Jutrooo!
Kava je kuhana!
Mona piši 2DC.
Printable View
Jutrooo!
Kava je kuhana!
Mona piši 2DC.
Dobro jutrooo!
Curke meni vrag nije dal mira pa sam opet pisnula jutros. Nije vise sjena...sad je malo vidljivija sjena.
Evo link pa vi meni recite: https://postimg.org/image/64p6dzbyr/
Dradi Lastane jesam li trudna? :lol:
iva meni ovo izgleda obečavajuće :fige:
mona meni danas piši 2dc.
Iva - pa ženo ti si trudnaaaaaaaaaa :sing::zaljubljen::heart: To je plus samo takav :)
marle i Mami - žao mi je zbog M, idemo dalje :)
super...Iva, imenjakinjo moja, čestitam! P.S. to nije sjena-to je nemreš fulat trudna si +.
Ivaaaaaaaaaa :zaljubljen:
Nije se lako sa svim tim sjenama izboriti, ali ja ovo ne zovem sjenom vise!!! Cestiiiitam :-D :-D
Stvarno je bio red za nova odbrojavanja!
Jagodice, cekamo izvjestaj :dancingfever:
Hoće ovo biti neko zajedničko odbrojavanje? :klap:
Jutroooo ljepotice!
Curke moje PA ČESTITAM!!! kako su ovo divne vijesti!! hiihhi :)
Meni M prošla, 4 dana trajala, s tim da jučer vrlo blago. Novi ciklus kreće...Ovaj ciklus sam na kapsulama vitexa, evinim kapima (Chiara :*) i čajevima (marulja + vrkuta). Dragi pauzira sa svim.
Inače, vodili smo ponovno razgovor i složili smo se da bi nam bilo idealno da se beba desi kroz pola godine (zbog posla i financija jel) tako da ćemo opušteno raditi još par mjeseci, bez pritiska i ludovanja. Početkom godine svakako idem kod gin pa ću lijepo obaviti sve pretrage, hormone i tako...Ako se desi prije odlično, ako ne, desit će se... Možda nam se baš poklopi pa dođe u najbolje moguće vrijeme. Eto tako.
Narančice ti si mi ulila nadu, nakon toliko mjeseci pokušavanja imaš plus!! Baš mi je nekako pao kamen sa srca i uvjerena sam da će se tako i meni dogoditi!
Kiss svima!!
November, bas sam htjela napisati i to - i mi smo sinoc bas dosta razgovarali i zakljucili da je trudnoca dosla u najbolje moguce vrijeme, jer da je dosla prije bilo bi gusto. Do ovog mjeseca su mnoge stvari sjele na svoje mjesto, pa je valjda i beba odlucila da joj je sad vrijeme :D
A gle, ja vec imam jednu trudnocu iza sebe i zivo i zdravo dijete, koje je vec skoro pa 4 godine. Tim vise je bilo lakse i pomirit se s cinjenicom da mozda vise necu nikada ponovo biti trudna, ali naravno da je svaka pomisao na to bila noz u srce jer joj silno zelimo brata ili sestru.
Znaju cure koje su ovdje duze, da ja cijeli zivot imam neredovite cikluse i da mi je svaki treci ciklus u prosjeku anovulatoran i traje po 60+ dana!
U nekakvim postupcima Mpo se definitivno nisam vidjela, i predali smo sve u Bozje ruke!
A vidi me sad, jedno u krilu(dobro, trenutno je u vrticu :D), a drugo ispod srca :zaljubljen:
Iva sad vidim da si ti samo jedan dan ciklusa iza mene :-D
♥ Lista za: 24.10.2016 ♥
(Ne)čekalice: :heart::heart:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~44.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~40.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~33.dc II
iva_777~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc II
Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 29.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice: :ghug:
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~~9.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
November~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
Iva pa to je divna vijest!
Neka je plusica!!
Monice pisi 1dc
cestitam cure, lijepo je vidjeti plusice
jedva cekam da otvorite novo odbrojavanje
:-D:-D:-D:-D
Cure cestitam na plusekima. Pratim vas iz prikrajka i navijam. Kako nam je Ives?
Iva čestam!
Jagodice grlimmm.
Cure moje evo i kod mene +. Ja sam izvan sebe od srece.
Ankaaaaaa!!!!!!!!!!! Trudnice !!!
Pa cestitam od srca, ajme koja radost!!!!!
Ova jesen je stvarno sretna :-D
Wow...cestitam cure ....veselim se sa vama ( pratim i dalje jer cekam nestrpljivo tocekicin + )
Iva cestitam!!
Prekrasan plusic :)
wweeeeeeeee koliko pluseka! cestitam cure :-)
Ankaaaaa - Čestitam i tebi, baš si me iznenadila... onako full, sretno do kraja :heart::heart: Ali bila si mi malo sumnjiva :)
3 plusa imamo u par dana, jel ovo neki rekord?
Znala sam ja :starac:, zato sam i napisala da očekujem pluseke prije kave. Anka, super! Čestitam!!!! cure trostruko odbrojavanje...VUBS, tvoje odbrojavanje je donjelo puuuno sreće(ie bebolinica je bila tu, ali nije otvorila odbrojavanje) :).
Jagodice,žao mi je.
Calista, ja spottingiram i jajnik me boli za popXXX, tak da niš od mene.
Nemogu vam reci koliko sam iznenadena. Necu nikom nista reci dok neodem kod gin. Ovo je stvarno cudo 3 plusica. Dragi me pita sta se stalno smijem a ja reko drago mi sto sam si kupila novu majicu
Ja bi isto stavila link od testica ali ne znam
Anka, još mu nisi rekla? haha pa kad ćeš? Da čujem koji su simptomi bili?
Joj nisam rekla bojim se dok mi dr ne potvrdi. Jako bolne sise i vjetrovi vec cetiri dana vec mi je neugodno al nemogu si pomoci. A tek apetit slonovski
Anka - Mene bi moj zadavio da mu ne kažem par dana a kamoli do UZV, to je tek u 7.tjednu kaj ne?
Jagodice - žao mi je zbog M, ali imam plan... idući ciklus je naš, i još 2 curke s nama i da opet oborimo rekord :D
Necu ga toliko drzat u neizvjesnosti sutra cu mu reci. Ja sam sutra narucena na ultrazvuk stitnjace jel moze to stetit bebi?
Ajme što je ovo :)
Anka čestitam ti od srca!!!!! Podsjeti me, koliko se trudite, koji su problemi bili? Ne pamtim sve nažalost, a i da pamtim toliko ste me smotale s ta 3 plusa da više ništa ne znam :D
Da stalno imam grceve. Zato se i bojim imam osjecaj koda cu svaki cas dobiti
Iva, Anka cestitam vam cure. :ghug:
Jagodice :love2:
Anka cestitam. Sinoc sam ti skoro napisala da su vjetrovi bili simptom i kod mene ali sam se suzdrzala jer nisam htjela da se razocaras. Sretno i skolski do kraja!
Pa šta se ovdje događa, ništa, ništa, pa odjednom plusića kao u priči!! Čestitam curke!!!
Ostalim čekalicama želim puno sreće i da što prije ugledate pozitivan testić.
Jagodica:love2:, baš imam feeling da je tvoj plusić tu negdje iza ugla, možda je baš idući ciklus taj.
Mona nisma siguran više u kojoj si fazi pa šaljem :fige:
Jaoooo Anka bas si me iznenadila!
Ja sam vam cure koje nocas sanjala svog bebaca i probudila se toliko tuzna. Ne ljuta ni nista nego bas tuga!
Da znate da su mi vasi plusevi otjerali 90% tuge cure moje drage i ne mogu vam reci kolko mi je lijepo ovo vidjeti!
Zelim vam svu srecu do kraja i da uzivate u trudnoci!
Sad prode zima pa kad na proljece sokirate ljude s busama! Jeeej!
Zenii hvala ti na lijepim rijecima. Nadam se da imas nepogresivu intuiciju jahaha.
Mona pristajem! Da se pred Bozic obradujemo?
Curke hvala svima na virtualnim zagrljajima i pusama! :ghug:
JEEEEEJ PLUSEKIIII! :D
Cestitam curke !!!
Poslano sa mog HTC Desire 620 koristeći Tapatalk
Curkeee!!!
Iva, Anka! Pa cestitam!! :D :D :D
Koji predivan period na odbrojavanju!! Ma moralo je vec jednom zaplusiti tu!
Svu srecu vam zelim, svima trima!
November trudimo se vise od 2 god. Ja imala duge cikluse i pcos a dragi los sgram, operiro varikokelu. I eto ipak nam je uspjelo
Jagodice necu nista reci, sve znas!
Sad te posipam vagonom baby prasine, pa da skupa sa MonomLimonom prijavis plus za mjesec dana!! :D
:*