Bila u srijedu! Kaže da ne rastu dobro da ako u petak ne budu da bi prekinuo! Povećao mi je terapiju! Doktor M kaže da on ne bi prekidao!
Printable View
Bas sam razočarana :(
Koliko se već bockas?
Možda sad krene kad ti je povećao dozu.javi sutra kakvo je stanje.
Kina od kojeg si dana ciklusa krenila sa bockanjem ?
6.dan je povećao na 200! Jedva čekam da se moj dr vrati
Kina ne brini, ja nikako nisam reagirala..povecali su mi dozu na 250..tek su se probudili na 15,16dc mislim..
Odlično, samo neka raste..i ja sam te primala, pa mi uveo menopur, al nista od njega nije bilo pa je ukinio..pa sam ostala na ta dva i dalje pojačavajući mi puregon.
Angie17 imaš porukuu
Kina kakvo je stanje?
Ima ih 5! Punkcija u petak! Danas stoperica! Ajmeee
Moj doktor se vratio i rekao da puštamo taj jedan da ih ima 5 na koje ćemo se fokusirati!
Aaaaa eto vidiš bravo , na kraju će sve bit savršeno! !!!
Danas odlićno prošla aspiracija 6 j.s. ali imamo problem zbog muževe duže apstinencije imamo slabo pokretnu spermu pa me zanima ima li neko znanje ili iskustvo u tome dali se može normalno oplodit j.s. ?
Tal, ako je nalaz takav da se procjenjuje ne bi išlo klasičnom IVF oplodnjom, embriolog bi trebao napraviti ICSI.
Je li vam embriolog ili dr rekao da će biti ICSI?
Sretno!
Ne nisu nam ništa govorili samo dok sam bila u sali rekli su mi da nije smio toliko apstinirati jer da su slabije pokretljivi. Baš me pere nervoza cilu noć :-( . Neznam dali uopče imaju kakve šanse da se oplode?
Budu radili ICSI. Jesu li u KBC-u Split dva ili jedan embriolog?
Koliko dugo je bila apstinencija? Zašto vam nisu dali upute što se tiče apstinencije? :-(
Kad zoveš da vidš koliko je oplođeno?
Sretno!
Apstinencija je bila 20-tak dana zbog zdravstvenih razloga mojih i njegovih ...jednostavno se tako posložili da se nije moglo . Zovem u podne i umirem od straha šta če mi reći . U kbc-u sam i ima dva embriologa .
Tal sretno! Al stvarno dugo je bila apstinencija..neak uspiju s ICSI.
Tal jesi zvala? Držim fige da sve bude u redu!
Uspilo je uspilo ...hehe ...sutra če me zvat da mi kaže oče li transfer 3ili 5 dan . I ako ova tri ostanu ok onda če mi transferirat sva tri .
Vucice jeli tebi ostalo šta smrzliča ? Ako se nevaram imsla si oko 5 j.s . ?
Supeeeer Tal..., imala sam ja 7, al dvi su odmah bile neupotrebljive, dvi mi vratili, ostao mi je jedan smrzlic.. a ostala dva ipak nisu bila za zamrznut..
Bravo Tal !!!
Hvala željkice i vucice . Ja sam imala 6 ali jedan nije zrel . Ovaj put me vodi biogica i ćini mi se da je jako ok i uljeva mi pozitivu . Sutra če me zvat da mi kaže kakvo je stanje
Nešto se dogovarala sa dr da možda pokušam treći dan jer do sad sam imsla dva ivf sa dvi blastociste neuspješno . I ako mi ostanu tri sutra onda bi vratili sva tri . Neznam šta je gore , isčekivat do bete ili ovo između aspiracije i transfera ;-). Vucice kako ti i buša ?
Gore je iščekivati betu, hehe.. Dobro sam, guram..ulazim u 14 tj za 2 dana..Jos imam mucnine i rigoleta tu i tamo..al kad tako mora..:uteg:
Drzim ti velike fige Tal..nadam se da ce ovaj put biti uspjesno..samo misli pozitivno!
Hvala Vucice ...evo stigla doma . Vratili mi 3 osmostanična a dva su ostavili da vide oče li se razvit do blastociste pa bi ih zamrznuli . Nekako sam puna pozitive ovaj put pa čeml vidit ;-)
Tal sretno i da se mrvice lijepo ugnjezde. Daj mi reci kako to da su ti vratili 3? To je bila vasa zelja ili?
Hvala Antony , stavili su mi tri jer su se moj dr i embriologica tako dogovorili . Imala sam dva ivf sa dvi blastociste neuspješne pa su ovaj put odlučili na tri osmostanična a inaće se to odobrava onima iznad 38 god. A ja sam već dakeko iznad tog ;-) . Možda se ipak bolje ugnjezde trodnevi od petodnevnih :-)
tal sretno do neba...drzim :fige: na najjace da ovaj put uspije i da nam javis lijepu betu :*
Tal vibre na najjace da se ugnijezdeee...!!
Zakonom je regulirano u kojim slučajevima se može napraviti transfer 3 zametka.
Transfer 3 zametaka ne može se učiniti isključivo ba temelju želja pacijentice.
Kod žena starijih od 42 godine, transfer 3 trodnevna embrija ne predstavlja realnu opasnost od troplodne trudnoće.
Hvala vucice i sara ....uffff nadam se i ja ovaj put da se mrvica primi :-) .
Ima li ko pozitivno iskustvo sa trodnevnim mrvama ?
Tal ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu! !!!
Hvala Željkice :-*
Tal kako si? Di nam je kina nestala? ?