hvala na odgovoru
nekako sam bila mirna do danas, a sada :-(
draga chiara čestitam od :heart:
Printable View
hvala na odgovoru
nekako sam bila mirna do danas, a sada :-(
draga chiara čestitam od :heart:
joj ne zelim te plasiti ali tako je i moja muka pocela!
evo danas nije bilo druge nego su mi radili punkciju te vode iz trbusnje supljine i izvadili skoro 2 litre.
al sad mi je kao malo bolje,mada mi nije trbuh puno splasnuo.al rekli su mi da mi je beta jucer 9dnt bila 194!!!!!!!!
Ivanova beta je prekrasna!:-D:-D
vjerujem da se uz takvu betu lakše podnose ove peripetije sa HS...
ivanova, imaš pp
[QUOTE=zedra;1772114]ivanova, imaš pp[/QUOTE
i ti:yes:
hvala ti patek moj i ne odustaj!!!:love2:
Draga moja Ivanova, javljaj nam se da znamo kako si i koliko vas je!
ja, naravno navijam za dvojke ;-)
želim vam da sve bude u najboljem redu i da uživate u zasluženoj srećici!
šaljem ti veliki :kiss:
ivanova ja se nadam da neću doći u HS (iako HS=trudnoća...).
srećom još uvijek uspijevam višak tekućine pomokriti i i dalje puno pijem (nadam se) i vjerujem da će mi to koristiti, a trbuh tj donje trbušnjake osjećam nakon što sam malo duže na nogama (sat-dva). kad ležim mi se čini da sam oK :)
U kojoj bolnici si završila?
Ma to bu ti sve OK, beta ti je super, drš se, nadam se da će ti brzo prestati bolovi!
u petrovoj. meni ne daju puno piti bas zato sto mi se sve zadrzava. jucer su mi osim te punkcije dali i inekciju za izmokravanje. betu ponavljam tek u pon. do tad lezim i do wc-a,ne mogu se uopce uspraviti dok hodam. als vi kazu da ce to sve biti ok,jedva cekam da prođe.
Curice, samo da vas pozdravim.
Uživajte u zimskoj idili i mazite bušice.
Betalicama želim puno sreće i nek nas razvesele velikim brojčicama!
:kiss:
9dnt5d
danas su me opet počeli boliti jajnici...grr...točno kak je doktorica predvidjela da će se napuniti s krvi
odustajem od bilo kakvih šetajućih egzibicija i vraćam se u horizontalu, kad ležim mi je OK
drage moje nisam vas zaboravila...nego sam napokon išla kući...pa sam bila u gužvi zadnja dva dana...
sada sam mirna jer moja beta 10dnt iznosi visokih 479,60.....sada mogu reći da vjerujem da sam trudna...
svim ostalim čekalicama jako držim fige i želim svu sreću...
a ovima koje nisu uspjele želim da se drže napune energijom i u nove pobjede...
ja se super osjećam ono brljavljene je prestalo napokon još jučer...ali mučninu imam već dva dana po cijeli dan čak i ponoći me probudi ali ne povraćam nego me tako mući...ma slatke su to muke proći će....sada jedva čekam prvi ultrazvuk da vidim jel kuca jedno ili dva mamina srca....
ajde cure javljajte bete...jedva čekam
p.s. kada se po pravilu ide na prvi ultrazvuk?
brine me temperatura 37 sa 5 i braon iscijedak koji je krenuo sinoc...
chiara :-D:-D:-D:-D
chiara ma bravo za prekrasnu betu:-D
to su sigurno:heart::heart:
chiara :-D:-D
Linalena žao mi je:love2:
Chiara čestitam na beti:klap:
Svim čekalicama želim velike lijepe trocifrene bete:-D:-D:-D
chiara, prekrasna beta!:-D:-D
jacaneca, držim fige za veliku betu!
curke,evo da si ja javim...nisam izdržala do pon...prijavljujem betu-126,2 10dnt....u pon ponavljam...
ostalim suborkama,čekalicama bete šaljem punoooo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.. ..
chiara u ponedjeljak ću :-)
mala bu čestitam, krasne bete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mala bu, prekrasna beta! :-D
od srca čestitam!
beta 10.dan od ET je 66,3 i dalje mi ide malo braonkasto i umesto utrogestan 3x2 vaginalno dobila sam da pijemutrogestan 4x2 oralno.
jacaneca, od srca čestitam!:-D
Gabi draga iako u zadnje vrijeme nisam često na forumu, iz prikrajka svaki dan pogledam dali ima veselih i ljepih vijesti kod tebe....šaljem ti puno puno ~~~~~~~~~~ za veliku betu :love2:
gabi25-držim fige za pon....malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~javi kako je prošlo....
Mala bu i jecaneca, čestitam Vam od srca! Prekjučer je krenuo jedan niz negativnih beta, pa su nas ove vaše jako obradovale!
Stavila bi Vas na odbrojavanje, na našu listu trudnica ali mi fale podaci o postupku (koji je to postupak i kakav, koji postupci su bili prije, gdje je postupak odrađen...)
Mala bu i jecaneca cestitam!!!
Danas 6dnt3d. Da budem iskrena osjecam se kao pred M vec dva dana. Neka tupa bol dole i tu i tamo me bocne desni jajnik s kojeg su mi skinuli 3js. I da mood swings naravno. Jedan trenutak sam super pozitivna drugi je vec kraj svijeta jer cu dobiti uskoro. I tako... up&down
Drzite se drage cure i zene ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Drage moje suborke, ja sam vam jučer dobila svoja 3 podstanara (ET 5 dan, zametak cc) beta nam je 30.12....novogodišnja!!!
Ne znam zašto ja uopće nemam nikakav osjećaj da su moji podstanari u pupici...jel se to nekome već događalo.....nisam valjda luda ... ovakva hladna...baš sama sebi idem na živce :-(
Chiara,Mala Bu,JacencaČESTITAM!!!!! Prekrasne bete!!
Iva Mia,nisi luda,ni hladna...sve je to normalno! Nisi na botun pa da se samo uključiš u novonastalo stanje...sve će to doći na svoje,ako se tvoje male mrvice ulove za mamicu,stići će osjećaji!!!
Drage cure, čestitke svim pozitivnim betama ! Nažalost ja moju nisam ni dočekala. Danas je došla "vještica". Osjećam ako ništa olakšanje jer me čekanje već izludilo...a isplakala sam se već prije nekoliko dana kada se pojavila velika bol u jajanicima i odmah sam pomislila da niti ovaj put nemam sreće. Sada malo odmora od 6.mjeseci, pa idemo dalje...
GIZMOS-ovo mi je 3.postupak-ICSI,SD,Dr. B....1.je bio IVF/ICSI u Petrovoj 9.mj.2008.-prokrvarila prije bete...2.IVF/ICSI na SD-u kod Dr.B-1.mj.2009.-uspješan,mamino zlato:)))))
legal alien-meni ti simptomi dobro zvuče....podrška~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
gabi25 za sutra--~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja moram nažalost prijaviti da se ovo moje brljanje nažalost pretvorilo u pravu M
ovo je prvi puta da se to dogodilo pod utrogeastanima, tako rano i
da nisam uopće dočekal betu
ali ovaj puta nismo uspjeli neki drugi puta se nadamo braci ili seki
svim novim trudnicama čestitke i mirnu trudnoću želim,
čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
prvim uzv ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tri podstanara, krasno! Meni su vratili dva, isto ništa nisam osjećala sve do prije neki dan...beta 22.12..pa ne znam jel to dobro ili loše...ništa ne brini, bar te ništa ne boli!
Svaka ti čast ako uspiješ ostati cool do bete!
Gaga76 i 2hope, žao mi je...:cry:
držite se cure :love2: