Osijek ćekamo da nam javiš koliko je to maleno čudo! :zaljubljen:
Boxice, kad tad ćemo mi rapsaljotku, a tek za par godina kad sve već budemo s kikaćima i već prestanemo dojit, pa da možemo opalit kakav koktelčić opuštanja :mrgreen:
Printable View
Osijek ćekamo da nam javiš koliko je to maleno čudo! :zaljubljen:
Boxice, kad tad ćemo mi rapsaljotku, a tek za par godina kad sve već budemo s kikaćima i već prestanemo dojit, pa da možemo opalit kakav koktelčić opuštanja :mrgreen:
Ja sam došla sa uzv-a, bembolinac je narasao i sada je velik 10 mm, srćeko lupa i za sada je sve ok, otvorila sam trudničku, dobila uputnice za krv, urin, urin po sanfordu. Gin. mi je savjetovala da si kupim one vitamine za trudnice ( u zadnjoj sam pila pregnital, sada su već neki drugi u modi ) i rekla mi je da si kupim vitamin E i da pijem da to nije loše! A sad vidjet ćemo imam još pregnitala pa ću prvo to popiti, a onda ću si kupiti ove što mi je rekla.
Pitala sam kako da se ponašam šta da radim, a šta ne nikako, a ona se nasmijala i rekla ponašajte se normalno!
Da se predbiljažim i ja sam za koktel kad sve ovo prođe, zapravo za nekoliko njih :mrgreen:
:-D:heart:
Ah kako je lijepo kada je ovako veselo na topicu :heart:
:* svima
Osijek super!!!
Ja ti savjetujem da piješ magnezij, em omekšava stjenke maternice (pa spriječava i trudove i otvaranje) super je zdrav i za protok kisika. Ne može škodit u svakom slučaju.
Roza Groza pit ću magnezij to sam i u prošloj trudnoći pila iako izgleda nije baš nešto pomoglo, ali nije bed vitaminizirat ćemo se:mrgreen:!
koksy, ne mogu virovati - u p.m. i šef i posao; znaš kako se kaže, kad se neka vrate zatvore mora se otvorit prozor ( a svi znamo kako je pogled kroz prozor uvijek i baš uvijek lipši nego kroz vrata); drži se i lezi koliko god možeš; ja sam par puta uganula gležanj i to zna trajati tjednima, stavljaj hladne obloge i drži u povišenom položaju :kiss: ( i liječi dušu sa svenićem :heart: )
osijek i ja isto preporučam šumeći magnezij za grčeve maternice i općenito grčeve mišića, baš ga daju trudnicama, ne moraš neku veliku dozu, čisto onako sportski 1 dnevno; taj se magnezij pije do 37.tt a onda prestaje da ne bi remetio normalne kontrakcije matrenice koje se zbivaju u to vrijeme :kiss: malom srculencu
ja se ne javljam puno, ali pročitam na brzinu, strka nam je oko svjedodžbi, upisa u srednju i razmjene knjiga za osnovnu, pa smo svi veći dio dana po školama; a i radin ka pas, posla je nemoguće, svi se spustili na more....
pusica svima, uživajte u bebačima, trbuščićima i hopsanju ( tibić ;-) ); kod mene ništa. čini mi se da smo ovaj misec priskočili i plodne i neplodne dane :lol:
osijek super za junačko srčeko :zaljubljen:
koksy drži se ljubi :heart:
mandy kod mene isto ništa :-x, ali ne odustajemo. Čekamo nove pd 8-).
Danas (3 dc) sam u Petrovoj vadila hrpu nekih hormona što me tražio doktor iz Vinogradske, moram još 20-22 dc izvaditi progesteron... Samo da mi se tu još nešto ne zakomplicira jer ću dobiti 150 slomova živaca....
puse svima :kiss:
osijek super za bebili!!! :klap:
Tibi that`s the spirit!!! 8-)
mandy bit će, bit će, sad kad se opustiš na plaži pa zgriješ jajnike! :-)
ja danas u 5 imam pregled, mislite na mene!!!
pusa svima
e sutra ujutro bebać i ja idemo na kontrolu.... čak smo i trudničku ostavili :) prvo idem 2 tjedna na godišnji ja, pa 2 tjedna šefica, pa ćemo bebać i ja provoditi prijepodneva u druženja, a onda i sa bracom :) jupi jupi
e da osijek, jesmo ti i ja tu negdje u terminu ? možda budemo i sobu dijelile hehehehe
puse svima koliko vas ima :yes:
cure mojeeeee!!
Prvo velike puse svima,nisam 100g pisala.Samo da napomenem da pročitam ali nikad vremena.Mi smo ok,Karlo lijepo raste,bili smo na kontroli i cijepljenju jučer.Ima 6kg i 57cm je dugačak :) .Rekla je pedijatrica da se ne vidi baš da je nedonošče po tim mjerama,pravi je mali bumbar.Stavit ću poslije slikice pa ćete ga vidjeti.Jede i spava i zeza pomalo,čak tu i tamo imamo koju mirniju noć,recimo spavali smo noćas od 11-4:30 pa smo papali i onda do 7:30 spavali.
Ja sam nikako-fizički.Opet mastitis:( .Svaki put kad ima skok u rastu i kad nacicava meni se upali lijeva dojka.Mlijeko nadođe i ja dobim temperaturu i tako već 4 puta,baš sam neka od pekmeza. Ovaj sad je najgori,odnosno najviše cice je zahvaćeo,logično i kad mu sad treba najveća količina do sad. Mučim se i izdajam već 3 dana i već sam malodušna,kao da nema pozitivnog pomaka.Sreća tu na mojoj kumi koja me vrati u realnost i ukaže na to da sam ipak uspjela dovesti cicu u kakvo-takvo normalno stanje i da nemam više tamperaturu. Tako da ide na bolje.
Vrijeme mi tako brzo prolazi,mali raste kao gljiva,pratim i vaše trudnoće i tako je lijepo toliko veselja ovdje naći.Sjetim se tuge koja je ovdje jednom bila glavno raspoloženje i straha svih nas za našu Rozu i Špiru, kako je rođenje tog djetešca donijelo more pozitive na ovaj pdf:heart:!!
boxica~~~~~~~~~~~~~~~~~~za pregled!!
osijek~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoju mrvicu!
mandy~~~~~~~~~~~~~~~~~~da uhvatiš muža i pogodite prave dane!
tibi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dobre nalaze i ako nije bed kod koga si u Vinogradskoj?
bambus dijeta je broj 1. drži se toga i biti će ok.Ja sam imala dijabetes u prvoj trudnoći ali po dijete šećer je većinom bio ok i prošli smo bez dodatnih lijekova
koksy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sreća brže nađe put do tvojih vrata!
I koga nisam spomenula puse velike!!
http://public.fotki.com/sandraema/karlo-1-2mj/ evo malo slikica...
evo mene!!
pregled prošao sve ok, imamo 116 grama, dobili smo slikice i DVD
potvrđena je moja sumnja, Ela će dobiti bracu!!:zaljubljen:
sandra Karlo je premedeni!!
Ajme Sandra, Karlo je pravi bombon! Predivan je! :heart:
Osijek ja ti preporucam Elevit, ima najvecu dozu folne i bas ga svi preporucuju, meni ga je i ginic i teta u ljekarni (a mislim da njih dvoje nisu u dosluhu :mrgreen: )
Boxica cestitam na malom pisonji!!
Ja sam danas dobil PHD nalaz, malo me to rastuzilo jer ono, vec mi je drugi...al dobro, uglavnom, pise da je bila neka upala, ne znam bas desifrirat, a jasno ne pise sta konkretno. Posto je sveki doktorica ona pretpostavlja da je neka bakterija uzrokovala taj spontani...prokleta bakterija! Vise cu znat kad napravim cervikalne briseve nakon prve menge, iako bi ja najrade da mogu sad, cisto da znam o cemu se radi...
Eto, idemo dalje, ne predajem se.
Cure, svima pusa, da vas sve ne nabrajam, procitala sam sve vase poruke podrske i stvarno ste divne!
Boxice bravo za dečkića :-D
sandra karlo je predivna bebica i ti sva sjajiš od sreće, divno :zaljubljen:
corina za pregled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
koksy šaljem ti velike zagrljaje :love2:
puse svima :kiss:
Sandra23 prekrasni bebač!! :heart:
Ja sam nažalost nova na ovom pdf-u. Ali daje mi snage kad vidim da ima jako puno sretnih priča ovdje. :-)
Mislim pozitivno!
corina moj termin je 12.02.2011. nikad se nezna ako ti malo zakasniš, a ja malo uranim mogle bi se sresti!
Sandra bebač je prekrasan:zaljubljen:
Bublica :love2:
Sandrice malecki je diiiivan! Ima par slika gdje me full podsječa na mog Špireka :mrgreen:
Boxica Super, čestitam na pišulincu :heart:
Koksy :love2:
Bzarica se javila sa Krka, uživa i svih vas puno pozdravlja!
Mi smo u velikom poslu, piturajem Špireku njegov play room, vrt mi zarastao pa i to tendim, a sasušili se čajevi za zimu, pa sam ih danas sve opljevila. Ajme peglane, al ajde, tješi me to da ču cijelu zimu imat prefinih čajeva.
Pusa cure, nadam se da ste sve dobro i da vas ove vručine nisu rpeviše dotukle, kao mene, jedva dišem!
Mene ovih dana izgleda peru hormoni stalno se prisječam Ele, Tie i Emi i po tisučiti put vrtim film u glavi i onda sam tužna pa onda pomazim svoj stomačić i mislim kako to nije fer prema ovoj bebi koja raste u meni i znam da ću i tu bebicu voliti najviše na svijetu već ju sada volim. Onda me rastuži kad se sjetim moje bake pa svekra...
Jučer sam tražila slikicu sa ultrazvuka da vidim koliko su one bile velike u ovo doba i čim sam izvadila slikice i vidjela tri bebice rasplakala sam se kao i evo dok sad to pišem. iako sam inače dobre volje i raspoložena, osječam se dobro, mirujem spavam, izležavam se s vremena na vrijeme me tako peru ti osječaji.
Znam da neke od vas tj. večina zna kako je to i prošla je to, pa zato to vama i govorim!
Karlo je pravi medenjak :kiss:
boxice čestitam na dečkiću ( 116 gr i već se vidi šta je ??? čovječe šta tehnika čini) ; prije neki dan sam minjala pelenu jednom 14 dana starom pišonji i da znate da mi je bilo neobično, baš sam bila smotana, ipak tu ima malo više posla nego oko pikica :mrgreen:
roza ne znam kako uopće imaš snage ići u vrt po ovoj žegi, kod nas je nenormalno vruće i mi samo vegetiramo :coffee:
osijek drži se ljube, sve je to normalno i u bilo kojoj prilici ćeš se sititi svojih cura; i kad budeš tužna i kad budeš sretna bit će ti teško što nisu s tobom :love2: , proći će i ovi dani i zamijenit će ih veseli i sretni :kiss:
pusa svima skupa cmoooookk
osijek :love2: zato smo tu, da s nama podjeliš sve i da ti provamo bar malo dignut teški teret sa srca, da nam ovu trudnoču prođeš što bezbrižnija! Normalno je to kako se osječaš, i ja se čak sada kad mi je Špirić tu osječam kao da ču puknut od tuge jer ih nema...ne možeš svoju dječicu izbrisati iz svog srca niti bi trebala.Voli ih i sječaj ih se kad god poželiš, to je naprirodnija stvar na svijetu, ti si im mama :heart:
Mandy :* ima posla ima, he he, ja ga zovem mali alf, jer mi slići na alfov nos :mrgreen:
e da, mi isto dobili trudničku knjižicu, derle se mrda, vrti okreće :=) veliki smo 5 cm i uskoro ćemo na more bućkati se !! http://forum.roda.hr/threads/51656-K...milies/yay.gif puse svima, idem još odraditi pa po djete svoje :)
osijek meni ne prođe dan da na svoju Petru ne pomislim, ili sliku n epogledam... uramila sam ju i ponosim se njom
puse svima
javila se a72 , nema net-a, pa je odcijepljena od svijeta; bebonja ima grčeve, drži s ebebo, proći će :kiss:
corina super za malca :kiss: neka samo raste
Evo i nas,bili smo na moru,vrijeme nas je posluzilo,bas smo se naodmarali.
Raduje me da je kod vas cura sve ok:heart:
Odoh sredjivati ovaj haos,toliko se vesa nakupilo za prati i peglati:-x
Ljubim vas sve
choco 30 tjedana već ???? kako je proletilo...aj nemoj se previše umoriti..čekat će roba, ne brini :kiss:
Osijek :love2:
choco tvoja trudnoca mi stvarno leti :zaljubljen:
bambus99 kako tvoji seceri? Sigurno su super :yes:
Sandra Karlo je predivan, pravi mali slatkis :zaljubljen:
Roza nadam se da cemo dobiti novih slikica Spireka u novo uredjenoj sobici? :heart:
I pusa svima nespomenutima, cesto mislim na vas...kiss...
hej cure, evo i nas!!!
na moru nam je bilo prekrasno. nakupale se nas dvije cure, baš smo uživali! odmorili se, tako jedan ležeran odmor, što je meni skroz čudno jer sam ja navikla na aktivne odmore, pa mi je bilo ispočetka kao da je netko drugi na moru, ali ipak je to već velika trudnoća i treba lagano!
