Viki javi nam čim se javi ginekolog. Cijelo vrijeme mislim na tebe, ne znam šta da kažem, ja nisam pratila bete do sad pa ih uopće ne kužim, ali moguće da se tad samo nije vidjelo i da će se onda vidjeti. Javi čim ti se javi gin.
Printable View
Viki javi nam čim se javi ginekolog. Cijelo vrijeme mislim na tebe, ne znam šta da kažem, ja nisam pratila bete do sad pa ih uopće ne kužim, ali moguće da se tad samo nije vidjelo i da će se onda vidjeti. Javi čim ti se javi gin.
nije se dr uopce javio ,mislim da niti nece vise. nije mi jasno zasto beta lijepo raste gotovo identicno kao sa elenom ,a nesto ne valja.. kako ,kakoo
Meni je sad lako govoriti,, znam. I znam da bi i ja ludila isto ko i ti, mozda i gore.
Ali ovako hladne glave mogu jedino reci da mozda nazoves gin i pitas ili bolnicu mozda i zamolis ih za savjet. Ne znam dali beta savrseno raste kad je u pitanju blighted ovum, nekako ja mislim da ne. Ali jedino sto te moze smiriti je da ti doktor to kaze
Nasla na nekoj stranici:
Znaci 9ti tj i beta ne raste pravilno:
Bitna je dinamika porasta vrijednosti beta-HCG-a. Druga vrijednost koja se određuje 48 h nakon prve trebala bi biti dvostruko veća ili bar najmanje 66 % veća od prethodne i ovakva dinamika porasta vrijednosti beta-HCG-a ukazuje na uredan razvitak trudnoće. Ako je druga vrijednost veća, ali manje od 66 % prve vrijednosti beta-HCG-a, trudnoća se ne razvija dobro te ako se UZV-im pregledom u 9. tjednu amenoreje ne vidi plod, onda je to tzv. prazna gestacijska vrećica (blighted ovum)
ah neznam vise ni sama, ugl narucila sam se u iducu srijedu popodne privatno na uvz jer nemogu ja cekati 12 dana, jednostavno ne mogu
otisla sam u petrovu, rekla sam da imam bolove. ugl.bebica je tu i srceko kuca. eto
Hvala bogu!!!!![emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
A bas sam planirala ti napisati da ne sekiras se posto i mene na betu od 15000i nesto bila prazna gest.i nakon par dana kucalo srceko... Ali si me preduhitila i bas sam sretna zbog tebe!!!![emoji847][emoji847][emoji847][emoji847][emoji2956][emoji2956][emoji2956]
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Eto, to je to. Otvara se brojanje novo ❤️
Sad mozes odahnuti malo
Ili cekamo emu pa duplo brojanje?
Ajme meni koje je ovo lijepo iznenađenje:-D
Pa ovo nam svima daje takvu nadu! Znači nije sve konačno i ako je ´lošiji´ nalaz kod ginekologa, opet može biti do uvz-a!
Ali najbitnije je da mi nakon 34 stranice ovog topica imamo novo malo srce i novo odbrojavanje!
Ja ću sutra biti u gužvi pa vam sad šaljem listu za sutra:)
:heart: Lista za 23.03.2019. :heart:
(Ne) čekalice
viki88~~~~~~~~~~~~ 48.dc :heart:
EmaG~~~~~~~~~~~~ 43.dc +++++
angie_88~~~~~~~~~~ 37.dc
chicha~~~~~~~~~~~~ 27.dc
Andydea123~~~~~~~~ 25.dc
Odbrojavalice
jagodicabobica~~~~~~~20.dc
ljube555~~~~~~~~~~~10.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~3.dc
Ma nikakve komplikacije. Do sad smo isli uvijek u duetima i grupama. Par pozitivnih testova, jednoj krene lose, svima krene lose. Sad je jednoj krenulo dobro i tako ce nastaviti. Otvaramo novo brojanje uskoro ❤️
Duplo i kratko
ema upravo to ,nikakve komplikacije. skupa otvaramo odbrojavanje i točka :heart:
Bas se veselim, nebi da ja otvaram hahahaha
Ugl, kratka uvertira.... Obiteljsko druzenje, rodjendan. Skoro pa maloljetna sestra trudna slucajno s drugim djetetom. Ostala trudna taman kad se meni ono dogodilo. Ppo meni totalno neodgovorno... I eto. Sad cekam da vidim koliko cu uspjeti dobro izdrzati to deuzenje
Hehe može Viki dogovoreno:heart::heart:
justme, sretno danas. Mislim da se svi grozimo takvih druženja i tih ´slučajnih´ trudnoća:raspa:
Prezivjela hahahahahah nismo ulazili u te teme na srecu.
Sad citam zaostatke i prozivljavam 1000 emocija po sekundi za Viki. Sva sreca da je sve oke!!
JustMe, uh bas zeznuta situacija, i emotivno i psihicki. Drago mi je da je dobro proslo.
Mm i ja jucer isli na VV dati uzorak za sgram, receno nam da nalazi vec sljedeci tjedan! Meni papa nalaz ukazuje na upalu (moguce gljivice) pa se moram naruciti za briseve, barem cu i to odma rjesiti. Momentalno 9dpo, jos nemam nikakve umisljenje simptome.
Svima saljem pozdrave!
Viki,cestitam!!!
:heart: Lista za 24.03.2019. :heart:
(Ne) čekalice
viki88~~~~~~~~~~~~ 49.dc :heart:
EmaG~~~~~~~~~~~~ 44.dc +++++
angie_88~~~~~~~~~~ 38.dc
chicha~~~~~~~~~~~~ 28.dc
Andydea123~~~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice
jagodicabobica~~~~~~~21.dc
ljube555~~~~~~~~~~~11.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~4.dc
Angie, draga, javi se kad ćeš moći da čujemo kako si :heart:
Chicha i Andydea, kako stojite s mogućim testiranjem? :)
Stigli nalazi trombofilije. Sve normalan tip jedino ne za MTHFR pisalo heterozigotan (c/t). Cekam da gin vidi poruku sutra pa da javi misljenje.
Viki,procitala sam torturu....hvala Bogu pa srceko tu...
Ja sam odlučila prije 33dc se ne testirat...ako do tad ne dobijem i ako mognem izdržat...glupo mi je svaki mjesec razocaravat...
Jel se ikom događalo da im se bazalna ne poklapa sa sluzi?tipa kad je najniza temp.da je sluz kao bjelanjak/vodenasto/prozirno?
Ema kad ti ideš na pregled?
otvarajte više novo odbrojavanje:-D:-D ne mogu gledat ovih 35stranica:lol:
oko 30-tak dana, +/- 2dana
Ma čudan mi ciklus bio nekako , sluz mi gusta i bijela bila a graf pokazuje ovulaciju, čak sam i osjećala ovulacijsku bol tih dana, al me ta gusta sluz zbunjuje:-( prozirna i vodenasta mi bila 6/7dc a tad mi je temp.vrludala gore/dolje...nemam pojma.
8.4.idem na kompletan pregled pa ću se malo dublje pozabavit svime.
Cure moje,jos nista od M. 27.dc. Po prijasnjim ciklusima vec je trebala doci. Izludit cu od iscekivanja. Test se bojim radit da se ne razocaram.
:heart: Lista za 25.03.2019. :heart:
(Ne) čekalice
viki88~~~~~~~~~~~~ 50.dc :heart:
EmaG~~~~~~~~~~~~ 45.dc +++++
angie_88~~~~~~~~~~ 39.dc
chicha~~~~~~~~~~~~ 29.dc
Andydea123~~~~~~~~ 27.dc
Odbrojavalice
jagodicabobica~~~~~~~22.dc
ljube555~~~~~~~~~~~12.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~5.dc
Pa daj onda pravi test sta cekas!!