hoce li biti koje zene u vladi, osim sestre bernardice?
Printable View
hoce li biti koje zene u vladi, osim sestre bernardice?
Ja mislim za neke ovdje, i da im zvijezde skine s neba, neće im valjati..al nema veze..ja se iskreno nadam da ce bolje biti svima nama..sretno nam bilo.
Cini mi se da su pesimizam i optimizam na dvije najaktivnije teme na ovom podforumu trenutno
rasporedjeni obrnuto proporcionalno :D
Pa ti vidi..ovi jos nisu ni formirani, al nema veze, ajmo za svaki slucaj drvlje i kamenje..al zato optimizama ne nedostaje kad je rijec o rjesavanju trenutno najtezeg svjetskog problema,s kojim ni veliki ne znaju sto bi i kako..
jedino AM, jadna ne bila, pesimisticna na obje lol
A sam optimisticna s nekim ministrina i nisam. Njihov svjetonazor je par svjetlosnih godina udaljen od mog.
Ove koje sasa proziva me strah.
Neki mi se cine OK.
Potpredsjednici mi ne sjedaju nikako.
I jesu danas potpisali ono sto se ne smije zvati koalicijski ugovor :lool:
A milanovica vas nije bilo strah? Mene jest, imala sam dojam da bi on sve koji nisu za njega, po kratkom postupku..ono, bezvrijedni crvi..toliki prezir prema velikim dijelu naroda kojeg zamisli, vodis, je mislim, nigdje jos vidjeno u demokracijama..
A vidis kako si i ti 2011 bila pesimisticna, a da im uopce nisi dala sansu!
A cuj, liste izdajnika nije slagao. Nije u 4 godine dirao crkvu, braniteljska prava...sto je to tocno ucinio, cija prava u tom velikom dijelu naroda je ukinuo, a da bi se moglo tvrditi da je bila prisutna tolika kolicina prezira? Ovi tvoji najavljuju vec promjene nekih zakona, sto ce direktno ugroziti prava gradjana. A ako to nije prezir, npr prema neplodnim parovima, a onda ne znam.
U krivu si, meni je milanovic bio simpatican, ali s vremenom mi je nakon njegovih izjava redovito ostala visiti vilica..cinilo mi se da obecava, ali prevarila sam se..
Ministar kulture mi je bas fascinantan. :mrgreen:
Vratite nam Anju Šovagović!
Lista je poduza, meni je osobno najgore "mi ili oni", nezamislivo od jednog premijera, a valjda bi sve trebale smetati lazi, pretvaranje neuspjeha u uspjeh, ne znam smatrate li da je cisti mobbing koji je provodio prema predsjednici ok, ili to drzite ono, tek za mangupsko ponasanje, pa lex perkovic, pa postizborni ponasanje..ma karamarko je za njega izmislio i bonton i kulturu..
Pa ako vam ni nu2 nije bio dovoljan, gdje jednostavno bezocno laze, onda stvarno ne znam..
Da, ti izgleda ocekujes od merkel vise i od samih nijemaca..sta oni znaju..
Pa neka lica ovako na brzaka, ne zvuče loše.
No treba vidjeti kako ce se 3 kormilara, iliti kapetana usuglasiti oko toga:
kud plovi ovaj brod.
Evo Seni jos izama, rekao je to puno slikovitije nego ti. :roll:
http://www.libela.org/sa-stavom/6983...bude-ministar/
Dijana, moram se ispraviti... Ne toliko (pojedinim) celnicima. Vise institucijama da ce odraditi svoj posao. Vanjskima. Ovima ovdje manje. Jos su turbo trome i opterecene.
Ministar kulture je stvarno skandalozan. Strasno.
Je li bilo ovo? http://www.glas-koncila.hr/index.php...&news_ID=22631
Ni prije nisam vjerovala da se u državi išta dobro može dogoditi, ali sam se negdje u sebi nadala promjenama. Nažalost, te promjene su se ostvarile: odosmo na dno dna, u mulj. Pardon, mulj je ponekad ljekovit. Ovo što su izabrali...jel to birano na metkovskoj tržnici ili gdje????
http://www.index.hr/vijesti/clanak/n...na/869751.aspx
https://hr.wikipedia.org/wiki/Zlatko_Hasanbegović
isti izvor- libela je objavila i CV koji je prilozio uz ministarsku funkciju.
za ubit se od stručnosti.
jer nam svjetonazor nije bitan.
frustrirano čestitam svim lijevim glasačima Mosta.
jedino što će i moje dijete vjerovatno u redovnom školskom programu imati Četverored. Brrrrrrrr.:sick:
Platforma 112 i HND pišu oreškoviću protiv hasanbegovića..ajme straha, za ideale, sve se bojim, prije će bit zato što će presušit dosad nepresušna pipa..
Ajde da ja napisem jednu, vjerojatno neocekivanu... Neke stvari su dno dna. Ali cak mislim da ce neki resori biti ok, ovako na prvu, na osnovu priloga u Jutarnjem, gdje su o svakom napisali ponesto. Mislim da je Bozo uspio medju vukovima zadrzat glavu iznad vode. Vidjet cemo koliko ce im trebati da potonu. Npr., ako krenu rusit zakon o životnom partnerstvu, HSLS ce izaci iz vlade.
Ja cu za pocetak i na ovoj temi zadrzati optimizam - disclaimer - glede nekih resora.
I ja sam pesimist, ali mi je drago da je jedan kandidat za ministra zdravstva ispao iz kombinacije.
Jest da se on sad ljuti, daje ostavke pa možda i osnuje svoju stranku...
Ja sam baš komentirala da bi mi bilo milije vidjeti Anju Šovagović na mjestu ministrice kulture nego ovog lika kojeg su odabrali... Njoj bi to moglo dobro ići, bez obzira na stranku kojoj pripada. Tja... bumo vidli.
Citate li program vlade?
Zaustavljaju kurikul.reformu. Obrazovanje ostaje u pripizdini.
a mislim, ovo što piše sasa.
kao, ideologija nije bitna. bitna je stručnost. i onda izaberu lika koji valjda nikad u životu nije buio u kazalištu il na nekoj izložbi, ako i zanemarimo ideologiju.
al sad se vidi mostov apsurd zanemarivanja ideologije, na praktičnom primjeru.
moš mislit kad mu dođu na stol zahtjevi za financiranje po javnim natječajima kako će dotični, il da se razumijemo, bilo tko, stvarno bilo tko, zanemariti ideologiju.
npr
bodovna lista odobrenih i odbijenih zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava neprofitnim medijima
Gdje čitaš?
onda ne bismo imali prilike čuti šta ima reći jedan zdravko mamić, on ima fetiš na ministre kulture :mrgreen:, a ovaj mu daje futra koji ga privlači.
jedino je bed što mu je ljubljena stranka takvo što priredila, a ima sad i važnijeg posla. no, možda ipak nađe vremena :lool:
citat fotkan mobitelom.
https://picasaweb.google.com/1117257...50443678080706
Ma ja ne shvaćam što ti to čitaš čoksa, to nije ili je Timova prezentacija?