[QUOTE=kiara79;2114678]Tomek super..navijamo za sutra..
Loly, na oba jajnika su mi oko 14-15 mm...da, i nama je svejedno samo da bude....:zaljubljen:
Printable View
[QUOTE=kiara79;2114678]Tomek super..navijamo za sutra..
Loly, na oba jajnika su mi oko 14-15 mm...da, i nama je svejedno samo da bude....:zaljubljen:
Tomek sretno za sutra!
Mala bu krasni folikulići, sreeetno!!!
tomek sretno vam, da sutra budu lijepe vijesti ~~~~~
mala bu i loly nek vam folikulići lijepo rastu!!
meni danas 1dc, sutra počinjem s gonalom, a za tjedan dana kontrola
nek nam svima bude plodno i lijepo proljeće!!!!!!!!!!!!!! :klap:
Hvala.javim kolko je oplodjeno.
pozdrav, da li je netko možda zvao SD, ako imate informaciju da li su stigli lijekovi sa liste od prošle godine
svima sretno u postupcima ~~~~~~
Danas 8dc folikuli samo na desnom jajniku, njih par oko 11 mm, a na livom samo jedan od 9 mm, endometrij 6,6 mm.
Cure što vi mislite, čini mi se da su folikuli mogli biti i veći?!
20dc...folikulić na desom 10mm...Loly...znači možemo uzv napraviti i kod svog ginića ( mislim na folikulometriju) .. jer ja bi trebala gore sutra a nikako nemogu uskladiti s poslom :(
Evo zvali gore 5 kom zamrznuto,a za sad 2 oplodjene neznam jel to konacno ili se stigne jos koja oplodit?a u pet transfer
tomek super, super. sretno vam!!
ma Tomek to bu super-držim fige da se ugnijezde u petak!!!
mi u petak na punkciju...nek nam je svima sretan taj 13.-i PETAK!!!!;-)
i svima ostalima naravnoooo......:yes:
Žene, evo ja se upravo prijavila na ovaj forum i sve vas lijepo pozdravljam. Mislim da je ovo najbolje mjesto gdje mogu pitati nešto o dr. Baumanu. Trebala bih njemu na laparoskopiju zbog velike ciste (pa ćemo nakon toga vidjeti koje su mogućnosti za začeće). Ono što mene muči je da sam načula da on odlazi sa Sv. Duha i da će isključivo biti privatnik. Imate vi kakvih pobližih informacija? Nadam se da to nije istina...
tomek te dvije koje su se oplodile je i konačan rezultat,po još starom zakonu samo 3 js idu u oplodnju,zato su vam 5 nžalost zamrznuli..
sretno u petak svima ~~~~~~
dobrodošla mima32!
ne znam ima li itko kakvu konkretnu informaciju o tvom doktoru na SD, ali šuškanja se čuju stalno; prvo biologice sa SD u privatnike, sad dr. B, pa sve je moguće. nemam ti kaj pametnog reći osim čisto logičnog odgovora da ako odlazi postoji otkazni rok od najmanje mjesec dana (jedino ako nema godišnji za iskoristiti), pa se požuri i probaj to obaviti čim prije. u protivnom ti se možda stvarno može dogoditi da ćeš tražiti novog liječnika ili ići njemu privatno.
javi ako čuješ što novoga!
mima32 bok! Nažalost i mi smo tako nešto načuli i zapravo su sve glasnija šaputanja o odlasku dr.B. i biologica sa SD.... E sad, točnu i provjerenu informaciju mislim da nemamo...jedino da ga neka od vas koje ste kod njega trenutno u postupcima direktno pita...Citiraj:
Žene, evo ja se upravo prijavila na ovaj forum i sve vas lijepo pozdravljam. Mislim da je ovo najbolje mjesto gdje mogu pitati nešto o dr. Baumanu. Trebala bih njemu na laparoskopiju zbog velike ciste (pa ćemo nakon toga vidjeti koje su mogućnosti za začeće). Ono što mene muči je da sam načula da on odlazi sa Sv. Duha i da će isključivo biti privatnik. Imate vi kakvih pobližih informacija? Nadam se da to nije istina...
