se uopce živcirati oko nas drugih.
Baš mi je žao Mašnice. Dobro kažu cure, uopće se ne brini oko drugih.
Iva :love2:
Masnica steta :( radimo testove preranoo sve....moramo se malo smirit i cekat
:heart:
lista za
11.11.2019.
(Ne) čekalice
jagodicabobica~~~~~~~41.dc-pozitivan test
AliceInChains~~~~~~~~39.dc-pozitivan test
mašnica~~~~~~~~~~~35.dc
Andydea123~~~~~~~~~30.dc-pozitivan test
iva_777~~~~~~~~~~~~28.dc
justme409~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice
JelenaR~~~~~~~~~~~~21.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~16.dc
anita83~~~~~~~~~~~~3.dc
Mašnice, izvadi betu kako bi bila na miru jer rijetko ili skoro nikad su lažno pozitivni testovi. Nemoj se zbog nas sekirati. Sve smo bile u sličnim situacijama i razumijemo te. Pa svaki simptom prijavljujemo "kao lude" vjerujući da je to to.
Nego, moje lh trakice su kao i Ljubine neki dan. Znači druga crtica se pojavila, pa je bila malo tamnija, ali nikad tamnija od kontrolne i jučer i danas je jedva vidljiva. Nema sluzi već samo bolovi u jajnicima. Ne znam je li bila ovulacija ili ne. Obično je kod mene skup svih simptoma pa znam, ali sad me ove trakice koje blijede muče.
Jutro!
Masnice kako si, ima sta novo?
Himalaya, jesu ti do sad bile tamnije? Ako nisi te jos piskila prije moguce da su slabije osjetljivosti.
Iako, uvijek se dese ciklusi bez ovulacije. To je normalno.
Kaj ima, kak ste?
Uvijek sam uhvatila peak...nekad na 20. dan, nekad na 16. Moguće da još nije ni bila ovulacija, a moguće da neće ni doći ako je ciklus bez ovulacije. Nadam se da će biti ovaj tjedan jer sljedeći sam na službenom putu.
Jutro, nema ništa novo...danas imam dan za sebe idem kod frizerke na pramenove malo da maknem misli...
Masnice, pametno! Najbolji lijek za sve ovo je posvetiti se malo sebi.
Himalaya, a nis isprati jos malo. Nadam se da ce biti, i da ce biti kad treba
Nema baš veze sa odbrojavanjem, ali da vam javim.
Ležim u bolnici od jučer. Imala sam hematom koji navodno nije bio opasan. Onda sam prokrvarila u subotu, nije bilo jako ali je bilo konstantno. Mislila sam da se to samo hematom čisti i da nije ništa. Jučer sam otišla u bolnicu jer krvarenje nije stalo, a uz to sam imala i bolne kontrakcije. Počela sam se otvarati, rekli su mi da ću morati na serklažu.
Noć je bila užasna, mališa je imao jako slabe otkucaje srca. Kažu da se bori sa kontrakcijama. Danas su malo bolji, a i kontrakcije su slabije. Napravili su mi pretrage prije operacije, sve je u redu, nemam nikakvih bakterija, tako da se to može obaviti sutra ujutro. Izgurali smo jedan dan, molim Boga da izguramo i drugi i da me sutra zašiju.
Jako me strah, ali vjerujem da ćemo uspjeti. :)
Uh joj Riri draga drž' te se! Misli pozitivno evo malo vibrica pozitivnih šaljem ~~~~~~~~~~~~
Koliko brojiš sada, oko 15,16 TT?
Nadam se da bude sve u redu sretno i javi kako je proslo mislimo na tebe!!:ghug::heart: