Ne znam, MM je gledao za sebe, ja nisam uopće.
MM je mršav i nosi male brojeve, probao je jedne samterice koje su koštale samo 80 kuna, ali bile su mu široke.
Printable View
hvala :)
Mima i Deaedi, hvala puno za info o M&S-u! Kupila sam troje hlače za 420 kn. Baš su imali moju veličinu.
MARTINJE U MANI!
U subotu 13.11.2010.
ne propustite popust od 40% na sve artikle
Ja sam jučer bila u Roses outletu u Začretju, meni je to bezveze tj. nije za mene jer treba puno kopati i tražiti a i Lea je bila s nama pa nema za to šanse - ali u S. Oliveru (koji je i inače moj omiljeni dućan) ima stvarno jako puno hlača, i traperica, i platnenih, i samterica, i štofastih, onako 'finih' a cijene su oko 200 kuna. Jedino - imaju samo većih brojeva, tj. 42, 44 i 46.
Ja sam u zadnje vrijeme uspjela ponešto smršaviti, pa mi je sad 42 prevelik :roll: Nikad dobro!
Tko voli čips (ja u zadnje vrijeme luda za njim - imate u Mulleru prilično povoljnije Pringles-e u odnosu na npr. Billu, Konzum i sl.
Razlika u okusu ovog i iz npr. Bille je prilična :-o Što opet potvrđuje tezu o masovnoj robi za nas s "istočnog tržišta" :-(
Kozmo: nakon 10 kupovina placenih sa PBZ Maestro My Card karticom dobije se popust od 10% za slijedecu kupovinu.
zna li netko koliko je jeftiniji nakit u zlatarni celje u outletu roses?
ne znam, ali ti je najjeftiniji u Sloveniji. Em je jeftiniji sam po sebe em dobiješ povrat poreza. Prodavačica mi je rekla da je razlika 30 %. Ja sam davno tako kupila ali se stvarno ne sjećam detalja, osim da je bilo dosta jeftinije.
Ne znam gdje živiš, ali možeš pogledati koliko ti je udaljena najbliža prodavaonica u Slo.
Curke, moze li se na kiosk Tiska predati na razvijanje fotki onaj jednokratni fotic?
Magma - i dalje popust..
"U svim Magminim trgovinama rođendanski popust traje i dalje!
Do 30.11.2010. svim članovima Magma kluba, darujemo 21% popusta na cjelokupni asortiman!!"
ne kužim zakaj nakit ne bi bio na tebi - bitno je da predje granicu
idem malo vidjeti slovensku ponudu u celju na netu pa se možda uputim u sloveniju :)
hvala na info
ja sam davno tako kupila jedan komplet: ogrlica i narukvica. Dugo sam ga željela i bili smo na odmoru na Bledu, pa sam tamo kupila. Uopće mi nije padalo na pamet da bih mogla imati problema na granici, jer je to bio "samo" zlatni nakit, bez ikakvih kemancica- nije mu niti cijena bila previsoka. I tada mi je prodavačica rekla za tu razliku u cijeni
na njihovoj web stranici su izražene cijene i vidim da je dosta jeftinije i bez, a kamoli s povratom poreza
konkretno sviđaju mi se jedne naušnice koje su jeftinije 40% s povratom poreza
evo vidiš. I sada još vidi gdje ti je najbliži dućan i isplati li ti se. A možda i znaš nekog da ide u SLO
TaylorShoes.com ima 60% snizenja na Crocs i UGG Australia; neke Disney Crocsice su snizene na 14,90 USD ...
Samo obratite pažnju da kuponi ističu krajem mjeseca i da kod rezervacije termina naglasite da imate kupon. Piše na njemu da se treba nazvati i ja sam fino nazvala i rezervirala termin bez da sam naglasila kupon. I fino oni mene danas ošišaju i idem platiti i kaže žena da sam morala to naglasiti kod narudžbe jer oni s dm-kuponima rade samo određene dane u tjednu, a danas nije taj.
Nisam se htjela svađati, ali kad zbrojim još nešto što se dogodilo, nema šanse da više odem tamo. Posebno uzevši u obzir da sam im ja mušterija već godinama, istina idem samo 2-3 puta godišnje, ali sve isto. Znam da sam ja pogriješila, ali baš je mogla i uzeti kupon i dati mi popust.
Kao da bi me drugi dan drukčije ošišali, ili s manjom pažnjom ili što već.
I još sam ja guska ostavila kupon, a mogla sam ga nekom pokloniti. Ali nisam imala vrimena vraćati se, jer sam morala po Mo u vrtić.
pošalji mail DM-u i navedi o kojem je friz.salonu riječ
pa nek znaju s kim imaju posla....
A ja sam čula da je cura u nekom salonu platila praktički istu cijenu kao i bez kupona, jer su joj masno naplatili neki tretman koji su joj stavili na kosu. Toliko o 50% popusta. :roll:
u shoping centru prečko,dolje u prizemlju,dučan ima ženske čizme po 29,90 kn!
U subotu popodne velika akcija u konzumu sve igračke 50% snižee pa navalite ljudi tek navećer sve osim legića.
Jel znate da li se dobije 21 % popusta u TL ako se kupuje preko web shopa?