Mb, Nera, bravo za otrcano, J-la za odvjezbano.
Summer, trenerica je opasna :D
Ja jucer otrcala par km uzbrdo-nizbrdo, a danas 30ds level 2.
Printable View
Mb, Nera, bravo za otrcano, J-la za odvjezbano.
Summer, trenerica je opasna :D
Ja jucer otrcala par km uzbrdo-nizbrdo, a danas 30ds level 2.
Nera kod tebe se vidi promjena od prošle godine, bravo :klap:!
MB i ti si ubrzala :-D
Jadro super za vježbanje! Kad znam da si nedavno počela raditi i da vam još traje uhodavanje, još ti se vise divim na organizaciji! Ja nisam vježbala prvu godinu povratka na posao, zaredale njene viroze, i jako je loše spavala. Tek sam druge godine počela nešto malo.
Juče cardio, Ignite. Bas mi bude toplo oko srca kad vidim da i oni njeni vježbaci modificiraju :lool:
Pokažu da su i oni ljudi.
Danas ne vjerujem da ću stići vježbat, malu vodim zubaru večeras nekad.
summer mrak mi je tvoj ples!
a ove moje trkačice, što uvjeti teži one žešće, vid Nere s izleta u trk, MB spušta pejsove turbo, Jadranka uz malu djecu uzbrdo-nizbrdo trči, j-la opaka sa svojim treninzima i još ona netrkačica popamti pejsove drugih cura, ma bravooo cure!!!
moj prijavak od jučer: 9,45 km na 5:18 s kolegom iz kluba, došla sva ko namčor hladno, mračno, čangrizava, a vratila se poletna i puna energije! eto zato volim trčanje :heart:
lili, bome se i meni sinoc smrzla guzica :lool: bilo je oko 5c i bas mi se nekako nije dalo ali nakon prvog km sve to zaboravis :mrgreen:
da vas malo zabavim: zove me overseas i kaze: bog malena beba, overseas je. dokad ces bit u uredu?
dakle, zemljo progutaj me :lool: ovo je onaj isti koji me nedavno zva da me pita oce li mi iza 3 donit paket na kucnu adresu (koju je znao iako ne pise na paketu). kaze sestra da mi tribaju dat VIP status :lool: guda jedna, a pola paketa je njeno :lool:
Mozda mu se svidas.:mrgreen:
MB :lool:
MB :lol:
Zna sestra da će kod tebe stići sigurno :lool:
mb :lol:
bravo cure!
Sirus mislim da je stvar u tome da me cesto vidja :mrgreen:
Sinoc CF, odlican kao uvik :klap:
mozda vidja duplo :lool:
ja jos uvijek restam jer me boli nogica od nocnog trckaranja.
spajka čuvaj nogu :kiss:
ja od jučer znam da večeras vjerojatno neću moć na trening i sad me to ždere jer ako ga odradim u petak onda mi je preblizu subotnjih brzih 14 km. :/
dijete mi vadi mliječni zub popodne pa ne znam kako će joj biti poslije toga. Uglavnom sinoć sam se malo podružila s utezima i girjom doma, ostala mi još 2 termina na CF za iskoristit samo treba se organizirat i ubacit ih u raspored...ah valjda budem nekako uspjela u narednih 10 dana.
Nikako se sastavit s vremenom ovih dana, informacije, zubari, aktivnosti dječje...nešto ću valjda skemijati. :-)
mb :lol:
ja opet jucer nisam stigla na ples, sef produzio sastanak, cim ga je stavio do 17:30 znala sam da mi se lose pise
trajao je do 18:05, a u 18 je ples
a nije dobro doci na pola termina, iako bih htjela, jer onda ne mogu odraditi zagrijavanje, a one tad vec rade stvari za koje treba biti zagrijan i istegnut, tako da se samo mogu ozlijediti
uglavnom, bila sam sva umorna, tako da nisam nista ni u kucnoj radinosti, pa cu veceras
sutra ga ne propustam, nema sanse!
summer taj tvoj šef grrr....mene je isto tako bivša šefica uredno znala zahaklavat sa sastancima koji počinju u 16:30h, pa sam promijenila ploču tj. stav na početku je negodovala, a poslije se naviknula. Što je previše, previše je.
Ja mrtva hladna kažem da žurim jer vodim dijete na atletiku, a nema je tko drugi odvest.
Po potrebi sam ostajala duže, al mi se to trebalo najaviti dan prije da se mogu organizirati oko djece da bude neka zamjena za mene doma (bake, dede, muž..).
Bar bi menadžeri trebali znat da je osnova dobre organizacije planiranje obveza, sastanaka i dr. unaprijed ;-)
Nadam se da večeras ne bu kiše, da odradimo trk.
Summer, pa do kad vam radno vrijeme kad sastanci traju do tog nedoba???
MB :lol:
Bravo svim vrjednicama!
ah, na visokoj sam poziciji u firmi i u projektu koji je sad glavni prioritet
nemam tu slobodu da sad kazem kako necu nesto zbog plesa ili kraja radnog vremena :(
vrati mi se to na druge nacine (kad nije sastanak izidjem kad god mi treba preko posla i slicno, ostanem doma raditi i tako) pa eto
uh, ovdje je tmuran kisan dan okrenuo na sunce, steta sta cu ga samo kroz prozor ispratiti
Summer steta sta si propustila ples, nadam se da je sutra tvoj dan ;)
Lili sta ima veze da 1 trening propustis? Ajde nije smak svita ;)
Ja danas ne radim, vodila mazu na pregled, brzo zavrsilo pa sam stigla jos i krv dat i stavit rucak. Morat cu iskoristit lip dan i prosetat na kavu popodne :klap:
Nadam se i ja dati krvcu, a 2x me odbili ove god. Krvca ni tonula dovoljno brzo, drugi put je, al tlak prenizak.
MB, baš lijepa gesta! A kako se ti osjećaš poslije?
Ja se iskreno nadam da ću uspjet idući mjesec darivat krv.
Ovdje pada kiša i vrijeme je baš bljaki onako za bit doma u toplom.
Nera mene su od prvog davanja, mislim 2011 :misli: , odbili 8 puta :lool: sta zbog tlaka sta zbog zeljeza.
Jednom sam pala u nesvist tjekom davanja ali inace se osjecam super. Malo mi ruka utrne dok traje davanje i to je to :)
Summer zao mi je sto si propustila ples. Nadam se da ćeš stići na sljedeći sat.
Ne bih ni ja mogla odbiti ostajanje na poslu, ali kod mene je razlog stalnog straha od gubitka posla.
Jednom sam dala krv i nosala podljev preko cijele unutrašnje strane podlaktice oko 10 dana. Nemam pojma mogu li dati, nisam išla probat, ali ne želim opet onakvo pucanje vene.
Vježbala sam, i to onaj gadni. Pomjerila sam vrijeme, umjesto u 8 išla sam vježbat u pola 7, i osjeti se razlika. Bilo mi je mnogo lakše, nisam krepavala svako malo.
j-la neko ti nije dobro izvadio onda ;) ja neman nikad podlijev, bitno je ruku nakon davanja drzat uspravno podignutu i ne savijat je u laktu.
danas mi je samo ostalo trag od ljepila od one gaze sta su mi zalipili.
odradila trening :) malo me ruka bolila al bio je stvarno tezak, ubila nas zena :lool:
ja sam umorna toliko da sam u 19:30 zaspala na kaucu pola sata
onda sam se probudila i odvjezbala :)
shaun week insane basics, 31 min
plank, sklekovi, lounges, cucnjevi, svega po malo
oznojio me
sad cu malo jos raditi pa u krevet
sutra petak i ples
joj, mb, svaka cast, da je meni takvo iskustvo s padanjem u nesvijest pri davanju krvi, ne znam bi li se opet odvazila
ja sam citav zivot niskotlakas i anemicna, pa ni ne pokusavam
A jooj :-( kod mene je bila situacija da je šefica izmišljala poslove i dobivala nove ideje iza radnog vremena da sebi popuni vrijeme jer nije imala dečka, obitelj, prijatelje, hobije niente (znala me zvat nedjeljom u vrijeme ručka za neku bezvezariju, naveče u kasne sate) ...nas 3 voditelja Službi je posebno voljela zadržavati dok ja nisam rekla jasno i glasno NE :mrgreen:, ovo drugo dvoje voditelja je i dalje nastavila zadržavat do kasnih sati, a ja sam maksimalno učinkovito iskoristila radno vrijeme i išla doma na vrijeme djeci da ih vidim i stignem razvozit na aktivnosti.
Što je najsmješnije, čini mi se da je baš to cijenila, što sam imala stav.
Naravno nije problem ostati duže po potrebi kad je stiska, to je posve očekivano (naradila sam se prekovremenih oho-ho), al po meni to treba bit iznimka, a ne pravilo. Inače je to pokazatelj da nešto ne štima u organizacijskoj klimi.
Of course nije isto realni sektor i državna služba, i to treba uzeti u obzir.
a sad vas sve moram pohvalit za vježbanje: MB, J-la, summer :klap:
ja sam ipak uspjela odradit trening i to Cross Fit, bilo je odličnooooo!!! na ono bljaki vrijeme sam rekla da ne idem trčat, no way (a ja to jako rijetko kažem), a kako mi je malenoj zub izvađen u 17h a ona skroz ok (iza te mliječne 4ke joj je narasla cijela trajna 4ka:-o) , onda sam u 20h otišla na zadnji termin. Fantastično je bilo, tako mi je žao što ne znam ponovit što je sve od vježbi bilo, svega i svačega.
Cure, ja nis ne vjezbam. Bolest me smlavila i lezim vec 4 dana :(
Inace ja redovito dajem krv i samo jednom sam imala taj podljev i mislim da su mi rekli da nisam dovoljno dugo pritiskala mjesto uboda.
I ja sam niskotlakas ali dan kad odlucim dati krv odmah pocnem s velikim kolicinama tekucine.
Na sustematskom mi po nalazu krvi skuze da sam ju nedavno dala. Ali fakat pazim i na razmake tako da ne dajem 3 puta godisnje koliko zene smiju nego 1-2 puta.
I ja sam se bojala da cu past u nesvjest prvi put pa je MM isao samnom. Poslije davanja obavezno popijem deci crnog
Nano čuvaj se :kiss:
Super ste cure darivateljice krvi :klap:
summer sad ne znam jel to hrabrost ili glupost :lool: salim se. meni je bitno to darivanje (osim dobrog djela naravno) jer sam ja pocela davat kad moj tata vise nije smio zbog bolesti (a bio je dugogodisnji darivatelj krvi). imala sam veliki strah od igle a prvi put sam dala za moju baku nakon operacije. stisnes zube i ajde :lool:
u nesvjest sam pala prilikom davanja, vjerojatno kombinacija velike vrucine (bio je srpanj ili kolovoz, vise ne dajem ljeti nakon toga) i niskog tlaka, samo mi se odjednom zacrnilo pred ocima. srecom, jedan od tehnicara je odmah primjetio i doslovno su me u sekundi obrnili naopako (glava doli, noge gori) na onoj stolici!
i ja sam niskotlakas ali nekako navucem tlak taj dan do 110 i kao i nano ne dajem 3 puta godisnje jer mi se zeljezo sroza.
summer drzim fige da danas stignes na ples :)
lili :klap: super za CF!
nano ozdravi brzo :love:
danas imam u planu kratko trcanje od 5km i veceru s prijateljicama, bas se veselim druzenju!
Lili, Summer, MB, bravo za treninge.
Mb, bravo za davanje krvi! To je super! Ja sam dala krv par puta dosad, zadnji put u prvom mjesecu ove trudnoce (ne znajuci sa sam trudna). Davala bi i cesce, al uvijek me nesto sprijeci, il sam trudna il dojim il bila na operaciji, il probusila usi... nikako se uklopit u njihov upitnik :D sad jos dojim malisa pa ne smijem.
Lili, bravo za posravljanje pred starom seficom.
Jucer Jillian 30ds level 2. Razmisljam.da 2 puta tjedno krenem na neke grupne treninge. Imam na 5 minuta od kuce neki mali fitness centar, treninzi izgledaju ok, i ima ih u 9 navecer, sto mi je trenutno optimalno.
Cekam malog koji je u logopedice - rijetka prilika da se raspisem :)
Ja sam oduvijek htjela dati krv, ali mi je dugo trebalo da pocnem. Bojala sam se tog padanja u nesvjest. Prelomile su se tri stvari i krenula sam - teska bolest jako dobre prijateljice, ohrabrenje druge koja je dugogodisnja davateljica i MM koji je prvi put isao samnom.
Kako je sve proslo u redu, sada nastojim biti redovita. Znam za vecinu stvari zbog kojih se ne smije dati pa tada niti ne idem. Odbili su me jednom zbog alergije na ambroziju. Iako nisam uzimala lijekove, samo zbog tadasnjeg rinitisa.
Nano ~~~~~ za brzi oporavak
MB odlični planovi za danas !
Jadro, to bi ti bilo super, em ti je blizu, em si sigurna da imaš dobro osmišljen trening pod vodstvom, navijam da se upišeš :-) kako ide malcu s logopedom? jel primjećuješ napredak kod nekih glasova?
Meni su nedavno tete rekla za maloga: Joj mama super da ste ga vodili logopedu, on tako lijepo čisto izgovara sve glasove, baš se vidi da je s njim netko radio, a puno djece još ne može izgovorit po nekoliko glasova (predškolci su). Eh samo što očito čovjek sam treba sve inicirat jer inače svi ti govore, ima vremena, pričekajte. A nema vremena, što se prije počne, prije se završi s terapijom. Sretno vam dalje!
Jutro!
Bravo za sve vrijedne i ustrajne. Nažalost, ne spadam u tu grupu zadnje vrijeme :mrgreen:
Nikako se polovit sama sa sobom i svim obavezama. Opet sam bila sama s klincima, hrpa obaveza i ništa nisam vježbala. Još sam i mengu dobila 5 dana ranije. Inače me to nevježbanje izluđuje, sva sam živčana i nisam svoja.
Otkako je ljeto završilo nekako mi je sve loše krenulo.....
Čak su mi i nove patike putovale skoro mjesec dana, već sam mislila je i to neka poruka i da nikad neće ni doći :lool:
Ipak stigle jučer.
ivana s sad će se to okrenuti sve nabolje , držim fige jakooo!!! a ja pak mengu nisam dobila, trebala sam jučer.
I mogu ti reći dok sam imala pauzu od trčanja (ok išla sam na CF) probava mi se smrdala, čim sam počela trčat opet sve fino redovito.Tako da kužim te i za živčanoću i ostalo, al sigurna sma da će sad sve krenut bolje. Nije lako bit sam s troje djece a kamoli uz to vježbat.
Pozdrav cure! Ja sam puno landrala zadnjih tjedan dana (team building, pa workshop u Beču), vježbala pomalo ali ne i trčala, talo da mi je jučer pasalooooo kiši i hladnoći usprkos. Jedino sam tužna što opet nisam bila u klubu, prošao je čitav mjesec da nisam trenirala tamo:-(
Novi mjesec, novi izazovi - nadam se Ivana s da će to i za tebe vrijediti.
Jadro i meni se ta tvoja teretana čini super.
MB :lol:na poštara, bravo za davanje krvi (ja više ne mogu u ovoj godini, dala triput), i super planovi za danas.
Summer držimo fige i za tvoje planove danas.
Lili, sutra se vidimo?
Obavezno draga. Jedva sam našla novi klub, to mi bilo 1.put.
Eh da i počet ću trčat s bržom grupom tako da će mi bit izazovno u razdoblju prilagodbe nekih mjesec dana.Ako ću ih uopće moći pratit mislim na dionice.
Pohvale svima za vjezbanje!
Summer, tvoja trenerica je Jillian Michaels wannabe [emoji28] ali svida mi se to guranje, motiviranje. Nema labavo.
Pon i utorak sam odvjezbala zwow 9 i 10 + dodatne vjezbe za gluteus. Srijedu sam neplanirano imala dan odmora, jucer odradila
Zwow 11 - 5 rundi 10min
+3 runde
donkey kicks 20x svaka noga, uteg oko gleznjeva i iza koljena, oko 7kg sve skupa
hips bridge 30x uteg 13kg
+3 runde
Deadlift 20x bucice 5kg u svakoj ruci
Sumo squat 15x bucica 8kg
Danas imam upalu gluteusa maximusa [emoji28]
I jutros odradila Zwow 13 Tabata interval. Super je.
Sto se tice ovih dostavnih sluzbi sto ste spominjale, u zadnje vrijeme svaki dostavljac pita mogu li izaci ispred zgrade. Overseas i GLS. Jel dostava do vrata, ili wtf??
Flopice, sretno sutra!!!!:trci:
bravo za darivateljice :heart:
Nano brz oporavak ti želim, i kod mene kući je stanje svakakvo...
ivana s hvaaala!
ovaj tjedan ništa nisam trčala, nisam mogla iz raznoraznih razloga
ali sam odradila 3 treninga
WO 1 i WO 2 iz BR-a, i danas Zuskin 5 - min. wo 2 butt & squat
ništa zahtjevno, to samo da ostanem u formi koliko toliko, a da se ne iscrpim prije pm!
bravo cure :klap:
flopi sretno :klap: di trcis?
flopi sretno. Crkvenica?
Malo nasipa : 5 km / 6:49
:)
Ovaj tjedan osim toga 2x kardio na traci po 5 km
2x trening s trenerom
Jedan od ta dva je bio tako strasan da se jos oporavljam od njega.
Mjerio je brzinu pa je trenig bio - marinci 8 komada u minuti ( odnosno sto brze napraviti odmor do minute ) i tako 8 puta
Penjac 15 x
cucnjevi 15X
iskorak na klupicu sto brze u 15 sekundi
tako 3x bez pauza izmedu
trcanje sporo 6 x po duljini dvorane
4 x sprint
sve to 3x bez pauza izmedu.
jos mi je muka kad se sjetim.