u srijedu smo punih 30 tjedana! :-o na pregledu je bilo sve ok, kako vas je moja draga Tibi izvjestila :kiss: Nia je prije 10 dana imala 1240g, i vrlo je aktivna bebuška mala! ponovno idemo tek 13.7., nekako se valjda već i doktorica malo opustila, pa ne moram svaki tjedan! ali kako idem po uputnicu ovaj tjedan moliti ću svog doktora da me pregleda na brzinu UZV samo da vidim da je sve ok!
sutra je 2 godine kako je naš Matko otišao među anđelčiće. danas smo se putem kući skrenuli na groblje, i cijeli dan danas mi je u glavi ovaj dan kad sam došla u bolnicu prekinuti trudnoću! kako dalje vrijeme ide nekako ga osjećam stalno uz sebe, i njega i Zaricu, znam da su tu i da paze na našu Niu, ali eto koliko god godina prošlo ti dani su uvijek teški...
maleni moj zauvijek si s nama... :heart:
sve vas ljubim!
bzara,rasplakala si me...
Ja jos nemam snage da vidim bebu od jetrve(imale smo termine 3 dana razlike),njemu ce skoro 5 mjeseci,a mog bemba nema.Dobro je da ne zivimo u istim mjestima,pa odlazem posjetu...
Drago mi je da vam je bilo fino na moru i da ste uzivali.
cmoka ostalim curama:heart:
draga bzarice i mene si rasplakala...
Iako su nam naši maleni anđelčići uvijek u mislima, teško je na godišnjice jer tada se prisjećamo i događaja koji nas je rastavio :cry:...
I ja često osjetim da su A i K uz mene i daju mi snagu za dalje, a tako i tvoji maleni anđelčići Matko i Zara su tu da ti daju snagu i čuvaju svoju seku Niu :heart:
Drago mi je da si se lijepo provela na moru i super je što još sitno tjedana brojite do trenutka kada ćete se upoznati.
draga choco i ti ćeš nam isto za sitno tjedana zagrliti svoju bebicu :zaljubljen:.
osijek :love2:
mandy za uspješnu ljetnu akciju ~~~~~~~~~~~ :mrgreen:
corina bravo za mrvicu
i svima velike puse
joj bzara nećemo uopće misliti o svemu tome ..... mislit ćemo o budućim sretnim trenucima :love2:
neka je vama bilo dobro na moru i neka ste uživali, mislim da je i vrijeme da vas obasja sunce i samo neka je nia dobro :kiss:
tibi kako kod vas ide ? eto me u pon u zg, ako uopće još netko bude u zg i raspoložen za kavu :mrgreen:
pusica svima iz prenapučene i prevruće Dalmacije
hvala vam drage moje! :heart:
te godišnjice su uvijek tako teške, ali prodju ti dani! ja ih se sjetim svaki dan, bez obzira koji dan bio! a kao što ste i same rekle svi naši mali anđelčići su s nama i paze na nas!
svima velika pusa! :kiss:
ah godisnjice...ja sam jucer muzu na ramenu dusu isplakala...nama je 24. ovaj mjesec Emicin 2. rodjendan.
Nemoram ni reci da je meni cijeli mjesec tezak...vi to najbolje znate :love2:
Pusa svim nasim malim andjelima :* :heart: a vama drage moje jedan veliki :love2:
eh da, da se malo i pohvalimo...moji decki su danas bili na magnetnoj rezonanci.
Oboje su bili fenomenalni :heart::heart: i sto je najbitnije - nalazi su savrseni :-D uz to smo saznali da oboje imaju dobre sanse da budu vrsni matematicari sto smo za starijeg vec i bez MR znali :mrgreen:
Bzarice :love2: tužne su godišnjice, ali ja uvijek nekako osjetim tu posebnu povezanost u srce sa svojom dječicom. Tako je svaki dan, al na godišnjice nekako posebno. Grlim te draga moja, i ne mogu rječima opisat koliko sam sretna da je Nia dobro i da ćemo je uskoro upoznati!!! :zaljubljen:
Marsupilami SUPER vijesti :klap:
Bzara ja i MM smo baš jučer pričali o svemu i MM kaže ne prođe niti jedan dan da može reči on ili ja e danas niti jednom nisam pomislio na Elu, Tiu i Emi. Baš smo pričali da su ostale žive sada bi nas dvoje sjedili i plakali od umora, bilo je veče kad smo razgovarali, bebe bi bile već 7.mj. prave za igru, živahne, ali eto nije ispalo tako i šta možemo. Sada su nam sve nade položene u ovu bebicu koju nosim i vidim da smo oboje puno prije počeli imati neke planove za nju ili njega i već smo se sada vezali i mislim da je ova beba ono što nam treba da nas malo podigne iz svega ovog pogotovo MM koji je ostao i bez dječice i tate u mjesec dana i još dan danas nije došao sebi, baš mu treba promjena, novi razlog za život!
Samo se nadam da će sa ovom trudnoćom biti sve ok i da će bebica na vrijeme doći na svijet!
Ja sam optimistična, sada kad uspoređujem ovu trudnoću sa onom prošlom ne mogu vam opisati koliko je meni lakše sada i koliko se bolje osječam, nositi trojke je užasno teško sada to znam!
osijek :love2: i mene stisne oko srca kad se sjetim koliki bi bili ali eto nisu tu, i zato postoji neki razlog samo mi ne znamo koji! na nama je da se nosimo najbolje što možemo sa svim i hrabro guramo naše trudnoće dalje! da je uvijek lako? nije! ja se beskrajno veselim ovoj maloj curici! drugačija sam u ovoj trudnoći, sa guštom kupujem i uređujem njezinu sobicu! baš smo u nedjelju u Kiki kupili jedan ormarić koji je ujedno i stol za presvlačenje, i u meni je bio takav mir dok smo to kupovali, za razliku od prije dok sam osjećala baš neki nemir i strah pri kupnji svake sitnice!
vjerujem u vašu malu mrvicu i sigurna sam da gore netko čuva i brine o vašoj bebici! :heart:
Rozice kad god mi je teško sjetim se tebe i tvog Špireka i baš mi dajete neki polet i vjeru da ćemo i mi uskoro mučiti sve te slatke brige i dojiti, i nosati... uživati!
ljubi malog slatkiša!
Marsupilami prekrasne vijesti! :klap: bravo za tvoje genijalce!
pusa svima!!!
Osijek :love2: biće vam lakše vidjet češ...kad napokon dobiješ dijete u ruke, tuga ostaje, al je bude puno lakše nositi. Ja sam prodisala, ma ne mogu vam opisati osječaj...kao da možeš poletjeti od lakoće. A do tad, znate i same, kao da nosim tonu kamenja na leđima i nikako se maknut s jedne točke. Zato hrabro dalje, jedna bebica je kako se reče "pljugica" za iznjet, još malo, nemaš pojma kako vrijeme proleti. Ma kao da sam jučer zatrudnila, nenadano, a evo več sad Špiro puni 5 mjeseci, a ja ne znam ko mi glavu nosi, nisam se ni okrenula a život postao skroz drugačiji!
Bzarice tako treba! Mene taj šoping spasio, i kako da mi je stvarno dao mir. Mi nismo kupili tu prematalicu sa ormaričem nego onu koja se nakači na krevetić, jer nam fali prostora. Ali smo onda naknadno kupili zaseban ormarić, tako da smo komodno mogli i to :mrgreen:
Još malo draga moja, još samo maaaalo!!! :klap:
Rozice :love:
mi smo kupili ovaj http://www.kika.com/hr/katalog/m/dje...ube-056605100/
meni se jako sviđa, jer se kasnije ovaj gornji dio samo skine i ostane sasvim lijepa komodica, a tajve boje su nam u hodniku tako da ću lijepo moći ju poslije tamo skombinirati!
kad uredim sobicu do kraja budem vam ju poslikala! mislim da će biti baš :zaljubljen:
Marsupilami prekrasne vijesti :klap:
mandy kod nas ništa novoga, računamo, malo si pomognem s trakicama na sredini ciklusa, tempirana akcija i to je to. To ti je ciklus nada-iščekivanje-razočaranje-nada i tako stalno u krug.
bzara prekrasna vam je komoda, mala princeza će uživati kad vam dođe u zagrljaj :zaljubljen:
roza predivno te je čitati, puna optimizma i snage koju ti je dao tvoj maleni slatkiš. Uživajte 100 na sat jer to ste zaslužili. Velike puse Špiri.
osijek i mi često znamo razgovarati o našoj dječici i jako nam nedostaju. Nekad se prisjetimo sa osmjehom na licu, a nekada nam potjera suze na oči. Ja vjerujem onome što Roza kaže da kad dobiješ konačno dijete u naručje, bol zbog gubitka će biti podnošljivija. Vjerujem da ti je teško, ali imaš se čemu nadati, imaš se čemu veseliti jer jedno srčeko kuca pod tvojim :zaljubljen: .
Joj kako bih ja voljela da do kraja godine budem u vlakiću :-(. A valjda budem... Akcijski plan je tu, valjda će biti i neka realizacija...
svima šaljem velike zagrljaje :love: