Ja sam u Austriji... 22.6. je dan antifašističke borbe, to je u Sloveniji možda, ali 25.6. je dan državnosti...
Printable View
Kad stiže jesenska roba (i zimska)?
Nemam pojma, obicno nakon rasprodaja...
hvala...otišli moji danas pa će mi valjda naći nešto za bebača
Evo male pomoći oko državnih blagdana! Do kraja ovog mjeseca u Italiji i Austriji nema državnih blagdana. U Sloveniji je isti državni blagdan i istog dana kao i u Hrvatskoj, 25. 6. - Dan državnosti (I Slovenija i Hrvatska su istog dana proglasile državu). Uz ovaj, u Hrvatskoj je državni blagdan još i 22. 6. - Dan antifašističke borbe.
Zaključak: U Italiji i Austriji do kraja mjeseca nema blagdana, u Sloveniji je blagdan 25. 6., a u Hrvatskoj 22. i 25. 6.
sveki mi donijela samo par sniženih stvarčica... kaže da je sve probrano i da nema brojeva...:( bila je u Westu...
valjda će prek tjedna napuniti police opet
Dakle, ako tko umjesto u Graz ode u Klagenfurt-neće pogriješiti. Onaj u centru Klagenfurta ima još uvijek jaaako puno sniženih stvari i to u svim brojevima...
Ma joj, pa to su i tako tek prva sniženja, sad će H&M svako malo dodavati nešto novo na sniženje, a usput polako stavljati jesensku robicu. Do prije 10-ak godina je rasprodaja bila takva da je skoro pa sve bilo sniženo u dućanu (obično krajem 7. i početkom 8.mj), ali zadnjih godina to više nije tako, stavljaju cca 20-ak posto robe na sniženje, a usput dodaju novu, tako da je uvijek veći dio robe redovna cijena.
Annie84 jesi vidjela u dućanima možda one okrugle stalke s najobičnijim pamučnim majicama u svim bojama na okrugli i V izrez (ali ne onim skroz tankim kao T-shirt, nego onim normalnim od materijala kao za dugi rukav)? Nisam pronašla takve ni muške ni ženske, ustvari našla sam svega par komada muških, ali ne u baš puno boja. Je li to već sve rasprodano ili ih nisu ni imali ove sezone (radi se o LOGG kolekciji)? Planirala sam kupiti sebi i mužu ove majice, ali nisam ih uopće našla, sve su duge kao tunike i od nekih tanjih materijala, obično spoj viskoze/pamuka i sintetike :(
Iskreno, nisam, ali ja sam ti se uglavnom koncentrirala na dječji odjel :D
upravo se ja vratila iz seisberga i westa i nakupovala se djecjih stvari ono dvije majcice po 3 eura,sebi haljinu za 3 eura ma ima super stvari... ali sve kupljeno u westu u seisbergu nisam nista nasla iako ima jako puno stvari na snizenju
ima li još čega u hm-u u grazu (west, seiersberg)? isplati li se otići za dečke (brojevi 86 i 122)?
Ja sam 25.06 bila u H&M u Trstu i nisam bas bila prezadovoljna izborom. Kupila sam 2 haljinice, 3 majicice i jedne tajice sve skupa nekih 35 €, ali sam zato poharala Oviesse. Predivnih stvari, a za male male novce :)
U Klagenfurtu jos uvijek imaju dobar izbor stvari, i za klince i za velike. U Sued parku i u centru....
zanima me kada počimlje nova jesenska kolekcija da neidem bezveze ili u Sloveniji ili Italiji.
ako ikog zanima...bili u subotu u mariboru...ima stvarno dooosta stvari na sniženju, da se naći iako manjih brojeva teže...no zato na djecjem odjelu...ooodličan izvor i sve po 2, 3 eura...tako da, treba li itko za klince, samo naprijed!!!
U Grazu još uvijek ima svačeg lijepog :)
Zna li netko kakvo je stanje u Grazu?
Nestalo je skoro sve s rasporodaja, jako, jako malo stvari ostalo i probrano...pogotovo na dječjem odjelu...bila sam sinoć u Seiersbergu, naletila na rasprodaju na ženskom odjelu donjeg rublja- tri para bokserica 1 EUR i tako neke sulude cijene...na dječjem odjelu skoro ništa, jako, jako probrano, ali ima puno kapa po 1 EUR i cipelica, vreća za spavanje po 7 i 10 EUR...
U centru isto stanje...
Hvala ti! :heart:
Nema na čemu :)
Da ne čitam cijeli topik, jel stigla jesenska kolekcija?
Stigla!
To je tako sa kompletnom tekstilnom industrijom.
Mi idemo u Mursku Sobotu (Slo) u subotu....
Nadam se jesenskoj kolekciji (taj dućan u Murskoj mi je daleko bolji od svih u kojima sam bila u austriji..)...
ali i sniženim ljetnim stvarima.....
Objava sa Facebook H&M stranice
H&M is opening in Turkey in autumn 2010, Croatia and Romania in spring 2011
Jedino za bebe izbor tako-tako......
Sve još kratki rukavi....
AL našla sam nekoliko onih jednodijelnih unisex piđamica (rompera, il kak tko već to zove...) po 2 u pakiranju, od prošle godine u veličini 50, 56 i 62.....
Te paketić bodića od 7 komada dugih rukava....
ima kaj za trudnice?
Ima, al tebi bu sve veliko.....
I meni je bilo, ostali samo veliki brojevi (barem je meni bilo).....
Ja sam tu na burzu stavila nekoliko trudničkih stvarčica....(jedna košuljica i crne hlače tričetvrt (kupila ih sad u petak, i dođem doma skužim da imam iste takve...) bi tebi odgovarale...
Škicni.....:mrgreen:
Jel netko skoro bio u Grazu? Jel došla jesensko-zimska kolekcija?
prije 10-tak dana baš i nije. nekako je sve bilo poluprazno.
neda mi se citati cijeli topik, da li je na koncu moguce kupovati h&m online, npr austrijski pa da dostave u sloveniju?
mislim da ne još... ja imam neku rodbinu u sloveniji pa sam to htjela iskoristiti, međutim, nije uspjelo... doduše, to je bilo prije nekoliko mjeseci, ali čisto sumnjam da se nekaj promijenilo...