Iskrene čestitke:-D:-D
Printable View
Iskrene čestitke:-D:-D
Danas sam jedva docekala da dodjem do interneta i naravno poskakujem od srece.
Draga Osijek :-D:-D ceeeeeestitam od srca! Prekrasna beta!
Tlatincica sitno brojim do pocetka. Jos koji dan.
Sela i ti si jako blizu? Mozda se i sretnemo! :yes:
Ivana78 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromnu betu!
Suzzie bravo za dogovor. :klap:
Za sve ostale cekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Curke uzivajte na kavi i popijte koju za nas koje ne mozemo doci. :bye:
ivana 78 moram te ukoriti kakav ti je to potpis molim te lijepo?:-x Ipak si ti čekalica bete!
S obzirom da je ukor stigao s tvoje strane-potpis je promjenjen!!!
Ali dragi moje, ja od mog tjela ne dobivam apsolutno nikakav znak :-(
E vidiš tako je već bolje, mi navijamo za tvoju betu bez obzira na simptome ili nesimptome!!!
Cure jučer navečer je i mm čitao vaše postove dala sam mu da vidi kakvu podršku imamo s vaše strane i bilo mu je drago...jedino pitao je tko je tm, onda sam mu objasnila što znači tm i mm, a on je na to rekao nisam ja ni tm ni mm ja sam D..i! Malo ssmo se našalili!
Kada u petrovoj rade prvi ultrazvuk ako je beta pozitivna ja sam zadnji put to obavila kod svog gina pa ne znam!?
Cure drage pozdrav svima...
Ja sam malo ko padobranka uletila na vaš PDF, nadam se da se ne ljutite...
Kao prvo, moram čestitati dragoj Osijek na prekrasnoj Ć, drugo nisi ni zaslužila i želim ti da za 8 i pol mjeseci nunaš najslađu bebicu na svijetu.
A sad...jel bi neka od Vas bila voljna meni reći koliko se otprilike u Petrovoj čeka na neki postupak...stimulirani ili prirodnjak?
Mi smo do sada probali na VV-u, pa u Viliju ali na žalost lova nam se prebrzo topi i nećemo još dugo moći kod njih biti pa bi se prebacila u Petrovu jer mi je Patrik obečavajući biolog...do sada je u Viliju čuda činio, pa se nadam da bi tak bilo i u Petrovoj.
I da li oni traže sve nove nalaze i spermiogram njihov???
Hvala puno unaprijed i sretno svim čekalicama :)
Čestitam osijek od srca....
Dobro došla Bab! Na postupak u Petrovoj čeka se ovisno o tome kojeg dr. izabereš i kakva ti je dijagnoza, a i o tome koliko brzo skupljaš sve potrebne papire i nalaze. Moja procjena od 3 - 6 mjeseci. Osobno sam čekala 4 mjeseca od prvog pregleda do postupka, s time da sam bila malo spora s pretragama.
Vezano na nalaze, mene su tražili nove (prije sam bila kod privatnika u postupku), posebno spermiogram.
Nadam se da sam barem malo pomogla! :-)
Osijek, pozdravi puno TM, i nek ne brine više o tm, vm, mm... već samo o tebi i malom prekrasnom biću u tvojoj bušici! NJM, čestitam i tebi!
Bab, na stim. se čeka do 6 mj., naravno, sve ovisi o dr., a za prirodnjak sam mogla ići iz mjeseca u mjesec, možda isto ovisi od dr. do dr. Spermiogram koji oni traže nije frka za napraviti, to TM riješi u ćas posla u njihovom labosu i isti dan je nalaz gotov. Sretno u slijedećem postupku!
Sela, Tlatinčica, Taca70, Sanjička, Suzzie2, Sanja, Mare41, Nana_banana, Sara78, Kiara79, Ivana78...i svim trudnica novim i onima sa malo većim trbuhom, i sve koje sam sigurno i nenamjerno izostavila (nemojte mi zamjeriti) želim vam puuuuno uspijeha u postupcima, pogotovo ovim koji kreću SAD i svim čekalicama koječega, trudilicama, ponizno objavljujem da smo MM i ja se dogovorili da ipak odmorimo do 09. mjeseca, jer da je to bolje za moje zdravlje (na psihu samo zaboravili, nema veze...).:kiss:
Moja predobra doktorica dala mi je zeleno svijetlo za ovaj ciklus s Klomifenima, ali mislim da ćemo ipak odmarati cijelo ljeto. Ako dr. Š. ovo čita, šaljem VELIKI pozdrav! :bye:
E, od sad na dalje, možemo se keksati do mile volje a da ne pomislim "možda je upalilo!" :lol:
... a možda vas i uskoro iznenadimo...hihihihi...
Naravno, čitati ću sve vaše postove, ali ću sigurno puno manje odgovarati!
I dok ja odmaram, vi ima da radite!!! Jasno???!!!
...Odoh sad malo na plažu! 8-)
Kao i prošli put, trebala mi je ova kava! Curke divne ste :heart:
Snekice, razumijem da ti treba odmor i mm je rekao da u ovom postupku kako bude- bude, a ako ne bude, uzimamo pauzu od svega i idemo se voliti. :) Uživaj u ljetu :love:
Bab dobro nam došla! Cure su ti napisale odgovore, ja te samo želim pozdraviti :bye:Što god te zanima, samo pitaj- uvijek se nađe neki odgovor.
E, Osijek, prije nego što skroz odeš na trudnički pdf samo da ti kažem da i mm kaže da je on mmD :lol:
I ne zaboravi- pratimo te!
Curke drage, hvala Vam na dobrodošlici i na odgovorima:-)
Budem ih idući tjedan nazvala pa da me ubace na neku listu. I još jedno pitanje...kod kojeg mi doktora preporučujete ići( ako me uopće budu pitali).
Znam da Vas sad gnjavim, ali svaka Vaša pomoć mi dobro dođe.
Ova vijest da se može ići u prirodnjake relativno često mi je jako dobro došla jer mrzim one periode čekanja između postupaka. Ja sam tip koji bi najrađe išao svaki mjesec u postupke pa makar se i razočarala...
Jel ima na netu broj telefona na koji se mogu naručit?
Hvala još jednom i veeeliiika pusa svim "Petrovkama":kiss:
Bab, br je 4604-723.Neka cure potvrde, valjda me jecanje dobro sluzi.Btw. vidim da smo obje u Viliju iduci mj.
Kavica je bila bas ugodna i mislim da se petrovke nikada ranije nisu susretale na kavicama od kada je ovog foruma.To mi je jako drago.
Bab dobrodošla,broj za naručivanje je 4604-723,zoveš od 12-14,a sad za dr.neznam,čuj svaka hvali svojeg "konja":lol:,tak da neznam kaj da ti velim.
Curke kavica mi je baš sjela ko melem na ranu,i navijam za novo kafenisanje što prije:mrgreen:.
Tlatincice dušo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sutra bude bezbolno i da bude što više js,iako dovoljna je i jedna ali vrijedna:yes:.
Eh Taco preduhitrila si me,brza si nema šta;-).
Cure moje, genijalne ste:love2:
Ma zovem ja njih odmah sutra...lako odustanem od termina ako nas sljedeći mjesec iznenadi Vili beba, kaj ne???;-)
Taca,bilo bi mi drago da se uspijemo vidjeti onda tamo...ja računam oko 1-2.7. imat punkciju...
Lijepo mi sve spavajte pa se čitamo sutra:love2:
Bab ovaj link ti može pomoći
Osijek :-D , čestitke tebi, D. i ekipi u bolnici.
Ja ono kao padobranac, tu i tamo naletim na forum i eto baš na lijepu vijest!
Osijek od srca iskrene čestitke, želim ti mirnu i dosadnu trudnoću!:-D:-D:heart:
Jutro curice!
malo ~~~~~~~~~~~~~ za sve što treba!
Bab valjda će biti uspjeha na viliju pa ti petrova neće ni trebati, ako ne onda će petrova biti ta koja će uroditi plodom!
Ines 31, Jelena, i sve divne cure hvala vam još jednom na podršci prije i nakon bete!!!
MM vas sve pozdravlja!
Tlatinčice to je sumnjivo da nemamo mi istog muža :lol:? Što se odlaska na trudnički pdf tiče ne sekirajte se bit ću ja ovdje i dalje, ovdje sam doma!
Osijek, pozlatila se ti meni cijela...i ja se nadam da bi nam Vili mogao upaliti, ali neka meni Petrova za
back-up:mrgreen:
Jel ti ponavljaš ß danas-sutra???
Pratila sam tvoju priču i ženo draga, ja ti se klanjam do poda na hrabrosti i svemu što si prošla, a ostala tak vedra cura. Baš iz tvojih postova neka pozitiva izlazi i ne mogu ti ni opisati kolko mi je drago zbog tebe i
tm D:mrgreen: da ste uspjeli.
Curke, šaljem svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ pa nek svaka uzme za ono šta joj treba.
Sutra ponavljamo betu, a ja se nadam da ćemo i na neki uzv u skorije vrijeme. Zadnji put sam sa 4+5 tt bila na prvom uzv i vidjele su se već 2 gv, a tjedan poslije vidjelo se tri srčeka koja kucaju. Moja gin. kaže da je to dosta rano i da se ne vidi uvijek tako rano, nekome tek sa 6-7 tt se vide otkucaji. Vidjet ću šta će mi reći iz petrove sutra kad javim betu.
Samo da prijavim još jedan uspjeh petrove, druga cura koja je bila samnom na aspiraciji mi je jučer javila da joj je beta 614! Njoj su treći dan vračena 2 zametka! Držim joj fige da bude školski do kraja. Njoj je to prvi postupak u petrovoj, došla je tu jer je čula da imaju dobre rezultate. iza sebe je imala par neuspjelih pokušaja u drugoj klinici. eto još jednom držim joj fige i njoj i onoj drugoj curi čija je beta bila 11 ona sutra ponavlja pa držim joj figice da raste !!!!
A jesam se raspisala, ali kad su sve neke lijepe vijesti!
Bab tebi hvala na komplimentima drago mi je svojim primjerom pokazati da i kad se loše stvari događaju, čovjek ne smije odustati i klonuti duhom nego u svemu tome nači neki razlog i poticaj za dalje. Meni su moje cure največi poticaj za dalje jer kad jednom dotakneš svoje dijete više nikada nije kao prije, osječaji su sasvim drugi od do tada poznatih. Meni je nažalost život to dao pa okrutno uzeo, ali ja ne želim ostati na tome, želim bebicu koju ću moći maziti svaki dan i gledati kako raste. A moje cure žive u mom srcu, a uspomene koje imam mi nitko ne može oduzeti. Slikice i sjećanja su tu i time su i one uvijek prisutne sa nama!
Osijek, tvoje curice sa neba su ti najbolji anđeli čuvari koji te nikada neće napustiti...:angel::angel::angel:
Nisam nikad baš uhvatila, kakvu dijagnozu imate ti i TM. I, da, možda mi mozak ne radi na ovim vručinama:zbunj: , ali kaj je to tmD, jel D ime ili?
Bab, samo da te pozdravim, nadam se da će Vili odraditi posao, bila sam kod dr. R u Viliju zbog poliupa i zadovoljna sam (osim sa onom minijaturnom pregradom za skidanje, pa mogli su malo knaufa stavit i napraviti solidnu prostorijicu) inaće ljudi su super. I da, ja da sam znala, išla bi kod doktorice P.B., iako nisam nezadovoljna sa dr. K, dapaće, veliki je stručnjak. Meni samo malo fali one ljudske dimenzije, da možeš o svemu detaljno popričati, pa ak treba i van radnog vremena.
Bab zelim ti dobrodoslicu u klub Petrovki i zelim ti da sto prije postanes trudilica!!!!!Vidjeh da su ti curke sve napisale pa reko samo da te pozdravim!!!Mogla bi nam se i na kavama pridruziti...
Htjela sam reci da su mi ove nase kave postale od iznimne vaznosti.Nakon njih se osjecam nekako ispunjeno i poletno!Hvala vam na tome cure,predivne ste!!!
Tlatincica mislim na tebe i nadam se da je sve super proslo.~~~~~~~~~~~~~~~~vibram za veliki party koji slijedi!!!!!
ZAUZETA naša dijagnoza je ja ok, MM cryptozoospermia, i da MMD znaći moj muž D..i (njegovo ime). Šala, mala!
Što se tiće doktora ja sam zadovoljna sa doc.K., nije loš kad ga upoznaš, samo moraš znati s njim. On mene tako podsječa na Foxa iz htz-a!
Sanjička, hvala i tebi na lijepim riječima:zaljubljen:
Za početak moram ići ponovno uplatit dopunsko jer smo to prestali kad smo krenuli privatno...
Uopće ne znam dal se šta plaća ako ga nemaš, pa da me ne bi lupilo po glavi...a onda u akciju i SVE nalaze ponovo.
Kaj mislite, oće mi bar priznat hiv, sifilis i to kaj ide u paketu a rađeno je kod njih u 12/2008???
Ili baš BAŠ sve treba ponovo?
Uf, trebalo bu mi cijelo ljeto da sve to prikupim, ali šta sad...tak ne idemo na more pa ću se bavit hormonima, brisevima i slično:mrgreen:
Curke, :love2:
Jel se za HIV i ostalo na transfuziji ne narucuje?Znate do kada se moze vaditi krv i koliko se ceka nalaz?
Ne moraš se naručivati za HIV i ostalo. Nalazi se čekaju sve skupa 8 dana, a krv se može vaditi mislim do 9 (ali to STVARNO nisam sigurna).
Ja sam bila oko 8 i čekala 20-tak minuta.
Curke s kave HVALA! jer kao što je Sanjička rekla, nekako mi je stvarno lakše nakon nje :kiss:
Tlatinčica mislimo na tebe.
Bravoo Osijek , ovo za Fox-a, pa cijelo si vrijeme razmišljam na koga on to mene podsjeća sa svojim način pristupa i komunikacije kad ono- Fox :lol::lol: stvarno isti on (ne mislim fizički) uh sad si me barem riješila te dileme!!!
Baš sad čitam dijagnozu TM nisam baš naišla na takvo što, što to znači?
Ajd daj malo barem kihni da me zaraziš svojoj betom:love2:
Evo i mene.Taco zavod za transfuziju radi do 11,to je vrlo dobro.
Curke,bilo je nesto u jucerasnjoj kavi(ili ste u dogovoru sa konobarom nesto stavile u moj ledeni caj)
jerbo se kod mene nesto dogodilo!!!!Jutros!!!!
Tlatincice nadam se da je punkcija bila uspjesna i da je ulovljena barem jedna mini tlatincica.
Dobrodosla,Babs!!!
Sanja1 kako je danas?
Sela sta se dogodilo???????!!!!!!!
[QUOTE=Bab;1642933]:
Kaj mislite, oće mi bar priznat hiv, sifilis i to kaj ide u paketu a rađeno je kod njih u 12/2008???
Ili baš BAŠ sve treba ponovo?
Mislim da ti nece priznati 2 godine star nalaz,ali nalaz krvne grupe da,to hoce.Sto se svih papira tice,moze se sve rijesiti
u roku mjesec dana ako se bas punom parom angaziras.
Sto se hormona i briseva tice,mozda te to nece ni odmah traziti..mene nisu.
Pozdrav
Sela, hvala puno na odgovoru...
Odradit ću još sad ovaj prirodnjak u Viliju pa vidjet šta i kako dalje. Sutra zovem Petrovu da mi daju neki termin i onda polako prikupljat sve što budu tražili.
Vidim da se lijepo družite na kavicama...baš mi je to drago za čuti...podizanje morala je u ovakvim situacijama jaakoo bitno-bar meni koja nekad znam potonut do samog dna i treba mi netko da me malo vrati iz mrtvih.
pusa velika svima
Ja sam skroz zaboravila napisati svoj izvjestaj s uzv-a danas.Bila mi tolika guzva na poslu,uhhhh
danas mi je 14dc endometrij se zadebljao na 6,5 folikul je jos uvijek na 10
Rekao mi je dr da s obzirom da imam produzen ciklus da se isplati jos pricekati.Sad cemo vidjeti sta ce biti.....Otvorili mi danas kosuljicu i taco sjetim se tebe(opet od drugog tj prelazim na novi list kosuljice-hahaha).
Ja mislim-nekako se nadam- da bi ovaj ciklus mogli koristiti smrznute js.Znam da su sanse male(koliko ono?) ali nekako me ipak nada drzi da je mozda moguce.
tlatincice kako si?Vidjela sam te poslije i imala si mi smjesak zadovoljstva na licu i bilo mi je tako drago jer imam osjecaj da je sve super proslo!!!!!Znam da me nisi vidjela,sa strane sam se maknula da mozete proci.Ali eto da znas da sam mislila na tebe!!!!!!!!
Aj tlatincice javi nam draga na pp ....krasne vijesti nam je donijela Sanjicka..
Aj Tlatincice javi seeeeeee:yes:.
Kod mene je stanje bezvezno jer sam kod popodnevnog stavljanja utrića na prstu ugledala tamno smeđe,što znači da se m probija,šiti:-x.
Sela znači akcija krećeeeeee:klap:.
Sanjička navijam za tvoj folikulić(to je od milja a ne zato što je mali);-).
Ha! Ha-ha! ha-ha-ha!
Eto, pa ti ne dođi na kavu ako se usudiš! :mrgreen:
sve po planu i bolje od toga! juhuuuu!
Da jedna... Cijeli buket od dva komada! :-D
Sanjička i ja- tajni agenti 8-) Iako nismo skužile što točno piše u mojoj košuljici :lol:
Fakat te nisam skužila jer sam bila pošteno omamljena i nisam baš ništa osjetila. Za razliku od svih ostalih cura (koliko sam onako smotana- budna- spavam-zlo mi je, uspjela skuziti) jedino ja nemam nikakvo krvarenje nakon punkcije. Dvije male bljuvice na putu do doma i :heart: za mog doktora, koji je stvarno uvijek pažljiv prema meni.
Pusa cure, al idem natrag u horizontalu jer se osjećam ko nekon neke loše pijanke.
Ma sjajno,prosto sjajno,vidis da nije sve tako lose ispalo,super mi je tvoj pozitivni stav uvijek,you big girl!!!!
Joj joj Tlatincice,ljepo ja rekoh da neće biti samo jedan:mrgreen:,nadam se da će u labu biti ludo i nezaboravno:klap:.
Sanja1 ma nije mozda bas to omrazena!!!Nije,nije i nije!!!!!!:evil: