Gdje si čula za tu akciju?
Ja pratim na netu i nisam uhvatila.
Printable View
možda kod honey. svi lidlovi imaju i neke svoje "interne" akcije.
Pa gle, sandale za dijete sam platila 79,90 kn, a slične takve u Planetu obući nemaš ispod 130 kuna. Majce sam plaćala po 25 kuna komad, a takve sa slikom u C&A nemaš ispod 40-50 kuna komad. Tajice po 33 kune, a u Zari i Bennetonu su po 60-70 kuna.
I sada češ reći, da naravno da je jeftinije, kada sam uspoređivala sa "markama".:mrgreen:
Svi su sve (ili većinu toga ) poskupili...Konzum je ajmemajko, a bome ni Mercator nije daleko...možda je Tommy još ok. Za interspar ne znam, jer ga nemam blizu. A u Lidlu i dalje ima stvari koje su jeftinije nego drugdje.
ajde, plis, ako vidite ovo u nekom lidlu u ili oko zagreba, da mi javite, tu kod mene nema
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_20644.htm
Od dućana iste kategorije idem samo u Lidl.:mrgreen:
Bila sam u Sloveniji u Hoferu, i cijene su slične Lidlovim, a i kvaliteta.
Bila sam i u Kik-u, i to mi je jednako kineskim dućanima.
Kvaliteta dječje odjeće u Lidlu je jednaka "markama" koje sam prije spomenula, a cijena osjetno niža.:-)
Eh, kad usporedim cijene Njemačkog Lidla sa ovim cijenama u našem Lidlu, dođe mi da plačem! Jasno mi je da plaćaju porez i carinu, ali baš da moraju toliko biti veće cijene (a s druge strane-standard 10 puta manji)...
I općenito su u svim dućanima u Njemačkoj cijene niže, osim u Mulleru...u Njemačkoj su u Mulleru ili iste ili čak više cijene u odnosu na nas- informacija iz prve ruke. Zato su mi nekako još draži :mrgreen:
I sada teški offtopic....što očekivati od stranaca kad smo i našim proizvođačima samo spužve za cijeđenje love?! Tako recimo TDR svoje proizvode prodaje najskuplje u onoj zemlji gdje ih proizvodi-u Hrvatskoj, i to mi je totalno nelogično! Jeftinije su u Srbiji, još jeftinije u Bosni, a najjeftinije u Sloveniji! :roll: To mi je baš žalosno! S druge strane- u Njemačkoj ona velika Nutella košta 2 eura (cca 15kn), dok kod nas mala košta 19 kn najjeftinije. Dođe mi žao što živim tu gdje živim :roll:
Ninči , za ovo s cigaretama , najblaže rečeno ,nisi upućena.
Proizvođačka cijena cigareta je 3-4 kn , ostalo je trošarina ,
koja nema veze s TDR-om nego s našim zakonima.
Dabogda koštale 100 kuna .
dalmatinka, nemoj da bankrotiram! :P
Jasno je meni da ima veze i sa trošarinama. I Slovenija i Bosna imaju trošarine, vjerojatno i Srbija. Plus još što se valjda plaća i carina na uvoz cigareta u te zemlje. Pa mi ta računica nikako ne ide u glavu. Je li moguće da su slovenske trošarine+carina zajedno manje od hrvatskih trošarina?
jel netko vidio one knedle sa šljivama i cimetom?? ja ih više nigdje ne mogu naći...kaj su povukli iz prodaje ili kaj
ja ih vidjela na jankomiru prije par dana, u onom bočnom frižideru, malom
Ivarica ih je nazvala "marsovci na obdukciji" (jer su joj jakobijeli) pa ih od tada tako zovemo doma :lol:
Iva, i ja sam vidjela jučer u Dugom Selu, dakle još su u prodaji :)
hvala, kupila sam :-)
Pozdrav svima!
Ja sam u potrazi za dječjim gumenim čizmicama (za dečka) broj 24/25.
Akcija je počela jučer i pretražila sam tri dućana u periodu od 8:00 do 10:00 h ali više ih nigdje nije bilo! (bilo je svih brojeva osim tog)
Ako ih je netko slučajno uočio, bila bih zahvalna na informaciji.
Bit će toga opet :raspa:
Ima li tko stapni mikser?
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_22331.htm
treba mi, a nisam sigurna u odnos cijene i kvalitete
Pa imaš na njega 3 godine garancije !
Da li je netko kupio ili vidio ove majice sa prslukom?
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_22229.htm
Kako izgledaju u živo?
Ja kupila zeleni prdluk, odlican je. Super je obraden, jako uredno sasiven! Ocjena cista 5! Jedino su malo manji modeli, ja sam uela deckicu 116, a inace nosi 104/110(s tim da vise naginje k 110).
Hvala, onda ću se uputiti do grada. Baš mi se sviđaju.
Kupla sam i pink kaputic zacuru 55kn, dvoje strampice za 33kn, i roznu haljinicu s ljubicastim/tockastim tajicama za 79kn.... Sve mi je odlicno....
Ovaj tjedan mi se ponuda za curice čini jako dobra. No mi za svog dečka nismo niš našli jer mi se i materijali i dizajn čine za dvije klase ispod ponude za curke...šteta.
zanima me ova tjestenina koja se sad reklamira za wok ( ili tak nekaj slično) to je rižina tjestenina?????
imaš neki link?
nigdje nemogu naći tu tjesteninu...
bilo na telki ni ja nemrem nać link
Dakle, nije rižina (meni osobno nije ni fina....).....
Al već vidim da ću u četvrtak do Lidla...;-)
jel imaju vrece za spavanje u ponudi?
cizmice vidjela u Novoj Gradiski
meni su super njihovi grudnjaci i čarape (kaj se tiće odjeće).
baš ne stignem kupit dječju robicu jer sve pograbaju do 8.05, a ja nejdem navaljivat i gužvat se tak da dok dođem već je rasprodano.
od špeceraja većinu kupujem tamo. sviđa mi se kaj nema muljanja s cijenama ko npr. u Plodinama