cestitam od srca!
Printable View
cestitam od srca!
:-D cestitam zuzy!
Žužy draga cestitam :kiss:
Zuzy cestitam na velikom decku!
Čestitam! :)
Žužy čestitam :)
Bravo zuzy, cestitam!!
zuzy :-D:-D! čestitam! uživajte :-)!
Žužyyyy, čestitaaaam!! :-D
Nadam se da nije bilo strašno i da se sad upoznajete i zaljubljujete! :zaljubljen::zaljubljen:
Dobrodošao, dječače iščekivani! :bouncing:
Zuzi, prekrasno, čestitam od srca. Jako se radujem zbog tebe :)
Stigli mi rezultati Harmony testa. Iznimno nizak rizik za najčešće kromosomopatije i gonosomne aneuploidije (1:10 000). :pivo:
I nosim opet dječaka. Neće me curice. :alexis:
Zuzy draga, cestitam od srca!!!!!! :) :) :)
Bravo žužy !! Čestitke na velikom dečku!!
Cestitam, zuzy!
Odlicno za test Galicia...znaci stize deckic opet...:-)
Žužy, čestitam. Eto draga uspjele smo!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo drage moje,prosao jos jedan uzv,sve je u redu,beba raste,napredujemo. :heart:
zuzyyyyy cestitaaaam vam, dobro dosao decko :)
Vučica, :-)
Dečko, da. U obitelji sve sami dečki pa su se svi nadali curici. Nema veze, drugi put. :mrgreen:
Tina, super za uzv! :-)
Hvala Galicia :)
Galicia koliko imaš dečkića? :dancingfever:
Tina super za uzv, samo neka bebica raste...evo idem i ja za 2h na pregled. :bouncing: U kojem si ti ono tjednu?
Vučica, jednog dečka imam + ovog novog. :mrgreen:
Ali u zadnjih 15 godina se u obitelji samo dečki rađaju.
Sretno na pregledu!
Vučice ja sam danas 11+3tt a ti? Sretno na pregledu :-*
I kod mene dečko. Jos jedan :)
Biserko, onda bar sve znaš! :lool:
Ives, hvala :),i ja sam se konačno malo opustila
Galicia, a imam još i more odjeće za djecake.
Biserko, eto vidiš, u svemu nešto dobro! :lol:
Evo mene s pregleda, sve super..mrvica napokon izgleda kao beba, glavica, rukice i noge..cudo jedno! Kaze dr da sam 11+2..ja mislila manje..mi smo onda tu Tina..meni je termin 15.8.
Cestitam zuzc nek ti je ziv i zdrav :)
Galicia super za nalaz, znaci jos jedan djecak stize, ja danas 15+1 nestrpljivo cekam kad ce mi reci koji spol bebe je nadam se da ce uskoro otkriti :)
Vucica i Tina bravo za pregled, bebe rastu :)
Vučica, :zaljubljen:
Termin ti je 10 dana nakon moga.
Radoznalica, meni je u prošloj trudnoći vidjela da je dečko sa 16 tt. Vjerojatno ćeš i ti brzo saznati. :-)
Super Vučice meni je termin 16.8 :)
Orange, Tiia:kiss:
Prošao pregled, opet bez uzv...otvorena 1cm, ništa od brisa na steptokok, da ne spada u rutinsku pretragu...neznam šta mi sad više ide na živce, što nisam imala uzv skoro 2 mjeseca ili što mi neće napravit bris...
Frćka, baš mi je čudno da ti nije uzv napravljen 2 mj.
A ni neuzimanje brisa mi nije najjasnije.
Jesi inače zadovoljna ginekologom?
Nije objavilo celu prethodnu poruku, pa je ponavljam:
Evo, da te utešim (mada mene samu ne teši ta činjenica). Ovde u Norveškoj gde živim, trudnice imaju samo jedan UZ u 18 tt, nijedan susret sa ginekologom i nijedan jedini bris u toku trudnoće. Naravno, ako postoje sumnje da nešto nije u redu rade se dodatne analize. Ali se trudnice koje samoinicijativno odu privatno na eventualno još jedan UZ privatno smatraju pomalo histeričnim i panicarkama.
Inače jesam, al sad mi ovo malo radi nervozu, neznam šta da radim...
Vojvodjanka znam i ja teoriju o čak i 3 uzv-a u trudnoći, ali nakon svega šta sam prošla...ne mora svaki put bit uzv, al sad već...:roll:
I na rubu sam da sad na kraju i počnem paničarit, jednostavno mi više nije ugodno neznati ništa osim koliko se otvaram što mi sad niš ne znači, kad krene će krenut bila 1 cm ili 5 cm otvorena, opet ništa ne znači...uh
Galicia ti ćeš prva, a onda ćemo Tina i ja za tobom...pratimo se u stopu.:zaljubljen::love2:
Bas smo se lijepo poredale po terminima :-D