Nasi bas nisu mogli birati hoce li ici ili ne, isli su sa razrednicom zadnji skolski sat (sat razrednika).
Printable View
Nasi bas nisu mogli birati hoce li ici ili ne, isli su sa razrednicom zadnji skolski sat (sat razrednika).
Mojem bilo ok. Pitao sto ga je zanimalo o dva faksa koja su mu uzi izbor i saznao kad su dani otvorenih vrata pa ce ici i na to.
S time da mu je drugi izbor sad postao prvi jer su se bolje prezentirali (ovako je bilo i sa srednjom).
Moj u vrijeme korone, je išao samostalno na otvorene dane, kak su bili online, tak su se međusobno dogovarali i odlazili na kaj su stigli
PMF, FSB, fer, neki kemijski
Otvoreni dani fakulteta će se ove godine održavati uživo, kao i prije korone. Znam da se moj već dogovorio sa svojima iz razreda da idu zajedno.
Smotru Sveučilišta je propustio, ali nije mi baš ni djelovao da ga to jako interesira. Zapravo ima i pravo - sad već ima neki svoj uži izbor, a u konačnom odabiru mu neće presuditi kako se neki faks predstavio na zajedničkoj smotri, nego ono što vidi i doživi na licu mjesta.
Tako je bilo i sa srednjom školom, išao je na otvorene dane u dvije škole, a preskočio skupno predstavljanje škola na Trgu.
Smotra je bila super, klinci su se baš trudili sve objasniti, svi su bili simpatični i odgovarali na mnoge nedoumice. Sviđa mi se kako svi vole i navijaju za svoje fakultete.
Kad to vidiš shvatiš da je najbitnije da djeca odaberu ono što vole, svugdje će im biti dobro, ma neka se i predomisle, a za kasnije, posao i to - ionako ovisi o puno raznih faktora, mi sada još ni ne znamo koja će se sve zanimanja tek pojaviti.
Kada su , u srupnju upisi na faks u ljetnom ispitom roku obično do kojeg datuma?
Jel mislite da bi do 28.07.2023. sve moglo biti gotovo. Pitam zbog planiranja godišnjeg
Srednja je gotova do maksimum 20.07. tako da nemaš brige :)
Prebrzo je prošlo
Dobar dio toga se može odraditi online, pogotovo ako su škole bez prijemnog. Pogledaj na stranicama škole kada su ove godine bili rokovi, pa ti to može poslužiti kao orijentir. U najgorem slučaju se zaletite u Zg na prijemni, a za ono što treba printati/skenirati/poslati nađete neki dobru dušu s printerom u blizini apartmana.
Zemeš mužu printer!
Ako je digitalno, šta ne možemo samo pofotkat i mailom?
Odradili prijemi 02.07. a upisala se u srednju online na plazi izmedju kupanja :))
Za sve njene izbore nije trebalo za Zg.
Khm, naslov teme je upisi na faks :mrgreen:
Treba nešto i potpisati
Tako je tanja_b.
Nije da su nam srednje skole topik koji nije akrivan.
Lili ako imas pitanja i nedoumica oko upisa procitaj na temi koja je o tome.
FER otvorena vrata subota https://smotra.fer.unizg.hr/
Znam veliki je bio na brucošijadi, ali i ovo će biti ok.bit će dosta i za malce
Ma da, moj stariji je sudjelovao na FER-ovim danima otvorenih vrata još kao srednjoškolac, ekipa iz Mioca je uvijek bila tamo dežurna :mrgreen: pa je odradio svoj dio. Sad mu je FER-a dosta radnim danom, a subote mu trebaju za pametnije stvari (studentski ugovor, razvlači mreže uokolo dok firme ne rade).
Dragi roditelji maturanata koji ste sigurno upućeniji od mene, recite mi kad ove godine završava proces upisa na fakultet i je li to različito za različite fakultete?
Na Postani student bi trebali biti podaci
Mislim da akademije imaju prijemne u rujnu, a ostali fakulteti (i oni s prijemnima) moraju završiti u isto vrijeme jer su liste zajedničke (kao za srednju školu).
https://www.srednja.hr/matura/objavl...u-faks-u-2023/
https://www.srednja.hr/app/uploads/2...023-scaled.jpg
Evo i kalendara sa svim važnijim datumima vezano uz ovogodišnju maturu i upise na faks.
https://www.srednja.hr/matura/dvojic...i-maturantima/
Možda nekom pomogne
Jako lijepo! Odlično, dečki!
I - hvala!
Starih rješenja se isto može naći na netu, sad ne sjećam se jel i postupak bio
Vlada li uzbuđenje zbog današnjih rezultata?
Danas su rezultati mature?
U podne rezultati mature, u 14 sati liste za faks. Mi smo u očekivanju za starijeg sina, srećom imamo neku akciju u stanu pa smo skrenuli misli
Ja ne mogu vjerovati da mi zadnje dijete upisuje faks :-)
Znači neće u rudnik zlata onda?:mrgreen: