mikulica šaljem puno, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
mikulica šaljem puno, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mikulica sretno ~~~~~~~:heart:!
Mojca sretno u južnim krajevima :-)! (Baš me nostalgija uhvatila u ovo predbožićno vrijeme za južnim krajem :oops:)
Mojca, mislim da ti kompas dobro radi i da si odabrala pravi smjer.
Svima pusa.
Sretno, mikulica ~~~~~~~~~~ :heart:
Mimek cestitamo i mi cijeloj obitelji! :-DNika, dobrodosla!:heart:
Mojca sretno!
mikulica ~~~~~ za lijepi susret
Svim trudilicama saljem pregrst trudnickih ~~~~~~ (vec smo usli u 29. tj., kako vrijeme leti...)
moja beta danas velika, lijepa, okrugla - nula :lol:
sutra ću probat s doktorom dogovorit femarski ciklus.
Andream :heart:
Andream, drago mi je da se ipak malo smiješ :-) Sad moraš procurit što prije, mislim do 4.ili 5.da stigneš ovaj mjesec u nekakav postupak.
Mislim da bi se svi trebali okrenut prema jugu... Mojca, ti si prva!
Mikulica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aurora, pa kad oni idu na godišnje? danas sam bila gore i u deset više nikoga doduše nije bilo u čekaoni, kao ni doktora... a taman sam se nadala ovaj mjesec u postupak.
doduše očekujem M za dan dva, pa bih možda ipak stigla...
idu na godišnji kad i ostale klinike, negdje prije božića, a ne rade do 18.1.ove godine, duže nego inače.
Mikulica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno :love2:
Mojca , cure su već sve rekle, dobro si izabrala! Za jug ~~~~~~~~~~~~~~~~:love2:
Andream , žao mi je, ali mi je drago što se tako (dobro) držiš u toj situaciji :love2:
Hvala cure, ipak je Split moj grad.. :)
Dragome, echte purgeru će biti malo udarac na ego da mu Dalmoši rade dijete, a ja baš uživam u toj činjenici! :)
Zvala sam ih danas, svo vrijeme će normalno raditi, osim na same blagdane. (Ako koga zanima)...
andream obzirom na tvoja očekivanja šaljem ti jedan virtualni zagrljaj, a na mail pozivnicu u kazalište :heart:
mikulica za naljepši mogući susret ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
cure jel Cito jedini u nas Rvata ima sprave za promatranje kvalitete js i PICSI?; baš se po broju trudnoća kuži da su s nečim iskočili ispred
bravo :klap: za Spliće i ništa kontra Splita
Sretna, ja brijem da da... ali ne spadam u najupućenije, pa ostavljam mogućnost da griješim... Rado bi i ja znala točan odgovor na to pitanje.
Andream :heart:
Mikulica sretno:-D i drzim fige da sve prodje najbolje:klap:
Mojca, sve ovisi kako reagiras na stimulaciju..ako ti je rezerva js pri kraju, mozda lje dr. S. u pravu jer nema neke velike razlike u broju js, ali u cijeni ima, i mozes nakon 3 mjeseca u postupak. U CITU zaista rade super i ja sam bila prezadovoljna. Sretno i mozda se vidimo jer i ja krecem nakon blagdana..
Mojca, s obzirom da ti nijedan od doktora nije rekao da se prvo moraš riješiti mioma, to znači da oni ipak ne smetaju toliko, ha?
Što se tiče dugog/kratkog protokola, sigurno će ti cure (Taca, Mare, Ina, Vikki) znati objasniti što je bolje. Ja sam nekako shvatila da je u našim godinama bolji kratki protokol. Do sad sam bila uvijek u kratkom protokolu, ali sam ovaj put najbolje do sad reagirala - potrošila sam 6 menopura više nego u prijašnjim, ali sam pila kontracepciju 21 dan prije postupka (ne znam jel to ima veze) - to mi je Radončić preporučio. Ali, dok ne kreneš, nitko ti neće sa sigurnošću reći kako ćeš reagirati.
Što se tiče individualnog pristupa, koliko mi se čini, Cito ga ima, a Maribor je šablona. U Citu si na uzv 2.dc, pa 5.dc... zapravo se u hodu podešava protokol ovisno o reakciji. Koliko je meni poznato, oni jedini rade picsi kod nas.
PS. Vidjet ćemo što će nam uskoro ponuditi Novamed... plan im je ambiciozan i ne bi me čudilo da nabave najnovije što postoji od opreme
Aleksandraj, ja sam uvijek za susrete... :)
Aurora, računam na mudro stručno vodstvo koje si spomenula :) Mare, kad će kava? :)
Planiram dr. Š. poslati mail s puno pitanja, jedno od njih će biti i kontracepcija prije postupka. Da, individulani pristup je nešto što ja volim, a i nešto što i svima nama treba. Dr. Š. je rekao da bi stimulaciju prilagodio za vrijeme postupka...
Mene od svega najviše veseli činjenica (vjerujem da se sad spomenute mudre glave zadovoljno smješkaju i klimaju glavom) da sam se ja prizemljila i da više ne brijem da ću uspijeti iz prve, već si polako slažem plan postupaka za 2011. Za sad sam spremna na tri. :)
Curke :heart:
andream :heart:
Mojca svaka čast na obavljenom poslu! I odličan ti je plan :klap:
mikulica :heart:
andream :heart:
cure samo za info onima koje zanima: dr. Radončić je rekao da ide početkom veljače tjedan dana na GO.
Ja sam se vratila danas sa folikulometrije nakon dodatnih 5 klomifenčića i gle gle pojavio se jedan folikulić :-). Na žalost, neću stići u postupak, jer idem idući tjedan na put koji ne mogu odgoditi, a taman bi tada padala punkcija i transfer :-(. No idući ciklus je moj :-).
:( Marnie...
ne možeš odgoditi put? "Dobiti gripu"? Možda ti se "leđa ukoče".
Ma ne mogu, putujem u Pariz na tjedan dana, karte su već plaćene, hotel rezerviran itd.
A ako je Pariz u pitanju. :)
Uživaj i za sve nas.
Jutro komadi. Evo mene sa utz, pijem jutarnju:coffee: i nudim vas sve. Imam 5 folikula, 4 vodeća na jednom j., a 5. kaska za njima na drugom j. (lijenčina jedna, taj je najmanji). Kisi, kisi.:heart:
Marnie, svakako je puno pametnije iću u Pariz nego na punkciju :lol:
Bez šale, cijeli postupak mi se činio malo preforsiran s tim silnim klomifenima... a tko zna, možda na kraju bude "prazan" folikul. Znam da ti dobro inače reagiraš na njega, ali poznato je i da su ti "prazni folikuli" češći s klomifenom, nego s drugim stimulacijama.
AB-ek~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i ~~~~~~~~~~~~~
sara, dobro je, nek se tako nastavi
Marnie, uživaj, kava kad se vratiš
Evo, javljam se nakon nekog vremena. Moram vam se potužiti da je ova godina bila neplodonosna za mene. Nakon neuspjeha u 5 mj i nedočekanog transfera u Mb, sada u 11 mj opet neuspjeh :-(. Bila sam u dužem postupku, Deca od 21 dana prethodnog ciklusa i 4 Menopura dnevno, dobila 6 j.st, 3 nezrele, i na kraju ipak dočekala transfer 3 dan 2 zametka ocjenjena jako dobrim ( 8 i 7 st), beta 0 . Ne znam što dalje, imam veliku borbu u glavi i dobro bi mi došla psihoterapija. Razmišljam o odustajanju i sjetim se tikice 69, moje vršnjakinje kada se kod nje lomila ta odluka, ali koliko vidim skupila je snagu i ne odustaje. Ne znam treba mi snage da ovo prebolim. Imam kćer od 8 g. i ona me treba. Mislim da je problem u mojoj psihi, koliko god se pričalo da nemamo utjecaja na implantaciju i da sve ovisi o kvaliteti embrija. Kad sa 2001 g zatrudnila bila sam u super fazi u životu, optimistična i neopterećena. Prošle godine kad sam zatrudnila u Mb ( nažalost bio missed ab.) imala sam dobar filing. Eto, mislim da mi treba kavica sa vama.
andream, svaka cast na stavu :love2:
Marnie, samo ti uzivaj u Parizu....to ni je ne bih propustila ;-)
Mojca, plan ti je super, no je ipak navijam za prvu srecu i vibram za jug :yes:
anaea40, ja sam shvatila da je taj MPO kao droga...kad se navuces, poprilican problem je skinuti se sa toga...recimo mene mm uvijek ponovno navuce a ja sam ocito slabog karaktera...ili sam samo slaba na njega :lol:btw, veselim se i ja iducoj kavici...
Cure moje, svima vibre za sve sto teba a posebno onoj nasoj Prazanki koja se jos nije navukla na Rodu....samo na nase kave :mrgreen:
Anaea40, kavice su sigurno najbolja psihoterapija iako i ona prava nije na odmet. Dodi na iducu pa cemo malo razraditi planove za tebe.
AB, kad je najraniji termin za betu?Kako si?
AB, ~~~~~~~~~~~~~, čekamo lijepe vijesti. i još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aenea, žao mi je, ali vjerujem da ćete već smognuti snage za dalje.
A ja ne gubim vrijeme, danas prvi dan M i od danas sam femarka, pa da probamo i s tim čudom ovaj ciklus. A za stimulirani sam predbilježena tek za 4.mj., liste su ogromne. Iskreno, i ne žuri mi se previše sa stimulacijama jer se još oporavljam od nedavnog fiaska...
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Od prekjučer popodne imam osjećaj da ću svaki čas procurit, najgore bude navečer i po noći, pa ujutro manje... u ponedjeljak vadim betu. Danas mi je 10.dnt. Choragon 1500 sam uzela prije 5 dana. Zadnji put sam procurila 8 dana nakon choragona, to bi sada bilo u ponedjeljak.
andream, pa ti bez pauze :-) i to je najbolje!
anaea, taca ti je sve rekla za kavu. Mi samo čekamo da nam Mare zakaže sljedeći termin :-)
aurora, jel ti dao dr choragon ili to sama daješ? A za simptome - ne opterećuj se, pls, vjeruj da su isti simptomi i za M i za T (ajde da bar to mogu pisati iz iskustva).
Andream, to sam si ja sama propisala :-):oops: (sklona sam takvim stvarima)
ma neka, pa mi već znamo skoro ko i oni :-)
andream pa ti fakat ne gubiš vrijeme
AB sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
sara38 bravo za tvoje folikuliće :klap:
anaea :love2: već će ti se ukazati pravo rješenje, a što se psihoterapije tiče: ja koristim i stručnu i vršnjačku (kavice dođu kao grupe za samopomoć) i obje mi jako koriste (moja terapeutica je rekla da bi za rode učinila nešto besplatno, ako si zainteresirana pošalji pp pa ćemo je kontaktirat)
Ma koje curenje...... AuroraB za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:!
Andream bravo za nove akcije, ma treba svašta probat :klap:.
Za tajanstvenu neforumašicu i njen odlazak u Prag~~~~~~~~~~~~:heart: (u ovo adventsko vrijeme baš joj zavidim na Pragu)
Anaea što prije na kavicu i vratit ćeš se preporođena. Moja subotnja kavica sa mojim rječankama je bila pravi melem.
Svim ostalim curama šaljem puno :heart:!