Mislim da je A2
Printable View
Mislim da je A2
Zvala danas na vv i zaboravila pitat,a moja gin mi dala A1
U koliko sati treba doci za vadjenje bete i da li znate kad su otprilike nalazi gotovi?
Evo mene opet,od prvog postupka proslo 10 mj,krecemo ponovo,zvala na vv sestra mi rekla da zovem 1 dc i dođem 3dc da mi netrebaju novi nalazi,nalaz hormona star manje od godinu,al ja svejedno prije napravila nove briseve i papu,jer mi nalaz od pape star vise od godine,e sad sta to znaci da smo odma u postupku,ljekovi itd il se ide samo na pregled pa onda sljedeci mj u postupak?i sa kojom uputnicom doc ponovo????
Tiara85, ako budeš imala sve potrebne nalaze uci ces odmah u postupak. Eventualno ako tvoj doktor bude mislio da ti fali nešto od nalaza ili ako budeš imala cistu, možda te prebaci na sljedeći ciklus. Svakako si ponesi D1 uputnicu za postupak. Ja sam prije uvijek znala nositi 2 uputnice, za pregled i za postupak, pa ako me ne bi primili u postupak taj mjesec ostavljala bi im uputnicu za pregled, ali zadnji put mi nije trebalo. Na pregledu 3 dan ciklusa mi je doktorica našla cistu pa me je prebacila na sljedeći mjesec i sestra mi je rekla da uputnica D1 za postupak vrijedi i za taj pregled. Ostavila ju je kod sebe i rekla da sljedeći put kad dodjem na postupak ne moram nositi uputnicu.
Hvala Anci272,ma kad zaboravim pola toga pitat kad zovem sestru jednostavno se zbunim sva,a neugodno mi je zvat 3 puta isti dan,hvala puno!!!
Cure jel treba neka papirologija ako transfer nije uspio, odnosno idemo na drugi pokusaj
Bok cure, i mene zanima u koliko sati se moze na VV doci vaditi beta,pretpostavljam u 7. I koliko se cekaju nalazi,da li se onda ostane tamo odmah da dr. Vidi ili kako to ide. Rade li kakav pregled ? Thnx
Za vadjenje bete dodji oko 8 i javi se sestrama kod dr. One ce uzeti uputnicu i onda cekas ispred sobe 403 na vadjenje. Kad se dr vrati iz sale zove one koji su vadili betu da im procita nalaz. Ukoliko je pozitivna, sto ti od srca zelim, ponavljas za 2 dana, a 10 dana od druge bete rade uzv.
Tako je bar bilo prije 2 godine kad sam ja zadnji put bila. Drzim fige!
Hvala ti bubekica :)
Sve je kako ti je bubekica rekla, jedino ti više ne treba posebna uputnica za betu. Meni je zadnja 2 puta sve to išlo pod uputnicu d1 za postupak.
Sretno!
mirelaj,,ukoliko ti nalazi nisu stariji od godinu dana ne treba nikakva dodatna papirologija osim ovjere od javnog bilježnika. I sama sam upravo u pripremama za novi FET no ja sam morala ponoviti papa test jer je bio stariji od god dana , dakle ništa osim nove ovjere javnog bilježnika ne treba.
Bokic curke!jel ima velike guzve gore u utorak krenem ponovo nakon 1 godinu pauze.
Ipak u srijedu idem jer nema dr jukic
Poslano sa mog F3311 koristeći Tapatalk
Pozdrav svima, mi tek krećemo s mpo i nismo sigurni koju bolnicu odabrati. Kakvi su doktori u VV i da li netko zna tko je biolog tamo?
Cure, da li je ikome od vas tko je išao na FET na vv transfer obavljen po ovulaciji, dakle bez estrofema? Naime imala sam FET uz estrofem, nije uspio, sada sam htjela pokušati po mojoj ovulaciji no prijedlog nije bio odobren od strane doktora,,vidim da u drugim bolnicama rade FET u prirodnom ciklusu pa me zanima da li je ikome ikada obavljen takav trasfer ili uvijek uz estrofem?
Hvala pipe.rekla mi je sestra da idem oko 10-11 pa nadam se da cu stici na poso.
I ja sam trenutno u pripremama za drugi FET, jedina je razlika što sam uz estrofem dobila i decapeptyl i decortin..Ako ni sad ne uspije :-( ponovno ću pokušati inzistirati na prirodnom fet-u, iako sumnjam da će odobriti jer nisam još čula ni pročitala da su tako ikome na vv radili, ne znam zbog čega ne žele,,ne kažem da bi uspjelo no voljela bih pokušati ukoliko mi dva stimulirana transfera ne uspiju,,inače nemam problem s ovulacijom pa smatram da tad ni fet uz ovulaciju ne bi trebao biti problem...
Guzva je prava cure.cekam na red.!!!
Znači da se pripremin na čekanje, mi sutra idemo. I što su ti rekli, koja doktorica je bila
I kak je jučer prošlo dan gore maraa?
Hej, što se tiče guzve super je prošlo, čekali smo nekih pola sata, no što se tiče stanja s endometrijem-nisam zadovoljna...Jučer mi je bio 9-i dc a endić ni šest mm..u prošlom FET-u mi na deseti dc bio već devet mm...kaže mi doktorica da ne brinem da je lijep trolinijski i da će se zdebljat do transfera, uglavnom sutra opet na ultrazvuk valjda će mi sutra reci kad bi mogao transfer...Nikako ja ne mogu prežaliti što ne rade fet po ovulaciji..i endometrij mi je deblji u prirodnom ciklusu, a sad uz tri estrofema na dan jadnih šest,,no opet prošli fet je bio deblji no nije uspjelo... Vidjet ćemo sutra kakvo je stanje s debljanjem...
Sretno
Hvala miuta821, a kako bude... Više sam spremna na sve, što bi bilo jednostavno kad može biti komplicirano...:oops:
maraa. Kakva je stanje?
Endometrij nije bio baš nešto super, jedva 7mm , no kaže mi Jukićka da će bit taman do transfera, ne znam kako zna kad me više do transfera neće gledati no dobro...,Uglavnom u petak je transfer a ja eto molim Boga da se do petka zdeblja bar 2-3mm...
Ma bude ok nemoj se brinuti probaj ananas jesti ja sam cula da je dobar. I da pomaze
Hvala, ma valjda bude dobar do petka:-)
maraa???
Vraćene dvije blastice, i endometrij se udebljao...a sad odbrojavanje....
Sretno i sad bez stresa!
Pozz!!
Koliko vrijedi nalaz hormona?
Da na vv sam,imam njihov nalaz godinu dana star od stimuliranog postupka u 4 mj prosle god,papu i briseve napravila nove,pa neznam dal cu morat ponavljat i hormone,mada mi sestra rekla kad sam zvala da netrebam nikakve nove nalaze
Ako ides na fet mislim d ne treba.ali ako ides u novi postupak vijerovatno budes morala bude rekla dr kad ides.ja moram na 3dan vaditi
Idem ponovo u postupak,kad sam zvala sestra mi rakla da nazovem 1dc i dolazim 3dc,zbunilo me kad mi je rekla da netrebam nove nalaze a rekla sam da je proslo godinu dana od zadnjeg postupka,a nije ni spominjala uputnice sad neznam dal da uzmem d1 il a2 posto dolazim 3dc
Uzmi D1 uputnicu kod ginića...ako doktorica bude smatrala da trebaš ponavljat hormone s tom uputnicom je sve pokriveno...iako koliko znam iz iskustva hormoni nisu nešto što se pod obavezno kontroliraju za svaki postupak...bitno je da imaš važeće nalaze papa i briseve i da ti markeri vrijede