Zao mi je ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Printable View
Zao mi je ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Citam temu unazad i nikako ne nalazim o kojoj se bolesti radi? Ako je ovo najbolje sto se može dobiti u Hrvatskoj, možda treba ici dalje.... sigurno se može nešto naci, ja se nikako ne bi pomirila sa tim. Sigurno se može i neka akcija.organizirati naci/tražiti liječenje, skupiti novce.....
Strasno mi je ovo citati, htjela bi pomoći ako je moguće. O čemu se radi točno?
Leighova encefalopatija :-(
nela08 nema ništa, nigdje u svijetu, Europi, Africi, Americi... sve smo istražili. Pokušali smo s promjenom prehrane i vitaminima ali nije pomoglo. Nemamo se gdje ni kako boriti. Dala bi život za njega, donirala mu organe da mi hoće uzeti, ali rješenja nema :kbell: Jednog dana će vjerojatno naći lijek koji će zaustaviti to zlo od bolesti, ali naš lav to nažalost neće doživjeti. :cry:
:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Muma, draga, tako mi je zao sto kroz to morate proci...
Grlim vas jako!
♡~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~♡
Evo čitam...:cry: .joj pa strašno!
Baš sam se nekako ponadala da možda postoji nešto što niste stigli/mogli/znali jer koliko vidim svaki dan putuješ k njemu, pa sam mislila da možda vam je dijagnoza novijeg datuma i da možda ne stigneš istražiti i da se možda nešto učiniti....Nemam riječi, sunce malo predivno....
Od sveg srca se nadam da će se stanje stabilizirati....možda i pozitivne misli mogu kako pomoći....ma ne znam, neopisivo mi je žao!!!:cry:
Drži se , Muma!
:cry::-(:heart:
Nisam tip za vibre, ali svako toliko skupim hrabrosti i zavirim na temu u nadi...
I svaki put je zatvorim u suzama.
Nitko, a pogotovo dijete, ne bi smio tako patiti.
Želim vam mnogo snage. :heart:
Sreća mala :(
I cijelo vrijeme vizualiziram tvoje postove, i sve mi je tako živo, tako stvarno, uh.
Mazite se, ljubite, a mi ćemo moliti da vam Bog bude milostiv i da vam da snage da izdržite ovo što je stavio pred vas.
Tuga....
O, srećice mila...
Gospode, smiluj se ovoj obitelji.
kljucic predivno si srocila, moje misli...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Muma draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
molim se za vašu snagu
:heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bože, daj im snage~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lovro mišiću~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da te što manje boli~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malo bolje vijesti danas :heart:
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Još nije ušao u salu. Ne znamo da li će se odlučiti na to danas. Postoji rizik od anesteziranja. Još čekamo.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Muma, draga, grlim i vibram da prođe ok
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :ghug:
Ako se odluče na op zahvat:fige:, držite se:heart:
:heart::fige:
:heart: Lovro :heart:
Za princa Lovru bezbroj :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hrabri laviću ne daj se
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
Lovro Laviću!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~