Drage curke, i ja Vas sve puno pozdravljam....nadam se da ćete me primiti u Vaše društvo.
Naime bila sam na konz. kod dr. B., pa smo radili hormone.
Naručena sam na IVF krajem ožujka :D
Printable View
Drage curke, i ja Vas sve puno pozdravljam....nadam se da ćete me primiti u Vaše društvo.
Naime bila sam na konz. kod dr. B., pa smo radili hormone.
Naručena sam na IVF krajem ožujka :D
Draga Cannisa, dobro nam došla i kako se to kaže čim prije ostala trbušasta... :*
Canissa dobro nam dosla
IvaMia pa gdje si ti zeno...nije te bilo dugo kod nas...... :* :* :heart: :heart:
SRETNO
Hvala Kiara79 na lijepim željama, ja to isto želi svim curama ovdje koje to još nisu :*
Evo me draga crvenkapice živa i zdrava...sva prpošna...za 7 dana krećem u akciju kao što sam već rekla....pa nije me bilo dugo jer nisam ništa imala pametno za reći bila sam u fazi "visinskih" priprema da mogu ovu iduću fazu odraditi onak laganini, opušteno...kako si mi ti...vidim da si bila već u postupku i ništa...nemoj da te to sad popusti...glavu gore i idemo u nove pobjede...zajedno smo jači...kada ti je sljedeći "tretman"...sorry ak si napisala a ja nisam primjetila :) :* :heart: :heart:
Cure može jedno pitanjce...gledam vaše/naše problemčiće i nešto mi nije jasno....mene je izgleda jedinu dr.B...poslao odmah na IVF, a vas manje-više na AIH...zašto to....
tvoj je slučaj sličan mome, tj. našim muževima.
dakle uzrok je jako loš spermiogram, spori i mali broj zdravih tj. ispravnih spermija, tako da ni AIH vjerovatno ne bi bio uspješan.
sretno da vam bude iz prve, kao i meni!
:*
Anne Mary pa na zadnjem spermiogramu je bilo 66% nekih "plivača"..kao njima bitnih...ja se nadam da je ovo moj prvi i zadnji pohod...navijam za blizance :D :D :D :D :D
znaju oni šta rade, a tebi želim da ti se želja ispuni! :love:
66% plivaca pokretnih ....nije lose....ja imam malo manje pa mi je rekao prvo 2-3 aih :roll: ....a sta cu...jedan obavila drugi uskoro ....valjda oni znaju sta rade.......IvaMia sretno :heart:
Curke molim pomoć, ja sam također na SD.
Bila sam na 2 AIH od kojih je drugi bio uspješan ali na žalost abdominalna izvanmaternična trudnoća.
Sada ću na ivf pa me zanima kako to izgleda (kod mene sigurno neće biti u prirodnom ciklusu jer nemam O), da li se radi na SD (pitam zbog novog zakona), da li mi treba kakva dodatna dokumentacija (kao što je pisano da treba mišljenje 2 gin, savjetovanje itd.).
Help! :?
Jim ja sam jučer zvala da pitam za te novosti i sljedeći postupak.
odgovor je bio da moram doći gore na dogovor da bi uopće mogla ući na neku listu tj. kompjuter jer je određen broj postupska koliko ih mogu odradit mjesečno :shock: , i da će mi doktor sve objasnit.
dakle , prvo zovi gore i pitaj kad možeš doć!
ja idem sutra pa ću znati više, ali po svemu sudeći i ovaj ciklus mi propade! :cry:
Ja bila na 1. razgovoru kod dr. T. i zbog loseg spermiograma isto idemo odmah na IVF. U ponedjeljak idem na dogovor pa cu vidjeti kad krecemo tocno.Citiraj:
Iva Mia 2009 prvotno napisa
Pitala sam za psiholosko i pravno savjetovanje i dr. je rekla da to nista ne treba dok oni ne organiziraju, kad bude saznat cemo svi koji smo u postupcima.
[quote="AnneMary"]Jim ja sam jučer zvala da pitam za te novosti i sljedeći postupak.
odgovor je bio da moram doći gore na dogovor da bi uopće mogla ući na neku listu tj. kompjuter jer je određen broj postupska koliko ih mogu odradit mjesečno :shock: , i da će mi doktor sve objasnit.quote]
Dr. mi je rekla da ovise o tome kad ce im doci lijekovi jer da imaju ogranicen budžet, ovise o tome koliko para ce im ravnatelj dati. :x
Curke moje...sigurna sam da dr.B zna najbolje...ima moje totalno povjerenje...nadam se samo najboljem...prvi put odlazim na postupak, pa baš i ne znam ništa previše...al najbolje od svega ne želim niti znati previše...što bude biti će...možda se curke ovih dana i vidimo na SD...
Dobro jutro, kao prvo veliki pozdrav svima! Evo ja sam dobila svoje prve gonale sad neznam kako dalje jer koliko čitam postoji neka lista za lijekove jel zna netko o čemu se točno radi!? Ne mogu još na dogovor jer čekam nalaze HIV-a i hepatitisa! Sad me je strah dok dočekam taj nalaz tko zna kad ću uspjeti uletit u postupak!
Da li se se opet moram naručiti telefonski ili mogu otići na blef kad sve dobijem jer mi dr. rekao da se javim kad sve skupim i dodju gonali??? :heart:
Meni dr. nije nista spominjala pretrage za HIV i hepatitis :? :? :?, a u pon. idem na dogovor za postupak. Jel moguce da to ne traze od svih ili ce mozda to tek u pon. traziti?
Iskreno nemam pojma ja sam bila u 12 mj. kod dr.Baumana i rekao mi da obavezno to moram imati kao po novom zakonu sad sam i ja zbunjena!?? :?Citiraj:
bugaboo prvotno napisa
Meni je dr. tražio pretrage na hepatis i HIV, za oboje, briseve, mišljenja. Ali ja to sve imam tako da nije problem.
Za koliko stignu lijekovi koje bolnica naručuje? Zna li netko?
ja bila danas, svi moraju imati hepatitis i hiv do punkcije inače je ne rade!
mišljenja meni nije spominja biće jer sam stara.
sutra jurimo u Petrovu, možda stignemo ovaj ciklus jedan prirodnjak! :D
Da li možda znaš nešto vezano za lijekove koje trebamo dobiti od njih kakvo je stanje, a prirodne znači rade!? :heart:Citiraj:
AnneMary prvotno napisa
nismo spominjali ljekove!
ja sam rekla da ne bih stimulaciju zbog zakona, a i ne bih baš ciljala blizance!
pa mi je rekao da će bit ograničeni u prirodnjacima , nisam baš skužila, uglavnom sad ćemo probat prirodnajk.
i da baš se i ja sad mislim kako sam naivna bila, sestra mi je rekla da ne rade prirodnjake i ja povjerovala, umjesto da sam odmah gore i pitala njega.
sad mi visi postupak bez veze zbog nalaza hiv i hep. koje sam davno mogla napravit! ljutim se na samu sebe! :evil:
evo curke moje, ja u 1 mj krenula u postupak, 21 dc pocela decapeptyl, 28 dc, nema m, doc ne vidi nista i veli da dodjem za dva dana, 29 dc ja radim test koji ispada pozitivan, beta 640!!! sok i nevjerica!!! uspjeli smo prirodno ostati t i to vec u ciklusu kojem je poceo postupak. danas 31 dc opet vadila betu i kaze 1539!!! :D dr Bauman vidio malu tockicu od 2mm, drzite fige da prokuca srce junacko!!! ovo je čudo bozje!
Čestitam od :heart: Kakva lijepa priča......
Baš si danas mislim, trebam početi s decapeptylom 21. dc, pa razmišljam što ako ostanem slučajno trudna, dal se to može dogodit i dal to smeta....kad gle , znači ipak ne smeta....čuda se događaju kad se najmanje nadamo
:D :D :D :D Marta pa ne mogu da vjerujem svojim ocima sta pise ti si TRUDNA :D :D :D :D SUPER :D trudnica nasa.... i to prirodno !!!
Marta26, vauuuuu, stvarno prekrasni preokret :D :D čestitam od srca i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za maleno :heart:
super iznanađenje!
joj da mi je to doživjet!
Čestitam !
~~~~~~~~~~~~~~~ za malo :heart:
Marta, pa čestitam! :D
Marta,pa to je prekresno :D :D :D :D ...želim ti svu sreću sa tvojom mrvicom... :D :D :D :heart:
Ovakve priče su doista nama godinama bile samo priče nekih tamo drugih. Ali to se događa i to sada i ovdje!!! Jedna si od rijetkih sretnica, zato uživaj!!!
Blago tebi, ne moram ti ni reći što bi sve dala da sam na tvom mjestu.
Ipak su se plivači pokrenuli, a ti si ih tak špotala... sram te bilo! 8)
da bas sam bila zlocesta, sram me bilo :mrgreen: koristila sam slavonkin recept, buduci je njen m imao identican nalaz ko moj, cak su isto varirali i eto nakon ni mj dana ja ostala t. a samo da sad cujemo srceko pa cu biti mirnija. ne moram ni pisati da vam zelim ovaj dozivljaj od srca!! ja jos nisam ni svjesna sto mi se događa :unsure:
marta26, ovo je pre pre pre dobro :D :D :D
ajme kakvo lijepo iznanađenje, bravo :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
marta cestitam od srca! a svima ostalima da ostanu sto prije jako,jako trudne! marta sve će biti ok! :D
Joj draga koja prekrasna vijest kako si me razveselila,čestitam od srca.Jos kad bi mi rekla recept od slavonke nisam u toku.Ja bila dolje danas i moram napraviti sve briseve i HIV i hepatitis. Pa mi pocinjemo po takvom tek za dva mjeseca ,jedino ako mi se ne dogodi ovako nešto prekrasno... ;). Još jedn čestitam i vibra da sve bude savršeno :heart: :*
hocu i ja tajni recept ..
jos jednom cestitam od :heart: :D :D :D :D
marta26 čestitke!!! :D i ~~~~~~~~~~~~~~~~ za srčeko
Draga moja pa cestitam!!ovo je stvarno fantasticna vijest i za sve nas :D :D da uvijek ima nade,a koliko si se brinula za decapeptyle,vidis ipak su ti donesli srecu..... jos jedno cestitm i sve ce to biti dobro :*Citiraj:
marta26 prvotno napisa
Ajme, ajme, ajme.....još mi jučer frendica nekaj priča jesi vidjela za onu curu kaj je došla na pregled i kad ono trudna, a ja sve vičem mmmmmaaaaa daaaaa kak je to super i nevjerojatno ( ali naime, ja nisam znala da mi ona govori za tebe draga marta, ja mislila da ona priča o onoj curki iz Vinogradske, kojoj se je ista stvar dogodila).....
Pa ovo je fantastično :D :D :D :D
Želim ti da čuješ jedno vvvvvveeeeeeeliko :heart: ... :* :* :* :* :* :*
Evo i mene...plačem ko kišna godina...
Ovako smo i mi ostali trudni....pripremajući se za drugi postupak...a danas brojimo 24 tjedan.
MARTA draga čestitam OD SRCA :* :* :* :* i šaljemo ti puno vibrica za to srčeko bude jako... da kuca za mamu i tatu koji ga tako željno očekuju...
:heart: :heart: :heart: :heart: MISLIMO NA VAS
Otkrijete nam svoj tajni recept vjerujem da mnoge zanima