Ja bila prije 2 tj pa me narucili opet za 2 jer treba izmjeriti NN a kako Kasum ponedeljkom ima ambulantu taman Bozic pada pa su me zato narucili tj ranije
curke moje znate kaj cu ja vama reci Najbitnije da smo mi docekale nas plusić i malo tika taka na UZV sve drugo bu bilo ok Mene s vremena na vrijeme panika ulovi bezveze ali trudim se to oterati od sebe8-)
Ja sma kilazu dobila i to dosad sigurno 3 kg ali to mi je zato jer sam 90% doma na trosjedu pred tv-om Imam neku astmu alergiju i od toga jako kasljem na promjene temperature Cim sam van hropcem jer mi sve iz sinusa curi i to me sili na kasalj a kako se od tog jako naprezem idem smao po nuzno van Malo izadem na balkon malo otvorim vrata ali nekrecem se puno pa se kile samo ljepe a fala Bogu mucnina nema 2 puta sam samo dosad ispovracala i to samo jer sam se toliko natrpala da je zgaravica proradila i kad je sve krenulo iz mene van bome je letilo na sve strane :lol:
Ja sma isla jednom i privatno na UZV jer mi dr nije htio reci za srce nego me ismijao i napravio glupom pa sma ja citala s trudnicke knjizice kaj je napisao i curke su mi tu rekle kaj znaci to kaj je napisao