Cure,odlazi jedna biologica(S.V),a dr.B i druga biologica ne idu nikud.Dr.B je jedino srijedom u Beta plus.
Ja sam nedavno bila kod njega na dogovoru i sve smo se dogovorili za odraditi inseminacije 6 i 7 mjesec i ako nebude uspjeha onda IVF u 9 mjesecu i niti u jednom trenutku mi dr. B nije spominjao da ga neće biti tada, tako da mislim da za sada on ne odlazi isključivo u privatnike.
Ja sam neke preglede obavljala u Beti plus a neke u bolnici tako da mislim da odlazi da bi mi rekao tj. nebi planirali to sve da on ne ostaje na SD-u!
Pozdrav drage moje...danas sam bila gore...22 dc lijevo-mali fol. desno-13mm...moram kupiti brevactid5000 i dat si ga u subotu u 22..u pon. pregled pa ak je još tu ..punkcija....samo molim Boga da se taj folikulić zadrži ...:zbunj:
eto, onak, informativno... moj jajnik je ljenčina... nije mrdnuo od srijede, još smo na 11mm, i rekao mi dr. da dođem u pon., možda bude kaj od ovog drugog... mislim da u ponedjeljak idem bezveze gore, ali eto, kud sve, tuda i to...
Kleopatra pa naravno da će bit tu...držim fige za pon....sretno:-)
Mojoj prijateljici danas vratili osmostanični....beta za 12 dana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno Ani i neka nam ti bila trudnica
Evo mi bili danas gore ,dosli u 8 otisli u 12,stavili 2 komada nisu rekli kolko stanicni zena nije pitala,samo je reko doktor B da su se razvili vise nego su trebali za 3 dana,sad cekamo.
svima sretno i plodno
ja moram sljedeći tjedan gore po lijekove, valjda ću ih dobiti
Sretno Tomek i draga za prekrasnu betu~~~~~~~
Sretno vam Tomek. POgledajte na otpusnom pismu što piše pa ćete znati :-)
Sretno svima:-)
pise samo da su stavili 2 komada cc.cc
Jučer na folikulometriji dr.kaže da su folikuli malo narasli, endometrij 9, nastavljam s pikanjem do ponediljka tad opet gori, pa ćemo vidi što će biti, mada nisam baš previše optimistična.. :(
E baš me iznenadilo kako je dr. B grub, baš me bolilo kad me gledao na uzv, a inače nisam mimoza i sve je skupa trajalo čak minut ipo i bez puno objašnjenja :-x
a sta znaci to cc.cc koliki su kolko stanica ili kaj vec?
znaci to je odlicno?i to nakon 3 dana
MOLIM VAS BILO TKO ..TKO JE TRENUTNO AKTIVAN......danas mi je 24 dan ciklusa ... trebm u 22h dat si brevactid......al vidjela sam nesto crveno...neznam šta radim.....čekam s uloškom i ništa ..al kaj ak dođe.... dal da dam pikicu il ne...zovem gore bilo koga al ništa....:((((((((((((((((((( a ineče su mi ciklusi 40 dana...LUDIMMMM !!!!! A 22 SE BILŽI!!!!!!!
To je štoperica ali ona kaže da joj je 24. dan ciklusa i da ima neko krvarenje? Da čeka s uloškom?
Niš mi nije jasno
da nije zamijenila brevactid s decapeptylom?
zanemarite prethodni post - nisam skužila što je mare citirala na vrijeme.
kleopatra, ja sam shvatila da su ti duži ciklusi i da folikul ide polako (prirodnjak?), mi ti sad zaista ne možemo ništa drugo reći nego da napraviš ono što ti je dr rekao-da ide štoperica, u najgorem slučaju-folikul može pobjeći prije punkcije, a možda je cista pukla, ne možemo sad nagađati od čega je crveno (ipak je prerano za mengu, al ni to ne možemo znat)
joj mare sorry ni ja nisam dobro čitala što si citirala, sve radim na brzinu
kleopatra, ja mislim da si svakako trebaš dati brevactid a u ponedjeljak ćeš vidjeti što i kako