Hakya cestitam :-D :-D :-D
Linalena zao mi je:love2:
Kitty da nas razveselis ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
Hakya cestitam :-D :-D :-D
Linalena zao mi je:love2:
Kitty da nas razveselis ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Linalena , zao mi je:love2::love2:
Kitty... zlockice :-P:-P
moja beta danas 826 :-D u pon opet vadim ....
hakya, prekrasna beta :-D :D
malena19, i tvoja nova beta nije ništa lošija od hakyine :-D
cure pišem preko moba pa mi malo duže treba :oops:
dakle, moja beta 14dpt je 237.80 :-D :-D
Hakya čestitam na beturini!
malena19 bravo za duplanje!
kitty, jeeeeeeeeee :-D!!!
Eh, linalena, ne znam što ti reći, preteško je,boli za neizdržati... mislim da ću ti se i ja uskoro pridružiti, ali bez novih planova za dalje :-(
Kao što sam jutros zaželjela, nek se sve trese :-D:joggler::dancingfever::sing::-D
Linalena, zao mi je, nek ti Prag donese svu sreću ovoga svijeta!
jeeeeee Kitty čestitam :-D:-D:-D
Hakya i Kitty, cure svaka čast.čestitam od http://forum.roda.images/smilies/heart.gif.ajoj koje betehttp://forum.roda.images/smilies/yay.gif.tako ste mi danas usrećile ovaj tmurni dan.Hakya znala sam.znala sam.bila sam uvjerena.
linalena,ah šta reći.žao mi je
Kitty cestitam draga od :heart:
Linalena zao mi je :love2:
Hvala vam drage moje na ljepim zeljama i cestitkama, ja jos ne mogu vjerovati sto mi se dogada, imam osjecaj ko da je ovo san iz kojega cu se svaki tren probuditi.
Nadam se da ce sve sada biti uredu i da ce se beta ljepo duplati
Svima saljem puno pozitivne vibre i dobrih zelja:-D:-D:-D
Hakya,Kitty čestitam na betama
Malena super duplanje
Linalena-šta da ti kažem draga,glavu gore,žao mi je
jednoj tajnoj puno~~~~~~~~ za vikend testić
Malena cestitke:klap: za duplanje:-D:-D:-D
pa imamo 2 nove bete na forumu!!! Hakya i Kitty čestitam cure od srca, uljepšale ste mi dan.:-D:-D
Žao mi je jedino što i Linalena nije s vama u grupi, to bi tek bila prava radost. Linalena:love2:
Hakya i Kitty,čestitam:-D:-D!
Linalena,baš mi je žao,kaj budeš vadila betu?
Kitty bravo za betu:klap:I ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za pravilno duplanje:-D
kitty cestitam!:-D
linalena žao mi je:-(, potpuno razumijem tvoje osjećaje sada, želim ti da skupiš snage i ideš dalje, a ako sam dobro upratila , ti imaš već plan za Prag, želim da ti bude dobitni.
hakya, kitty ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨za uredno duplanje, čestitke cure :-)
mury, nema odustajanja, nit je vještica stigla, nit je beta rekla svoje, glavu gore!!!
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨za što got kome treba!
Hakya i Kitty čestitam , i naravno da sve bude najbolje dalje
Ja izvadila betu, okrugla 0
Ma već 28.11 imam konzultacije u Pragu, samo da do tada napravim pretrage i da bude sve uredu
Svima hvala, stvarno mi puno znači
rekla sam lijepo jutros da će forum danas poskakivati :-D:-D:-D:-D
čestitke novim trudnicama Hakya i Kitty!
Linalena, draga, uskoro će doći jedan poseban dan kada će svi poskakivati i čestitati samo tebi; do tada hrabro dalje i sretno u Pragu:love2:
Hakya i Kitty čestitam na današnjim betama i neka se nastavi niz ...
Linalena, žao mi je ali bravo za stav.
Hakya, sve osim tako lijepe bete bilo bi veliko iznenađenje. No ipak sam se malo bojala dolazeći ovdje. ČESTITAM!!!!! :-D :-D :-D
kitty ČESTITAM :-D :-D
Hakya, kitty, bravo! Čestitam!:-D :-D
malena19, krasno duplanje!:klap:
linelana, još jednom, žao mi je. Tebi će Prag uskoro donijeti sreću!:heart:
linalena baš mi je žao, ali glavu gore, hrabra si ti i ideš odmah dalje :)
hakya, kitty, malena19 bravo za pozitivne bete
svim curama šaljem pozitivne ~~~~~
hvala cure :love2::love2:
hakya, kitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za pravilno duplanje...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima za sto got treba...
Kitty...čestitam...
Linalena..žao mi je..al ti ćeš svoju sreću naći sad već u Pragu...svi vjerujemo u to....
hvala vam svima cure, stvarno ste me razveselile :zaljubljen:
linalena, stvarno mi je žao :love2:, želim ti svu sreću u Pragu!
Hakya, sad sam se sjetila kako si prije 2 tjedna kad smo imale transfer napisala da se nadaš da ćemo zajedno poskakivati :-D
malena19 bravo za duplanje :-*
svima kome treba puuuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ za uspješne punkcije i transfere i naravno oooooogrooomne bete!
evo da javim da naravno da nisam izdržala i napravila test 11dnt i da je negativan.
Tako da u pon. idem vadit betu reda radi.
Sretno svim čekalicama.....
Dea84, eventualno je rano za test, pa ti ipak odradi betu "reda radi" :-)). Nisam od onih koje tješe kad nade i gotovo nema, nisam od onih koji kažu samo vjeruj beti a krvarenje je već počelo, no ajde ti ipak po betu u ponedjeljak.
Meni su testovi cheapies s interneta bili pozitivni već 10dnt, no kako mi je onaj skuplji hrvatski test - intim plus - 11 dnt, odnosno 14. dan nakon punkcije bio negativan, ja sam sebe uvjerila da su cheapies s interneta pokazali sigurno ostatak ovitrella koji sam dobila 10 dana ranije i objavila ustvari negativan postupak i sama sebe uvjerila da nisam trudna.
Cheapies su ostali u pravu, a meni je najtočnije, najbrže i najefikasnije pokazao preskupi Clearblue, on je skup ali je po meni jedini ziher, a svašta sam u toj ranoj fazi trudnoće isprobavala..................
DOBROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JUTROOOOOOOOOOOOOOOOOOO ovako tmurno i turobno.... Prkosim mu jednom toplom rundom virtualne kavice, cure poslužite se :coffee:.
Opet je veselo na forumu i baš mi je drago zbog toga.
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ovaj dobitan postupak!!
Još jednoj vrlo dragoj forumašici koja je u ilegali i čeka betu ~~~~~~~~~~~~~ da joj što prije prođe vrijeme i da nas razveseli dobrim vijestima.
radila sam Clearblue...
ipak hvala...sve će biti jasno u pon.
e da, ako se ne varam danas Luna81 vadi betu pa šaljem puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~!
i svima ostalima, kome treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Kadauna, kavica je odlična :coffee:
Eto mene kao Ina33, nanizala već 3. post :lol:
Dobro jutro i Ministre Milinoviću i profesore Šimuniću, još uvijek nismo dobili IVF rezultate za 2010. g. na uvid. Molim Vas da javnost informirate o tim rezultatima, na to imamo pravo iako se bliži kraj ere -
rekla bih i uistinu se nadam da će novim sazivom Vlade i zakonske promjene na području medicinski potpomognute oplodnje, nadam se zakonu koji će omogućiti liječnicima i biolozima okvire u kojima mogu legalno, pošteno i u skladu s medicinskim postignućima raditi - a nama pacijentima će takav "normalan zakon" ipak donijeti veću uspješnost, mjerljivu s inozemstvom, uistinu se nadam da ću po broj 2 ići u postupak u Hrvatskoj a ne u Sloveniju.
No moram prokomentirati još, kad dođu novi ljudi, novi Ministar, kad dođe novi zakon, koju ćete Vi profesore Šimunić koristiti retoriku tada?
Kaduna hvala na kavici bas mi pase :)
Hakya i Kitty cestitam od srca :*
linalena baš mi je žao, al vidim da si spremna za nove pObjede i od srca se nadam da će već ovi sljedeći biti bingo :*
dea ja sam do duse bila na AIH i 14 dan sam radila test koji je bio negativan, kao sto vidis iz mog potpisa, hvala Bogu, bio je pogresan. Nadam se da je to i s tobom slucaj, a ako i nije želim ti od srca da što prije kreneš u novi postupak koji će ti donjeti prekrasnu bebicu
Javljam svima dobre vjesti beta 15dnt je 740. Hvala kitty na podršci :-D :-D :-D
friškim trudnicama iskrene čestitke i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje
Linalena draga:love2:
Mury -mani se ti crnjaka dok ß nije rekla svoje i zato puno ~~~~~~~~~~~ za tvoju sreću
I svima ostalima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~po potrebi
Luna bravo!!!
ovaj jesenski vlakić stvarno šiba,sretno svima,i držim fige za tajnovitu(:yes:)