Sejla , bravo !!! Cestitam :-D :-*
Printable View
Sejla , bravo !!! Cestitam :-D :-*
Sejla čestitam :bouncing:, bravooooooo
Koji ti je to dan PT, dosta jaki + da nisu blizanci :mrgreen:
Meni je 10 DPT bio dosta jaki + i kad sam radila onaj Clearblue on je procjenio trodnoću za tjedan dana više nego što je bila, razlog dvije bebice :heart:
Sejla čestitam!
Kia, evo dok se Sejla ne javi-mislim da nisu blizanci jer je Sejla imala tranfer jednog embrija (blastice) :-)
(mislim, na onu mogućnost diobe blastice i jednojajčane blizance ne računamo)
Cure, sretno svima! ~~~~~~~~~~
Radila sam test na 10dnt, ko i prvi put, a i s Emom mi je bila jako rano ogromna beta (13dnt 2401).
hej.
Sejla cestitam!!! I ja jutros vadila betu i sad čekamo... Još nekoliko sati...
bubekica lijepo te čitati, ljubi curku :kiss:
elvi, koja će veću :lol: tko zna, ak si isto vadila u petrovoj možda smo se i vidjele a da ni ne znamo :-) ja sam tamo bila od negdje 7.15-7.45.
Sretnoooooo!!!!
Hej, možda jesmo :)
Ja sam bila od 6,50 do 7,25
Vjerojatno u porolazu. Žurila sam na posao.
Cure sretno i s vama isčekujemo vijesti :klap:
Elvi i Sejla znam da je jednoj od vas vraćen samo jedan embrij ali sam zaboravila kojoj, sve ste nekako radile paralelno pa eto malo mi se zbrkalo :-P
Sretno i čekamo
Sejla ,čestitam na lijepom plusu :)
Cure ,držim fige ga visoke bete danas..
Kod mene nažalost opet negativna beta :( ,to nam je 6. postupak donacije j.s..
Više nemam snage ni riječi..:(
nina:love2::love2:
Nažalost kod mene negativna beta. :cry:
Moram se malo sredit u glavi pa idemo dalje...
Inesz,u svezi genetskog testiranja u PFC je precizirana samo cistična fibroza ,evo točno kako piše:
- Normalno genetsko testiranje (bez pojave naslednih bolesti, normalan broj kromosoma - kariotip i odsutnost mutacije gena za cističnu fibrozu
elvi , nina977 žao mi je :-(
Elvi i nina, žao mi je jako :cry: baš sam se iskreno nadala da ćemo se zajedno veseliti i pratiti....grlim :love2:
Moja beta je 11 dnt 628 :heart:
Elvi i Nina jako mi je žao :love2: Nažalost svi znamo koliko neuspjeh boli, držite se.
Odtugujte, ali ne odustajte, glave gore i u nove pobjede :ghug:
Sejla tebi veeeelike čestitke :heart:
Elvi i Nina, nema tu nekih pametnih rijeci. Uhvatite svoje muske i skupa to isplacite i kad se skockate, idemo opet do Ceske. I nama ce jednom plusic uljepsati dan <3
Elvi i Nina... :cry: Cure, glavu gore, nije gotovo, progutat knedlu i polako ponovo... :ghug:
Meni danas kreće stimulacija i putujemo u ponedjeljak. Bože, strah me se nadati... :-|
Pozdrav cure.. ja sam nova ovdje..i imam brdo pitanja... :-) kao prvo čestitke Sejla... <3 pa ovako ja sam 91godiste sve ok, budući suprug 82godiste azospermija.. mi smo se nakon 2,5 god odlucili na donaciju spermija u češkoj.. pa jel ima neka od vas da je prosla taj postupak..pa da nam veli kolike troškove očekivati (ljekovi,put,smjestaj) znamo da je sam postupak 3000€ sad smo trenutno u fazi prikupljanja nalaza koji nam još nedostaju.. svaki savjet dobro dode.. hvala cure.. divne ste... :-)
Sejla cestitke od srca ! :heart::heart:
Nina i Elvi zao mi je, ne odustajte !
pozdrav, ja sam nova ovdje.. suprug i ja radimo na bebi 2,5 god.. nažalost bezuspješno.. ja sam 91 godište i sve uredno, a kod supruga 82 godište azospermija.. pa smo se nas dvoje odlučili na postupak potpomognute oplodnje sa doniranim spermijima.. pa ovak imam par pitanja možda budu bezvezna, ali svaki savjet je dobro došao....:) kao prvo sejla čestitam na plusiću.. <3 kolika svota novaca cca nam je potrebna za (ljekove, smještaj, put) znamo da je cijena samog postupka 3000 eura.. da li je netko od vas bio na takvoj vrsti postupaka, kakva su iskustva, kaj očekivati....? koji smještaj je najprihvatljiviji? planiramo ići autom....:heart:
Hvala vam cure na podršci :)
Sejla,sretno dalje..
Svim curama također od srca želim uspjeh u narednim postupcima:)
Ja se pokusavam pridruzit ali sam nova i jedva mi objavljuju postove.. :(
Za par dana i ja krecem sa probnom stimulacijom jer vec 3 god. nemam stvari a u Prag smo naruceni 10 08 na Fet. Evo svim cekalicama i onima koje tek idu u postupke zelim puuuuuuno srece i bar jednu bebicu u busi
Sejla,imas pp :)
Hej cure evo ja sam danas pocela sa estrofemom 3×1 za probni ciklus... :D
Poslano sa mog LG-H500 koristeći Tapatalk
Cureeee mojeee, ubit cete me što se nisam javljala, ali nisam stigla... jako malo sam bila u Hrv, jer mi se svasta događalo privatno, a mob mi zabušavao i izbacivao me kad god bi htjela piasti na forumu.... isto mi se dogodilo i jucer kad sam preko laptopa natipkala kimetarsku poruku...pa sam izgubila vzivce i nije mi se dalo tipkat hihihiheheheh
Pa Sejla, cestitam ženo draga!!!! presretna sam zbog tebe i ovih predivnih vijesti! blago tebi!! :-D
Mala88, Elvi i Pina, jako mi je zao...svi suosjecamo s vama i uz vas smo... znam da je tesko, ali nesmijete se dati. Skulirati se i sve ispočetka...
Nadice i Kia, jako je lijepo cuti da napredujete i da uzivate napokon u vašem vremenu...prekrasno...nadam se da ce svima doci to vrijeme i to što prije...
Ja sam dobro, Rominka vam je prenijela moje lijepe vijesti :-* Hvala draga
PGD je od 9 embrija koji su otisli na analizu pokazao dva potpuno zdrava i dva sa balansiranim translokacijama, a ostalih 5 loši... Odlucili smo zamrznuti ova dva sa translokacijama jer su oni zapravo zdravi, samo su nosoci (poput mene)...a ova dva zdrava sam jucer imala transfer :-) drzite fige da uspije!
Rekao mi je da betu radim tek 18.7. što mi je fuuul kasno, pa ne znam kako cu izdrzati hihihi mogl bi se piskiti ranije heheheheh
isto mi dao Ultragestan i dalje da pijem 3x2, Estrofe 3x1 i Prednison 1/2x1...obavezno...
Muz i ja samo si dali oduska pa ostali jos u pragu nakon transfera sve do sutra.... ovdje je bas predivno, dan jejaaaako dug, do 22.30, vrijeme je toplo, a nije prvruce i uzivamo ;-)
Ja se malo bojim previse hodati tako da cak dosta i lezim... ne znam kakva je praksa inace poslije tog transfera..Znam da se ne smijemo saginjati, čučati i naprezati, ali u nekom normalnim kolicinama hodanje pretpostavljam da je u redu?
Eto cure moje, drago mi je bilo vas citati..vjerovala sam u ovaj lipanju u Pragu, sve ste krenule sa lijepim vijestima..žao mi je što nije za sve završilo u najboljem redu, ali moramo se i dalje truditi... Mislim da pripremam lagano i sebe na pvaj nacin jer nikako ne zelim da se previse opustim i povjerujem da bi moglo biti dobro, bas da se ne razočaram...a negdje duboko u meni misli da ce sve biti u redu....
Rominka, kako si ti? Krenula si sa nalazima vidim? Kako se osjecas, jel se sitinjaca imalo normalizirala?
pusu veliku vam šaljem svima :-*
Zar se toliko nismo cule da si vec i transfer stigla obaviti :) uziiiiivajjjjteeeee a o svemu ostalom cemo po povratku.
Ana bravo, predobre vijesti. Uzivaj u Pragu malo i za nas. Ja sam se poslije transfera dosta kretala. Prvi put sam mirovala i bila je biokemijska, drugi put malo mirovala malo setala i mija cura, a Ovaj put kad su blizanci isli smo u Zoo vrt sa malom i cijeli dan bili na nogama, tako da ti je sve to relativno. Dr mi je ovaj put reko ponasajte se jako vam pase.
... i da vam otkrijem tajnu, kod mene dolaze cura i decko :-) sretna sam, ono sto je najbitnije je da ih je dr. Detaljno pregledala i kazu da su savrseni :-) jos ih ne osjetim, a oni su jako zivahni, bit ce mi veselo kad ojacaju
AnnaBanana, baš mi je drago da si obavila transfer i da je sve ok! Sad samo smireno do bete. Ja nakon transfera sam mirovala dva dana, a onda sve laganini, bez naprezanja.
Kia baš mi je drago za curicu i dečka, lijepo!!!
Eto mi u 33 tt. Rastemo i jako smo živahni...Polako se bliži kraj...
Ja sam rodila curicu u 32+3 tjednu. Hvala Bogu za sad je ok ali je u inkubatoru. Danas bi bila 33+2 i ima 2kg. Iznenadni trudovi i puknuce videnjaka nas je dovelo da se puno puno ranije rodimo. Nadamo se za neka 3 tjedna domeka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mikipika, čestitam! Nisam ni znala da si rodila!! Hvala Bogu da je sve ok! Naš dečko je prema liječničkim mjerenjima prije tri tjedna bio oko 1700g, veći za tri tjedna od tjedana trudnoće. Malo su se uplašili da nije šećer,ali nakon svih mogućih testiranja, jednostavno je zaključeno da je velika beba. :lol:
Mislimo da bi sad mogao dobrano prijeći 2 kg, a sve ćemo vidjeti sredinom 7.mj. kad budem išla na uzv.
Mikipika32, cestitam! Nadamo se da ce sve biti dobro i da cete brzo kući da se druzite zajedno ;-) Džimo fige!
Nadice i Kia, stvarno vas je milina za slušati...uzivajte u malim borcima koji rastu ;-)
Netko je pitao vezano za rješenje za stimulacije bez kojeg ga neće primiti u Petrovu na stimulacije...ne tnam tocno tko, ali mislim da je neki neporazum... Mislim da je taj netkokrivo skuzio ove u Petrovoj..Nisam ni je mogla ici na stimulacije dok nisam donijela rješenje od HZZO-a da idem u Prag i da će oni sufinancirati onh velikih 1000 eura. Nije to rješenje za stikulacije, vec rješenje za opceniti odlazak u Prag!
Nema rješenja za stimulacije, pricala mi je samo teta u Petrovoj i taj mjesec cu me bili odbili na stimulacijama pa sam morala cekati sljedecu mengu...uglavnom tada mi je neka teta doktorica ili sestra rekla da ne mogu davati stimulaciju u bolnici za nekog tko ide privatno u inozemstvo. Pacijent im mora donijeti rješenje od HZZO-a da je HZZO suglasan da pacijent može ici u prag, a da stimulaciju primi u bolnici u Hrvatskoj...
Nadam se da sam pomogla ;-)
Rominka, mi se cujemo po povratku ;-) nadam se da si mi ti bolje :-*
Evo da kazem da sam danas pocela sa estrofemom 3×1 za probni ciklus jer sam vec 3 godine u menopauzi. Ako dobro odreagiram dobro na terapiju 10.08. idemo za Prag
AnnaBanana, hvala ti :heart: Bravo za uspješan transfer lijepih blastica, navijamo i čekamo s tobom ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kia, ajme divno, stižu braco i seka :zaljubljen:
mikipika, čestitam od srca!!!!!!!! Glavno da je sada sve u redu, oporavite se i želim vam čim prije uživanje doma sa vašom malom mišicom :zaljubljen:
Ja sam evo ok uz povremene mučnine, beta se lijepo duplala, jedino me sad opet brine štitnjača, u petak sam vadila i tsh mi je 4,1 :-( Sutra ću kod dr, pa ćemo povećati dozu i nadam se da bude onda pao unutar referentnih vrijednosti.
Uzv tek 22.7., pa tko će to dočekat :mrgreen:
Pusa svima!
Sejla, tako je meni... ja moram cekat do 18.7. da uopce izvadim betu - cini mi se ko vjecnost hahahahaha
annaBanana sretno..držimo fige za jednu lijepu betu !! ~~~~~~~
kia,bravo za bebice..cura i dečko..ma predivno :-)
mikipika,čestitam na curici..da se čim prije mazite u vašem domu :-*
a ja cure,sutra punih 36 tt..prošli tjedan na pregledu sve ok,zatvorena,beba na glavicu i sad samo čekamo da se pokrene hehe
evo kod nas se sve vraća u normalu. Menga stigla točno u dan, jedino što traje neuobičajeno dugo za mene (6 dana).
Šejla samo uživaj...
AnanBanana za čas će proći ta dva tjedna...a onda navijamo za plus
t*i*n*a, dobro nam došla :-) Ne znam koliko još dodatno koštaju lijekovi za stimulaciju uz cijenu postupka, moj protokol je drugačiji i lijekovi su mi besplatni.
Što se smještaja tiče, prva dva puta smo bili u hostelu, a sada dva noćenja s doručkom u hotelu Populus za sveukupno 500kn i bili smo oduševljeni. Opčenito smještaj koji nije u centru je jeftiniji, a podzemnom se brzo dođe kamo god. Sad smo išli busem, prva dva puta vlakom i ipak nam je bolji vlak.
U koju idete kliniku?
Blubutterfly, sretno u probnom ciklusu i da uspješno reagiraš :-)
kiki draga, pa još maloooooo :zaljubljen:
elvi, samo nam se oporavi, pa će pasti planovi za dalje :-)
Evo ja danas bila kod dr, presretna je zbog novosti i povećale smo dozu Euthyroxa, pa će se sada tsh valjda malo ustabiljiti.
Hvala... :-) danas nam se koordinatorica javila da bude do kraja tjedna pripremila protokol za nas... Idemo kod dr Sonje Lazarovske.. PRAGUE FERTILITY CENTRE.... Pa budemo vidli kakvi su daljni postupci za nas... Hvala na podršci... :-)