Na odbrojavanju sam vidila da vadiš betu 17.11, a meni 18.11 rođendan pa aj ti lipo vadi na moj rođendan, da bude sretnije. :)Citiraj:
mmaslacak prvotno napisa
Printable View
Na odbrojavanju sam vidila da vadiš betu 17.11, a meni 18.11 rođendan pa aj ti lipo vadi na moj rođendan, da bude sretnije. :)Citiraj:
mmaslacak prvotno napisa
Pa mogla bi, onda bi se načastile! sokićima :mrgreen:
A kad se može najranije?
kolko sam ja citala 12 dpt. :)
Evo mene sa moje prve punkcije- dobili smo jednu jajnu stanicu- praktički ispada kao čisti prirodnjak. Obzirom da je doktor rekao da nije baš optimističan u vezi dobijanja js ja sam presretna što smo dobili barem jednu. Sutra u 9 zovem gore da vidim da li će biti tuluma u labu ili ne :oops:
Nadam se da će mi vratiti tu jednu moju malu mrvicu :heart:
~~~~~~~~~~ za tulum u labu! ~~~~~~~~~~
:love:
Ja sam upravo pročitala u knjizi IVF poliklinike da se BETA vadi na 14 dan od inseminacije ili aspiracije!
Dakle, maslačak nama 12.11. mora biti SRETAN!!!
Nek nas čuvaju :saint:.....
ma Gabi to je to ......super što si dobila i tu jednu...s obzirom da smo svi na tom klomifenu i nije nam uspješnost neka, mislim da bi trebali ubaciti bar još koji gonal uz klomifen...tako sam ja u prošlom posputpku uzimala i dobila sam samo dvije JS od sigurno šest koje su bile prazne .....tako da tulum u labu i počeo jejjjjjjeeeeeeeee :heart: :heart: tko ti jr radio punkciju i da li znaš da li su dežurni ovaj vikend
Čekaj, al to je onda 5 dana prije? :?Citiraj:
arkica prvotno napisa
punkciju mi radio dr. Tomić
nemam pojma da li je tko dežuran za vikend ali ja i još jedna cura bi trebale imate transfer za vikend ako sve bude ok tako da će netko morati biti dežuran
narnija ti si sutra gore?? sretno :love:
zeena :love:
di nam je Kuna???? nije ga bilo jucer, danas...koliko vidim....Citiraj:
Gabi25 prvotno napisa
narni mozda smo ti i ja za vikend mislim ja se nadam iz sveg srca da me nece otpiliti za iduci ciklus jelda da nece?????Danas imam i iscjedak znaci ovulacija u punom tijeku....a sutra jedva cekam...nadam se Kuni sutra...
Gabi vibra..............tulum ajmo...dajte jednu trudnicu da ostale mozemo malo biti optimističnije.... :heart: Gabi..... :heart:
Gabi25 drago mi je zbog te jedne male, a tebi NinaB sutra drzim fige!
Nek ti dragi bude spreman :)
Ma tko god bude, napravit ce ti najbolje, ne brini! :heart:
Ja danas dobila nalaze hormona i LH mi 1,8 (2,4-12,6) na 3 DC. Jedino on ne stima nakon HS-a. Ne znam sta to znaci, valjda se nece sada kod mene stvari poremetiti.
A i nalaz MM stigao jos gori. Sada je normalnih 0%.
Ne kuzim da li ti morfoloski nenormalni spermici mogu uoće oploditi j.s.?
Zna li tko?
Bebica, da li znaš možda, da li će u idućem postupku koristiti tvoje smrznute stanice, ili ćeš morati proizvoditi svježe? Ako neće koristiti smrznute, u koju svrhu se zamrzavaju?
Hoce. Koristiti ce ih. Zato me sada i muci ovaj najnoviji spermiogram. Ako mi stanice budu jadne i nikakve kada ih odmrznu ( odn. ako prezive odmrzavanje), a onda jos i loši spermici... :( Kakav ce to biti tulum u lab-u!?
Nikakav!
Kako tvoje pikanje?
Dobro ide pikanje, ulovila sam grif :)
Baš me zanima kako će ići to s odmrzavanjem stanica, zapravo još nismo imali takav slučaj, ti si naš pionir :D
Ja baš nemam nekakvih velikih očekivanja u vezi toga, ali daj bože da se ugodno iznenadim!
Ali ti možeš idući ciklus pokušati i prirodnjak. Šteta da se tvoja svježa j.s. ne iskoristi, jel tako?!
Pa da. Tako i idem sada.
Šteta za svježu jajnu stanicu, ali pitati cu ja dr.-a da li mozemo i nju usput uhvatiti!?
Pioniri maleni... :sing:
Draga bebica2009,
mogu se naci normalni i sa 0%, samo treba malo duze traziti (npr. ako je 1 od 300 spermica normalan, to ce ispasti kao 0% normalnih jer je 0.3%). Ali nadam se prvo, da ce spermiogram ipak biti malo bolji, a drugo, da ce se super ekstra potruditi oko tebe jer si prva sa smznutim j.s. a njima je u interesu da dokazu kako su smrznute j.s. dobra tehnologija. A tebi nisu oplodili 3 pa zamrznuli ta 3 zametka, nego samo zamrznuli j.s.? Svakako nas obavjestavaj kako ide dalje sa smrznutim stanicama, mislim da to sve interesira... puno ti hvala, i puno, puno srece zelim!!!
Hvala bebica...MM je uvijek spreman ali ne vjerujem da ce biti sutra..jer nisam niti stopericu uzela niti nista...ali kako je krenulao nebi se cudila...Citiraj:
bebica2009 prvotno napisa
pusa svima javim se sutra nad se sa SUPER vijestima a ne opet :? :? :? :?
Da, da; 5 dana prije nego su nam napisali na povijesti bolesti!!!Citiraj:
mmaslacak prvotno napisa
bila i ja danas ....
dr mi je odgodio postupak radi ciste ....
jako sam :( .................
nina, zao mi je :(
Nina, jako, jako mi je žao!!
nina baš mi je žao :love:
NinaB ti si pitala gdje je dr. Kuna- bio je on danas gore, vidjela ga ja, ali je dr. Tomić radio punkciju, ne znam zašto
NinaB nema odustajanja, možda več sutra bude lijepih novosti, mislit ću na tebe :*
hvala cure... :love:
sad me je najviše strah da li ću upasti slijedeći mjesec prije praznika... :(
danas bilo gore dosta cura pa ako koja želi neka napiše što je imala na sebi da povežem lice s nickom
nina mene si možda vidjela u prugastoj crno bijeloj spavaćici, hodala sam po hodniku jer sam išla na wc prije punkcije. Ne znam oko koliko si bila gore??
bila sam negdje od 8.45 pa do cca 11 ...Citiraj:
Gabi25 prvotno napisa
bile su 2 u sličnim spavaćicama... jedna crne kose bez tajica i jedna plave kose s tajicama ...
ja crne kose u repu u spavaćici, kad sam išla na wc nisam imala tajice
a kad sam išla doma oko pola 11 imala sam dugu krem jaknu, tajice i smeđe čizme
znam , ona jako mlada zgodna ...Citiraj:
Gabi25 prvotno napisa
mene sigurno nisi primjetila, ja sam bila ona u crnoj vesti kratke kose
ma nisam nikoga primijetil kad sam odlazila jer sam još bila ošamućena od one injekcije- i bila sam sva zbunjena, nisam znala šta sad trebam- da li čekati doktora ili otići, šta s papirima...
nadam se da se vidimo još koji put :*
kad trebaš dobiti mengu? zašto misliš da nećeš upasti u 12. mjesec??
imala sam dooosta vremena proučavati ljude u čekaoni ...Citiraj:
Gabi25 prvotno napisa
ma znam da nisi nikoga vidjela i ja sam bila tako prvi put...
nisam dobila još sad u 11 mj , nemam redovite cikluse pa nemogu ni odrediti kad ću dobiti u 12 mj ....
sve me strah da dr-i i biolog ne odu nekud na skijanje ili slično za božić pa da mi i 12 mj propadne
a tebi držim fige da se nećemo vidjeti, da uspiješ odmah ... :love:
cure koje ste danas bile gore i one koje se spremate ~~~~~~~ za sve
tikice posebne ~~~~~~~ za tebe :*
drage moje, šaljem vam dobre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješne i bezbolne punkcije, tulume u labosu i bete do neba! :love:
ninaB nemoj se jako žalostiti, kad nije ovaj put uspjelo bit će sljedeći - samo s mirom i bez stresa ( i meni je u prošlom ciklusu pobjegao folikul pa ništa od postupka :( ). Doći će i naše vrijeme :*
Ja trenutno u oćekivanju "vještice" kroz par dana pa onda 8.dan gore na uzv - iako ne polažem puno nade u ovaj mjesec jer bi ovulacija u pravilu trebala biti na lijevom jajniku koji mi je jako loš i u pravilu daje prazne folikule...
Zna li netko do kada rade u 12. mj i kada će na godišnji ?
Bok cure,
pratim vas vec neko vrijeme, nakon 1,5 god pokusavanja zatrudnjivanja krenuli na pretrage. Brisevi i meni i MM uredni, meni nalazi hormona unutar referentnih vrijednosti (tek za par dana idem svom ginicu da pogleda nalaz), ali MM nakon obavljenog spermiograma ima dijagnozu oligozoospermia i moguca varicocela 1 ili 2 stupnja. Ginic je nesto vec spominjao test prohodnosti jajovoda pa pretpostavljam da mi to slijedi, a onda vjerojatno preporuka za MPO.
Prvo sam mislila ici na VV, jer mi je tamo frendica kod dr. Lucingera dobila blizance, ali mi se cini da se u Vinogradskoj manje ceka.
Moze li mi netko reci koliko obicno vremena prodje od 1 dolaska sa nalazima u Vinogradsku pa do 1. postupka?
bugaboo, dobrodosla! :bye:
ja sma isto jako friska u tome, pa da ti dam svjeze info. od prvog poziva u Vinogradsku do konzultacija sam cekala 2 tjedna, na konzultacijama nam je dok dao popis pretraga koje trebamo obaviti i kada dodemo s nalazima da krecemo, a da je sve sad na nama i nalazima. 8)
drugim rijecima, ja se nadam da cemo uspjeti sve to obaviti do mog ciklusa pocetkom 12 mj. mozda sam previse optimisticna, ali barem se tome nadam... kad sam se prestala nadati da se m nekim cudom nece pojaviti. :)
iako mi nije jasno zasto bi ti jos trebala na pretrage kad je vec dijagnoza tvog muza dosta losa i mislim da ste sigurno kandidati za ivf, za sto tebi nije potrebno da su jajovodi prohodni... :? :? :?
ja bi se na tvom mjestu odmah uputila kod specijaliste za mpo.
Meni mjesec i pol dana, trenutno čuvam dvije mrvice i čekam da vadim betu!Citiraj:
bugaboo prvotno napisa
Sretno i dobrodošla!
U ponedjeljak idemo kod ginica (idem kod privatnika) pa cemo cuti njegovo misljenje, iako mislim da ce nas vjerojatno odmah uputiti na MPO, a ako ne ja cu svejedno otici kod socijalnog po uputnicu za Vinogradsku.Citiraj:
Zeena prvotno napisa
Hvala!Citiraj:
mmaslacak prvotno napisa
Nadam se da cu i ja tako brzo doci na red...
da da jako zgodna, mrak tijelo...ma bit ce nasa miss trudnica buducih :mrgreen:Citiraj:
nina1 prvotno napisa
kad je izasla u nedelju od dr sva sreca samo da su bila 2 muza moj i jos jedan inace neznam sta bi bilo...torbama po glavi :coffee:
nina ajoj za cistu..moj miom i cista su na ljevoj strani pa se nadam da bas i nece smetati, posto pratimo samo desnu stranu :?
Cure moje diim vam se svima kao i samoj sebi...kroz sta mi sve prolazimo...Ima neka kava tu, druzenje :love:
sutra drz te fige da nas ima jos sa cekanjem bete..narnija vidimo se gore draga
NinaB luda si :lol: :lol:
Sretno danas tebi i narniji~~~~~~~~~~~~~~
Ja u 9 zovem biologa, još samo 50 minuta odbrojavam :mrgreen:
NinaB, ima jednom mjesečno tzv. Zg kavica, obično krajem mjeseca, ili si mislila na "interno Vinogradsku". Otvori se novi topic pa vidimo tko kad može.Citiraj:
NinaB prvotno napisa
Evo npr. od zadnje:
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...444&highlight=
Gabi25, još samo 10 minuta ~~~~~~~~
Juuuuuuuuuupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Jedna ali vrijedna stanica se oplodila i lijepo se razvija :D :D
Ajme presretna sam, transfer u nedjelju ili ponedjeljak, moram zvati još oko 11 kad se doktori dogovore da li će tko biti gore u nedjelju