ina, klasa optimist s tim visokim brojkama:-), nemoj ih niti spominjati u ovom klubu:-), ni ne znamo da postoji iznad 10:-)
Printable View
ina, klasa optimist s tim visokim brojkama:-), nemoj ih niti spominjati u ovom klubu:-), ni ne znamo da postoji iznad 10:-)
Ma nije li to malo puno?! Recimo, ja sam imala 3 stimulacije u godinu dana, to bi značilo da mi se amh smanjio za 6. A šta s curama kojima je amh ionako već jednoznamenkasta brojka?! Čini mi se to previše, ne smanjuje se to tako naglo jer bi se u par godina potrošio :roll: Trebalo bi to stvarno provjeriti. ja ću na proljeće
Mimek bi mogla danas...
Rano jutros ovaj svijet je svojim dolaskom obogatila mala Mimek damica, 3800/52, naša bebica:-), čestitkeeeeeeeeeee cijeloj obitelji:-D:-D
Jeeee!!!! Dobro nam došla Mimek-Nika!!! :-D :-D :-D
He he, prava dama, nonšalantno se pojavila s 3 dana zakašnjenja :-)
Nika dooobrodošla :-D:joggler:, hvala ti da postojiš!!!!!
Čestitke sretnoj obitelji, a ponajviše ipak mamici Mimek :*!
Mimek, čestitam, draga :-D:heart::-D!!!
Damici Niki dobrodošlica :zaljubljen:
Čestitke mami Mimek :klap:, a maloj Niki dobrodošlica :-D:-D
Nika - welcome :zaljubljen: a mamu Mimek pozdravljamo :klap: i čestitamo!
Bravo Mimek velika i mala! :)
Od srca čestitam! Dobro nam došla Nika! :)
Moram podijeliti s vama zbivanja u mojoj glavi ovog trena:
Kad sam bila na prvoj klupskoj kavi (sva zelena, neupućena i neinformirana), čudila sam se buci oko Gričankine trudnoće, pa mi je Mare objasnila da je za svaku trudnoću velika galama, jer klub ima po dvije trudnoće godišnje.
I sad si mislim, ok, od danas imamo jednu trudnicu manje, bio bi red da netko hitno zauzme njeno mjesto. :)
Mimek, čestitam :)!!!!!
Sretna je otvorila temu na čestitarima http://forum.roda.hr/threads/61520-R...24#post1756724
Mimek i ovdje ti čestitam i Niki šaljem puno poljubaca :zaljubljen::zaljubljen:
Dobrodošla mala Nika :joggler::joggler: jeeee
Joj koje veselje, stigla nam mala Mimekica. Cestitke roditeljima i braci.:-D
Dobrodošla Nika!!! :zaljubljen: Mimek, čestitam od srca! :heart:
Baš volim ovo... kako veselo za početak dana! :-D:-D:-D
čestitke Mimek!!!!!! :-D:-D
Oh, kakav dan! A evo još jedna lijepa VIJEST o jednoj našoj kofi družici!
:-D
Vakica :heart:
Mimek iskrene cestitke!!! :-D
Nika, dobro dosla mali andjele :zaljubljen:
mimek i nika!!!!
cestitam od srca....i uzivajte.
Čestitke našoj dragoj Mimek od http://forum.roda.../images/smilies/heart.gif i cijeloj njenoj obitelji a maloj Niki ogromna dobrodošlica i neka je kroz život prati zdravlje i sreća.
Cure, Mimek nas sve pozdravlja i zahvaljuje na čestitkama. Osjeća se dobro i veselo (od trudova do poroda razmak 2 sata, osim što je popucala) i javit će se kada dođe kući! :-D
Čestike Mimek!
Nika dobra došla!
Nika dobrodošla :zaljubljen: , Mimek čestitke i od nas :kiss:
Mimek-Nika ČESTITAM :joggler:.Ta naša damica je čisto dobar komad ženske :klap:
Mojca, dobra ti je logika :mrgreen:
I ja bi se konačno mogla zaletjeti na AMH pa da znam gdje mi je mjesto.
Mala Mimekica, dobro nam došla:-D:zaljubljen::klap:
Mama i tata, čestitam od srca i mami želim brzi oporavak:-D:-D
Draga Nika, dobro nam došla, a mameku i naravno tateku čestitke na sretnom danu. :-)
Vaka :heart: i Filip :zaljubljen: :joggler:
Mimek čestitam!!!! :-D:-D:-D
Malo mi je neugodno da prekidam ovaj čestitarski niz... :)
Evo vratili se iz MB. Prof. V. jako ljubazan, dokumentaciju je pregledao, ali dok nisam spomenula miome, nije pokazivao namjeru da radi uzv. Uglavnom, danas je 10 dan ciklusa, pohvalio je endometrij (10 mm), uočio ovulaciju u desnom jajniku, prebrojao miome i to je to. Rekao je nešto što nitko do sad nije, a to je da miomi umanjuju uspješnost transfera za 10%, dakle ako su šanse 30%, s miomima su 27%. Pitala sam ga i da li AMH pada zbog stimulacija brže nego li bi padao prirodno, rekao je da ne.
I još nešto: preporučio bi dugi protokol, a dr. Š. u Citu kratki... totalno sam zbunjena. :)
U svakom slučaju, čim prođu blagdani, ode ja put juga. A Mb kad bude....
mojca sretno na jugu!!!!!
Mojca, ~~~~~~~za uspješan jug :-).
mimek cestitamo, dobro nam dosla Nika...i mi smo blizu cerviks smekšan, otvorena za prst..termin iduci cetvrtak 9.12., drz te nam fige...saljemo vam dobru trudničku vibru, svim curama iz 39 plus sretno...
mikulica, sretnooooo, držimo fige i javi nam, baš mi je drago da si nam se javila:heart: