dobro jutro!!
:-D:-D:-D razveseli nas draga Ines sa svojom veeeelllikom betom:yes::yes:
Printable View
dobro jutro!!
:-D:-D:-D razveseli nas draga Ines sa svojom veeeelllikom betom:yes::yes:
ines :cekam::cekam::raspa:...ajde razveseli nas sve...držim fige....:love2::love2:
10dpt
Jutro cure :coffee: mene lagano počinje hvatat strah,...:roll: nočas me bolilo dole tupo kao da ću dobit. Jedva sam išla pogledat ima li šta, panika. Nije bilo ništa.
Ajme meni doslovno me strah a kao prošla sam 3 aih, 2 ivf i 1 fet.
Ines ~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno za danas :-D
5.dpt-baš nikakvih specifičnih simptoma-blaga mučnina ali to je više psihološki čim pomislim koliko je daleko 1.4.I da...utrići izlaze više vodenasti nego onako gusto -ako to ima kakve veze.Bilo bi dobro sve simptome ovih naših novih trudnica(koji su isti) spojiti u jedno.Ja sam listajući uočila da su sve imale bolove
cure gdje ste?
12 dpt
imam bolove dva dana ko pred M..samo čekam da procurim
svako malo bježim gledat..
imamo li novih trudnica??
javite se
evo konačno proradio forum!!!:-D svim mamama,trudnicama,čekalicama i svima ostalima šaljem proljetne trudničke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~! tanjack36 kad ti moraš vaditi betu? ma ajde da i tebi konačno bude dobitni i da ti svi zajedno zavibramo u trudničku čast!!!
ines ima betuuuuuuuuuuuuuuuuuu 194,7...... pošto roda šteka ja dobila odobrenje javit ako uspijem prva.......:-D:-D:-D:-D:angel: svima puno pozdrava i sretno čekalicama......
ines cestitam i želim ti urednu i školsku trudnoću!:-Dprekrasan početak proljeća uz toliko novopečenih trudničica!:joggler:
Ines cestitam :-D:-D:-D:-D:-D
ajme koliko trudnica...prekrasno...čestitam svima:-D:-D:-D...ines, mimek:heart:
a što je to sa Rodom.hr jučer nisam mogla cijeli dan otvoriti...a baš mi je falilo:cry:
ines :-D:-D:-D
Eto drage moje beta pozitivna i odmah se forum srušio:lol:!!
Hvala na vibricama, nije velika kao naše rekorderke ali nadam se da je ok brojka za 12 dnt!!!!:heart:
bravo Ines...:-D:-Dčestitam tebi i TM..:-D:-D
ines31 cestitam! nema veze sta nije jako velika uglavnom pozitivna je, to je vazno!:-D
Ines čestiteke za tvoju betu!!!
A napokon je proradio, osjećala sam se kao invalid u međuvremenu! Ineeees :-D:-Dtako sam sretna zbog tebe :sing:! čestitam od srca, draga naša novopečena trudnice!
Bublice,kako nam se ti držiš, draga, 11.je dpt, mislila sam na tebe cili jučerašnji dan!
Prijavljujem betu jučer 14.dpt = 3980, dr. obavio i brzinski UZV, čini se da je ipak jednoplodna trudnoća unatoč vašim prognozama, simptomi i dalje kao pred m, stalno nešto bolucka, tako da znate,buduće trudnice! Sretno svima dalje!
Ines ja svako malo virkam da vidim šta je s tobom, ali forum nikako nije htio.
Bravo, bravo:-D:-D
Goa bravo za pravilno duplanje. Nema veze i ako je jedan, ali vrijedan:zaljubljen:
Bublica sad si ti na redu!!!!!:-D
Što se tiče mojih siptoma kod mene dosta jaka bol u leđima, ono malo krvarenje znači par kapi 10-11 dnt, još uz to grudi me prestale bolit 11 dnt, nisam imala ni mrvicu optimizma već sam isplanirala slijedeći postupak itd.
Danas sam super ništa me ne boli, grudi pomalo opet počinju bolit i jedino što sam od transfera, e evo nastavlja se stalno spavala!!!!
Betu neću ponovo vadit jer mi se ne da maltretirat stime, sve je u Božjim rukama, a na uzv su me naručili za 3 tjedna!!!!
Hvala curke, super ste ekipa!!!!!:zaljubljen::heart:
oooooooooooo jeeeeeeeeeeeeeeee
bravo ines :-D:-D:-D:-D
ajmoooooooo bubliceeeeeee :-D
11 dpt
Ciao GOA, ja sam jučer bila loše,... imala osjećaj kao pred stvari. Hvatala me panika :-o
Ali vidim da i ti imaš taj osjećaj. Još je forum štekao, baš ste mi falile!!!:love2:
Danas sam bolje, osjećam neko grčenje/stiskanje u maternici. A joj valjda ću izdržat još koji dan..
13dnt i nikako da dođe vještica. Jutros mi na papiru kad sam obrisala lagano krvarenje i onda nisam u podne popila utriće da dobijem pa da se javim docu, čak i zvala, ali je bio zauzet pa sestra rekla da zovem kasnije. I od tada malo smeđeg i ništa.
Sad opet moram čekati sutra, jer je njegovo pravilo do 17 sati ako ide jako je prvi dan... a još k tome radi popodne. Ubi me ovo čekanje...
Bublice zašto sutra ne izvadiš betu - ipak je 12 dan za betu je to OK. Držim fige, a na simptome se ne obaziri.
Cure moje, tko bolje od vas zna kako se osijećam. Ne znam šta da mislim,.. valjda će mi ovo proljeće donjet najveću sreću! :-) A sad još malo zavibrirajte :love2:
Evo sam jučer na pregledu srela curu koja je bila malo prije mene na transferu, trudna, znači, ima nas!
Bublice,kažem ti, od ponedjeljka identični bolovi, da nisam vadila betu, plakala bih od muke, stoga se drži junački :love:!
Za Bublicu i sve kojima je potrebno puno :zaljubljen:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Vesnare, :love2:, uskoro ćeš ti po svoje zlatne rezerve!
E, baš 12. dpt( vidi potpis !) tako je mislim i naša trudnica Ines :heart:! Povela sam se po drugima, čini se da sve klinike ne prave jednaki razmak, najduže se čeka u RI, 3 tjedna, ma za ispalit!
Goa ti si imala ET 5 dan, a ja 3 dan od punkcije.
Bublica ja sam isto imala transfer treći dan i rekli mi da vadim betu 12 dnt!!!!
tanjack36 nestrpljivo ču ćekati tvoju objavu ogromne beturine!:cekam:evo ti još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. SRETNO!
draga Ines ali ja sam primila onu inekciju na dan Et i 5 dan od Et (hormon trudnoće) pa se bojim da ne utječe na betu
Ines, baš me razveselila tvoja beta!!! :-D :-D :-D
Inesssssssssssssssssssss :-D:-D:-D jesam rekla da ZNAMMMMMMM :zaljubljen:
Cestitam od srca i .................. (vibram) da bude sve u najboljem redu
Bubli na tebi je red saljem milion vibrica za tebe
E pa draga Ines ja ću i ovdje:-D:-D:-D nemrem odoliti, baš mi je drago......a eto kad sam već tu da ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bublicu i naravno za sve curke:zaljubljen: