Nisam se čula s njim osobno, zvala sam u kliniku i dobila termin za kontrolni UZV za 29.8. :)
Nadam se da i mi krećenooooooooo! :-D
Printable View
Imam lošu vijest za pacijentice dr. Škvorca.
Naime, doktor je ozlijedio ahilovu tetivu i sutra ide na magnetsku da se vidi ozbiljnost ozljede.
Ako je ozbiljna i ide na operaciju, neće moći raditi cca 2 mjeseca, a ako nije tako ozbiljna nosit će nekakvu čizmicu i neće moći raditi kojih 5 dana. S obzirom da za sutra navečer imam zakazani pregled za ulazak u postupak, najiskrenije se nadam da nije ozbiljna ozljeda i da će moći raditi :)
Znate li do kad je dr. Lucinger na godisnjem?
Znam ja :)...do 11.09.2016.
NinaDrv, nadam se da se dr Š. nije ozbiljno povrijedio i da će se brzo oporaviti. Hvala na info i javi nam sutra novosti i sretno u postupku ako se dogovorite da startate!
Nažalost, kod doktora Škvorca je ipak najgori scenarij :(, drugi tjedan ide na operaciju i neće moći raditi do kraja 10 mjeseca :( :( :(
Ajme....i ja sam trebala sad ici u postupak krajem 9 mj.kod njega. A nema nikoga da ga mijenja?
Znači nema ga do kraja 10mj.?
Uf, to će biti onda zanimljivo kad sve nahrle, neće on moći fizički sve odraditi ...
Ne znam, nisam pametna, mislila sam da bi već u 10 mogao početi .... Možda odem na konzultacije u VG, pa vidim kad bi tamo mogli krenuti. Brijem da se tamo dugo čeka na lijekove ...
100 misli :neznam: najbolje mi prespavati
Maryann83, dr. radi sam, tako da mislim da ga nema tko mijenjati. I ja sam dogovorila FET za 9 mjesec, tako da sam malo:cry:
Da, radi sam i nema ga tko stalno mijenjati. Može mu netko uskočiti tu i tamo na koji pregled, ali ne može umjesto njega obavljati sve :(
Ja ću ga zvati sredinom 10. mjeseca da vidim kakva je situacija i kad bi mogla krenuti :)
Držim palčeve da se čim prije oporavi :-D
Ma da, pročitala sam da se za lijekove na VG sad upisuju za 03/2017 ...
Ali, bila sam jučer kod svog ginića po uputnice (pojurila izvaditi spolne, jer mi izlazi godinu dana od starih, pa reko da ne čekam još i to kad se doktor vrati s bolovanja :-)) i veli meni moj ginić da se ne brinem da je on čuo da dr. Š dolazi dr. Bolanča na zamjenu i da bi trebao raditi sve.
Nemojte me držati za riječ da je to 100% točno, samo prenosim info od mog ginića.
Curke koje su imale sad negdje termine najbolje da nazovu polikliniku i nek vide točnu informaciju, ja tek zovem polovinom 9 mj pa ću onda moći znati 100% točno što i kako dalje.
Frixie, hvala za info, odmah se osjećam malo bolje :-)
Ja ću zvati za nekih dva tjedna kad stigne M pa ću znati što i kako dalje.
Sretno curke!
Pozdrav cure! Jeli bio netko u Repromedu kod Radončića? Kakva je situacija tamo, se rade postupci?
Cure, je li netko zvao kod dr. Škvorca, hoće li biti zamjena?
U svakom slučaju ja zovem krajem tjedna kad dobijem M pa javim novosti
Ja sam samo čula da su iz klinike zvali jednu pacijenticu da joj kažu da do 12.mj nema postupaka. Valjda neka koja je imala termin, ne znam detalje
Zenii ja nisam zvala, čekam nalaze ponovljenih briseva, pa tek onda mogu ako će biti sve ok.
Jedva čekam tvoje novosti :trep:
Ja sam se čula s dr. Škvorcom u vezi svog FET-a, postupke ne rade do daljnjeg tj.do njegovog oporavka (očekuje se pred kraj godine) ali za pacijentice dr. Š koje žele ići na FET isti mogu obaviti kod dr.Radončića tj. on će ga obaviti u prostoru poliklinike dr. Š jer su tamo i zamrznuti embriji.
Ja sam danas dogovorila prvu folikulometriju za 10 dc. kod dr.R ;)
Za mene je to odlična vijest jer također planiram FET, ostala su nam dva smrzlića. Također, dr. R. mi je super.
Maca sretno i neka te bude uspješno!
Ja nažalost nemam smrzlića kod Škvorca, a ova info me je sad dotukla ... :-(
Ako on stvarno ne bude radio do prosinca, ne znam kako će nas sve tad ugurati ...
I ne kužim što je s dr. Bolančom, koji je trebao tamo doći na zamjenu ...
Sto upitnika mi u glavi :zbunj:
Frixie, pročitala sam na jednom drugom forumu da će neki dr "uskočiti" u 10. mjesecu te pripremati pacijentice za postupke u 11 mjesecu.
Mislim da je najbolje da nazoveš i pitaš.
Znam kako ti je i kako to čekanje ubija :-(
Je, je, čekam nalaze spolnih s VV kako bi mogla nazvati. Poslali su mi hormone štitnjače, a spolne još nisu ... Ne usudim se vjerovati da neće ni stići, jer mi je muka ako ću morati ponovno ići gore i vaditi ih :-o
Čule sam se neki dan s doktorom Škvorcom i nije istina da neće raditi do 12. mjeseca.
Krajem 10, mjeseca se vraća i radit će samo oplodnju, drugi doktor će raditi preglede i sve ostalo što se dolje radi.
To su provjerene informacije.
Cure dali poliklinika repromed radi samo privat ili ima i ugovor sa hzzo? Dali je netko išao tamo i koliko se plačaju konzultacije?
Nemaju ugovor sa Hzzo-om..
Jolica30 cijene su ti skoro kao i kod Škvorca, pa si baci pogled da imaš info.
NinaDrv super vijest!
Meni su konačno stigli nalazi spolnih s VV, jedva čekam vidjeti ih :trci: Vadila sam ih 01.09. kad i hormone štitnjače, ali sam ih bome "dugo" čekala. Ovi za štitnjaču su mi stigli nakon 10 dana.
Evo, cure, za sve one koje se zele naruciti kod dr.Radoncica
http://poliklinika-repromed.hr
Stranica im je jos u izradi, ali normalno rade
Uskoro cu tamo na trudnicki pregled pa mozda skupim jos koju info
Mi smo bili u Repromedu na konzultacijama. One same su 50 kn a uzv 350. I k time ide još i njihov spermiogram 500 kn. Ali sve u svemu ok.
Da li se folikulometrije naplaćuju posebno ili su ukljucene u cijenu pojedinog postupka, znas li mozda?
Drzimfige ako je pitanje meni za Repromed još uvijek ne znam. Ići ću opet kad sobom nalaze pa ću ispitati. To je važna stavka.
Je, tebi Piki:) ajde javi kad saznas, bas me zanima! Hvala ti i sretno!!
Ja sam sa postupka u Repromedu. Folikulometrije se naplacuju 100 kn. Mene je ICSI kostao 9000 kn, tako da mislim da je sa cijenama kao i u Skvorca kada je radio.
Pčelice, sretno! Je anestezija uključena u to?
Hvala Piki. Lagano ulazim u 8.dan.5-dnevnih blastica. Uskoro cemo znati na cemu sam. Lokalna anestezija je ukljucena. Prošli postupak samo sto se nisam onesvijestila od bola. Ovaj, nisam ni osjetila nista pod anestezijom. Dr.ima neli pretanki kateter, sve je proslo bezbolno.
Pčelice hvala na info i drzimo fige!!! Javljaj sve!
Prijavljujem jučerašnji FET u pol.Škvorc. Vratili 1 blasticu i 1 morulu (to je bilo sve što smo imali, obje preživjele odmrzavanje). Transfer je radio dr.Radončić-sve prošlo u najboljem redu...
Maca2 :-D, sretno!!
Ja sam u ponedjeljak na prvoj FM pred FET, još se dvoumim transferirati jednu ili obje blastice:unsure: