Peony curica :-D čestitam!!! Jeste i htjeli curicu baš?
Joj ja isto jedva čekam saznati, možda na sljedećem pregledu:mrgreen:
Printable View
Peony curica :-D čestitam!!! Jeste i htjeli curicu baš?
Joj ja isto jedva čekam saznati, možda na sljedećem pregledu:mrgreen:
Da, baš smo priželjkivali curu iako smo bili uvjereni da je dečko jer je na zadnjem pregledu ta tzv. spolna kvržica meni izgledala kao da previše strši da bi bila cura. Ali danas kaže dr. nema miša, samo tri crtice.
peony čestitke na curki,jako mi je drago što vam se želja ispunila! da ja sam ti evo u finišu i meni je prebrzo vrijeme prošlo i baš če mi falit moj trbuščić!
aria05 baš lijepe riječi buduće seke! :zaljubljen:
Peony :-D čestitam na curi!!! Zar nije prekrasan osjećaj saznati spol? Ja od uzbuđenjam nisam spavala čitavu noć i ranom zorom sam otišla u prvi shopping za svog mališana! Bilo mi je sve to emotivnije od plusa i svih beta.
P.s. mi i dalje tražimo snahu :cekam:
Peony ajme cura super,čestitam!!!!!!!!!!:-D
i moj frajer je još uvijek slobodan!:-)
Hej okruglice moje!
Lulu-mama sve će biti super sa tvojim malcem, vidjet ćeš! I mene već polako bole leđa (trtični dio) samo što ja imam zabranu vježbanja pa me sve strah kako će to izgledati kad buša bude sve veća i veća...
Muma pa ti i Lulu ćete za nekoliko dana u 3. tromjesečje,a kako vrijeme leti jaaaako će brzo i Božić! I deff potpisujem tvoj plan poroda, prirodan bez lijekova, bez epiziotomije i da što kraće traje :mrgreen:
Peony prvo bravo za uredne nalaze a onda čestitam na curki :zaljubljen: bilo je i vrijeme da moja princeza uz tolike frajere dobije napokon žensko pojačanje :-D A što se pokreta bebice tiče, ništ ne brini, i ja sam kao i Muma svoju kasnije počela osjećati jer mi je posteljica sprijeda ( mislim da sam ju prvi put osjetila sa 18tt, ali onako lagano, oko 20tt su počeli intenzivniji udarci )
Aria05 bravo za anomaly scan! Rastopila sam se na reakciju tvoje kćerkice, zlato malo...
Tina još maaaaalo i evo mog zeta :-D moram ti priznati da sam baš uzbuđena zbog tebe, ko da je jučer bilo kad si otvorila odbrojavanje a sad za mj dana stiže mali frajer!
Ginger i vama bravo za anomaly scan i čestitam na još jednoj curki
Mi smo jučer bili na kontroli, frajerica je po uzv još par dana veća al inače je sve savršeno sa njom, ja sam hdb zatvorena jedino me i dalje muče te glupe BH kontrakcije pa moram mirovati, a ja bi najradije lunjala po dučanima i kupovala dječju robicu i svu popratnu opremu... no nema veze, sve za moje malo zlato!
Moja curka i ja vama i vašim bebicama šaljemo :*
Mucica jel imaš ti kontrakcije i dok ležiš? Mene muči kaj ne mirujem baš, više manje funkcioniram po starom, ali između poslova odmorim dupence na kauču pred laptopom (vidi se, ne? :-)). Razlog je baš taj jer imam kontrakcije u bilo kojem položaju i tijekom bilo koje (ne)aktivnosti. Pa si mislim čemu biti prikovan za krevet ako ih svejedno imam. :unsure:
Muma i kod mene ti je tako, imam ih bilo da ležim ili nešto radim :facepalm: Ni sama ne znam kaj da si mislim, ja bi voljela biti puno aktivnija al opet me s druge strane strah da se ne počnem otvarati... a stvarno nebi voljela ležati u bolnici na tokolizi :nope: za sad laganini polako obavljam kućanske poslove, ''izlaske'' sam svela na minimum (možda sam kroz cijelu trudnoću do sad bila na par kava i u nekoliko brzinskih šopinga) i u međuvremenu odmaram na kauču...
Sljedeći tj imam opet kontrolu pa ću ga malo detaljnije izgnjaviti sa pitanjima oko svega toga ( samo si moram zapisati sve što ga želim pitati jer kad dođem k njemu na više od pola toga što me zanima zaboravim :drama: )
Tući ću se iza srijede ako treba :cekam:
Tko bi ga znao, možda na kraju krajeva mi koje puno znamo o svemu tome pridajemo više pažnje tim ''sitnicama'' za koje neke druge žene recimo ni ne znaju da postoje... Moja frendica koja je prije 6 mj rodila (carski prije termina jer je mala bila na zadak) nije do nedavno dok joj ja nisam objasnila ni znala za BH kontrakcije, kroz cijelu trudnoću veli nije osjetila ni jednu iako ih je sigurno imala samo što ih nije znala prepoznati niti je znala što se sve može desiti uslijed pretjeranih kontrakcija... tako da koji puta je možda i blaženo to neznanje... a ne kao ja koja pušem i na hladno :psiholog:
Apsolutno potpisujem, blaženo neznanje! Kaj mogu očekivati od svoje ginekologice ako joj dolaze trudnice koje pojma nemaju i "osjećaju se super" i onda dođem ja i kažem "imam kontrakcije"...ona zna da ih vjerojatno imaju i te "neznalice" ali onda ispada da ih ja imam na stotu ako sam joj sama rekla da ih imam...pa ćemo odmah mirovanje, duphastoni i spominjanje tokolize....
Al ste se raspisale...
Ja ne stign bas, curke mi doma, starija malo bubana
Peony cestitam na curki
Aria seka je premedena :-)
Muma ???? mislim ono? trazis? Pih...
Neznanje - ne znam, mene to zivcira... Kak nekog moze ne zanimati kaj se dogadja s tim malim bicem...u moru dostupnih informacija...
OK, mi nekad pretjerujemo pa nas onda sve brine, al da nis ne znas - to ne kuzim...
Kaj Ginger sklapamo ugovor za "cuju u vujtiću"? :lol:
Aria, bas prekrasna reakcija! Eto...i klinci su ushiceni sto ce dobiti bracu ili seku. Bas lijepo!
Peony, cestitke na curki. Vec sam se zabrinula za brojcano stanje musketira na forumu :-)
Sta bi to trebalo osamutiti? Hm...ja sam mislila da je smisao O2 da oksigenacija koja onda pozitivno djeluje na misice, kontrakcije...
Tu kod nas se moze unajmiti i TENS masina (za ublazavanje boli elektricnim nervnim stimulacijama), ali koliko sam citala istrazivanja nije dokazana ucinkovitost. Iako, ne moze stetitit.
Hvala, curke!
Muma, apsolutno si u pravu, ovo mi je bilo najveće uzbuđenje dosad. Imam potrebu hodati po ulici i svima govoriti: čekam curicu!:mrgreen: (ali suzdržavam se zasad). Što se tiče zeta, jarac i ribica su par iz snova ;-) (MM i ja). Jel Željkica i Lulu isto čekaju jarčiće ili strijelčiće? Hmm, puno je kandidata!
Strijelci su do 20.12, a jarci odmah iza njih do 20.01.:-)
moj frajer će bit strijelac , termin mi je 11.12.
Večer svima :-*
Puno ste pisale, nisam sve pohvatala :-)
Da, cura je baš divno reagirala, sad svako malo spominje bebu :zaljubljen:
Vidim pišete o kontrakcijama, ja ih isto već imam, što je stvarno prerano, ginica ih je primjetila i prije mene na UZV.
Zbog toga mi je ostavila utrogestane i rekla je nakon slijedećeg pregleda ćemo još dodati magnezij, a što se posla tiče, izgleda da ću ranije na porodiljni.
Nema veze, sve za mrvicu.
Ovo mi je tako poznato. :heart:
Sjećam se kada sam saznala za svoju curku da je cura, stala sam u dućanu na odjel s igračkama i naglas rekla "Cijeli život će mi biti ispunjen šljokicama, barbikama i rozom bojom" - ko luđak neki sama sa sobom :lol:
Baš mi je drago zbog tebe :-)
Ja kad sam saznala da je moje zlato curka nisam mogla suzdržati se a da ne velim svima ( makar me je mm sputavao jer je on bio uvjeren da će joj do sljedećeg uzv narasti piša :lol: )
A o dućanima da ne pričam, rastopim se od samog pogleda na sve te prekrasne haljinice, roze bodiće...
Peony uživaj i javi nam za kojeg zeta si se odlučila ;)
Mucica da,da tvoj zet uskoro stiže,još malo pa čemo dogovarati detalje oko upoznavanja,pa onda svadbe :lol: puse!
Peony obavezno javi za kojeg zeta si se odlučila :mrgreen:
Hmm, trebala bih vidjeti neke konkretne ponude prije odluke :alexis:
Ovaj Mumin kraj mi se dosta sviđa, a dosad nisam imala puno veze s njim. Belgija doduše isto zvuči primamljivo, a obzirom da su mi korijeni 100% dalmatinski moram reći ''nima Splita do Splita...'' U težim sam nedoumicama...
Awwwwwww, e onda će tatica naučiti sina kak se ganjaju i zavode cukre iz susjedstva :mrgreen:
A mi se zezamo da već znamo kak će nam bebo izgledati - oboje imamo plave oči, duuuuge trepavice i tamnu kosu (osmi kaj sam ja morala promijeniti boju kose na plavo da imam čime opravdati svoje gluposti, hahahahaha). Pa ako mami odgovaraju karakteristike za zeta :pivo: Ako slučajno ne ispadne tako, morat ćemo kod stričeka A. na VV da vidimo gdje je zapelo :voodoo:
Evo Peony, onda pravac u upoznavanje Belgije...
Hahaha, a jeste lude!
Ja neću svog udavat. Bojim se da bi utjecaj ranih iskustava mogao utjecati na doživljaj djeteta koji je spol :-) naime, samo imamo rozastu odjeću poklonjeno od raznih prijatelja koji svi imaju curice.
Sad se nadamo da će nam jedan mali James dati nešto ”muško”. Hahaha!
Kad je već borba oko neviste eto i mene :lol: , ja isto imam plave oči i smeđu ricastu kosu tako da se nadamo i da će mali bit čupko!:-) a šta se tiče one nima Splita do Splita....evo još sam u japankama i kratkim rukavima toplo je kod nas je još lito......
E cure moje, opet ste se uljenile :lol:
Peony I onda, jesi odlučila??? ;)
Evo da se malo pohvalimo, mi danas bili na uzv i sve je savršeno, ja ''zabetonirana'' a carica i dalje malo naprednija ( veli mm da će bit visoka na njega ) i ima oko 750-800 grama :-D kontrolu imamo za 2 tjedna a ja već sad jedva čekam da ju opet vidim ( ako kad se rodi nastavi sa takvim akrobacijama kakve izvađa sad u maminoj buši jao ga se nama :lool: )
:*
mucica kažeš akrobacije,tak je i moj svašta izvodio i to mi je bilo presmješno za gledat,jednom sam se skupa sa doktorom smijala kad je štucao,miš moj mali!
cure di ste???
mi smo sutra na pregledu i jedva čekam da vidim kaj če mi reči,jel mi se moj cerviks smekšal i skratil od zadnji puta??? a najviše me zanima kaj če mi reči zbot toga kaj je miš okrenut na zadak,kaj me čeka,carski ili???
ali kaj bude,bude glavno da je mali dobro!
javim se sutra!
Tina29 jedva čekam da nam sutra javiš lijepe vijesti :-D :*
Mucica, prekrasne vijesti! Sad se lakše diše :-)
Sutra čekamo izvješća od ostalih cura
Mucica :-D za curu!
i ja se pitam di su nam je Peony i mlada nestale?
Tu smo!!!!
Ja sam unazad mjesec dana odlučila malo raditi, tako da sam tijekom dana većinom na poslu otkud ne volim pisati, a i tu nemam smajliće i boldanje na kompu pa si djelujem preozbiljno. Ostatak vremena se većinom bavim majstorima i pločicama, obzirom da selimo u novi stan. Otud malo manje postova.
Željkice, prodano!! Plave oči su odnijele pobjedu u fotofinišu. Doduše, neki dan sam MM u šali rekla da imamo zeta, pogledao me onim pogledom ''jesi luda, neće ona van do 30-te''. Možda odemo u mormone.
Moram prijaviti da sam osjetila bebu (barem mislim da je to to) prije neki dan i jutros opet, ali tek kad sam skroooz mirna i ležim na leđima.
Mucica, bravo za curu!!
Tina, javi kako je bilo!
Ostalima i vašim okruglicama, big kiss!!
znači dobili smo još jedan par :-D,mala peony i mali od željkice,moram tak kad djete još nema ime pa nema smisla da ga ja imenujem :-)
cure javljam da idem u pon.u bolnicu pod nadzor i čekam carski,jer je on okrenut,ja preuska i sitna a i dokici se čini da je on veči nego je procjenjen na zadnjem uzv,pa eto tako ona odlučila i ja sretna bar neču brinut oko trudova i da me čopi doma pa da bude prekasno za caski,sad imam vikend za još neke pripreme i onda vam se sa novim vijestima javim iz bolnice.....................držite mi fige!!!!
svima big,big kiss!
peony vidim da se baviš majstorima i ja sam do nedavno,preuređivali kupaonu i jedva sam dočekala da bude gotovo jer sam bila luda več!!! sretno sa majstorima i useljenjem!
tina29 ne mogu vjerovati da si već u finishu, i da ćeš se uskoro maziti!!! Nema veze za carski, i bolje da se ne pokušavaš mučiti nakon svega što si rekla. Ajme jedva čekam da nam javiš sretnu vijest! Uh što vrijeme leti...
muma je vrijeme leti i ja sam sad tolko uzbuđena da ti nemrem opisati a uopče ne znam kad bi me mogli porodit,mislim da neču čekati termin po nekoj logici a ko zna uopče kad planiraju,ranije sigurno ali kad??? sad se psihički pripremam i uopče nisam pametna za anesteziju dal opča dal spinalna, kaže mi frendica kojoj je šogi babica da je opča bolja pa sad budi pametan!
Željkice čestitam, dobila si snajku :-D
Peony mm je imao identičnu reakciju kad sam mu priopčila da imamo zeta :lol: I vjerujem da si to osjetila svoju malu ribicu, tako je i meni bilo u početku, osjećala sam je samo kad sam bila skroz mirna i skoncentrirana na nju! Ubrzo ćete se vi družiti na veliko!
Tina29 znači to je to, moj zet se ipak odlučio ne okrenuti... ali dobro, nije ni carski ništa strašno (moja frendica je svoju curku isto tako nedavno rodila carskim rezom jer je malena bila na guzu okrenuta i bolje tako jer u suprotnom bi se obje namučile a pitanje je dal na kraju ipak nebi završila na carskom ) važno da ste nam vas dvoje pod nadzorom i da sve prođe u najboljem redu :yes: jooooj kak sam sad uzbuđena zbog vas, ima da me redovito izvještavaš tako da budem u toku jer ipak nije da ti se svaki dan rađa zet :mrgreen: Sretno draga :*
a sad da vas počastim ne dobiva se nevjesta svaki dan :pivo: bila je ovo tjesna borba :-) obećajem bit ću dobra svekrva :mrgreen:
ajme tina baš je vrime proletilo baš me je sad neko uzbuđenje uvatilo,šta će tek bit kad ja odem!