Neki ikeini ormari imaju rupice po cijeloj visini (pax, platsa) i mogu se bilo kako presložiti, a neki jeftiniji imaju rupice samo tamo gdje su predviđene police i ne mogu se mijenjati.
Printable View
Cure kad je vec aktivna tema.
Jel netko zna ima li neki mali stol kao ovaj al da je uži odnosno da je manje širine od 50cm, recimo 40cm ili čak manje? Treba nam kao stolic za sminkanje. Hvala.
https://www.ikea.com/hr/hr/p/micke-r...jela-30213076/
MALM ti je 41 cm dubine
https://www.ikea.com/hr/hr/p/malm-to...jela-10203610/
BRIMNES je 42, al je puno uži, manje mjesta zauzima i jeftiniji je.
lmaš i ovaj:
https://www.ikea.com/hr/hr/search/?q...%3ADEPTH_40_41
Ako vam treba za šminkanje, možeš staviti ogledalo na zid, okolo lampice, a u ovaj prostor možeš staviti šminku, kako nema ladice u neke plitke spremnike.
Jao curke sta bi bez vas :heart:
Treba nam duzine do 98 cm,a sirine tako 40ak cm.
Puno hvala pogledat cu detaljnije kasnije.
Dakleee vodovodna cijev je tak postavljena... da nemrem kutni ormar stavit. Ono kaj sam sastavila i kaj je bilo predivno, ne može. :(
Jesi to rijepila u ikei? online planiranje?
dobro je da si skužila prije kupovine, da kasnije ne bued problema i vraćanja elemenata
To mi je njihova savjetnica rekla da ne rade kuhinju njihovi ljudi zbog garancije elementa i jednostavno eto ne rade. Ako cijev za vodu nije u tom elementu za sudoper. Prekrajanja i prespajanja ne rade.
A da staviš sudoper u kutni element? Ionako su ti kutovi uvijek loše iskorišteni
da, za to ti treba vodoinstalater
je l ti složila drugačiji raspored?
sudoper sam ja prije imala u kutnom elementu i sve je bilo ok, ali ispod ormar i nije bio baš nešto koristan. kako kaže ninaxy, kutni ormar uvijek ostane neka neorganizirana slabo dostupna "rupa" ... a puno prostora zazuzima cca 80cmx80cm ...
Maknula sam kutni ormar jer je priključak vode više prema zidu. Čekam da mi sutra to pregledaju.
Evo, odgodili su dostavu na neki dan u tjednu. Sad, to su već dva dana kada oni operiraju u tjednu. Ako dođu oko 15 ili 16 nemam pojma kako bih trebala stići nazad po klince iz škole i vrtića.
Zapravo, uopće se ne sjećam kad je ikeina dostava bila tog dana taj sat. I ranije kad sam manje toga naručila uopće se ne bi pojavili, samo što tada nisu ni javili da su pomaknuli. Jednostavno ne bi došli i drugi dan bi javili hej dolazimo.
Ako si ugovorila do stana, mozes zamolit nekoga od susjeda da im otvori i ostavit dostavljacima poruku na vratima da pozvone susjedu, ako bas dolaze u tu uru.
Uostalom sta ne mozes objasnit svoju situaciju i zamolit Ikeu da ti daju broj firme koja dostavlja i s njima dogovorit okvirno vrijeme?
Ne mogu ih dobiti na telefon. Jedina opcija je automat. Naručila sam dostavu u sobu, previše je toga da stoji na hodniku. Ne znam nikog od susjeda, a i doći će u radno vrijeme. Vjrv ću s djecom do tamo ako baš budu dolazili u 16. Pisalo je između 8-16 mogu doći. Držite mi palce.
Učvršćujete li ormare za zid onim dugim vijcima prema uputama? Ormar za cipele sam morala jer je imao nogice samo za prednju stranu, ali ove ormare za odjeću ne bih jer stoje i sami, a djeca nisu mala da bi se penjala, iako... nikad se ne zna.
učvrsti, i to dodatnim vijcima, na tome ne štedi
jako lako se prevrnu komode, a i ormari
zamisli situaciju: otvore oboja vrata ormara, drže se za ručke i malo se prema nazad nagnu razmišljajući što će izvući iz ormara... ormar vrlo lako može pasti prema naprijed i poklopiti dijete, ali i odraslu osobu
meni se cijeli niz kuhinjskih ormarića izvrnuo jer sam, eto, bila pametna pa sam punila ladice dok radovi i učvršćivanje još nisu bili gotovi; otvorila sam dio ladica da pogledam kako je složeno i sve se prevrnulo...sva sreća da razmak između dva niza ormarića nije jako velik i zapeli su na jednom kraju pa mi nisu noge poklopili...
Niti ne moraju djeca potezati – nama se u potresu prevrnulo i polomilo sve što nije bilo pribijeno na zid. Sada su nam svi ormari zašarafljeni na zid. Na našim područjima potresi nisu isključeni ni ubuduće.
To sad treba bušit u beton. Hm.
Nego, jeste vidjeli ovo
https://www.euronews.com/green/2024/...-romanian-fore
Nama mislim nista od ormara nije pricvrsceno za zid a toliko su puni da ne mogu zamislit da ih ista srusi.
Ugradbeni su posebna priča of course.
Sta sve djeca mogu napraviti to niko ne moze zamisliti.
A rusenje ormara nije uopce neobicna stvar klincima. Ne pitaj kako znam :aparatc:
Hmdaaa... dakle probijanje betona...
jesi sama montirala ili si imala montažu?
ako si imala montažu, onda su ti oni trebali to napraviti
Oni su samo za kuhinju.
ako nisu još montirali, zamoli ih da ti pričvrste ormare, uz malu naknadu
Ma otišli su ovo sam tek iza sastavljala sad ovaj tj.
je l imaš bušilicu?
ako nemaš, možda netko do susjeda ima
možda ima neki oglas za "male kućne poslove" pa nazovi da ti to riješe
Frendica je taman uzela neku jeftinjarsku u lidlu ali boscheve bitove, mada msm da neće bit dovoljno ako moramo beton.
ne kužim sad kak bih pribila ormar uz zid kad je dolje lajsna zbog koje je ormar udaljen od zida cca 4 cm
Akoliko su ti nogice daleko od ruba ormara/zida, nije valjda to onaj tip koji je s daskom na podu taj je lakši za micanje
nogice ne znam, al sad sam se sjetila da imaju ormari nekaj iza još nakačeno baš u tu svrhu, joj ovi iz ikee misle na sve... huh
u svakom paketu imaš mali dodatak (plastična ili metalna pločica s rupicama, mislim da sada stavljaju i neke vrpce) koji se pričvrsti ili pribije na zid
Nisu mi dali nikakvi kupon nakon kupovine.
Uređujemo kuću na moru i kupili smo kuhinju u Ikei i dogovorili smo njihovu dostavu 31.07.,a montažu 06.08. što bi bilo idealno ako tako i bude.
Ima li tko novija iskustva s njihovom dostavom i montažom pogotovo ako nije Zagreb? . Čitam na netu, ali su iskustva od prije par godina u razdoblju korone kad je sve štekalo.
To sve rade podizvođači pa uistinu možeš očekivati svašta; i da ispadne odlično i da bude očajno i još puno nijansi između te dvije krajnisti.
Sent from my iPhone using Tapatalk