Renchy čestitam ti trudna tri mjeseca :-opa kako nisi prije posumnjala?
Printable View
Renchy čestitam ti trudna tri mjeseca :-opa kako nisi prije posumnjala?
Čestitam!! Baš lijepe vijesti danas... :)
Čestitam cure...ovo su predivne vijesti !!!!!
Čestitam cure...ovo su predivne vijesti !!!!!
Bebu sam izgubila u 5mj trudnoce pocetkom prosle godine,zatim mi se otac razbolio i umro u 10mj pa mala trudnoca koja je na samom pocetku otisla i od svih tih stresova i sokova ciklusi su se poremetili i mislila sam da je to i ovaj put.Nadam se da je sve bolno sad iza mene jer sama sam rekla sebi da ova 2013g mora biti bolja,a 2012 ne ponovila se.Niti na kraj pameti mi nije bilo da sam trudna,tek kad se trbuscic poceo nazirati,posumnjala sam.I eto...iznenadila nas je sve.Nadam se samo da ce sve dobro proci.Curke hvala na cestitkama,izgleda neka plodnost se siri i zrakom pa evo i priroda nam se budi visibabama i jaglacima vec.
Čestitam cure,prelijepe vijesti!!! :-D :-D
Hvala cure i dečko :-)
Još da lijepo naraste do utorka....
Želim svim hrabricama da nastave ovaj lijepi niz :-)
Aaaaa, kako lijepe vijesti danas :-D!!
Bubimitka, tina_julija, renchy, iskrene čestitke :-D :-D :-D, i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uredne trudnoće do kraja!!!
renchy prekrasno :-D čestitam i neka sve prođe ovoga puta savršeno! :kiss:
renchy, evo već se okrenulo na bolje, šaljem puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da te sreća prati do kraja kao i bubimitki i tini_juliji
renchy čestitam od srca i neka te sreća prati do kraja!!!!!!!!!!!!!!!!!!baš lijepo!!
Volim vas puno,bas ste drage,hvala na vibricama i ja se nadam da ce ovaj put bit sve ok,ma mora ovaj put imam vas ovdje:klap::klap::klap::klap:
renchy prekrasno!!!!! Čestitke od :heart: to se zove iznenađenje!!!!! Da sve bude školski do kraja!!!!!!
bubimitka navratila sam samo da tebi od srca cestitam! naravno i svim drugi curama koje su trudne a ostalima puuuuno srece za dalje
Hvala J&D, baš sam mislila ovih dana na tebe... Ne javljaš se.. Kako ste ti i bebica? Kad je termin?
Čestitam cure od :heart:
Čeeestiiiiitaaaaammm Bubimitka , tina_julija , renchy !!!!!!!!! Prekrasne vijesti !!!!!!!!!!!!! :sing::dancingfever:
cure, još jednom, hvala na :love2:
tina julija, bubimitka čestitam na betama :-D
renchy kakva divna vijest..
~~~~~~~~~~~~~ za još takvih lijepih vijesti!!!
mi idemo u sekundarni odmah sa sljedećim ciklusom tako da :-D
još malo kolektivnih ~~~~~~~~~~~~~~~ za šta treba!!!
čekalicama i pikalicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Proljeće je stvarno počelo na najljepši mogući način i neka nastavi tako! Čestitke cure stvarno prekrasne vijesti!!!!
Jučer sam dobila protokol i krećem za 6-7 dana po treću sreću
Pa dobro smo jako sam bila bolesna i prehladena i nista mi nije moglo pomoci i svi doktori su samo prali ruke!
Međutim naš dr L se nije predavao, zvao me po 30 puta dnevno cak i po noci, ja se bas iznenadila, i evo sad smo odlicno!!! Termin je 3.7. Ona super napreduje.... I hvala bogu nije ostavila ta boleština posljedice na nju! Kad ti imas kontrolu.... Cekate srceko jelda?
Čestitke tina_julija bubimitka i renchy!!! Lijepo je počeo ožujak pa ~~~~~~~~~~ nek tako i nastavi!
Pitanje jedno: koliko dana nakon prestanka utrica vam je stigla M? Meni je prošlo više od 3 d i još ništa. Betu ponavljam u pon. da vidimo jel sasvim pala i sad već malo brinem.
Piki, nakon utrića dobim m većinom 3 dan, ali jednom je bilo i za 9 dana!
Piki, meni je m stigla 5 dana nakon prestanka s utricima.
Ok, hvala cure! Znači nije neobično što je još nema. Sad nakon dugo vremena jedva čekam da dođe da konačno završi ovaj pokušaj.
Piki ja sam jedan put procurila pod utrićima, a drugi put odma dan nakon prestanka uzimanja utrića, sve je individualno.
Meni danas bila prva folikulometrija, kaže dr. je stanje ok, moglo je i bolje, ali tek je 5 dc, pa ćemo vidit što će biti u ponediljak!
Ovo sunceko zbilja pozitivno utjeceee.....cureeee cestitammmmm....:-D :-D :-D :-D
Cestitam cure :-D
Piki i meni je poceo ciklus tek 4 dan od prekida utrogestana. Normalno je da pocne kasnije zbog biohemijske :*
ja sam ju dobila dva puta istom mjesecu!
Piki jel stigla M? Ja isto dobijem nakon 3 dana...
Evo stigla danas, 4 d od utrića. Odmah se lakše diše:-)
Predivan je sunčani dan,
za sve koji se nisu razbudili jedna kavica,
sve cure koje čekaju bete, postupke, u postupku su puno ~~~~~~~~~~~~
Proljetni dani su lijepo počeli pa da tako i nastave:-)
Tina_Julija čekamo veliku betu ˘~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
jutro curice... ja danas počinjem s Gonalima... jel netko koristio Gonal u penu? Imam pitanjce, kad narihtam jednom na 3 gonala (225 jed.) da li onda moram svaki dan ponovno sve raditi ili se samo pikam svaki dan (da ništa ne mijenjam).... Čitala uputstva i mislim da sam dobro skužila, ali bolje da pitam....
Čestitke curke na lijepim betama :-D proljeće nam je lijepo počelo